Netværk Don'ts Jobsøgende bør undgå

Netværk Don'ts Jobsøgende bør undgå

Konventionel visdom siger - nøjagtigt det - at netværk kan spille en vigtig rolle i din søgen efter beskæftigelse. Men som med de fleste ting i livet, er der rigtige måder og forkerte måder at gå om netværk. Det er vigtigt at følge passende networking tips og lære at ovecome networking angst, men det er også vigtigt at være opmærksom på de negative networking adfærd, der bør undgås.

To fælles Networking Fejl skal undgås

1. Under en holdning af Entitlement

Må ikke antage, at folk du beder om hjælp med din jobsøgning er forpligtet til at yde bistand. Hvis du nærmer dig netværk med en holdning af retten, du bare kan finde, at folk er mindre end villige til at hjælpe. Indse, at når du beder nogen om hjælp, at du gør en anmodning - og den person, du spørger har ret til at sige nej. Virkelig bede om hjælp og give udtryk for påskønnelse, når din anmodning ydes.

2. At være en "Stormy Weather" Friend

Hvis der er mennesker, som du kun søger at kommunikere med, når du er uden arbejde og har brug for hjælp, kan du opleve, at de bliver mindre end villige til at yde bistand. Professionel networking handler ikke kun om at nå ud, når du har brug for hjælp. Det handler om at opbygge gensidigt gavnlige relationer baseret på ægte respekt og vilje til at være til hjælp for andre mennesker. Ægte networking relationer kræver næring, som gør alle menneskelige relationer. Folk, der hører fra dig, når du har brug for eller ønsker noget fra dem ikke se dig som en networking kontakt; de ser dig som et irritationsmoment.

Undgå Indsendelse Netværk Don'ts

Disse er ikke de eneste adfærd for at undgå, når networking, men de er to af de mest almindelige problemer. Vær sikker på at undgå disse problemadfærd, så du er i stand til at udnytte professionel networking til din største fordel.