(Nej), hvis (nu) her Kjoler

Det er et fantastisk navn til en kjole og det lever op til navnet, både hvad angår ejendommelighed og følelsen af ​​at være et eller andet sted over regnbuen - eller dybt i havet. Eller modedesigner Ying Gao, skaberen af ​​den (Nej), hvis (nu) her kjole, må have stjålet ideen fra engle som er her og ingen steder på samme tid. Men mens engle kan forsvinde i den blå, som du holder kigger på dem, Ying Gao skabelse opfører sig forskelligt.

(Nej), hvis (nu) her Kjoler

Ved første øjekast det udsender et hav-lignende bevægelse glød, men for at se den fulde magiske potentiale af det, er du nødt til at stirre. Under dit blik kjolen begynder at lyse (magien opstår på grund af eye-tracking teknologi, når den er aktiveret, bittesmå motorer tænder for at flytte stoffet af kjolen, og fængslende mønstre dukke). Kroppen begynder at dække op med foto-selvlysende tråde faste på ruched stof; der er også et basislag bestående af glød-in-the-mørke tråde sammenvævet i bånd af stof på toppen af ​​dress.

(Nej), hvis (nu) her Kjoler

(Nej), hvis (nu) her Kjoler

Selvfølgelig tøjet trodser enhver beskrivelse, så dem, der gerne vil se sin herlighed med egne øjne vil være i stand til at gøre det i det kommende efterår på Shanghai Museum of Contemporary Art, og senere, den næste forår, på Textile Museum af Canada.

(Nej), hvis (nu) her Kjoler