Natural Retsmidler for bursitis

Natural Retsmidler for bursitis

Anmeldt af Terri Forehand RN

Bursitis er en smertefuld tilstand, der kan kræve smertestillende medicin, hvile og endda steroid injektioner. Naturmedicin kan erstatte receptpligtig smertestillende i mange tilfælde, så du kan være smertefri uden at svække din evne til at udføre daglige aktiviteter.

Hvad er Bursitis?

Cedars-Sinai Hospital beskriver Bursitis som en betændelse eller irritation, der påvirker leddene i kroppen. Det er en smertefuld tilstand, der normalt er et resultat af en gentagen bevægelse over en lang periode.

Denne smertefulde tilstand er fundet i de forskellige led i kroppen, oftest i det følgende:

 • Skulder
 • Elbow
 • Knee
 • Heel
 • Hip

Bursae er væskefyldte blærer placeret mellem knoglen og muskler, sener, eller hud. De hjælper de dele af kroppen glider gnidningsløst under bevægelse samt hjælpe til at beskytte muskler, ledbånd, sener og hud. Når der er for meget friktion bursae bliver betændt og smertefuld. Nogle gange væsken kan blive smittet.

Symptomer på bursitis

Symptomer på bursitis er som regel nemt at genkende. Der vil være maling og stivhed i leddene, der rent faktisk bliver værre med bevægelse. Smerten forværres om natten. Problemet kan komme og gå i mange år eller bliver løbende.

Natural Retsmidler for bursitis Medtag et bredt udvalg af behandlinger

Bursitis er en betingelse, som den lidende kan udholde i mange år. Det er ikke altid ønskelig eller tilrådeligt at tage smertestillende eller anti-inflammatoriske lægemidler i lange perioder. Brugen af ​​naturlige midler er derfor at blive en populær måde at klare den stand, som de fleste af dem kan bruges uden langsigtede bivirkninger bliver et problem.

Urter

Der er flere naturlægemidler ækvivalenter til aspirin, der indeholder en form for salicylat, en vigtig ingrediens i aspirin.

 • Hvid pil
 • Boswellia
 • Gurkemeje
 • Wintergreen, bruges udvortes
 • Cayenne, bruges udvortes

Det er vigtigt at bemærke, at på grund af deres aspirin-lignende virkninger, hvem er allergisk på blod fortyndingsmidler eller intolerant over for aspirin bør undgå brugen af ​​disse urter.

University of Maryland Medical Center foreslår også bromelain, der findes i ananas, at hjælpe med at lindre bursitis.

Komprimerer

Brug komprimerer på det smertefulde område er ofte effektiv mod smerten ved knæskal.

 • Varmt og koldt terapi: Skiftevis både en varm og koldt omslag direkte på de berørte fælles for cirka ti minutter hver menes at lindre smerter forårsaget af knæskal når i den akutte fase.
 • Ricinusolie komprimere: Ifølge tropiske regnskov Resources, anvende en rigelig grad af amerikansk olie direkte til det fælles, efterfulgt af anvendelse af en varm komprimere, er en effektiv måde at anvende et smøremiddel direkte til det fælles. Dette vil hjælpe mobiliteten af ​​leddet, som når betændte kan reduceres betydeligt.
 • Ginger grødomslag: Ginger har været anvendt i århundreder som en naturlig anti-inflammatorisk. En grødomslag lavet af knust eller formalet rod ingefær kan anvendes direkte på huden. Tager ingefær internt som en te eller krystalliseret til at spise, kan også være en fordel, hvis de tages regelmæssigt.
 • Apple cider eddike komprimere: Apple cider eddike er en almindeligt anvendt middel mod mange lidelser. Til behandling af bursitis er det bedst gøres til en komprimere ved hjælp af en kop æble cider blandet med en teskefuld cayenne peber. Skal derefter kogt Denne væske og anvendes direkte på det angrebne led, når cool. Det er afgørende ikke at anvende denne blanding, hvor der er et område med beskadiget hud.

Homøopatiske midler

Naturlige midler til at behandle bursitis stopper ikke ved hjælp af urte og eksternt baserede behandlinger. Homøopati har været anvendt med succes i mange år til behandling af betændelsestilstande, derfor kan anvendelse til behandling af bursitis er en, som er vellykket afprøvet.

Når du vælger en homøopatiske middel er det tilrådeligt at vælge den behandling, som passer bedst til de symptomer, du oplever på det tidspunkt. I betragtning af den brede vifte af behandlinger, og de varierende typer og grader af symptomer forbundet med bursitis, er det bedst at søge hjælp fra en kvalificeret og erfaren homøopatisk praktiserende læge.

Truestar Sundhed foreslår følgende homøopatiske midler:

 • Arnica montana: Dette middel er især nyttig, når bursitis er relateret til traumatisk skade eller stamme. Det er ofte forbundet med tidspunkt, hvor personen lider ikke kan tåle kontakt til det fælles på grund af sværhedsgraden af ​​smerte.
 • Bryonia: Bedst anvendes på det tidspunkt, hvor berørte fælles er markant varm og hævede. Den patient vil sandsynligvis være intolerante over for den mindste bevægelse.
 • Ruta graveolens: Hvis bursitis er akut med, kan indikerede tilstedeværelsen af hævelse dette middel. Den patient kan forventes at have en forværring af symptomer, når de udsættes for kulde eller fugtige omgivelser. Bursitis forårsaget af skade reagerer godt på denne behandling.
 • Rhus tox: anbefales Dette middel, når en person oplever ledsmerter og stivhed, når du forsøger at sove, eller når at komme ud af sengen om morgenen. Bursitis er almindeligt værre i fugtige og kolde vejrforhold. Den person sædvanligvis får nødhjælp fra varme miljøer.
 • Belladonna: bursitis ledsaget af symptomer af varme og dunkende antyder et behov for dette middel. Det berørte område er almindeligt synligt rødt og betændt.

Andre behandlinger for bursitis

Naturlægemidler og homøopatiske midler er de mest almindelige naturlige valg til behandling af bursitis. Men på grund af de mange forskellige symptomer tilstanden forårsager, kombineret terapi er ofte effektiv. The University of Missouri Ortopædkirurgisk site lister følgende behandlinger for bursitis.

 • Aromaterapi
 • Akupunktur
 • Hydroterapi
 • Dietary
 • Kiropraktik
 • Massage

Altid Tal med din læge

Bursitis er en alvorlig og smertefuld medicinsk tilstand, især hvis forværres ved at modtage den forkerte behandling. Det er vigtigt, at du tjekke med din læge, før du begynder et regime af naturmedicin. Dette vil sikre, at du lider af bursitis og ikke nogle andre betingelse, samt udelukker lægemiddelinteraktioner med andre medikamenter, som du i øjeblikket tager. Naturlægemidler til denne betingelse er ikke FDA godkendt. Nogle kan forårsage hudirritation. Tal med din læge om eventuelle spørgsmål, du måtte have. Bursitis er smertefuldt at leve med, men med hvile og egnede midler symptomerne kan lettes betydeligt.