Nøjsomhed, der forårsager et ægteskab Meltdown

Nøjsomhed, der forårsager et ægteskab Meltdown
Stop kampe før de starter!

Forsøger at spare penge er en beundringsværdig mål, men det er vigtigt at undgå nøjsomhed, der forårsager et ægteskab nedsmeltning. Du og din ægtefælle har brug for at kunne arbejde sammen som et team til at nå dine økonomiske mål.

Penge problemer og Nøjsomhed, der forårsager et ægteskab Meltdown

Bortset fra sex, penge er den mest almindelige kilde til konflikt i et ægteskab. Uanset om du kæmper for at betale dine regninger hver måned eller blot uenige hvordan du skal bruge et julegratiale, nogle penge-relaterede argumenter er helt naturligt. Problemet opstår, når den ene ægtefælle tager nøjsomhed til et niveau, der forårsager vrede og bitterhed i hans eller hendes partner.

Spare penge og dit ægteskab

Selv hvis man person er vild med at gemme og den anden elsker at bruge, er det muligt at finde et fælles grundlag for din økonomiske fremtid ved at holde sig for øje et par enkle tips.

Lav en liste over prioriteter

Når to mennesker er uenige om, hvordan du bruger deres penge, den underliggende årsag er normalt modstridende prioriteter. For eksempel:

 • Mange kvinder føler, at bruge penge på dyre makeup og designer tøj er en berettiget udgift, fordi det hjælper dem til at føle sig mere trygge og med en professionel profil på arbejde.
 • Mange mænd har dyre hobbyer, såsom golf eller jagt, at de retfærdiggør ved at sige de har brug for en måde at slappe af efter en lang og vanskelig uge.
 • Nogle mennesker mener, familieferier en vigtig udgifter, mens andre foretrækker at blive hjemme og slappe af.
 • Nogle mennesker mener, restaurant måltider en stor chance for at socialisere med venner, mens andre nyder at lave mad derhjemme.

Disse prioriteter er ikke nødvendigvis rigtigt eller forkert, men de skal afvejes mod andre interesser er hensigtsmæssigt. Hvis du mener, at rejse en vigtig berigelse aktivitet, for eksempel, kan du nødt til at være villig til at skære ned på mængden af ​​gange din familie går ud for at spise hver måned.

Sæt mål som et team

Nøglen til at udvikle en forpligtelse til sparsommelig levende føler som om du har et mål at opnå. Mens nogle mennesker finder planlægge at være anden karakter, andre foretrækker at leve "i øjeblikket" og har brug for lidt hjælp brainstorming en liste over deres langsigtede mål. Eksempler på almindelige finansielle mål for ægtepar kan nævnes:

 • Køb et hus
 • Plan for en tidlig pensionering
 • Har den ene ægtefælle skære ned på arbejdstiden eller blive et ophold-at-home forælder
 • Gem for et barns college uddannelse
 • Udvikle en nødfond i tilfælde af akut sygdom eller tab af job
 • Afbetale studielån
 • Eliminer kreditkort gæld

Indstilling mål er vigtigt, fordi det hjælper med at minimere de følelser af unødvendige afsavn, som er almindelige i nøjsomhed, der forårsager et ægteskab nedsmeltning. For eksempel er det lettere at begynde at bringe din frokost til at arbejde i stedet for at spise ud hverdag, når du ved de penge, du gemmer, vil hjælpe dig med at opnå din drøm om eget hus.

Afsætte nogle "Fun Money"

En af de nemmeste måder at undgå konflikter i dit forhold er at oprette dit husholdningsbudget til at rumme lidt "sjove penge" for hver person. Dette kan være så lidt som $ 20 per måned eller så meget som flere hundrede dollars om måneden, afhængigt af din personlige økonomiske forhold. Men der er ingen regler for, hvordan disse penge skal bruges. Det kan gemmes eller bruges til at spendere, afhængigt af personens præferencer. Selvom du er gift, du stadig ønsker at være i stand til at opretholde en smule økonomisk uafhængighed.

Må ikke være en Enabler

Hvis du er den, der gør alle husstandes indkøb, betale alle de regninger, holde styr på skatter, og der træffes beslutning om din pension investeringer, du lade din ægtefælle til at være skødesløs med din families penge. Det er svært at udvikle en sparsommelig holdning, når du ærligt har ingen idé om, hvad din økonomi ser ud.

Selv om nogle par skiftes til forvalter familiens økonomi på en måned-til-måned basis, dette system er ikke altid praktisk. Hvis du foretrækker det, kan du blot sørge for at sætte sig ned sammen i en time eller to hver måned for at diskutere dit budget og de fremskridt, du gør mod dine langsigtede mål.