Naturlige Bio Actives - Sætte Unge på Hold!

Forskere gør progressive fremskridt i forståelsen af ​​ældningsprocessen og opdage, hvordan naturlige Bio Actives kan spille en væsentlig rolle i at forsinke aldringsprocessen og påbegyndelsen af ​​aldersrelaterede sygdomme.

Naturlige bioaktive komponenter findes i planter, dyr og livet i havet. En større gennembrud i anti-aging forskning er at identificere nye Bio Actives, der, når de indtages i små mængder, påvirker signifikant fysiologisk aktivitet direkte i kroppen for at fremme et godt helbred.

Naturlige Bio Actives

Resveratrol - I 2006 Resveratrol, en fytokemiske findes i røde druer, gjorde nyhedsoverskrifter for en anti-aging pille, der kunne en dag, øge den menneskelige levetid og fremme sundhed 1-2. Mens den aktuelle forskning er stadig usikkert, efterspørgslen efter resveratrol kosttilskud fortsætter med at vokse. Populær for sin høje antioxidant potens, er Resveratrol kendt for at støtte hjerte sundhed, fremme immunitet, udholdenhed og øge blodgennemstrømningen til hjernen.

Vitamin D - I 2009, en amerikansk team af forskere vandt Nobels fredspris for deres forskning på telomerer. Telomerer er de beskyttende ender af DNA-strenge, der anses for at være en indikator for aldersrelaterede sygdomme. Ifølge en undersøgelse offentliggjort i American Journal of Clinical Nutrition3 et højere indtag af D-vitamin var forbundet med vedligeholdelse af telomerlængde eventuelt udvide menneskets levetid med 5 år i forhold til dem, hvis indtag af D-vitamin var mindre.

Caretenoids - The caretenoids, lutein og zeaxanthin, findes i høj koncentration i nethinden og øjets linse. Epidemiologiske undersøgelser 4-5 afslører, at lutein og zeaxanthin kan spille en positiv rolle i forebyggelsen af ​​aldersrelateret makuladegeneration og grå stær.

Cholin - Den kognitive sundhed marked er en prioritet blandt de ledende generation med B-vitaminer, især cholin, blandt de mere populære naturlige Bio Actives. Cholin viser effektivitet til at forbedre hukommelse og en mangel på cholin er relateret til dårlig hukommelse ydeevne 6.

Omega 3 fedtsyrer - hjælp til at forbedre kognitive funktioner og adfærd. Ifølge Framingham Heart Study, et indtag på 180 mg DHA dagligt var forbundet med en 50 procent reduktion i demens. 7-8 En regelmæssig indtagelse af fiskeolie kosttilskud er også forbundet med en forbedring aldersrelaterede ledsmerter.

Natural Eggshell membran (NEM) en nyligt forsket bioaktive ingrediens, der understøtter fælles sundhed. En otte-ugers undersøgelse foretaget på 67 patienter viste signifikant forbedring i ledsmerter og stivhed efter kun 10 dages tilskud 9.

Private mærkningsordninger Naturlige BioActives
Anti-aging kosttilskud er meget populære med seniorer og de 77300000 årgange omfatter 30 procent af den amerikanske befolkning (US Census Bureau). Denne demografi tegner sig for 15 procent af salget af specialkemikalier kosttilskud, der er målrettet specifikke sundhedsmæssige forhold relateret til aldring.

For mere information om, hvordan du nemt kan opfylde forbrugernes behov i denne stort publikum med innovative anti-aging kosttilskud, skal du kontakte en kyndig privat label supplement producent med et GMP-certificeret facilitet.

Vitacap Labs giver private mærkede anti-aging kosttilskud, som kan markedsføres til at give en bred vifte af sundhedsmæssige fordele til en voksende aldrende befolkning. Dem, der søger at fremstille små stykantal vil finde Vitacap Labs fleksible produktionsserier, så lavt som 96 flasker, en unik fordel.

Referencer:

1. Baur JA, et al. Resveratrol forbedrer sundhed og overlevelse af mus på et højt kalorieindhold kost. Nature 2006 16 Nov; 444 (7117): 337-42.
2. Pearson KJ, et al. Resveratrol forsinker aldersrelateret forringelse og efterligner transkriptionelle aspekter af kosten restriktioner uden at udvide levetid. Cell Metab 2008 Aug; 8 (2): 157-68.
3. American Journal of Clinical Nutrition, Vol. 86, No. 5, 1420-1425, November 2007
4. Ma L, Lin XM. Virkninger af lutein og zeaxanthin om aspekter af øjet sundhed. J Sci Food Agric 2010 Januar 15, 90 (1): 2-12. )
5. Parisi V, et al. Karotenoider og antioxidanter i aldersrelateret makulopati italiensk undersøgelse: multifokale elektroretinogrammet ændringer efter 1 år. Ophthalmology 2008 Feb; 115 (2): 324-333].
6. Wong-Goodrich SJ, et al. Rumlig hukommelse og hippocampus plasticitet er differentielt følsomme over tilgængeligheden af ​​cholin i voksenlivet som en funktion af cholin forsyning i livmoderen. Brain Res 2008 oktober 27, 1237: 153-66.
7. Johnson EJ, Schaefer EJ. Potentielle rolle kosten n-3 fedtsyrer til forebyggelse af demens og maculadegeneration. Am J Clin Nutr 2006 juni, 83 (6 Suppl): 1494S-1498S.
8. Vaisman N, Kaysar N, Zaruk-Adasha Y, nødsaget D, Brichon G, Zwingelstein G, Bodennec J. Sammenhæng mellem ændringer i blodets fedtsyresammensætning og visuel vedvarende opmærksomhed præstation i børn med uopmærksomhed: effekt af kosten n-3 fedtsyre syrer indeholdende phospholipider. Am J Clin Nutr 2008 maj; 87 (5): 1170-80.
9. Crowley DC, et al. Sikkerhed og effekt af ikke-denatureret type II collagen i behandlingen af ​​slidgigt i knæet: et klinisk forsøg. Int J Med Sci 2009 oktober; 6 (1): 312-21.