Nascar Party Food

Nascar Party Food


NASCAR fest mad er god mad til at dele med gode venner.

Vinger og masser af dem

Kylling vinger er den perfekte NASCAR fest mad. Wings kan laves i en endeløs variation af varianter. Den mest populære er de hot wings, kendt som Buffalo wings og grill. Den virkelige hemmelighed til disse opskrifter er i enkelhed madlavning dem. Den egentlige madlavning del af vingerne er så let, at du bare kan blive fristet til at gøre flere variationer. Jeg personligt gerne mine vinger hot ligesom de tjener dem i Buffalo. Jeg har også været fristet af grill og teriyaki sauce. Første ting du skal gøre er at købe masser af vinger. Jeg foreslår, går til en klub butik og få så mange som din bil kan holde. Når du får dem hjem, du nødt til at forberede dem med det samme. Hvis du kan lide du kan efterlade dem helt eller du kan skære dem ved hver samling og kaste tips væk. På dette tidspunkt har du to muligheder: Deep yngel eller bage dem.

Til dyb steger dine vinger skal du bruge en gryde og nogle vegetabilsk olie. Varm din olie til 350 grader Fahrenheit og steg dem i små partier. Da de er kogt sætte dem straks i en skål og tilsæt din favorit hot sauce til skålen. Toss dine vinger, indtil de er belagt med den varme sauce.

Du kan også bage dem. Forvarm ovnen til 425 grader Fahrenheit. Bag dem i 45 minutter. Sted i skål og pels dem med varm sauce.

For grillet vinger kan du følge ovenstående anvisninger og bare bruge din foretrukne barbecue sauce. Eller du kan tilberede dine vinger op på din grill, men husk, at når du griller koge dem helt, og påfør derefter med din barbecue sauce. Saucen skal lægges i de sidste par minutter, eller sukker i saucen vil brænde, og du vil være tjener dine gæster kul briketter frem for saftig kylling. Briketter er ikke gode NASCAR part fødevarer.

Få nogle ribben Går

Der er forskellige måder at forberede ribben, så tjek følgende muligheder og se hvad der virker for dig

  • Hvis du ejer en grill, (som i en langsom ryger), så kan du forberede dine ribben ved at overtrække dem med sauce. Kog indtil den er klar til at spise. Coat med ekstra sauce som nødvendigt.
  • For at grille dine ribben, vil du ønsker at se nærmere på en tør rub. Gnid dine ribben med din tørre rub og kog dem over en medium høj varme. Du kan belægge dem med dine grill sauce øjeblikke, før du fjerner dem fra ilden. Eller bare tjene dem med sauce på siden og lad dine gæster tilføje saucen selv.
  • For at forberede dem i en ovn, kan du følge denne opskrift. Denne opskrift feeds 24 personer.

Du vil have behov for 18 pounds af fersk svinekød spareribs og 2 og en halv quarts barbecue sauce.

  1. Skær ribbenene i 12 ounce portioner.
  2. Placer ribbenene i en bradepande med indersiden (buede del) af ribberne ned.
  3. Placer ribben i ovnen ved 300 grader Fahrenheit.
  4. Dræn fedt fra panden og pels eh ribben på alle sider med barbecue sauce
  5. Bages i 45 minutter mere, og overlakeres ribberne igen.
  6. Bages indtil ribbenene er bud, som bør være en halv time til en time mere.

For grill mærker og en stor finish smag du kan grille ribbenene i et par minutter.

NASCAR Party Food

Læg op bordet med store vinger og ribben og sørg for at have masser af side retter til at gå med dem. Det varmere vingerne jo mere øl du bliver nødt til at have på hånden. For en autentisk NASCAR fest mad oplevelse være sikker på at få dine gæster gå mod uret rundt om bordet, så de kan nyde maden, mens de går virkelig hurtigt, drej til venstre.