Non-Toxic Interior Paint

Non-Toxic Interior Paint

At vælge en ikke-giftig interiør maling er klogt, når male ethvert hjem eller kontor. Den gennemsnitlige amerikanske tilbringer halvfems procent af deres tid indendørs, så de materialer, der omgiver dem, er vigtige. Ifølge Miljøstyrelsen kan indeluft indeholder to til fem gange de forurenende stoffer i udeluften og betragtes som en af ​​de fem bedste risici for menneskers sundhed.

Der er en række forskellige måder at skære ned på indendørs forureninger, og vælger et ikke-toksisk indvendige maling er en vigtig del af processen. Paint kun bidrager til omkring fire procent af alle luftbårne emissioner ifølge Paint Quality Institute, men at vælge den rigtige maling er en nem første skridt til en sundere bygning.

Naturlige og lav VOC Farver

Der er to forskellige slags malinger, der kvalificerer som ikke-toksiske maling: naturlige maling og lave VOC maling. Naturlige maling er maling lavet af alle naturlige materialer som mælkeprotein og jord pigmenter. To sydvestlige virksomheder tilbyder unikke samlinger af naturlige maling eller væg finish.

Amerikansk Clay fra Albuquerque gør en ikke-toksisk ler gips væg finish. Produktet leveres i 35 grundfarver, der kan brugerdefinerede blended til at matche næsten enhver maling prøve. Bioshield Naturlig Maling, baseret i Santa Fe, gør maling består af citrusskal ekstrakter, æteriske olier, frø olier, harpiks, mineralsk fyldstof, træ og bi voks og naturlige pigmenter.

Nogle virksomheder, som den ægte Milk Paint Company gør maling ved hjælp af mælk, kalk, ler og jord pigmenter. Mælk maling kan anvendes på vægge samt møbler, herunder antikviteter.

VOC (flygtige organiske forbindelser) er organiske kemiske forbindelser, der fordampe og komme ind i atmosfæren. Mange af de store producenter af maling nu tilbyde mindst en maling kollektion, der betragtes som ikke-giftig på grund af lave VOC'er. For eksempel Sherwin Williams har en lav VOC linje kaldet Varighed Hjem Interior. Benjamin Moore har Eco Spec samling.

Lave VOC maling produceres ved hjælp af vand som den vigtigste ingrediens i stedet for oliebaserede opløsningsmidler. Mens nogle producenter af maling kan reklamere for deres maling som havende ingen VOC eller som værende VOC-fri, de rent faktisk ville være mere korrekt at fremme dem som havende uopdagede grænser for VOC. Det er næsten umuligt at fremstille noget materiale uden VOC.

I virkeligheden, hvis du skulle gennemgå det materiale sikkerhedsdatablade oplysninger for disse ikke-VOC-produkter, du vil højst sandsynligt se mængden af ​​VOC, der er anført som ubetydelig eller målbart.

LEED og Green Seal

Der er flere tredjeparts organisationer, der tilbyder information om ugiftige interiør maling og andre miljøvenlige byggeprodukter. Den amerikanske Green Build Council (USGBC) er en medlemsbaseret, non-profit gruppe, der fører tilsyn med LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) rating programmer.

USGBC har en LEED for Homes rating system, der fremmer design og konstruktion af højtydende grønne hjem. Nogle af fordelene ved en grøn hjem omfatter mindre udsættelse for skimmel, mug og andre indendørs giftstoffer. LEED for Homes opfordrer til brug af maling, der passerer den grønne Seal certificeringsprogram.

Green Seal er en uafhængig organisation med det formål at fastsætte miljøstandarder. Green Seal har et program specielt til afprøvning og måling VOC i maling og specialkemikalier fangere. Gennem sine programmer, Green Seal opfordrer maling fabrikanter til at udvikle produkter, der minimal skade på miljøet. For en liste over Green Seal certificerede maling besøger Green Seal.

Green Seal kræver, at alle indendørs maling er fri for kræftfremkaldende, mutagene, reproduktive toksiner, farlige luftforurenende stoffer og ozonnedbrydende stoffer, tungmetaller som bly og kviksølv, og phthalater. Green Seal sætter også en grænse på hvor mange VOC'er målt i gram per liter forskellige slags maling kan udlede.

Fordele ved Non-Toxic indendørs maling

Ikke-giftige maling har mange fordele. Ikke alene skal de bidrage til en renere, grønnere hjem og planet, men også til gavn for mennesker, der lider af allergi. De reducerer også mængden af ​​kemikalier i grundvand og deponeringsanlæg, og de begrænser mængden af ​​ozonlagsnedbrydende stoffer i luften.

Takket være nye produktinnovationer og miljøvenlige politikker fra større maling fabrikanter, er der ingen grund til at ofre kvalitet eller æstetik, når de vælger en giftfri interiør maling.