Normal Puls

Normal Puls
Løb kan hjælpe dig med at opbygge et stærkere hjerte.

Din normale puls er vigtigt for din generelle fysiske sundhed. Leve et sundt liv kræver at spise rigtigt og udøver regelmæssigt. Ligegyldigt hvilken type motion du deltager i, din puls er en stor barometer for dig at måle dit niveau af fitness.

Udforskning din normale puls

I de fleste voksne, den gennemsnitlige puls er 70 slag i minuttet. Hvis en person er genetisk disponeret, kan de have en lidt højere eller lavere gennemsnitlig hjertefrekvens. Det er vigtigt at bemærke, at din normale puls er forskellig fra din hvilepuls. Din hvilepuls er bestemt af, hvor mange slår dit hjerte gennemsnit, mens du er i en hviletilstand. Dette er en tilstand lige over døsighed. Mål din hvilepuls når du først vågne op om morgenen, før du strække eller stå op. Du kan også måle det efter at have ligget helt stille og øve dyb, afslappende vejrtrækninger. Den gennemsnitlige hvilepuls er ca. 55 til 60 slag i minuttet.

Regelmæssig motion kan reducere din gennemsnitlige puls, hvile og normal, som hjertet gevinster styrke. Husk, dit hjerte er en muskel, og ligesom alle muskler, bliver det mere effektivt med øget brug. Muskelstyrke er bygget når musklen lider tårer eller skader. Som muskel reparation, reparationer øge muskel styrke.

Cardio baseret motion som aerobic, gå, løbe; svømning og cykling lære dit hjerte til at pumpe mere effektivt ved at styrke hjertemusklen. Hvis du starter en regelmæssig walking program, kan du finde dig selv at trække vejret hårdere og hårdere efter blot et par minutter. Hvis du fortsætter med at gå regelmæssigt, efter en uge, vil du bemærke det tager dig længere og længere tid at nå dette tung vejrtrækning og højere puls. Dette skyldes, at dit hjerte bliver lidt stærkere, hver gang du træner. Stærkere hjerter pumpe mere effektivt betyder at det tager færre slag til at udføre de samme opgaver.

Normal Puls
Meditation kan hjælpe dig med at opnå dit hvilepuls.

Pulsmåling

Du kan måle din puls i en række forskellige måder. Vær opmærksom på, når man måler din hvile, normal eller target puls at stress kan medicin og koffein alle påvirke din puls.

  • Pulsmåler

En pulsmåler er en fantastisk måde at måle din puls. De kommer i alle former og størrelser og kan bæres på håndleddet eller på dit bælte (med ledninger til at forbinde), eller en skærm, der stropper omkring brystet som den leveres af Gennembrud Sundhed og Fitness, når du tilmelder dig deres træningsprogram . Du kan bruge skærmen til at måle din puls før, under og efter træning.

  • Træningsudstyr

En masse af cardio udstyr leveres med en indbygget i pulsmåler. På et løbebånd for eksempel, vil håndtagene måle din puls og hjælpe dig med at opnå din træning, især hvis du bruger en forprogrammeret regime på udstyr til at holde din puls i målzonen.

  • Tælle pulsen

Du kan måle din puls den gammeldags måde, men husk ikke bruge tommelfingeren til at tælle beats i din puls. Brug to fingre og placere dem over puls punkt i dit håndled eller i din hals. Brug en timer til vurdering af ti sekunder, som du tælle beats. Derefter ganger dette tal med 6 og du vil have din puls.

Sundt liv og sundt hjerte

Brug din puls til at vejlede en sundere livsstil. Hvis din hvilepuls er over gennemsnittet, kan regelmæssig motion hjælpe med at reducere det. Har problemer med at opretholde din walking hastigheder, fordi dit hjerte slår for hårdt, og du er forpustet? Bliv ved med det og bremse, derefter bygge op igen. Hvis du er bekymret over eventuelle sundhedsmæssige problemer i forbindelse med dit hjerte, skal du kontakte din læge. Husk, at du skal have regelmæssige eftersyn hvert år, og din læge kan hjælpe dig med at regulere din øvelse program til at maksimere din sundhedsmæssige fordele.