Negative holdninger kan påvirke Vægt

Negative holdninger kan påvirke Vægt
Forfatter og personlig træner, Lori Wengle

De siger holdning er alt, og når det kommer til at opnå og fastholde en sund vægt, det helt sikkert gælder. Lori Wengle, personlig træner og forfatter til bogen The Fat Princess No More, opdagede, hvordan negative holdninger kan påvirke vægten. Se hvilke ændringer hun gjorde i hendes holdning til at komme til sin idealvægt og finde ud af, hvad hun anbefaler for dig.

Interview med Lori Wengle

Mentale forandringer

LoveToKnow (LTK): Du har sagt, at for dig, har fysisk ændring ikke ske, før du har lavet en mental forandring. Hvad betyder dette?

Lori Wengle (LB): Efter år for at blive overvægtige eller fede, jeg indså, at jeg skulle om ting så galt. Jeg ønskede at tabe i årevis, og yo-yo dieted år efter år. Den mentale forandring, der skete er, at jeg ikke behøver at kost længere. Jeg havde brug for at spise sundt, motion og ikke tanker om skalaen. Intet ville være perfekt natten over; Jeg var nødt til at give mig selv tid til at tabe sig, vægt tog og være venligere til mig selv. Hvis jeg havde en dårlig dag og spiste noget ikke alt for sundt, jeg var nødt til at tilgive mig selv og komme videre. Den gamle Lori ville have ødelagt hele dagen med min mad valg, tænker da jeg skruet op et måltid, hvorfor så ikke gøre det hele dagen en massiv binge dag! Den nye Lori var venligere til sig selv og indså det var en fejltagelse, at komme tilbage på vognen og bare gøre det.

En anden mental ændring var med motion! Jeg har altid vidst, jeg havde brug for at udøve, og gjorde så mange gange. Jeg husker at gøre alle former for oplysningsspot træning, den nyeste trend, etc. Men efter et stykke tid begyndte jeg at ikke se resultater og ville holde op. Til sidst begyndte jeg at være min egen advokat og forsket arbejder ud og motion tendenser. Den mentale ændring, jeg havde at gøre, er at indse, jeg var nødt til at konsekvent arbejde ud tre til fire dage om ugen, uanset noget andet. Hvis jeg ønskede at se forandring i min krop, jeg har måttet ændre mine tanker om motion, og jeg lavede en daglig liste over, hvordan jeg følte efter at have arbejdet ud (som var altid vidunderlige).

Øvelse gjorde mig føler stor, se bedre, føler stærkere, gav mig selvtillid, og alligevel hver dag jeg kæmpede for at komme til gymnastik, indtil en dag jeg indså jeg havde brug for at gøre det for mig, så jeg kunne endelig føler stor og se bedre ud. Jeg fortjente det, min krop fortjente det, og jeg havde brug for det, som en receptpligtig medicin for en sygdom. Alt ændres på det tidspunkt, og jeg kan med stolthed sige, jeg har været konsekvent på motion og sund kost siden 2003! Hvorfor? Fordi jeg fortjener at have det godt med mig selv, glad med krop og tilfreds med livet, endelig!

Almindelige psykiske forhindringer

LTK: Hvad er nogle fælles mentale forhindringer og holdninger folk står over for, når de forsøger at tabe sig?

LW: De mest almindelige psykiske eller holdning forhindringer folk står over for, er, at de ikke har tid nok til at skabe sig en time eller to om dagen for at spise sundt og motion. Det er stressende at spekulere, især i dagens travle hverdag, hvordan man kan finde tid til dig selv. Vi gør alt for vores familier, venner, børn, men det er svært for os at få tid til os selv.

Forstå, at vi alle har brug for at få tid til os selv at leve et langt og sundt liv!

En anden hindring, som mange af os bruger er self nederlag! Efter flere år med at være overvægtig, nogle gange tror vi inderst inde at vi vil aldrig lykkes. Denne hindring forbruges mig i årtier. Det var ikke før jeg gjorde realistiske mål, og opnået disse mål, at jeg endelig mistede vægten én gang for alle! Jeg begyndte med et mål om at nå 195 £ (ned fra 242). Det var et stort mål, men jeg var så venlig til mig selv og sætte et mål på 1 £ om ugen, ikke får vanvittigt med store forandringer. Jeg gjorde bedre valg for fødevarer og brugt mere tid på at spille med min daværende unge datter (næsten 20 nu).

Så når jeg nået det mål, jeg lavede endnu et mål for at ramme 180, min alle tid skinniest vægt nogensinde! Derefter gjorde jeg meget mindre mål, fordi jeg ikke var sikker på, om jeg kunne få nogen mindre. Det næste mål var 172, så 167, så 162, derefter 157 og så videre. Ved at gøre disse små mål, jeg havde mange succeser, som førte mig til at gå hele vejen og overgå nogen af ​​mine forventninger!

Holdninger og Fødevarer

LTK: Hvordan negative holdninger påvirker vores valg af fødevarer?

LW: Når mine holdninger er negative i almindelighed, jeg spiser dårligt. Det sker stadig i dag til mig et par gange om året. Hvis jeg føler mig som en fiasko, fordi jeg savnede en træning eller spiste noget jeg burde ikke have, jeg straks stoppe denne form for tænkning og give mig selv en pause. Jeg ved, at hvis jeg besætte om det, vil jeg tilbringe dagen binging, som er self besejre. Jeg ved nu, at jeg er nødt til at komme over det hurtigt og komme tilbage på sporet.

Jeg bruger musik eller en god træning for at få min mening ud mig selv besejre, negativ holdning og begynde at leve mit liv igen. Det tog år at komme her, men alle kan ændre deres holdning og tilgive sig selv. Det kræver øvelse, men føles så godt, når du ikke tanker om hver eneste lille fejl.

LTK: Hvordan kan negative holdninger ændres?

LW: For at ændre disse holdninger, det tager en masse udholdenhed! Jeg føler mange af disse hindringer har meget at gøre med følelser af skyld over at bruge tid på os selv. En eller anden måde er vi nødt til at forstå, jo bedre vi føler, jo bedre kan vi tage os af alle i vores liv.

Jeg har brugt masser af tid på at skrive en mad / stemning tidsskrift og motion tidsskrift og vil altid lægge kommentarer, der ville hjælpe mig besejre nogle af mine fælles holdning justeringer jeg havde brug for. Jeg ville skrive [ting som]: "Du fortjener at være tilfreds med din krop."

LTK: Hvilke fælles mad misforståelser sabotage vægttab og hvordan kan de blive rettet?

LW: Det største problem, at jeg har og mine klienter har afsoner størrelse snarere end fødevarer misforståelse. Vi har virkelig ved, hvad vi skal spise eller ikke spise. Det største problem er, hvad en portionsstørrelse er!

Efter jeg købmand for ugen, jeg opdele det hele op i betjener størrelser med det samme. Når jeg lave mad til min uge, jeg igen sætte al min mad i portionsstørrelse baggies, så jeg kan få fat i og gå. Jeg kan visualisere, efter megen forskning, hvad en portionsstørrelse af kylling ligner eller en servering af frugt.

Tips til den rette indstilling

Negative holdninger kan påvirke Vægt

LTK: Hvilke andre tips kan du dele om at have den rette indstilling for vægttab?

LW: Vægttab er en rejse, lidt ligesom begynder din første dag på college. Begge kan overvælde dig. Når du begynder college, hvis du ikke tager dine kurser et kvartal eller et halvår ad gangen, vil du blive overvældet. Nå det samme gælder for vægttab. Sæt realistiske mål, der er opnåelige for din krop. Sørg for at have succes og ros dig selv ofte for jeres gode holdninger, vægttab og motion planen. Hvis du ændrer din tankegang til at sige, "Jeg har brug for at spise sundt og motion ofte, periode," så vil du ikke tænke på det som D ord (kost); du vil tænke på det mere som en lærerig rejse. Det handler om dig. Bedre sundhed, bedre kropsbillede og en glad du.

Husk, ekstreme vægttab er 1-2 pounds per uge! Extreme Vægttab er opnåeligt og bæredygtig vægttab!

LTK: Alt andet du gerne vil dele?

LW: Vær god ved dig selv, tilgive dig selv og forstå, at du fortjener at føle sig godt! Hvis du er på en kost og kost dikterer du aldrig spise visse fødevarer, finde en anden kost.

Hvis jeg skulle gå gennem livet tænkning kunne jeg aldrig spise et stykke eller to af pizza, jeg er ikke sikker på, om jeg kunne fortsætte på. Alt, hvad jeg spiser, er i en portionsstørrelse, så intet er udelukket for mig som en behandler fra tid til anden. Og jeg bruger en løn fremad program for de gange, at jeg ønsker en lækker godbid. Hvis jeg ved, at jeg vil være på et bryllup eller en anden begivenhed, hvor maden kan friste mig, jeg gør ekstra cardio eller træning, der uge til at brænde de ekstra kalorier, før jeg går til begivenheden. Den måde, hvis der er noget jeg virkelig ønsker, behøver jeg ikke at føle sig skyldige over at spise noget betragtes som dårlig for mig. Jeg allerede betalt det fremad!

Lær mere

Hvis du vil vide mere om Lori og hendes metoder til at komme i form, kan du besøge hendes blog. Der kan du finde ud af om hendes personlige træner i en æske program samt sin bog, The Fat Princess No More.

LoveToKnow takker Lori Wengle for at tage sig tid til dette interview.