Nautisk Hjem Dekorationer

Nautisk Hjem Dekorationer


Hvis du drømmer om nautiske eventyr på det åbne hav, duften af ​​havet og flakke af sejlene i vinden, bringe legenden af ​​havet ind i dit hjem med nautiske hjem dekorationer.

Nautisk Hjem Dekorationer: vigtigste begreber

Oprettelse af en unik og elegant nautiske indretning er nemmere end du tror. Sejlbåde, muslingeskaller, fisk, ankre og hjelme er blot nogle af de endeløse udsmykning muligheder. Havet er en af ​​de mest dragende og stilfulde temaer for indretning. Med utallige farver, mønstre og elementer til at vælge fra, kan du forvandle ethvert rum i dit hjem til et nautisk tilbagetog.

Følgende begreber bør overvejes, før du starter din nautiske udsmykning projekt:

 • Nautisk udsmykning bør ikke være for bogstavelig. Du ønsker ikke dit hjem ligne indersiden af ​​et skib. Hvad du ønsker, er en fredelig udsmykning tema, der bringer den generelle idé om, hvad nautiske liv er. Find et sted, hvor havet kan være i harmoni med virkeligheden.
 • Det er afgørende at vælge den rette blanding af nautiske hjem dekorationer. Orkestrere din nautiske indretning ved at vælge stykker, der binder det sammen. Kunst stykker af fisk og havet liv, stranden og sejlbåde gøre stærke udtalelser samt fotografier eller muslingeskal samlinger. En rigtig god idé er at vælge et par sejlbåd fotografier (uden mennesker), ændre dem til enten sort og hvid eller dæmpede farver, og derefter ramme dem.
 • Midt din nautiske udsmykning, så prøv ikke at over gøre det. Der er kun så meget nautiske stykker, som du kan tilføje, især både. Prøv at undgå et museum-lignende design. En sofistikeret nautiske tema vil blive nået, hvis du indarbejde subtile elementer med en tydelig nautiske føler.

Nautisk Palette

 • Grundlæggende Nautisk Colors
  • Hvid
  • Navy blå
  • Khaki
  • Sea green

Det er de typiske nautiske indretning farveskemaer, men du kan give dem liv ved hjælp af andre farver som gul, orange og rød med nautiske flag, bøjer, billeder og farvede muslingeskaller. Opret en naturlig finish ved hjælp af rustikke drivtømmer, rige mahogni nuancer og andre hårdttræ nuancer.

Udsmykning soveværelset

Når indarbejde farveskema vi diskuterede tidligere, være forsigtig, mens dekorere dit soveværelse. Maleri alle væggene i dit soveværelse navy kan være for meget, især hvis du har et lille værelse. Brug kun farver på en væg eller bruge den til at fremhæve et bestemt område og holde resten af ​​væggene i en blødere nuance. En anden god måde at tilføje nautiske farver er ved at bruge tapet med blå, røde eller hvide striber.

Kig efter billeder eller malerier af sejlbåde, fyrtårne ​​og havet og indramme dem. Du kan også tilføje en sejlbåd eller fyrtårn model. Du kan finde en overflod af disse modeller i mange hjem indretning butikker, selv online.

Hvis du har et stort soveværelse, nautiske flag, en flaske skib eller indrammede sejle kort gøre en god tilføjelse samt. For sengetøj og puder, kigge efter ankre, hjelme og andre nautiske motiver. Køb puder med mønstre og tekstiler, der alle er forskellige med en matchende element. Port hul stil spejle eller barometre kan bringe et skib-lignende følelse til dit værelse også.

Udsmykning af Kitchen

For at gøre dit køkken pop med et maritimt tema, du ønsker at shoppe for attraktive tilbehør såsom keramik og viskestykker. Glarmestre til dit køkken kan også have nautiske design, så længe de er lette og luftig. Ocean inspireret område tæpper er også gavnligt, når indbygget nautisk design til dit køkken. Sørg altid for, at alle de tilbehør komplimenterer hinanden og resten af ​​området.

Udsmykning af Badeværelse

Indret dit badeværelser med blå og hvide nuancer. Først vælge en maling farve til væggene og derefter købe dine badeforhæng, tæpper og tilbehør med disse farver i tankerne. Vælg ocean tema genstande som både, ankre og skib hjul og sted bademåtter at tilføje komfort og hjælpe med at integrere farveskema. For at fuldende det hele udseende, tilføje matchende punkter om ordet, vinduer og vægge: såsom tæpper, håndklæder og indrammede billeder eller malerier.

Afsluttende tanker

Alternativerne til nautiske temaer er brede, hvilket giver dig chancen for at blande dem til at give dit hjem et designkoncept, der bevæger sig fra et rum til et andet. Disse design ideer til nautiske værelser vil have dig til at føle at du er på åbent vand hurtigere end du tror. Bare husk at lade dine egne ideer sejlede også!

 • Skrevet af Melissa Alvarado