NASCAR: Grundlæggende om en NASCAR race Tips

Holde det under kontrol

Serie direktør er ansvarlig for, hvad der foregår under et arrangement. Det er dem, der kalder for advarsler, og gøre alle endelige beslutninger for, hvad der foregår under et løb. Serie Instruktørens for Nextel, Busch og Truck serien er alle stationeret i Race Kontrol over tribuner normalt nær pressen kasser eller suiter.

I morgen er i dag

Den næste generation af racerbil i Nextel Cup-serien fik sin debut i 2007 og vil blive standard køretøj for serien i 2008.

Fremtidens bil, eller COT er kulminationen på syv års udvikling ved NASCAR forskning og udvikling center. De angivne mål for bilen er forbedret chauffør sikkerhed, øget konkurrence og omkostningsstyring.

Sikkerhedsforanstaltningerne på den nye bil er:

  • Dobbelt-frame skinne på førersiden med stålplader, der dækker døren barer.
  • Energi-absorberende materiale installeres mellem rulleburet dør barer og dørpaneler.
  • Forstørret cockpit - føreren er rykket tættere på midten af ​​bilen og taget er 2½ inches højere.

At bidrage til at øge konkurrencen, de nye biler har også et par aerodynamiske stykker; en bagskærm og en front splitter.

Den justerbare bagskærm er designet til at give en bedre balance og kontrol i trafikken. Den erstatter den bageste spoiler.

Den forreste splitter er også justerbar og giver hold til at tune den forreste downforce passer til individuelle drivere og spor.

Løbet weekend inspektion proces også ændret. Tidligere banebiler blev inspiceret ved hjælp af et stort antal skabeloner. Processen efter forlægget var kedelig og kunne tage en stor del af tiden. Det var også noget subjektivt.

Inspektionen proces er blevet strømlinet for nye biler og bruger lasere og kun et par skabeloner. NASCAR certificerer også chassiset, når bilen er bygget giver mulighed for en hurtigere eftersyn på sporet.

Når NASCAR teams konkurrerede med deres tidligere racerbiler, hold måtte bygge en flåde af biler alle designet til forskellige spor. Der var biler specielt bygget til korte spor, mellemliggende spor og Superspeedways.

Med den justerbare bagskærm og front splitter sammen med en mere veldefineret krop og chassis inspektion processen, vil holdene ikke nødt til at bygge spor-specifikke racerbiler. Disse faktorer bidrage til at gøre det mere omkostningseffektivt for holdene efter NASCAR.

"The Car of Tomorrow vil ændre det konkurrencemæssige landskab af NASCAR i en meget positiv måde," siger NASCAR præsident Mike Helton. "Vi mener, chaufførerne vil være sikrere end nogensinde; vi tror racing vil være bedre end nogensinde; og vi mener, at morgendagens bil vil hjælpe med at kontrollere omkostningerne i det lange løb. "

NASCAR oprindelige plan opfordrede til en gradvis 'udrulning "af barneseng. 16 løb i 2007 26 arrangementer i 2008 med bilerne blive den fuld tid racerbil i 2009. Første COT løbet var i marts 2007 Bristol, og efter fire løb NASCAR besluttet at polle holdets ejere.

På dette grundlag og succes barneseng i de første fire løb, den 22. maj meddelte 2007 NASCAR, at morgendagens bil ville blive fuld tidsmaskine startende med 2008-sæsonen.

Forskellige mærker Race

I øjeblikket er de eneste producenter tilladelse til at konkurrere i NASCAR er General Motors, Ford, Dodge og Toyota. De enkelte modeller er Chevy Monte Carlos, Impala SS (fremtidens bil), og Silverado (Truck Series). For Ford er det Fusion og Taurus (Busch Series) og F-Series (Truck). Dodge har opladeren og Avenger (fremtidens bil) og Ram i Truck serien. Toyota er Camry og tundra i Truck Series.

Typisk modeller modeller mindre end to år, får lov til at konkurrere i Nextel Cup-serien.

Hvordan Teams Get Der

Banebiler bringes til sporet i transportvirksomheder eller »haulers«. De haulers er normale 18 hjul traktor-trailere, der er specielt indrettet til at give en »butik på hjul" for hold. De haulers bære to racerbiler på sporet, den primære og backup, begge udført overhead. Resten af ​​traileren er modificeret med skabe, et arbejdsbord, opbevaring og en lounge område for besætningsmedlemmer og chauffører. Fordi haulers tiltrækker stor opmærksomhed, uanset hvor de går, så meget planlægning og udførelsen gå ind i maling ordninger på de massive rigge og racerbiler selv.

Gøre Grade

Biler inspiceres inden de frigives til deres første praksis, før og efter de kvalificerer og før og nogle efter løbet. Indlæg løb inspektion altid involverer fem bedste spillere og flere biler tilfældigt udvalgte af NASCAR.

Det er mere end en Race ...

Når du tænder for tv'et på en søndag eftermiddag for at se en Nextel Cup-løb, er du faktisk ser kulminationen på flere dages indsats. Nextel Cup Teams normalt ankommer til banen fredag ​​morgen, Busch og Truck hold på torsdag. Så snart garagen åbnes, teams losse deres primære biler, værktøjskasser og diverse udstyr. Derefter foretage justeringer for første praksis session.

Træningssessioner afholdes for at få de biler eller lastbiler, der er oprettet for at kvalificere sig. Når kvalifikationen er overstået og feltet er sat i Nextel Cup-serien mere praksis afholdes. Den endelige praksis session for Cup Series hedder 'Happy Hour'. Dette er den sidste chance for hold til at foretage justeringer, inden selve løbet, normalt den næste dag.

Den Busch og Truck Series vil normalt komprimere alt, herunder deres race i en dag. Når alle tre serier er væddeløb på den samme weekend, vil Truck serien normalt køre på fredag, den Busch Series lørdag og Cup Series på søndag.

Enhver anden end Cup løb løb, kaldes »support racer« og kan være alt fra Busch og Truck-udgaven, Busch North modifieds legenden serie løb.

Omkring ydersiden af ​​sporet en festival atmosfære langsomt bygger starter om midtugen. Campister vil rulle i, merchandise leverandører vil oprette deres dertil langs 'souvenir rækken "og store sponsorer vil lægge ud displays. Hundredtusinder af mennesker vil besætte en midlertidig by. Så snart det ternede flag falder søndag, processen med at rive det hele ned og flytter til den næste by begynder.

Så hvad du ser på tv er kun en lille brøkdel af, hvad der virkelig foregår, og du behøver ikke engang at deltage i Cup løb for at nyde synet og lyden af ​​en NASCAR begivenhed.

Forstå Flags

Syv flag bruges i NASCAR; alle undtagen én anvendes af en NASCAR embedsmand i starten / målstregen og vist til bilen fører kapløbet på det tidspunkt eller den polesitter ved starten af ​​løbet.

GRØN: betyder starten på et løb, samt en genstart efter en advarsel periode.

GUL: betyder en forsigtighed periode på banen og vises i kombination med gule blinklys rundt på banen. Alle biler langsomt derefter fastholde deres position og følge i gåsegang bag tempoet bilen. Der er ingen forbipasserende mens den gule vises medmindre instrueret af NASCAR. Pit stop er tilladt og teams kan foretage justeringer eller tilføje brændstof efter behov.

RED FLAG: All racing skal stoppe med det samme, uanset biler position på sporet. NASCAR vil derefter lede feltet til et sikkert område at stoppe. Når biler er stoppet, er der ikke arbejde af nogen art tilladt på racerbiler.

Blå flag med GUL skråstreg: Sædvanligvis kaldet den »bevæge sig over" flag, den bil, dette flag vises til IS begynde advaret om, at hurtigere trafik overhale dem, og de skal give.

Black Flag; NASCAR fortæller bilen det sorte flag bliver vist til, at de skal pit på én gang. Hvis en chauffør ikke lytte til sorte flag så de er vist en sort flag med et hvidt kors og deres bil nummer vises på en elektronisk skilt lige under flag stå. Når dette sker, vil NASCAR afbryde scorer bilen.

Hvide flag: Dette vises til lederen, da han krydser målstregen og starter sidste omgang af løbet.

Checkered Flag: vises for lederen, da han krydser målstregen erklære ham vinderen og viser resten af ​​feltet, at løbet er slut.

RED FLAG med gul indlæg: Dette flag er ikke på flaget bevoksning, men snarere ved indgangen til pit vej. Det fortæller det felt, pit vejen er lukket, og svingede som samme tid som gul. Når feltet er bremset, og Race Director giver grønt lys, NASCAR embedsmand stationeret ved indgangen pit vej skifter den til grøn fortælle det felt, pitten er nu åben. Begge flag anvendes i forbindelse med lys, rød for lukket pit vej og grønt når den er åben.

Gøre Show

Med undtagelse af sæsonen åbning Daytona 500, alle hold forsøger at kvalificere sig til en NASCAR løb ved hjælp af en enkelt kvalificerende session.

For at fylde de 43 startende positioner for en Nextel Cup eller Busch Series løb, eller 36 i en håndværker Truck Series løb, skal holdene først indsende en post blank til NASCAR i ugen før arrangementet. NASCAR sætter ingen grænser for, hvor mange hold, der kan forsøge at kvalificere sig til et løb, men typisk 50 hold vil indtaste for at forsøge at få den "show" eller en Nextel Cup-løb.

På kvalificerende dag, bruger NASCAR et kvalificerende uafgjort for at indstille den rækkefølge, bilerne vil bruge til at gøre deres kvalificerende kørsler. Teams vælge en repræsentant, der rapporterer til NASCAR vognmanden i garagen området. Ved hjælp af en maskine ikke ulig en anvendt i en bingo spil fyldt med nummererede bolde, repræsentanten vælger én. Ejere punkter, uge ​​bestemme rækkefølgen, at holdene vælger boldene. Den kvalificerende ordre er indstillet efter den sidste position tegnes.

Rækkefølgen at et team kvalificerer kan være vigtige afhængigt af hvilket spor de er uge og det tidspunkt på dagen, at den kvalificerende køres. Senere på dagen er at foretrække for de fleste hold at kvalificere sig. Væddeløbsbaner tendens til at være hurtigere, da solen går ned, og sporet overflade køler.

Hver bil i ordre vil tage en warm-up skød efterfulgt af op til to fulde hastighed omgange. Den hurtigste af de to omgange vil være skødet af record og anvendes til at bestemme deres position i sessionen. Nogle hold må kun køre én omgang, hvis de vælger, følelse af, at den første omgang vil være den hurtigste, og at de vil tage en chance på en ulykke, hvis de prøver for to.

Når hver bil har kørte kvalificerende omgange, vil feltet indstilles med de hurtigste syv biler ikke er i top 35 i punkt fusionerede i henhold til deres hastigheder.

Ved starten af ​​sæsonen, for de første fem løb, NASCAR bruger top 35 i ejerens punkter fra det sidste løb i den foregående sæson. Fra det sjette race på, er den nuværende ejer er anvendt (I Busch og Truck Series, er top 30 i ejerens punkter anvendes).

Toppen 35 i ejerens punkter er garanteret et udgangspunkt plet uanset deres hastighed. Bilerne ikke i top 35 i ejerens punkter kaldes den "gå eller gå hjem" biler; de nødt til at kvalificere baseret på hastighed og er ikke garanteret en start stedet. Den "gå eller gå hjem" biler kan "rumlede" af dem i top 35. Når en chauffører lap sætter ham nær bunden af ​​den hastighed diagrammer, han er "på boblen« eller i fare for ikke at gøre race skal en anden driver blandt de 'go eller gå hjem biler lægge en hurtigere omgang.

En anden måde, at en 'go eller no go' bil kan blive væltet, er ved en tidligere mester. NASCAR forbeholder en plads i feltet for deres Regerende eller tidligere serie mestre. Denne 'mestre foreløbige «kan benyttes, hvis bilen ikke er i top 35 i ejerens punkter og føreren ikke kvalificerer sig på hastighed. Rækkefølgen, at disse provisorier kan anvendes er simpel; den seneste mester får stedet først, hvis det er nødvendigt. NASCAR mandat i 2007, at en mester kun kunne bruge seks provisorier i en sæson.

I de senere år har nye teams bragt tidligere mestre ud af pensionering for at drage fordel af deres provisorier. I 2006 Hall of Fame Racing ejet af tidligere NFL spillere Roger Staubach og Troy Aikman, hyrede to-tiden mester Terry Labonte at køre de første fem løb i år for dem.

Da holdet havde ingen ejer point fra sæsonen før, Labonte kunne sikre dem starter pletter ved at bruge sine champions foreløbige tre ud af de fem første løb.

Driver Tony Raines overtog ved den sjette løb i år, og holdet savnede kun én race på grund af en manglende kvalificere resten af ​​sæsonen.

Selvom feltet er indstillet efter kvalifikationen, kan startlinjen stadig ændre. Hvis en bil bryder sammen under praksis efter kvalifikationen, skifter en motor, eller ikke kontrol (men videregives fornyet inspektion), vil blive sendt til den bageste del af feltet forud for den grønne flag.

I Busch og Truck Series, er racerbiler og lastbiler 'beslaglagt' efter kvalifikationen. Teams er kun tilladt at foretage mindre ændringer, og da kun under opsyn af en tjenestemand NASCAR forud for løbet.

I Nextel Cup Series, fem arrangementer er normalt «beslaglægge» racer.

Ethvert hold i enhver serie, der fanges gør »ikke-godkendte justeringer« under en impound periode tjene en plet på bagsiden af ​​feltet på Raceday og i nogle tilfælde en bøde fra NASCAR.

Hvis kvalificerende spredes ud, er det område, der fastsættes af den top 35 (30 i Busch og Truck) ejer point, efterfulgt af de tidligere sæsoner vindere, forbi mestre ikke i top 35 og endelig ved de hold, som har gjort kvalificerende forsøg i indeværende år. Eventuelle er afgjort af deres position i ejerens punkter, uanset hvor det er.

Den eneste undtagelse til NASCAR normale kvalificerede procedurer er i sæsonen åbner Daytona 500 for Cup-serien og lejlighedsvis på udvalgte Busch serien road kursus løb.

For Daytona 500 er en kvalificerende session stadig holdt, men kun til at bestemme den første og anden udgangspositioner. Resten af ​​feltet er fastsat af to 125-mile kvalificerende løb.

På nogle Busch serien road kursus løb NASCAR bruger en europæisk procedure stil. Biler er sendt ud i grupper og den hurtigste omgang i løbet af en bestemt tid bruges til at indstille feltet.

Hvor mange biler er i en NASCAR race?

I Nextel Cup og Busch Series, er feltet sat til 43, Truck Series 36. Der er ingen grænse for antallet af hold, der kan forsøge at kvalificere sig til løbet, 61 hold mødte op for at forsøge at gøre feltet for 2007 Daytona 500.

Hold styr

Personer, der scorer er en tilbagevenden til en tidligere æra i NASCAR. Når sporten begyndte, hvert hold, der er udpeget en person til at gå til holdrekorder står, altid nær starten / målstregen og normalt i indmarken. Målscorer skulle være ansvarlig for manuelt mærkning, eller 'scoring «, deres driver hver gang bilen passerede linjen. Disse ark blev anvendt til at bestemme, hvor mange omgange en chauffør havde faktisk gennemførte og i enkelte sjældne tilfælde, der er etableret som faktisk vandt løbet.

I dag NASCAR anvender elektronisk scoring. Hver bil har en transponder og når de passerer start / målstregen, registrerer som en unik for den pågældende bil transponder. Da hver bil krydser, NASCAR ved, hvem det er, og derfor det holder op med scoring og hvor bilen kører i forhold til de andre 42 biler

Der er stadig 43 holdrekorder tildelt af holdene for hvert løb. De stadig rapportere til holdrekorder stå før hvert løb, og oftest blot trykke på en knap, hver gang deres bil passerer start / målstregen. Deres primære rolle nu er som backup til elektronisk tidtagning og scoring.

Nasar har en Chief Scorer der har det overordnede ansvar for alle timingen og scoring på et løb.