NASCAR: Grundlæggende om NASCAR Tips

Ti sektioner, ti spørgsmål. Dette har ti spørgsmål.

Mere end blot en Team

Et team er en del af en organisation og består af selve bilen, besætningen chef, pit crew og vognmanden anvendes til at transportere holdet til sporet. Organisationen giver supporttjenester, som holdet bruger; chassis shop, motoren shop, The Body Shop, teknik og logistik.

Mindre organisationer kan udlicitere nogle af eller alle de supporttjenester til andre virksomheder. Robert Yates Racing, som i øjeblikket felter to hold No. 88 og nr 38 Fords, fx giver motorer til flere andre hold uden for deres organisation.

Større organisationer kan udføre alle de nødvendige støttefunktioner »in house«. Roush Fenway Racing er sådan en organisation. Roush-Fenway Racing er i øjeblikket den største organisation i NASCAR. Roush-Fenway felter fem fuldtidsansatte Nextel Cup-hold, sammen med fem Busch serien hold og tre Truck teams.

NASCAR Sponsorater

Sponsorer er livsnerven, der gør NASCAR gå, bogstaveligt talt.

Sponsorer yde den økonomiske støtte, der holder de enkelte NASCAR teams konkurrencedygtige. De penge de giver tillader holdene at købe reservedele, bygge racerbiler og betale lønninger til chauffører og teammedlemmer.

Til gengæld for deres investering, sponsorer vælger de overordnede team farver og maling ordninger, der anvendes på racerbiler; det er her udtrykket »rullende billboard" kommer fra.

Sponsorerne produkt eller mærke vil være synlig for millioner af fans i person og på tv. Kan faktisk måles TV eksponering; et firma kaldet Joyce-Julius & Associates giver ugentlige rapporter til sponsorer. Disse rapporter vil fortælle sponsor, hvor meget TV-tid de fik ugen før, og hvor meget i faktiske dollars, som TV hold var værd.

For sponsor de fordele, der kommer fra et NASCAR sponsorering går ud over blot TV-tid. NASCAR fans har vist sig at være blandt de mest loyale sportsfans i verden. De vil ofte gå ud af deres måde at støtte en brand, der sponsorerer deres foretrukne driver.

Ifølge NASCAR, sponsorer vundet en rekord 5200 millioner dollar i sponsorater eksponering i 2006.

"NASCAR sponsorering er det bedste køb i markedsføring," ifølge Larry DeGaris tidligere direktør for Sports Sponsorship på James Madison universitet. "Kombinationen af ​​bevidsthed, favorability og effektivitet er uden sidestykke i sportens verden eller andre steder."

Der er tre niveauer af sponsorering, Primary, Major Associate og Associate. En hovedsponsor normalt finansierer hele holdet drift og vil have indflydelse på, team farver, uniformer og racerbil maling ordninger. En Major associeret sponsorat vil normalt have en plet på den bageste dæk låg eller bagside kvartal panel af racerbil og en fremtrædende logo på holdets uniformer. En associeret sponsor får 'A' eller 'B' indlæg på racerbil (området lige bag fører eller passager sideruderne), eller den nederste fjerdedel paneler afhængigt deres aftaler.

Fordi økonomien og virksomhedernes indtægter har ændret sig i de seneste par år, er hold bliver tvunget til at blive mere kreative i at søge finansiering. Nogle hold bruger mere end en primær sponsor i hele sæsonen. Endnu andre hold har aftaler om at køre en primær sponsor del af sæsonen, og en anden for resten af ​​året. Nogle endda dele primære sponsorer, med en sponsor som en primær for visse racer og en anden for andre racer

Der er også bered- sponsorer. Disse er sponsorater normalt oprettet gennem NASCAR. De små mærkater indramning forhjulene på racerbiler er alle beredskabs- sponsorater. Holdet er betalt et vist beløb for at få vist mærkaterne.

NASCAR ikke-points Races

Der er i øjeblikket to ikke-mesterskabet point løb på NASCAR Nextel Cup tidsplan.

Budweiser Shootout holdes forud for den officielle start på sæsonen på Daytona International Speedway. Den Shootout debuterede i 1979 og drivere tjene mulighed for at køre i tilfælde en af ​​to måder, ved at være en tidligere vinder af begivenheden eller ved at vinde en pole position i den foregående sæson.

Den NASCAR Nextel All-Star Challenge afholdes på Lowes Motor Speedway normalt weekenden før Memorial Day weekend. For at være berettiget, skal lokomotivføreren have enten vundet en tidligere All-Star begivenhed eller et løb i sidste sæson. Chauffører kan også vinde deres vej ind af en sejr i Nextel Open, et løb afholdes samme dag som All-Star Challenge.

I år sidste mange gimmicks har tilladt fans til at stemme en driver i Challenge, som ellers ikke ville være berettiget.

Formatet for All-Star Challenge skifter hvert år. I 2007 Challenge afholdt fire 20-lap segements med en 10 minutters 'halvleg' pause mellem anden og tredje segements. Kevin Harvick køre for Richard Childress Racing var 2007 vinder.

Bestemmelse en NASCAR mester i Busch og Truck

Både NASCAR Busch og Håndværker Truck Series bruge 'Latford' system. Deres serie punkter nulstilles ikke og point fra alle deres løb er anvendt til at bestemme en mester og slutningen af ​​sæsonen.

Hvad er forskellen på en NASCAR team og en NASCAR organisation?

Et team er en del af en organisation og består af selve bilen, besætningen chef, pit crew og vognmanden anvendes til at transportere holdet til sporet. Organisationen giver supporttjenester, som holdet bruger; chassis shop, motoren shop, The Body Shop, teknik og logistik.

Mindre organisationer kan udlicitere nogle af eller alle de supporttjenester til andre virksomheder. Robert Yates Racing, som i øjeblikket felter to hold No. 88 og nr 38 Fords, fx giver motorer til flere andre hold uden for deres organisation.

Større organisationer kan udføre alle de nødvendige støttefunktioner »in house«. Roush Fenway Racing er sådan en organisation. Roush-Fenway Racing er i øjeblikket den største organisation i NASCAR. Roush-Fenway felter fem fuldtidsansatte Nextel Cup-hold, sammen med fem Busch serien hold og tre Truck teams.

The Chase for Nextel Cup

The Chase for NASCAR Nextel Cup er den måde, at NASCAR bestemmer sin mester i sin top tier Nextel Cup Series.

The Chase debuterede i 2004 og blev udviklet som en måde at give flere bilister en chance for at kæmpe for sæsonen Nextel Cup Series mesterskabet. The Chase blev også designet til at skabe drama og øge ventilator og medieinteresse. Blot 8 point, det tætteste i NASCAR historie, besluttede i sin tiltrædelsestale år mesterskabet. I 2005 marginen var 35 point og 2006 56.

Da det blev startet, Chase var åben for de 10 chauffører plus enhver anden chauffør inden for 400 punkter i lederen, men i januar 2007, NASCAR meddelte, at det var »tweaking" formatet. Antallet af støtteberettigede chauffører blev øget til 12 og bonuspoint blev tilføjet for sejre og 400-point bestemmelse blev elimineret.

Under den gamle Chase, den øverste driver i punkt havde deres samlede nulstillet til 5050. Hver chauffør bag toppen til tiende position var fem point efter den førende.

Den Nextel Cup serien består af 36 point betalende løb. De første 26 løb er scoret som de har været siden 1975.

De øverste 12 chauffører på finish af de 26 th løb afgøre hvem der skal være kæmper for mesterskabet i løbet af de sidste 10 løb. Those12 førerens punkter nulstilles til 5000. Hver chauffør derefter tildelt 10 point for hver sejr fra de 26 racer før cutoff.

Serien mester bestemmes i løbet af de sidste ti racer, score point, som de ville under den gamle 'Latford' system.

Den NASCAR Points System

Points i alle tre NASCAR større system, er alle blevet tildelt på samme måde siden 1975. Bob Latford, som var en kønsbehåring relationer embedsmand på, hvad der dengang var kendt som Charlotte Motor Speedway og nu er kendt som Lowes Motor Speedway, udviklet systemet. Systemet tildeler point fra førstepladsen til 43 rd, eller 36 th i Craftsman Truck Series.

Antallet en finisher tildeles 185 point. Andenpladsen 170 -15 point tilbage. Fra tredje til sjette plads positioner adskillelsen er fem punkter (sjetteplads tildeles 150).

Fra syvende til elvte adskillelsen er fire punkter. Tre punkter adskilte positioner tolvte til det sidste.

Fem bonuspoint også gives for at lede en lap og førende flest omgange under et løb. NASCAR afgør, hvem der fører hver omgang på målstregen. Med andre ord, at en chauffør, der gør en aflevering for bly langs Backstretch skal stadig være førende, når de krydser målstregen for at blive krediteret med førende en lap og få de fem bonuspoint.

Kun den driver, der starter løbet er tildelt point for denne race. Flere eksempler på relief chauffører har optrådt gennem årene. I 2006, to-tiden mester Tony Stewart, der havde været udsat for en skade i ugen før, startede et løb på Dover International Speedway. Tidligt i løbet, driver Ricky Rudd erstattet Stewart. Stewart blev tildelt point til løbet, som om han var færdig Rudd var ikke.

Ud over førerens punkter er der også ejere point. Ejer point scoret det samme som driver point, med undtagelse af, at ejeren holder punkter racerbilen scorer uanset hvem der driver det.

En grundlæggende NASCAR Race

Kendskab til grundlæggende i en NASCAR løb vil gøre dig mindre af en neophyte og mere af en oplyst ventilator. Du kan også få en forståelse af hvor hårdt det er på chauffører og hold ved at vide, hvor mange forskellige spor serien sig til, og længden af ​​hvert løb.

Men husk på, at en NASCAR race er ikke kun et enkelt løb. NASCAR løb ofte benævnt »begivenheder«, fordi der ud over selve løbet, der er praksis og kvalificere at hele ske før. I Nextel Cup-serien, kan den praksis og kvalificerende ske op til tre dage før løbet, selv om det er normalt den foregående dag. De fleste Busch og Truck serien løb komprimerer deres praksis, kvalificerende og race hele i én dag.

Fyrre-tre biler udgør en NASCAR Nextel Cup og Busch Series løb. Tredive-seks lastbiler udgør en fuld felt i Craftsman Truck Series. Sporene på kredsløbet varierer i størrelse 0,526-2,577 miles i længden og omfatter to vej kurser. De enkelte racer er overalt fra 100 omgange til 600 miles i længden.

Hvis du ikke kan få en billet til et løb på søndag, så prøv at gå på en af ​​de foregående dage. De fleste numre opkræver enten en nominel gebyr på noget at se praksis kvalifikationen og det kan være en stor Introduktion til NASCAR uden at skulle sidde gennem en 500-mile løb.

Divisionerne NASCAR

NASCAR består af tre nationale serier: Den Nextel Cup Series, The Busch Series og Craftsman Truck Series. NASCAR overvåger også fire regionale serier så godt. Den NASCAR Grand National Division, som er opdelt i Busch øst og vest Serie racerbiler svarende til Busch Series. NASCAR også sanktioner to åbne hjul serier: den Whelen Ændret Tour og Whelen sydlige Modified Tour. Der er også NASCAR Whelen All-American Series, en lokale græsrods division.

Den Nextel Cup Series er den mest populære og er kendt som "top-tier-udgaven. Nextel Cup racerbiler er baseret på nyere model biler. Den Busch Series er beslægtet med en tredobbelt 'A' baseball hold. Den Busch serien er i øjeblikket den anden mest populære form for motorsport i Amerika bag Nextel Cup-serien. The Craftsman Truck Series har den korteste sæson af alle de nationale touring serien og en lille, men stadigt voksende loyal fanskare.

De banebiler anvendes i Busch Series svarer til dem af Nextel Cup serie med de største forskelle er en kort akselafstand og et større spoiler.

Den Nextel Cup-serien er overgangen til fremtidens bil, og når det sker, sandsynligvis i 2008 Busch serie biler vil virkelig være i en liga for sig selv.

The Craftsman Truck Series løb nyere model pick-up trucks, stærkt modificerede, naturligvis, til kapsejlads.

Grundlæggende om NASCAR

NASCAR er en forkortelse for den nationale sammenslutning af Stock Car Auto Racing. Grundlagt i 1947, NASCAR er verdens største bestand bilspil sanktionere krop. Fra den spæde start i de amerikanske sydstater, hvor biler blev kørt væk fra gaden og ind på sporet, har NASCAR vokset til det største tilskuersport i Amerika. På grund primært sikkerhed frem gennem årene, den 'lager' biler er nu nogle af de mest teknologisk avancerede racing maskiner i motorsport. Og dens fanbase er vokset fra et par tusinde mennesker deltager sejladser afholdes primært i syd, til en fanbase anslået til 75 millioner mennesker, en ud af tre voksne.

NASCAR er det næstmest sete sport i Amerika på tv. Den mest populære af NASCAR nationale serien er NASCAR Nextel Cup Series; Serie iscenesætter 36 point løb på 22 racerbaner i 19 stater i løbet af den 10-måneders sæson. Men gennem alle dens serie NASCAR rækkevidde strækker sig til mere end 1300 begivenheder på 95 baner i 33 lande, sammen med Mexico og Canada.

Sponsorere en NASCAR Team

Selv om der ikke nøjagtige tal nogensinde er blevet frigivet for udgifterne til en sponsorere en Nextel Cup hold, skøn varierer fra 12 millioner dollar til $ 20 millioner til en hel sæson til at være en primær sponsor. En stor associeret sponsorat kan køre overalt fra $ 2 millioner til 5 millioner dollars. En associeret sponsor kan forvente at starte på $ 50.000 og gå op til $ 1 million.

Sponsorater i Busch eller lastbil serien er normalt mindre end halvdelen af ​​Nextel Cup-serien.

Beredskab sponsorering kan starte på $ 10.000 og spænder op til $ 100.000.

Det beløb, som en sponsor betaler bestemmes af udførelsen af ​​holdet og populariteten af ​​føreren.

En af de mest bevogtede hemmeligheder i NASCAR er, hvor meget drivere er betalt. Gennem årene som følge af retssager og lignende, har et tal på $ 400,000 som en grundløn for en rookie driver blevet fremsat. Denne løn omfatter ikke førerens andel af gevinsterne og påtegning kontrakter.

Forbes Magazine opført fire-tiden mester Jeff Gordon værd i 2004 $ 23400000. Han vandt lige over $ 8 millioner i præmiepenge i 2004; forskellen kom fra hans grundløn og uden påtegninger.