Nemt og billigt Wedding Reception Dekorationer

Nemt og billigt Wedding Reception Dekorationer

Brug Easy og billige bryllupsreception dekorationer at holde tingene enkle og omkostningerne nede.

Nemt og billigt Bryllup Reception Dekoration Idéer

Når det kommer til nemme og billige bryllup reception dekorationer, holde "simpel" på forsiden af ​​dit sind. Efter alt, jo enklere en dekoration er den mindre besvær det vil være, og jo mindre det vil koste dig. Områder dekoreret i receptionen omfatter typisk:

  • Bordtæpper
  • Hoved tabel område
  • Centerpieces
  • Cake tabel

Disse er de vigtigste områder dekoreret i receptionen. Mens mange par kan vælge at bruge specielle gardiner, stolebetræk, vægtæpper og mere, udsmykning det grundlæggende er en god idé for at spare bryllup penge og holder det roligt, også.

Der er flere måder at gå om at dekorere disse grundlæggende områder. Selv de billigste dekorationer kan være meget attraktiv, når de sættes sammen.

Tulle og Stoffer

Udsmykning med tyl er en billig og smuk måde at omdanne en reception placering i et bryllup begivenhed. Hvis du ikke kan lide den traditionelle hvide tyl, overveje optagning tyl i dit bryllup farver. Brug den bag hovedet bordet og på tværs foran og på trapper, vinduer og ned i midten af ​​lange tables.Buy billig klud fra en stof butik og sy op i enderne. Så binde det rundt stole eller bruge en lille firkant som bunden af ​​en centerpiece. Det kan også anvendes som en tabel runner i stedet for tyl.

Belysning

Små hvide julelys er en enkel måde at skabe stemning belysning i et rum. Parret med tyl, kan bryllup lys skaber en smuk glød. På en vinter bryllup, istap lys er en fantastisk måde at indarbejde temaet.

Nemt og billigt Wedding Reception Dekorationer
Bryllup Reception Dekorationer

Find ud af om brylluppet DJ har projektører til dansegulvet og spørge, om du kan bruge dem til at sætte fokus på hovedet bordet. På denne måde kan du markere alle uden at skulle bruge ekstra belysning.

Endelig tilføje bryllup stearinlys til modtagelse. Find ud af, om du skal bruge batteridrevne lys, eller hvis du kan bruge rigtige flammer i modtagelse hall. Placer stearinlys på vinduet afsatser og centerpieces at skabe smukke lyseffekter. Surround kagen bordet med små te lys stearinlys og silke blomsterblade.

Centerpieces

Centerpieces behøver ikke at være omfattende. Stearinlys er almindelige centerpieces, ofte placeret på toppen spejle eller i en udstilling af varierende højder. Små fishbowls fyldt med flydende te lys stearinlys er også billig og enkel at create.At en afslappet bryllup, dekorere med balloner. Vælg balloner i hvid, sort eller dit bryllup farver og tilføje en lille vægt til bunden i form af et bryllup klokke og placere den i midten af ​​bordet. Brug balloner til mere end blot centerpieces - de er også perfekt til dekoration døråbninger og bandet eller DJ bord. Dette er en fantastisk måde at tilføje lidt fest til modtagelse uden at bruge en masse penge.

Endelig overveje at gøre kernen gøre dobbelt told. I stedet for at have en stor floral topiary eller anden blomst arrangement sted begunstiger på kage står i midten af ​​bordet. Dette hjælper dekorere bordet og gæsterne er mere tilbøjelige til at tage de favoriserer hjem, når de er tydeligvis vist.

Udlejning Modtagelse Dekorationer

Få par, der gør eller købe deres bryllup dekorationer er i stand til at bruge dem alle efter begivenheden er overstået. Derfor er mange fest planlægning levering butikker og bryllup planlægning tjenester tilbyder udlejning dekorationer. Dette kan være en ideel løsning for par, der ønsker et mere luksuriøst look til deres bryllup uden at købe dekorationer blankt.

Nemt og billigt Wedding Reception Dekorationer
Billeder af bryllup receptioner

Inden underskrivelsen en lejekontrakt, lære følgende:

  • Købspris: Hvor meget vare (r) koste at købe? I nogle tilfælde, hvis købsprisen er lidt over lejeprisen, giver det mere mening at købe. Tænk over måder at genbruge dekorationer eller sælge dem efter brylluppet er overstået.
  • Udskiftning Omkostninger: Hvad koster at udskifte ødelagte eller beskadigede varer? Hvor meget "slitage" er tilladt på udlejnings elementer? Derudover finder ud af, om emner skal renses på en bestemt måde, før returnere dem.
  • Levering og opsætning: Har du brug for at hente alle de leje elementer og sætte dem op selv, eller er tjenesten omfatter oprette og takedown? Overvej, om du har tid og evner til at gøre dette aspekt selv.

Typisk huslejer inkluderer baggrunde, søjler, lyseffekter, dansegulve, spejle, vaser og lysestager, sammen med borde og stole. Find ud af præcis, hvad der tilbydes gennem forskellige virksomheder og sammenligne priser og politikker, før du begår.Nem og billig bryllupsreception dekorationer er en fantastisk løsning for travle og budgettering brude og brudgomme. En smuk modtagelse behøver ikke at koste en formue eller kræve dages forberedelse.