NC DOT Beskæftigelse

NC DOT Beskæftigelse

For dem med de rette kvalifikationer og kompetencer, der udnytter NC DOT beskæftigelsesmuligheder kan være en stor karrieremulighed.

NC DOT Jobmuligheder

Der er mange forskellige typer af karrierer inden for rammerne af den North Carolina DOT, der spænder på tværs af alle områder af akademiske studier og uddannelse. Jobs hos North Carolina Department of Transportation kan være interessant, alsidig og yderst tilfredsstillende.

Jobtyper

Ifølge IT- og Telestyrelsens hjemmeside, NC DOT gør meget mere end blot at konstruere veje og vedligeholde dem for anvendelse af det offentlige. For eksempel:

  • Miljømæssige specialister med en fire-årig grad i landbruget eller et beslægtet område er der behov for at inspicere miljøanlæg og skrive rapporter om dem.
  • Marine elektrikere er ansat til at arbejde på færger og skrabere.
  • Dem med grader og erfaring i by- eller regional planlægning er ofte hyret af NC DOT til en række forskellige jobs, fra at gennemføre transport undersøgelser og planlægning transportsystemer med lokale regeringer til at evaluere multimodale transportsystemer.
  • Titel undersøge vejledere giver tilsyn med dem, der fil transport registreringsdokumenter.

Andre jobs, såsom kontorelever, sekretærer, og GIS teknikere, er tilgængelige i forskellige områder af staten. Mens disse jobmuligheder er ofte betinget af uddannelse og erfaring, lønnen nemt konkurrerer med andre arbejdsgivere i branchen.

Fordele

NC DOT beskæftigelse har mange fordele for dem, der er interesseret i en karriere. En af de primære fordele er betalt frihed tilbydes ansatte. NC DOT tilbyder 11 og tre fjerdedele dage om året af ferie tid, 12 betalte sygedage, 11 ferie hele året (f.eks jul), hvor medarbejdere får erstatning, og op til tre dage for frivillig tjeneste. Den samlede over 34 mulige fridage om året, langt overstiger det, som de fleste arbejdspladser tilbyde.

Medarbejderne har sygesikring muligheder i tillæg til en wellness-program, der giver incitamenter til at leve sundt. Kortsigtede invaliditet efter et års tjeneste og langsigtet efter fem eller flere tilbydes til de ansatte gratis for deres service til organisationen.

NCDOT gør også regelmæssige pensionsbidrag, der er udbetalt ved pensionering af en person. Familie medicinsk og sygdom orlov er også tilbydes. For at forhindre omsætning, NC DOT tilbyder udviklingsmuligheder til medarbejdere, der ønsker at forfølge yderligere uddannelse eller flytte op i organisationen.

Søger job

Ansøgninger om North Carolina DOT beskæftigelse leveres direkte til den kontaktperson opført på agenturets hjemmeside beskæftigelse sektion. Alle ansøgninger kræver, at du udfylde papirarbejde kendt som North Carolina State regering Ansøgning om beskæftigelse, eller PD107 form.

Sådan finder du flere oplysninger

For mere information om NC DOT beskæftigelse på følgende links på agenturets officielle hjemmeside.

  • Hvorfor arbejde hos NC DOT ?: Denne side viser de mange fordele, du vil nyde at arbejde på NC DOT, fra forsikring og konkurrencedygtig løn til adgang til den bedste, at ny teknologi har at byde på.
  • Sådan ansøger: Alle trin i ansøgningsprocessen står på denne del af hjemmesiden, herunder alle de dokumenter, du har brug for din ansøgning, som .pdf-filer.
  • Kerneværdier: Hvis du ønsker at finde ud af, hvad NC DOT står for, læse agenturets kerneværdier redegørelse. Integritet, mangfoldighed og kvalitet er blot nogle af de ting, NC DOT tager alvorligt, når de overvejer ansøgere til stillinger.
  • College Programmer: Praktikophold på NC DOT er tilgængelige til universitetsstuderende, der ønsker at forfølge en karriere i miljømæssig eller anlægsarbejde. Nogle af disse studerende praktikophold kan parlayed i langsigtede karrierer med NC DOT.
  • Din NCDOT karriere: Her finder du en grundlæggende overblik over, hvad beskæftigelse på NC DOT formodes at være ligesom.
  • Mere end at bygge veje: Tjek de forskellige beskæftigelsesmuligheder til rådighed på NC DOT, herunder kravene er nødvendige for at ansøge om forskellige jobs.

At finde et job

På NC DOT er en "performancekultur" opfordres til at sikre produktivitet, og opmærksomhed på kvaliteten betragtes af største betydning. Derfor ansøgninger opmuntres fra fremsynede, karriere orienterede personer, der er kvalificeret til stillingerne, der er anført.