Nemme trin til at undgå Gym Rage

Har du hørt om dette for nylig? Gym Rage! Mange af os går gennem denne på vores lokale motionscenter eller fitness center på regelmæssig basis og er blevet mere og mere frustreret.

Det starter som regel som en gruppe af praktikanter chatter væk deres oplevelser af dagen på en bænk eller på et stykke udstyr i femten minutter, mens du venter på at bruge den.

Eller nogen står direkte foran stativ gør lille lateral raises, når du ønsker at få ram på de helt store vægte. Eller casuals der anvender udstyr begunstiget af regulære og ofte set på lignende stykker af personlig møbler til eget brug.

Alt dette opbygger stress især mellem januar og april, hvor de nyankomne ramte fitnesscentre og fitness centre i et forsøg på at tabe vægt er opnået over jul og nytår.

I forsøget på at realisere deres New Years resolutioner, de overcrowd aerobic området og overtage vægt værelse forlader vægte liggende og forårsager køer til udstyr. Regulære af motionsrummet oplever disse problemer og temperament begynder at blusse i et fænomen ved at blive kendt som gym raseri.

I løbet af denne test tid, alle gym-gængere, både nye og erfarne og de ansatte i fitness klubber ved, at de nyankomne normalt kun sidste indtil april, og efter at deres gode hensigter løber ud. For at hjælpe dig gennem denne stressende tid følge nogle af de tips nedenfor:

* Stå på bagsiden af ​​aerobic klasse, når du først begynder, da du normalt vil finde den hårde kerne regulars vil være nede foran.

* Der er ingen regler, der styrer, hvor mange medlemmer et motionscenter kan tilmelde sig, hvilket nogle fitness centre til at blive overfyldte med alle, der ønsker at bruge dem i morgen og eftermiddag på vej til og fra arbejde.

Så prøv at planlægge dit besøg i gymnastiksalen lidt tidligere end normalt eller senere på dagen eller aftenen. Der er kun én effektiv måde at slå JAN-APR rush og det er at træne sent om aftenen efter 07:00.

* At tale på din mobiltelefon, mens du arbejder ud, vil dette binde en maskine eller udstyr i lang tid forårsager problemer. Det anbefales, at du slukker mobiltelefonen, mens på gym.

* Du må ikke rage maskinerne; prøv ikke at gå over de fastsatte frister på bestemt maskine du bruger. Hvis der er en tidsfrist skal du holde sig til det. Det, der irriterer de fleste mennesker er den måde, folk sidder på en maskine udskære sæt efter sæt. Ved at udføre et sæt til muskuløs fiasko og går videre vil frigøre maskinerne til brug for den næste person.

* Tør maskinerne ned efter brug, så prøv ikke at forlade dit sved på det stykke udstyr, du lige har brugt, skal du bruge et håndklæde til at adskille dig fra maskinen, mens du gør brug af den og tørre det ned grundigt efter brug.

* Undgå at tabe vægtene på jorden og ikke clang dem højlydt, da dette er meget frastødende til de øvrige medlemmer. Sørg for at vende tilbage vægtene til deres korrekte sted på stativer, når du er færdig med dem, selv om du måske har fundet dem liggende på gulvet.

* En ting, du ikke ønsker at gøre, er hele tiden spørge folk, hvis de er færdig med at bruge en maskine, når de er naturligvis stadig udøver på det. Hvis der er noget praktikanten vil forsøge at sidde på det længere bare for at irritere dig. Vær tålmodig; ikke afbryde dem, mens de løfter, vente, indtil de afslutte deres sæt først.

* En gym er ikke en social klub ikke stå rundt i store grupper chatter især hvis du har en maskine i brug, gør din tale i omklædningsrummet eller i receptionen.

* Lad ikke dit håndklæde eller andre personlige ting liggende på en bænk eller et stykke udstyr, hvis du ikke bruger den. Lad din træning rum så rene som den måde, du fandt den.

Hvis udstyret er uden opsyn i mere end fem minutter gå videre og bruge det, men være forberedt også til at dele. Lad folk arbejde i med dig, hvis forskellen i vægt ikke er for stor. Efterlad tilstrækkelig plads omkring dig, så andre mennesker kan henvende vægten rack og få det udstyr, de har brug for.

* Du må ikke skrige, når du går til at personlige bedste lift, så husk at de andre omkring dig koncentrerer sig om deres eget arbejde ud også og behøver ikke at høre dig skrige ud for opmærksomhed. Udånding højt som du kontrakt musklerne under dit sæt er fint.

* Du må ikke rage vand springvand. Kun tage et par mundfulde af vand og derefter bevæge sig væk. Må ikke fylde din enorme vandflaske med koldt vand og lad varmt drikkevand for resten af ​​medlemmerne.

* Følg fitnesscentre adfærdskodeks normalt ses på væggene i motionscenter eller fitness-centre, og hvis praktikanter ikke følger koden rapportere det til ledelsen ikke tager det i dine egne hænder.

Gør dig selv en tjeneste og sætte disse enkle trin for at bruge det næste gang du er i gymnastiksalen, og du vil være i en langt mere behagelig oplevelse.

Gary Matthews er forfatter til den populære fitness eBooks maksimalt vægttab og Maximum vægtøgning.
www.maximum