Naturlig vejrtrækning og muskel ubalancer

Der er en synergi mellem fysisk eller diafragma vejrtrækning og postural tilpasning, hjerte-kar-effektivitet, fælles begrænsninger og muskel ubalancer (fleksibilitet, spænding). Ilt er et nødvendigt element, der hjælper opretholde vores daglige aktiviteter og komme sig efter den. Desværre har mange af os ikke praktiserer naturlig vejrtrækning og minimere den negative effekt på vores helbred. Forkert vejrtrækning (f.eks overfladisk, hurtig indånding) fører til overforbrug af de sekundære muskler, der bistår i brystet ekspansion for at trække vejret. Overforbrug af disse sekundære muskler (f.eks bryst, øvre ryg, og halsmusklerne) fører til overudviklede muskler og øge fælles aktioner (i skuldre og skulderbladet). Akut forkert vejrtrækning er tydelig med en skrå hoved, afrundede skuldre og undertiden brystsmerter. Disse symptomer kan forværres med angst og stress og også føre til lavere rygsmerter på grund af postural fejljustering.

Korrekt vejrtrækning begynder med anvendelse af den fremherskende muskel for denne funktion: membranen (placeret under brystkassen). Ved at inhalere dybt og bevidst udvide vores maven, kan vi genlære hvordan man ånde naturligt. Vores mellemgulv og dyb abdominal trans versus muskler vil gradvist frigøre spændinger fra vores øvre ekstremiteter og skabe bedre kropsholdning plus øge forbruget af rige ilt gennem vores kardiorespiratorisk system.

Breath gennem næsen og udånder gennem munden. Bevidst tager tid til at øve naturlige og diafragma vejrtrækning vil give en mental pause fra en stillesiddende arbejde dag og gøre det til en sund fysisk og mental træning. Korrekt vejrtrækning under fysisk aktivitet øger ydeevnen, forbedrer kropsbevidsthed, forebygger skader og fører til større resultater. Dette gælder især for styrke og konditionering programmer rettet mod kropsfedt nedsættelse eller sportspræstationer.

Nogle af de fordele, du vil opleve er en stigning i muskel aerob udholdenhed (conditioning / kropsfedt reduktion), et fald i træthed, og forebyggelse af uklarhed, muskel ubalancer og fælles begrænsninger (overaktive eller deconditioned muskler).

Hvad vi underviser i gymnastiksalen er virkelig praktisk og anvendelig i hverdagen. Udvikling ordentlig og afbalanceret øvelse progression vaner i de tidlige stadier vil føre til langsigtede resultater. Integrer en fornuftig kostplan, ordentlig søvn mønstre, og modtage vejledning fra en erfaren træner, og du har en plan for succes.

Julio A. Salado, AFAA & NASM * CPT
Fitness Foundry designet til at leve sundt. ©
Certificeret personlig træner
Vurdere, Indled, motivere
fitnessfoundry.net