National akkrediteret online MBA i Project Management

National akkrediteret online MBA i Project Management


Forfølge en kandidatgrad i business administration har mange fordele, især hvis du tilmelder dig i en national akkrediteret online MBA i projektledelse. Enhver med et ønske om at opbygge en spændende karriere i projektledelse bør overveje at indskrive i denne type program, især hvis du har mulighed for at deltage i ph.d.-skolen til nedsat pris i henhold til undervisning refusion programmer, der tilbydes af din arbejdsgiver. At vælge det rigtige program, afhænger af korrekt evaluere dine behov, udvikle mål for din graduate uddannelse og forske hvert program grundigt.

Hvad er et nationalt akkrediteret online MBA i Project Management?

En online MBA i projektledelse er uddannet Business Administration grad, at du udfylder online. Ud over de centrale business kurser, der indgår i enhver fast MBA-program, du også udfylde specialiserede kurser i projektledelse. Mange studerende ser for nationalt-akkrediterede programmer, der er akkrediteret af organer med henblik på at akkreditere specifikke typer af skoler. Dette giver skoler, der tilbyder ikke-traditionelle uddannelser til at have deres programmer i forhold til lignende programmer og akkrediteret i overensstemmelse hermed. Tilmelding i en akkrediteret program øger sandsynligheden for, at afsluttede kreditter vil overføre til andre institutioner. Færdiggørelse en akkrediteret MBA-program tilføjer også mere prestige til dit CV end at udfylde en ukendt, ikke-akkrediteret program.

Project Management

Projektledelse indebærer planlægning og organisering projekter, forvaltning af ressourcerne i den tid, et projekt og færdiggøre projekter med succes. Projektledelse uddannelse lærer eleverne den viden og færdigheder, de behøver til at løse omfattende projekter, hvilket giver dem en konkurrencemæssig fordel i jobbet markedsplads. Alle typer af virksomheder har brug for gode projektledere, især informationsteknologi virksomheder, udvikling af software virksomheder og forlag. Projekt management uddannelser indeholder kursusaktiviteter på teamledelse, projektets livscyklus, estimering projektomkostninger, planlægning af projekter, risikostyring og projektledelse bedste praksis.

Aspen University

Aspen University har en online MBA-program med fokus på projektledelse. Denne skole er godkendt som registreret uddannelse udbyder med Project Management Institute, den organisation, der tilbyder uddannelse og certificering i projektledelse principper. MBA-program dækker alle principperne i Project Management Body of Knowledge, som udgør certificeringstest for Project Management Professional (PMP) certificering. Krævede kurser omfatter regnskab, marketing management, økonomi, strategisk ledelse, projektledelse organisatorisk ramme, kvantitativ analyse, virksomhedsøkonomi, forretningsetik, projektledelse Essentials, projektledelse integration ramme og et capstone projekt. Studerende skal tage en valgfag, som de kan vælge fra ledelsen, organisatorisk adfærd eller informationsteknologi projektledelse.

Columbia Southern University

Columbia Southern University tilbyder også en national akkrediteret online MBA i projektledelse. Den MBA kræver 25 point af centrale kurser. Krævede kurser omfatter management informationssystemer, avanceret markedsføring, studerende orientering, human resource management, international business, organisatoriske forskning og teori, forskningsmetoder, forretningsetik og strategisk ledelse og forretningspolitik. Forvaltningskrav De centrale projekt omfatter projekt strategi, projektstyring, forvaltning projektteams og styre komplekse projekter. Programmet omfatter i alt 37 semester timers kurser.

Grantham University

Grantham University Mark Skousen School of Business tilbyder en MBA i projektledelse, der består af 36 kredit timers studier. Programmet følger også PMI Project Management Body of Knowledge guide, som hjælper med at forberede eleverne til at tage PMP eksamen, når de fuldføre MBA-program. Programmet lærer de studerende at evaluere projektomkostninger, håndtere projektrisici og udvikle de nødvendige redskaber til at styre projekter. Nødvendig kursusaktiviteter for dette program omfatter projektledelse organisatoriske rammer og risiko projektledelse Essentials, marketing management, eBusiness og kvantitativ analyse. Studerende, der opgraderer fra dette program har evnerne til at ansøge om stillinger som managementkonsulent, leder af projektudvikling og management analytiker.

University of Management and Technology

The University of Management and Technology tilbyder en projektledelse-fokuserede grad i business administration. Core kurser for dette program omfatter e-handel, projektfinansiering og budgettering, informationsteknologi, kommunikation og bløde færdigheder, drift og supply chain management, markedsføring og salg, planlægning og kontrol, risiko og kvalitetsstyring, projektledelse, regnskab, virksomhedspolitik og økonomi. Programmet på UMT fokuserer på de nødvendige færdigheder til at styre projekter i en verden drevet af teknologi, men det omfatter også kurser i forretningsmæssige principper, der gælder for enhver virksomhed situation. Eleverne lærer om effektiv styring og udvikle færdighed i forvaltningen af ​​projekter fra planlægning til afslutning. Studerende skal gennemføre i alt 45 kredit timer for at opgradere fra dette program.

Forudgående Certificering

Studerende med projektledelse erfaring, der allerede har opnået en Project Management Professional certificering måske ikke at udfylde alle de projektledelse kurser typisk kræves af disse grader. PMP certificering kan fjerne behovet for at tilmelde dig i indledende projekt lederkurser, da du allerede har bevist du har den grundlæggende viden og færdigheder, der er nødvendige for at opnå professionel certificering. Hvis du er interesseret i at bruge din certificering til at opfylde nogle af kravene i det valgte program, diskutere dine mål med en akademisk rådgiver eller college rådgiver. Din skole kan kræve bevis for din PMP certificering status eller en udskrift af alle tidligere projektledelse kursusaktiviteter inden registratoren vil give dig kredit for forudgående erfaring i projektledelse feltet.