New Home symaskine

New Home symaskine

Selv om det sidste udelukkende-branded New Home symaskine rullede af samlebåndet i 1955, kan du stadig finde disse ønskelige maskiner på antikke butikker og loppemarkeder, og de er også tilgængelige på auktionssider som eBay. Mange syersker og quiltere nyder at sy på disse smukke antikke maskiner.

Historien om New Home

New Home begyndte som en meget lille symaskine drift med kombineret aktiver på kun $ 350. Til sidst blev det en meget succesfuld virksomhed, med en enorm fabrik beskæftiger over 700 mennesker. Ifølge Den Internationale Syning Machine Samlere 'Society (ISMCS), på sit højeste i 1906 og 1907 fabrikken New Home kærnede 150.000 symaskiner hvert år. Ny Hjemmelavet både hånd-krank og skinnekontakter maskiner, købt primært til hjemmet syersker. Det ISMCS anslår, at der var 7.000.000 nye hjem symaskiner i drift i 1930'erne.

Et partnerskab er dannet

En af de største amerikanske symaskine selskaber begyndte som visionen om to mænd: Thomas H. White og William L. Grout. Begge var at arbejde i stolen produktionsvirksomheder og bemærket, at symaskinen hurtigt var ved at blive et populært redskab for den amerikanske syerske. De er anført med en $ 350 investering, tre medarbejdere, og en 100 kvadratmeter butik, at fremstille en kvalitet, håndbetjent symaskine, der ville sælge for kun $ 10. Det blev kaldt "The New England."

Partnerskabet opløses

Når virksomheden begyndte at lykkes, Grout opløste partnerskabet og ud på egen hånd. White dannede en anden partnerskab, udvidede operationer, og bygget en meget succesfuld virksomhed producerer, hvad der nu kaldes "New England Family symaskine." Hvid senere gik på at designe, fremstille og markedsføre den meget populære hvide symaskine.

William Grout Returns

William Grout, den oprindelige partner Thomas White, vendte tilbage til scenen i 1878 som general manager og formand for New Home symaskine Company. Ifølge ISMCS, vises Grout navn på mange af New Home patenter, og han var ofte den eneste opfinder af nye symaskine teknologi eller produktionsudstyr udvikling. Han fortsatte som fabrikken superintendent indtil 1900, og på tidspunktet for sin død i 1908, var han millionær.

I slutningen af ​​en æra

New Home gik i betydelig gæld i 1918 ved at købe bestanden af ​​en møbelvirksomhed med henblik på at sikre forsyningen af ​​træværk er brug for symaskine kabinetter. Gælden viste sig at være for meget, og New Home kæmpede hele 1920'erne. I 1928 tog den gratis symaskine Company over driften af ​​New Home. De fortsatte producerer maskiner under New Home navn gennem 1955. I dag ejer Janome det nye hjem mærke og nogle af sine modeller har også dette navn.

Populære New Home Symaskiner

I løbet af sin lange historie, New Home produceret mange forskellige stilarter af symaskiner. Fra det enkle hånd-krank modeller til de mere komplicerede skinnekontakter maskiner, et par stod for deres betydning eller popularitet.

Hånd-Crank New Home Machines

Nogle af de ældste New Home betjenes ved hjælp af et håndsving. Disse modeller var lille nok til at sidde på et bord eller skrivebord, og de fremhævede en udskåret træ base. En krumtap på højre side af maskinen kørte nålen op og ned. Disse maskiner er ret sjældne og værdifulde i dag.

Number Four

Det nye hjem Number Four fremhævede en smuk skab med skuffer og en velour-foret trækasse. Maskinen drives ved hjælp af en fødevare skinnekontakter, og det var stærkt ornamenterede og belagt med nikkel. Du kan se Number Four til salg antikke butikker eller loppemarkeder.

Parlor Cabinet trædepladen

Produceret i begyndelsen af ​​1900'erne, den Parlor Cabinet pedalen var en selvstændig symaskine med egen opbevaringsskab. Når symaskinen ikke var i brug, en krank sænket den i kabinettet, som kiggede ligesom enhver almindelig stykke fine møbler. Når hjem syerske var klar til at sy, hun simpelthen åbnede skabet og vendte håndtaget til at hæve maskinen. Fodbrættet var inde i kabinettet, sammen med flere skuffer.

Identifikation dit nye hjem Machine

Hvis du har en antik symaskine med New Home etiket, kan du nemt identificere det ved at ringe New Home at 1-800-631-0183. Hvis det er muligt, have følgende oplysninger ved hånden, når du ringer:

  • Den type maskine - Er det håndsving eller pedalen?
  • Dimensionerne - Mål maskinens højde, bredde og dybde.
  • Identifikation funktioner - Har det nogen numre eller mærker på det?

Stadig brugbar i dag

Hvis du beslutter dig for at købe en antik New Home symaskine eller har en, som du har arvet fra en slægtning, kan du finde brugsanvisninger på ISMCS hjemmeside. Den høje kvalitet af disse vintage symaskiner betyder, at med korrekt restaurering og vedligeholdelse, mange af dem er stadig brugbare dag. I virkeligheden er disse simple maskiner gøre store værktøj til børn eller begynder syersker eller quiltere.