Nemt og billigt Håndværk: Interview med Kathy Peterson

Nemt og billigt Håndværk: Interview med Kathy Peterson
Crafty håndlavede blomster gør dejlige festdekorationer.

Hvis den økonomiske prognose har du på jagt efter en måde at lindre stress, kan du finde dig selv på udkig efter nemme og billige håndværk at fuldføre. Mens mange mennesker antager crafting er en dyr hobby, har Kathy Peterson gjort det hendes mission at bevise at du ikke behøver at bruge en masse penge for at skabe unikke og smukke projekter.

Om Kathy Peterson

Kathy Peterson, vært for Town & Country Crafts med Kathy Peterson, er en ivrig Crafter, der nyder at bruge sine talenter til at hjælpe andre udtrykke deres kreativitet. Hun er forfatter til fem bøger:

 • Kathy Peterson 's store udendørs Udsmykning Makeover: Nem, Elegant Transformationer på et begrænset budget
 • Sy Simple Squares
 • Creative Wire Jewelry
 • Kathy Peterson s Bandanna måde og tilbehør
 • Wire Décor

Craft for Sundhed er Kathy Peterson nyeste projekt. Et joint venture med sygeplejerske, læge Barb Dehn, dette unikke sted undersøger, hvordan udtrykke dig selv gennem håndværk projekter kan forbedre både din mentale og fysiske velbefindende.

Nemt og billigt Crafts: Kom Creative til at klare en økonomisk recession

For nylig, Kathy Peterson talte til LoveToKnow Crafts om de mange måder, crafting kan berige vores liv.

Hvilke typer af håndværk gør du nyde?

Jeg nyder bare om enhver form for håndværk projekt - fra maleri og skitsering til syning, papir kunst, og kort beslutningsproces.

Hvordan vil du beskrive din crafting stil?

Min crafting stil er meget eklektisk med et strejf af sjov. Jeg bruger en masse lyse, glade farver i mine håndværk projekter. Farver gør mig glad og bringe smil til andre.

Nemt og billigt Håndværk: Interview med Kathy Peterson
Maling og stof kan slå et almindeligt møbel til en reel stil erklæring.

Hvad er nogle måder crafters kan bruge deres talenter til at kvikke op deres hjemmemiljø uden at bruge en masse ekstra penge?

 • Gå på skattejagt i dit eget hjem. Genbrug, hvad du allerede har med en frisk frakke maling.
 • Jazz op på gamle kommode med nogle maling, stof, eller sofistikeret rub hjemmeside indretning klistermærker.
 • Grave i dit stof eller linned stash til at skabe nogle nye puder eller dække en gammel lampeskærm.
 • Indram dine børns kunstværker. Børn gør store kunstnere, fordi de er ikke bange for at udtrykke sig. Jeg har en ven, der har brugt sine børns kunst at dekorere sit hjem. Det er en meget sjov måde at dekorere.

Hvad er nogle af dine foretrukne ideer til at gøre håndlavede gaver til venner og familie?

Jeg elsker at lave håndlavede kort. Folk synes at virkelig sætter pris på det faktum, at jeg plejet nok om dem til at sende dem en håndlavet kort eller invitation. Jeg vil også gerne være virkelig kreativ med gave indpakning ved at sy en stofpose og tilpasse det med et monogram og nogle smarte bånd.

I en recession, udgifter til fritidsinteresser såsom crafting er ofte det første område folk skåret for at skabe balance på deres budgetter. Hvad er dine bedste tips til at spare penge på håndværk forsyninger?

 • Brug dine papirstumper og grave omkring dit håndværk forsyninger. Du vil måske blive overrasket over, hvad du vil opdage, at du gemt væk sidste år.
 • Vær kreativ med knapper, blonder, trim, bånd, etc. Du kan bruge dem til at gøre smykker, brugskunst, eller pynte tøj.
 • Bland nogle sidesten maling for at skabe en ny farve og forlænge levetiden af ​​malingen.
 • Hvis du elsker scrapbooking, overveje digital scrapbooking. Mange freebies er tilgængelige online.

Hvad inspirerede dig til at skabe den "Craft for Health" Web site?

Nemt og billigt Håndværk: Interview med Kathy Peterson
Kan ikke råd til en ny outfit? Sy selv et fashionabelt pung at tilføje interesse for din garderobe!

Jeg har altid nydt inspirere andre gennem crafting og bruge crafting som min egen afstressende. Med økonomien den måde, det er, det er så vigtigt at passe godt på dig selv. Crafting er meget terapeutisk. Jeg kontaktede min kære ven Barb Dehn, en sygeplejerske praktiserende læge, og spurgte, om hun vil gerne hjælpe mig starte webstedet. Sammen vil vi tilbyde inspirerende håndværk terapi tips, håndværk ideer og tankevækkende anekdoter fra håndværk, kunstnere, designere, blomsterhandlere, dekoratører, mødre, pedeller, og almindelige mennesker, der bruger crafting som en form for terapi.

På hvilke måder kan gøre let og billig håndværk være en god afstressende for mennesker med at klare den økonomiske usikkerhed?

Crafting er en stor stress reliever. Ved at gøre noget håndlavet, kan du ændre dit humør. Hvis du er overvældet med økonomiske vanskeligheder, hvilket gør et håndværk projekt kan hjælpe dig trin uden for dig selv og fri dit sind fra bekymrende tider. Strikning, for eksempel, kræver en gentagne bevægelse og kan hjælpe dig med at fokusere på opgaven i stedet for din smerte. Du kan udrette en følelse af opfyldelse, når du er færdig med et håndværk projekt, uanset om du syr et pudebetræk, doodle nogle skriblerier, eller male en urtepotte. Det er virkelig en følelse af empowerment.

Crafting er stor terapi. Det kan også hjælpe bygge bro vanskelige samtaler med ældre forældre, tweens osv Crafting er helt positiv, selvom du laver en fejl. Fejl kan let fast eller anvendes til at gøre projektet mere interessant. Nogle af mine største håndværk fejl er endt med at blive nogle af mine bedste designs.

.