NASCAR velgørende donationer

NASCAR velgørende donationer


NASCAR velgørende donationer sker gennem NASCAR Foundation. Fonden er afsat til at give penge til almennyttige organisationer, der arbejder for at forbedre livet for børn i USA.

Om NASCAR velgørende donationer Fund

Den NASCAR Fonden hjælper mange organisationer i forskellige områder af behov. Men fonden ikke foretage donationer direkte til enkeltpersoner og accepterer ikke uopfordrede anmodninger om tilskud.

Nogle af de almennyttige organisationer, der finansieres gennem NASCAR velgørenhedsfond nævnes:

  • Childress Institute for Pediatric Trauma - Denne organiztion er dedikeret til bedre omsorg for kritisk tilskadekomne børn.
  • Den Dale Earnhardt Foundation - Denne fond blev grundlagt af Teresa Earnhardt i Dale hukommelse. Den fokuserer på dyrelivet bevarelse og børns årsager
  • Racing 4 Literacy - Denne organisation lærer børn om væddeløb, mens du arbejder på at forbedre deres læse- og skrivefærdigheder på samme tid
  • Den Ryan Newman Foundation - Dette fundament underviser børn og voksne om bevarelse og giver stipendier til unge interesserede i racing
  • Kvinders Auxiliary af Motorsports, Inc., The Auxiliary arbejder for at forbedre livet for familier med wellness og uddannelsesprogrammer.

Støtte til instituttet

Kontante donationer

Den nemmeste måde at gøre en NASCAR velgørende donation er at gå til fondens hjemmeside. Bemærk, at afhængig af, når du beslutter at donere, kan dine midler gå til at støtte flere forskellige årsager. For eksempel donationer i juli 2010 gik til fordel for ofrene for området Nashville floods.If du helst ikke donere over internettet, kan du også indsende en donation via mail. Du skal blot sende en check, udstedt til NASCAR Foundation, til NASCAR Plaza, 550 South Caldwell Street, Suite 2000 Charlotte, NC 28202.

Track Walk Deltagelse

En anden måde at støtte fundamentet er ved at deltage i en Track Walk. Disse ture kan være spændende for NASCAR fans, da du kommer til rent faktisk slentre drevet af NASCAR champions kursus. Ofte er disse mestre faktisk deltage i festlighederne. Der er en lille registreringsafgift, og vandrere opfordres til at rekvirere donationer. Den øverste fundraiser normalt modtager en præmie, såsom et par pit passerer. Du kan læse mere om Track Walks, og se, om man kommer til et spor i nærheden af ​​dig, ved at tjekke online kalender.

Køb fra onlineauktioner

Endelig kan du låne monetære støtte ved at købe varer via online auktion. Du kan købe emner relateret til væddeløb, såsom autografer dæk, VIP oplevelser, hvor du kan møde dine foretrukne drivere, kunst, musikinstrumenter og meget mere. Auktionen butik har hundredvis af lager på de fleste dage. Du kan se dem alle på online NASCAR Superstore. Sørg for at læse hele produktbeskrivelse for at sikre, at provenuet fra varen er du byde på farten til fundamentet.

Frivillige muligheder

Glem aldrig, at frivilligt arbejde er en velgørende donation i sig selv. I stedet for at give dine penge, giver du din tid i stedet. Nogle af de frivillige muligheder, der kan være åbne for dig omfatter hverve donationer til fundamentet eller sælge produkter, der gavner det, tilmelding folk til særlige begivenheder eller på vej en tavs auktion. For at finde ud af mere om hvordan du kan hjælpe, så ring 704-348-9657.