New England Cruise

New England Cruise
Fall er et godt tidspunkt at cruise New England.

For passagerer, der ønsker at opleve det luksuriøse liv i krydstogt rejser uden trodset udenlandske havne, en New England krydstogt er den perfekte mulighed for at sejle tæt på hjemmet uden glip af en dejlig krydstogt oplevelse.

Hvornår skal man tage en New England Cruise

De fleste krydstogtskibe kun tilbyde New England rejseruter, når den naturskønne falder løv er på sit højeste: generelt i løbet af september og oktober. For den bedste visning, slutningen af ​​september rejser er de mest attraktive, og de er det perfekte valg for en unik bryllupsrejse eller casual flugt. Større krydstogtskibe kan tilbyde New England krydstogter i løbet af sommeren så godt, når vejret er mildere og mere behageligt end sydlige ruter.

Cruise Længde

Afhængigt af Cruise Line, New England fart spænder fra fire nætter på to uger. Længere rejser kan starte fra fjerne indskibning havne eller kan vove sig ind i flere canadiske havne samt besøg langs den østlige kyst. Ruter omfatter generelt mindst en dag på havet eller mulighed for naturskønne cruising, hvilket giver passagererne masser af tid til at slappe af, da årstiderne skifter omkring dem.

Cruise Lines

Mange krydstogtskibe tilbyder New England krydstogt muligheder, herunder:

 • Carnival Cruise Line: Den største Cruise Line i verden, Karneval tilbyder snesevis af muligheder for en sjov krydstogt ferie.
 • Seabourn Cruises: En mindre, mere luksuriøse linje end de fleste mainstream krydstogtselskaber, Seabourn roser sig af fornemme og elegante rejser.
 • Crystal Cruises: Et grænsetilfælde luksus Cruise Line, Crystal Cruises tilbyder raffineret rejse til kræsne passagerer.
 • Royal Caribbean Cruises: Med fokus på fitness og flere muligheder for eventyrlystne sjov, Royal Caribbean er en stor linje for familier med større børn og teenagere.
 • Princess Cruises: En mainstream linje med luksuriøse faciliteter, Princess er perfekt til en tilbagelænet, afslappet rejse.
 • Norwegian Cruise Line: Kendt for værdi prisfastsættelse og generøse rabatter, norsk er et glimrende Cruise Line valg for første gang krydsere er godt som gentagne rejsende.
 • Silversea Cruises: En imponerende linje med sarte raffinement, Silversea tilbyder en fornem ferie oplevelse for alle rejsende.
 • Celebrity Cruises: Med fremragende egenskaber både mainstream og luksus linjer, Celebrity forsikrer, at alle passagerer får stjernen behandling.
 • Holland America Cruise Line: En leder i tour indstillinger, Holland America tilbyder dybdegående oplevelser på alle sine rejser.

Hver Cruise Line har forskellige egenskaber og før du vælger, hvilken en til at sejle, bør potentielle passagerer konsultere en rejsebureau til råds om, hvilken linje bedst kan passer til deres behov.

Indskibning Porte

Der er flere indskibning porte, der tilbyder New England krydstogt muligheder, med de mest populære havne New York, Boston og Montreal, da de er tættest på destinationsporte. Længere ruter kan afvige fra fjernere steder, herunder Norfolk, Virginia eller Fort Lauderdale, Florida. Både rundtur og envejs ruter er tilgængelige fra flere linjer, især med længere ruter.

New England Cruise Ports of Call

Anløbshavne langs New England ruter varierer for hver Cruise Line, men de generelt omfatter stopper i Massachusetts og Maine, samt potentielle besøg Connecticut, Rhode Island, eller New York. Afhængigt af den specifikke rute, kan anløbshavne omfatter:

New England Cruise
Scenic fyrtårn

 • New London, CT
 • Gloucester, MA
 • Bar Harbor, ME
 • Marthas Vineyard, MA
 • Albany, NY
 • New York, NY
 • Newport, RI
 • Portsmouth, NH

De fleste New England cruise ferier omfatter også besøg på en eller flere canadiske havne, såsom Halifax, Nova Scotia; Saint John, New Brunswick; eller Quebec City, Quebec, afhængigt af hvor langt langs St. Lawrence-floden ruten strækker sig.

Udflugter

Udflugter også variere ved Cruise Line, men passagererne vil sandsynligvis har flere muligheder for spændende ture på hver sejlads. Historisk vandre- og drivende tours er særligt populære at følge den kæde af amerikansk uafhængighed med besøg på vigtige steder som Lexington, Concord, og Salem i Massachusetts samt besøg på historiske højdepunkter i Boston og andre fremtrædende byer. Nogle krydstogtskibe tilbyder endda udflugter til Fenway Park, mens skibet er docket i Boston, der tilbyder et glimt af sportslige historie til alle baseball fans. Andre tour indstillinger kan omfatte hummer bager (som understreger skaldyr kulinarisk tradition for New England), fyrtårn besøg og kajak ture.Sejlads på et luksuriøst krydstogtskib er en glimrende måde at opleve skønheden og historie i New England. Med flere krydstogtskibe, anløbshavne, og rejseplan længder at vælge imellem, alle passagerer er sikker på at finde den perfekte løsning for deres ferie til at forkæle dig selv med historie, tradition og afslapning tæt på hjemmet.