Negative virkninger af økologisk landbrug

Negative virkninger af økologisk landbrug


Selv vil opstå nogle gyldige bekymringer vedrørende de potentielle negative virkninger af økologisk landbrug, skal du sørge for at indse, hvor de oplysninger, du læste stammer.

Fortalere for gensplejsede fødevarer, pesticider, og tilføjede væksthormoner lejlighedsvis frigive alarmerende advarsler om økologisk landbrug uden åbenlyst at afsløre deres egne interesser i sagen.

Potentielle negative virkninger af økologisk landbrug

Mens økologisk landbrug generelt modtager stor ros fra medierne og miljøeksperter, er der også nogle kritikere, der gør påstanden om, at de negative virkninger af økologisk landbrug er større end fordelene. Nogle kritikere tvivler på, at økologisk landbrug kan være en global løsning.

Virkninger på Jorden

Økologiske fødevarer markedsføres som værende mere miljørigtig, at andre fødevarer er fordi de udnytter dyrkningsmetoder, der har mindre indvirkning på miljøet. Økologiske landmænd bruger også metoder, der er foreskrevet for økologiske bedrifter til at beskæftige sig med skadedyr og andre problemer.

Med andre ord vil det økologiske landbrug generelt ikke omfatter anvendelse af pesticider, herbicider og andre forbindelser, der har vist sig at være potentielt skadelige for miljøet.

Kritikere af økologisk landbrug påpege, at konventionelle dyrkningsmetoder giver mere produkt end økologiske bedrifter og konkluderede, at økologisk landbrug er ineffektiv. De påpeger, at mens økologisk landbrug kan være attraktive for forbrugerne, der har råd til mad, en af ​​de negative virkninger af økologisk jordbrug er, at det ikke kan være i stand til at brødføde alle i verden.

Naysayers af økologiske fødevarer er i tvivl, at økologiske landmænd kan producere de fødevarer, der er nødvendige for at matche den aktuelle mængde af opdræt udgange.

Da økologiske brug ikke er placeret som prevalently hele verden som konventionelle bedrifter er, nogle kritikere påpeger de miljømæssige konsekvenser af forsendelsen af ​​økologiske fødevarer til de handlende. Selvom økologisk landbrug tilstræber at have så lille en miljøbelastning som muligt, kan maden stadig sendt med mindre end miljøvenlige metoder. Nogle miljøforkæmpere gør påstanden om, at det kan være bedre at købe fødevarer, der er produceret lokalt, uanset om de kommer fra en økologisk gård, på grund af manglen på miljøbelastningen fra skibsfart.

Virkninger på kroppen

Økologiske fødevarer er generelt betragtes som mere sund end konventionelt producerede fødevarer, fordi de mangler tilføjet væksthormoner og andre tvivlsomme elementer. Dette udelukker ikke økologiske fødevarer fra kritik, selv om, som mange kritikere angribe metoder, hvorved økologiske fødevarer produceres og den virkning, de kan have på kroppen.

For eksempel økologiske bedrifter henvende sig til naturlig gødning til dyrkning af afgrøder, som ofte giver sig udslag i at bruge dyrs afføring kombineret med andre komponenter i stedet for kemisk bygget gødning. Modstandere af økologisk landbrug advarer om, at nogle fødevarer - såsom salat, persille og andre fødevarer - kan harbor skadelige bakterier, der kan væltes over på forbrugerne. Mens fødevarer fremstillet ved hjælp af konventionelt landbrug har lignende risici, kritikere advarer om, at truslen forstærkes i økologiske fødevarer.

Forbrugerne kan være mindre tilbøjelige til at tage de samme forholdsregler med økologiske fødevarer, som de gør med andre typer af fødevarer. For eksempel kan nogle forbrugere købe økologiske æbler og derefter antage, at der ikke er behov for at vaske æble grundigt før spise det på grund af sin organiske oprindelse. Dette spørgsmål er naturligvis, er ikke skyld i økologiske landmænd, men det er en citeret bekymring alligevel.

Kilde til information

Kyndige forbrugere ved at være opmærksom på kilden til kritik for noget, og kritik til økologisk landbrug er ikke anderledes. Selvom ingen metode til landbrug er perfekt - økologisk landbrug inkluderet - du kan være mindre tilbøjelige til at have tillid til en advarsel om økologisk landbrug, der er truffet gennem en organisation finansieret af landmænd, der benytter genetiske modifikationer på deres afgrøder.

Altid opsøge den oprindelige kilde til oplysningerne. Er oplysninger baseret på en undersøgelse? Hvem finansieret undersøgelsen? Har forskerne har potentielle interessekonflikter med studiet? Du må ikke tage oplysningerne for pålydende, men i stedet være en klog forbruger og grave lidt dybere.