Nivea Cherry Kiss Lip Balm og andre Lipcare produkter

Nivea Cherry Kiss Lip Balm og andre Lipcare produkter
Hvad læbe pleje producenter foretrækker du? Har du nogensinde hørt om Nivea (eller Labello, hvilket er det samme)? De har en bred vifte af lipcare, se på billedet. Jeg har for nylig prøvet Nivea Cherry Kiss Lip Balm, jeg har aldrig set det før. Jeg besøgte min mor, der havde købt det for nogen tid siden, og hun gav mig at sige "Du skal prøve det, det lugter fantastisk". Jeg tog stokken, åbnede og lugtede det. Det havde en vidunderlig cherry duft! Så jeg søgte det på mine læber. I modsætning til sædvanlige lipcare pinde, balsam selve kiggede rød, var semi transparentlæberne og gav mine læber et lyserødt skær. Jeg må sige, det er ikke den farve, jeg normalt slid på mine læber, men jeg ønskede at prøve det længere.

At købe eller ikke at købe Nivea Cherry Kiss Lipstick

Nivea Cherry Kiss Lip Balm og andre Lipcare produkter
Jeg kan godt lide kirsebær, kirsebær is, kirsebær tærter, kirsebærsaft meget. Det er derfor, efter at have lugtede det besluttede jeg at købe det, det var et must. Efter at have chattede med min mor og andre slægtninge i nogen tid jeg pludselig forstod, at jeg havde ingen cherry balsam på mine læber længere. Jeg besluttede at anvende det igen. Derefter igen. Og så en gang mere, før jeg ønskede at forlade. Da jeg kom hjem, jeg følte mine læber ubehageligt tør, det var endda en lille smule ondt, men jeg ønskede ikke at bebrejde Nivea Cherry Kiss Lip Balm for det. I dag talte jeg med min mor og sagde, at jeg ønskede at købe læbestift, men hun sagde nej måde. Årsag - det tørrer læber og bliver virkelig kort tid på læberne. Tja, jeg har tillid til hende, og også huske mine tørre læber efter at have anvendt denne kirsebær læbepomade. Jeg besluttede ikke at købe det.

Andre Nivea Lipcare Produkt

Nu jeg husker, at for nogle år siden havde jeg også en mulighed for at prøve en Nivea læbeplejeprodukt. Det var en lipgloss, som også lugtede meget god. Det var gennemsigtig og blev produceret blot at fugte læberne, gøre dem sundere og ser bedre. Jeg husker udmærket denne oplevelse. Det betyder fugter læberne og gøre dem ser godt i flere minutter. Men når nogle tiden går, efter at du har anvendt denne lip gloss, det disappeares helt, som om du ikke anvender det på alle! I stedet for at gøre mine læber sundere, dette glans tørrede dem meget. Og jo mere jeg anvendt denne "langvarige moisturistion" (kopieret fra nivea.com) glans, den tørrere mine læber blev. Det var en ubehagelig overraskelse. Måske det er derfor, jeg ikke har købt og brugt nogen læbeplejeprodukter fra Nivea siden da. Men alligevel er det kun for dig at beslutte, om du ønsker at købe og bruge det eller ej. Jeg ville bare dele med dig min egen erfaring og mening om Nivea læbeplejeprodukter. Af den måde, din er også velkomne!