NASCAR Tema Soveværelse Decor Idéer

NASCAR Tema Soveværelse Decor Idéer


Hvis du prøver at samle et soveværelse til din lille racing fan, så NASCAR soveværelse indretning kunne bare være den perfekte pasform. Racing inspirerede soveværelse design måske ikke ofte nåde siderne i høje ende interiør design magasiner, men denne sjove design tema er let at samle og store, når du leder efter noget unikt.

Om NASCAR Bedroom Decor

Den NASCAR-logoet er blevet brugt til at brande en bred vifte af produkter, herunder sengetøj, puder og andre home decor tilbehør, så at finde materialerne til at trække dit look sammen er nemt. Du kan vælge, hvor langt du vil gå med temaet, og hvor tydeligt NASCAR du ønsker at gøre det. For eksempel kan en NASCAR tema sengetæppe være nok for det udseende, du har i tankerne, eller du kan vælge at gå på fuld tilt med ideen og indarbejde NASCAR mærkevarer med generel racing tema gear til virkelig at gøre en erklæring. Hvis NASCAR soveværelset indretning er for et barn, det er en stor chance for at få dem involveret i udsmykning af deres egne værelser. Lad dem hjælpe dig valgte elementer og regne ud, hvad du har brug for at gøre rummet kommer til livet.

Hvis du er på jagt efter NASCAR og væddeløb tema udsmykning poster, disse er et blot et par af dine muligheder:

NASCAR Bedding

Når det kommer til NASCAR sengetøj, vil du finde masser af valg på hånden. Der er dyner featuring NASCAR logo, NASCAR biler og NASCAR drivere, plus pudebetræk, pude Shams, seng nederdele og meget mere. JC Penney er en af ​​de største forhandlere af NASCAR tema sengetøj. Hvis du ikke kan finde den brik, du leder efter i en af ​​deres mursten og mørtel steder, at hoved til deres hjemmeside gennemse hele kollektionen. Udover JC Penney, kan du også finde NASCAR sengetøj på Sports Authority og forskellige online forhandlere. â € ¨

NASCAR Bed

Hvem siger, at du er nødt til at stoppe ved blot strøelse? Hvis du ønsker en reel show prop, overveje overfalder en NASCAR seng. Med disse typer af senge, er hovedgærdet og sengeramme designet og malet til at ligne en egentlig racerbil. Madrassen vises til være den øverste af bilen. Kombineret med NASCAR sengetøj, vil racerbil seng gøre din lille en føler de stepping bag rattet, når de rammer sækken.

Shop for NACSAR senge på en række online forretninger, herunder Amazon. Senge er også tilgængelige fra JC Penney.

Wall Art

Wall Art er et budget venligt, men alligevel slående, måde at indarbejde en NASCAR tema ind i et soveværelse. Fra plakater til indrammede malerier, mulighederne er uendelige. Hvis omkostningerne ved et maleri er for meget, men du ønsker at holde Værelset ser pæn, ramme billigere plakater og hænge dem.

Fordelen ved denne form for væg kunst er, at det er midlertidig, hvilket er en reel bonus i en kids 'værelse. Når man har en NASCAR tema soveværelse ikke længere lyder så fiks, bare tage kunsten ned og starte forfra med det nye tema.

Køb NASCAR plakater på Target, Wal-Mart, JC Penney og online-butikker.

Tilbehør

Ligesom væg kunst er tilbehør omkostningseffektive og midlertidig - du kan fjerne dem, når du ønsker et nyt look. NASCAR tilbehør omfatter racerbil replikaer, NASCAR puder, NASCAR sækkestole, racing bil lamper og meget mere. Du vil finde disse tilbehør på Target, Wal-Mart, Sports Authority, Dicks, JC Penney og online-butikker som Amazon. Du kan også finde samlerobjekt NASCAR tilbehør på auktionssider som eBay.

Maling og tapet

Selvom det ikke er helt så midlertidig som væg kunst og tilbehør, maling og tapet kan helt sikkert hjælpe trække dit værelse sammen. Fra NASCAR tema tapet og grænser til racing stencils og vægmalerier, drej væggene i soveværelset i dit lærred til at give rummet en racerbane føler.

NASCAR Inspiration

Har du brug for racing inspiration til at få din udsmykning projekt i gang? Besøg NASCAR hjemmeside for at få dine kreative safter går.