Nødstedte bogreoler

Nødstedte bogreoler


Hvis du er på udkig efter en unik opbevaringssystem til dit hjem, kan nødlidende bog hylder være vejen at gå. Den nødstedte udseende betyder, at du ender med en en af ​​en slags møbler brik, plus den ekstra bonus for at gå med en bedrøvet finish på din bog hylde, er, at det skjuler et væld af synder. Med den rigtige farve valg, kan nødlidende hylder passer ind i næsten enhver indretningsstil.

Hvad er Nødstedte bog hylder?

Du har sikkert set smukke gamle stykker af antikke møbler, som har et par revner og dings i dem. Disse revner og disse slag er det der giver møblerne karakter - tegn, der bidrager til at skabe varme i mange hjem. Nødstedte bog hylder er ligesom disse gamle møbler - de har en "levet i" se, at disse gamle antikke møbler har - men de er faktisk nyt. Disse bog hylder er blevet "nødstedte" for at se ældre end de egentlig er. Efter alt, hvorfor skulle du nødt til at vente dine møbler til at modnes og få de små tegn stykker? I used hylder, kan du nyde denne karakter charme, så snart du sætter din nye bog hylder gennem døren. Endvidere antikke møbler er ofte meget dyre - for dyrt for mange budgetter. Nødstedte reoler er mere budget venlige og lettere for alle at eje.

Møbler producenter bruger en række forskellige metoder til at skabe nødstedte bog hylder, herunder:

  • Raspende - En metal scrapper kaldes en rasp køres over kanterne af hylden bogen, indtil de begynder at bære ned og crack. Det har samme effekt som at gnide sandpapir i hjørnerne af dine møbler, indtil nogle slid begynder at vise sig.
  • Fly Specking - Som navnet antyder, er pletter af maling knipsede hen over overfladen af ​​en bog hylde i et tilfældigt mønster. Den "flyve" navn stammer fra den ønskede effekt - et look, der en fejl dyppet sine ben i din maling og vandrede hen over overfladen af ​​din bog hylde.
  • Burnishing - Har du nogensinde set træ, der ser ud som om det er blevet svedet eller brændt i visse områder - det er, hvad polering gør. Træet er faktisk brændt og derefter farvet i den brændte del.
  • Hånd gnide - hånd gnide sker efter din bog hylder er blevet malet eller bejdset den farve du ønsker. Lige før malingen er tør, er en anden farve bejdse eller maling tilfældigt gnides ind områder af hylderne for at skabe et off kilter farveeffekt.
  • Hvid Pimpsten - Hvid pimpsten bruges til lidt skrabe overfladen af ​​bog hylder. Den pimpsten efterlader en hvid plet bag samt.
  • Cow Tailing - en malerpensel anvendes til at oprette striber af maling over overfladen af ​​bogen hylderne. Virkningen af ​​ko tailing er meget dramatisk i forhold til flyve specking.
  • Crackle Finish - Crackle efterbehandling giver overfladen af ​​din nødstedte bogreol en revnet udseende. Knitren slut påføres over maling eller bejdse, når det er tørt.
  • Worm Holes - Vi ved alle, at orme elsker træ, og mange antikke stykker viser, hvor orme har borede ind i skoven for at have en fest. Med nødstedte hylder, er denne effekt skabes ved at hamre en varm søm tilfældigt ind i overfladen af ​​hylden.

Hvor kan jeg bruge en Nødstedte Bog hylde?

En hylde nødstedte bog gør en fantastisk tilføjelse til værelser af mange stilarter, herunder Cottage stil design, Country Farmhouse stil design, engelsk landstil design og gamle verden stil design, for blot at nævne nogle få. Selvfølgelig på grund af den antikke karakter af nødlidende bogreoler, fungerer de bedst i design stil, der mindst indeholde nogle elementer af klassisk design stilarter. Nødstedte bog hylder, for eksempel, ville ikke være et godt valg for moderne stil værelser eller minimalistisk design stilarter.