NASCAR: Før Race Weekend Tips

Chartered Tours

Chartered ture kan være en fantastisk måde at se et løb. Selvom det er normalt lidt dyrere, denne mulighed er en lav-stress måde at komme til og fra sporet. Charteret selskab vil passe sådanne ting som at købe billetterne, der giver hotel accommodations og kører dig til sporet.

Må ikke forsinke

Må ikke vente til ugen før et løb til at købe dine billetter. De vil have været udsolgt længe før da. Din eneste mulighed på dette tidspunkt ville være at betale tredobbelt billetprisen til en scalper.

Ring til Track

Det første, du skal gøre, når de forsøger at købe billetter til en NASCAR begivenhed er ringe sporet. På denne måde ved du billetterne er ikke falske og typisk gå direkte til kilden er det billigste sted at kigge. Sørg for at fortælle den person, der sælger billetter, hvis du aldrig har været til sporet. Normalt vil de tilbyde at sende dig et kort over området og oplysninger fra de lokale hoteller.

Surf på internettet

Hvis sporet sker for at være udsolgt af billetter til næste NASCAR løb, kontrollere internettet. Der er websteder for at hjælpe fans få billetter. De fleste af de overskydende billetter kommer fra andre fans, der enten har en ekstra billet, eller ikke længere gå til løbet. Men vær forsigtig, når du køber billetter over nettet, fordi selv om det er sjældent, der har være tilfælde, hvor sælger har udskrevet op hvad der synes at være en gyldig billet, men er det ikke.

Se Races

Hvis du tænder for fjernsynet og se et par løb før overskriften ned til banen, vil det lære dig nogle af de grundlæggende regler, og samtidig lade dig få mere fortrolig med bilerne. Dette vil hjælpe dig til bedre at identificere din foretrukne bil, og hjælpe dig med at forstå, hvad du ser.

Planlæg Ahead

Sørg for at planlægge, hvor det er du vil overnatte, og opfordre til forbehold. Hoteller og campingpladser i området er et godt valg, men chancerne er noget nær sporet vil være slim forskningsdata ugen før løbet, hvis den ikke allerede udsolgt.

Daytona 500

Hvis du planlægger at gå til Daytona 500, skal du sørge for at købe dine billetter et år i forvejen. Billetter til dette løb sælge ud hurtigt, og scalpers tendens til at hæve billetpriserne fire eller fem gange deres oprindelige værdi for denne weekend.

Lær om Drivers

At lære et par ting om driverne i kapløbet, du vil deltage, vil gøre din oplevelse meget mere injoyable. For at finde ud af lidt mere om driverne, kan du søge efter dem online, i magasiner eller i programmer på tv.

Gå uden billet

Hvis du var ude af stand til at finde en billet, er der stadig en mulighed - gå til sporet uden en. Selv om dette kan være en nervepirrende oplevelse, hvis du er en tålmodig person villig til at bruge penge, bør du være i stand til at finde en billet til en rimelig pris. Hvis du er villig til at gå glip af de første par omgange af løbet, vil du sandsynligvis selv finde en billet til mindre end pålydende værdi. Sørg for at være forsigtig, når de køber en billet fra en scalper. Kontroller datoen på billetten og ser det over at se, at det ser rigtigt. Lidt ekstra tid brugt her, kan være, hvad sparer dig nogle besværet senere.