Nordic Walking: Nordic Walking Training Tips

Find en Trail

En af de gode ting ved stavgang er, at det kan gøres i byområder. For at få mest gavn, vil du ønsker at gå næsten hver dag. For nemheds skyld vil du sikkert gøre det meste af din walking i nærheden af ​​dit hjem. Dette kan være på et fortov, vej, park, eller urban spor eller sti, og vil normalt være et sted du er fortrolig med. Alligevel vil der være tidspunkter, du ønsker at søge alternativ nye. Du kan være rejser og leder efter et sted at gå, eller du kan være på udkig efter sort for en weekend tur. Her er nogle hjemmesider, du kan søge at finde nye vandrestier. Ikke alle spor vil være godt for stavgang, eller for hvert nordisk walker, så du kan blive nødt til at se lidt for at finde dem, du vil nyde. Tjek dem alle.

www.railstotrails.org er stedet for Rails-to-Trails Foundation, der laver nogle interessante arbejde for miljøet og for yderligere at sundhed og fitness for befolkningen.

www.trails.com er et abonnement websted med en stor database.

www.localhikes.com er en du kan både bruge til at finde spor og bidrage dine favoritter til.

Varmer op

Du må ikke gøre en masse stretching før du går. Strækker er mest effektiv i slutningen af ​​din walking træning. Nogle let gå, med eller uden brug af dine poler, er den bedste måde at varme op, og også til at køle ned i slutningen, hvis du har gjort noget energisk walking. Du kan dog gøre nogle mobilitet øvelser, før du gå for at få dine led i bevægelse. Prøve, der er beskrevet nedenfor. Gør hvad der er behageligt for dig, og undgå alt, der forårsager smerte. Gøre et par gentagelser af hver.

For disse, hold dine poler vandret, begge hænder, en på hver ende, lige foran dig.

Delvise squats. Gå så langt ned som er behageligt for dig, holde dine knæ over dine tæer.

Overhead raise. Holde dine arme lige, hæve polerne fra lige foran dig til overhead og ned igen.

Twist. Drej så langt som du kan mageligt i taljen, til den ene side og så den anden. Drej på din talje, så dine hofter ophold vender fremad. Drej hovedet på samme tid, for at give din nakke noget motion.

For disse, hold dine poler med tips om jorden, i gå stilling. Brug dem til balance, ikke at støtte din vægt.

Bøj knæ, som om du prøvede at sparke dig selv i røven. Hold dine knæ sammen. Har et par spark med det ene ben, så et par med den anden.

Swing dit ben tilbage et par inches, sætter den ned, og gentag.

Hæv din hæl, så bolden af ​​din fod på jorden. Alternative fødder med denne ene.

Nu gå en tur og have det sjovt.

Indendørs Gåture

Nogle gange kan du blive kørt indendørs i din træning på grund af vejret eller mørke. Båndene på de fleste løbebånd er ikke bred nok til stavgang. Du kan være i stand til at gå på en indendørs indkøbscenter. Nogle indkøbscentre åbner tidligt til mall gå, eller du kan bare gå under langsom timer. Hvis du arbejder i eller på anden måde har adgang til en stor bygning, kan du være i stand til at gå haller. Hvis du skal gå glip af en stavgang træning, ride en motionscykel, gøre nogle yoga eller gøre en anden øvelse, du ønsker, så du ikke får ud af den vane at arbejde ud. Kom tilbage til stavgang, så snart du kan. Og glem ikke, om vinteren er der langrend.

Klubber og Klasser

Mange mennesker nyder at arbejde med andre. Stavgang er en forholdsvis ny øvelse, så du kan have problemer med at finde en klub eller klasse. Tal med din lokale parker og rekreative afdeling og se, om de kan starte en. Enhver øvelse leder bør kunne lære stavgang uden problemer. Du behøver kun at få et par venner sammen for at starte din egen klub, eller du kan bede en eksisterende walking klub til at omfatte stavgængere. En butik, der sælger stavgang udstyr kan være glad for at hjælpe danne en klub. Eller tag dine stave til stavgang, når du går med dine venner, der laver traditionel walking. (Du vil gå med samme hastighed.) Må ikke blive overrasket, hvis de beslutter, at de vil prøve, hvad du laver! Her er en ny online-ressource, du kan tjekke ud: www.nordicwalkingclubs.com.

Marathon Konkurrence

For første gang er stavgang at indgå som en selvstændig division i en maraton. Den '06 Portland Marathon vil tillade dig at tilmelde dig som nordisk walker. Selv vandrere deltager i de fleste maratonløb, er Portland Marathon kendt for at være specielt walker venlige. Individuelle stavgang eller stavgang klubber kan deltage i gå / løbe opdeling af andre maratonløb, men de er ikke timet eller præmieres særskilt. Inddragelsen af ​​stavgang i Portland er en indikation af den stigende popularitet af stavgang, ikke kun som en fitness aktivitet, men som en sport.

Core Training

Stavgang giver god træning for din kerne muskler. Når du bruger en god teknik, din kerne muskler - hovedsagelig Mave og spinal montører - automatisk trække og slip. Dette forbedrer styrke og udholdenhed af de centrale muskler, og giver en toning og konditionering virkning.