Natural Retsmidler for ADHD-børn

Natural Retsmidler for ADHD-børn

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er ved at blive almindeligt anerkendt problem. Naturlige retsmidler mod ADHD-børn bliver også et populært valg i et forsøg på at undgå ordineret medicin, der kan forårsage uønskede bivirkninger.

ADHD: En Kort forklaring

Opmærksomhedsforstyrrelseslidelser såsom ADHD er anerkendt af adfærd hos børn, der udviser hyperaktivitet og impulsiv adfærd. Denne adfærd forværres, når et barn opfatter en mangel på opmærksomhed. Symptomerne er forbundet med:

 • Learning problemer - på grund af forstyrrende adfærd i klassen, børn, der lider er tilbøjelige til indlæringsproblemer.
 • Adfærdsproblemer - Opførsel i ADHD barn kan være en udfordring dels på grund af en manglende forståelse af tilstanden af nogle.
 • Følelsesmæssige problemer - Børn med betingelsen ofte føler isoleret og opfattet som anderledes. Dette fører til en følelse af lavt selvværd og frustration.

ADHD er ofte en vanskelig betingelse at diagnosticere. Børn bliver ofte opfattet som "frække", "forstyrrende", eller "vanskelige at håndtere ', når de faktisk lider af en veldokumenteret problem, der kræver intensiv støtte og behandling.

Stimulerende medicin er det foretrukne stof, når forvaltningen et barn med ADHD. Ritalin er det mest almindeligt ordineret medicin; Men dens anvendelser og etiske spørgsmål omkring dens anvendelser forbliver kontroversiel. Antidepressiva er klassificeret som anden linie behandling og er ikke påkrævet i alle tilfælde.

Når børn helt ned til førskolealderen har brug for stærke medikamenter for at opnå acceptable og tolerabel adfærd, er det ikke underligt forældre søger alternative behandlinger for denne tilstand.

Natural Retsmidler for ADHD børn: et skridt fremad

Forældre, der har et barn, der lider af ADHD ønsker naturligvis det bedste for deres barn, og for at opnå kontrol over fysiske og psykiske symptomer er en prioritet. Diagnose kan stilles i en meget ung alder, men det er blevet foreslået, at virkningerne af ADHD kan bære ind i ungdomsårene og voksenlivet, på trods af at få kontrol over symptomerne.

Naturlægemidler er ved at blive populær, især anvendelsen af:

 • Brahmi - Denne urt er kendt for at øge den kognitive funktion. Det kan bidrage til at øge generelle færdigheder læring, og forskning har vist, at det kan være gavnligt i at beskytte hjernen mod frie radikaler.
 • Gingko Biloba - Populær for sin evne til at øge blodgennemstrømningen til hjernen gingko biloba kan bidrage væsentligt til hjernen til at fokusere. Hvor evnen til at opretholde en rimelig opmærksomhed span mangler i ADHD barn, denne urt har indlysende fordele.
 • Ginseng - en urt er kendt for at være en naturlig stimulans, den øger også udholdenhed og koncentration.
 • Kalot - Dette er en naturlig beroligende som hjælper med at berolige og slappe af.
 • Kava Kava - Dette er en naturlig reliever af stress og angst.
 • Kamille - Denne urt er kendt for at fremme ro og ro.

Kostændringer

Naturmedicin for ADHD børn kan også indeholde kostændringer.

 • Tilsætningsstoffer - Mange forældre til børn, der lider af ADHD insistere på, at fødevarer farvestoffer spille en afgørende rolle i at forværre den hyperaktive symptom. Denne teori er blevet afprøvet og testet og forældre bliver mere opmærksomme på mulighederne for en forbindelse mellem tilsætningsstoffer og ADHD adfærd. Udelukkelsen af ​​farvestoffer er en positiv og direkte metode til at reducere nogle symptomer. Confectioners og fødevareproducenter er opmærksomme på forældrenes ønsker og mange traditionelle produkter er nu fri for kunstige farve- og tilsætningsstoffer.
 • Sukkerindhold - Det menes også, at et problem med metabolisme af glukose i kroppen har en direkte forbindelse med hyperaktivitet.
 • Magnesiummangel - En mangel på magnesium i kroppen er knyttet til mange psykologiske problemer, såsom stress, depression, angst og irritabilitet. Denne sammenhæng er også blevet foreslået at ADHD syge og tilskud af magnesium er kendt for at reducere hyperaktivitet hos børn.
 • Essentielle fedtsyrer - Omega 3 er en velkendt fedtsyre, ofte knyttet til intelligens og hjerne magt. Det menes, at en reduktion eller dårlig metabolisme af sådanne fedtsyrer kan forårsage problemer for en ADHD-patient. Tilstedeværelsen af ​​disse fedtsyrer kan øges ved at spise gode mængder fed fisk såsom makrel, laks og sardin.

Søger den rigtige rådgivning

Når håndtere et barn med ADHD, er det alle vigtige afveje fordele og ulemper ved forskellige behandlinger. Hvor ordineret medicin ofte genererer "dårlig presse" de også har fordele, som nogle børn (og forældre) ikke kan leve uden.

Når du vælger alternative løsninger, er det vigtigt, at den valgte løsning er sikkert at bruge med ordineret medicin. I lyset af dette, er det altid bedst at søge råd hos en uddannet alternativ terapeut eller praktiserende læge. Ikke alle børn er ens. Derfor er det vigtigt, at en grundig vurdering foretages, før man anbefaler en passende behandlingsforløb.

.