Naomi Campbell Got øjeformede Mansion som en gave

Naomi Campbell er kendt for at være dating russiske milliardær Vladislav Doronin. Han føler dyb hengivenhed for sin kæreste og altid hengiver hende ved at give gaver. For nylig har han præsenterede den berømte model en luksuriøs og usædvanlig palæ.

Naomi Campbell Got øjeformede Mansion som en gave

Dette hus har form som øjet af Horus, som symboliserer frugtbarhed og magt, der kan give evigt liv. Bygningen er beliggende i Tyrkiet, i en af ​​øerne. Doronin har særligt lejet en spansk arkitekt til at designe denne bygning.

Palæet er helt klart, hvad angår økologi. Pupillen i øjet er en flerlaget kuppel. Der er fem store værelser og 25 soveværelser i det. Værelserne er beskyttet med persienner, fordi de altid er i solskin. Derudover har det også køling ventilation. Alt er blevet tænkt over til de mindste detaljer. Bygningen kan forbruge energi, samt drikkevand, klogt. Det bringer absolut ingen skade på miljøet. Arten forbliver intakt og ikke lider af nogen menneskelig indgriben.

Naomi Campbell Got øjeformede Mansion som en gave

Ifølge den spanske arkitekt, når designe en sådan bygningsværk, Doronin var ikke begrænset til grænserne for enhver bestemt image eller et pengebeløb. Thatâ € ™ s hvorfor han har skabt sådan en smuk bygning, som er fuldt uafhængig. Damen har datere oligark siden 2008. Parret har boet sammen i tre år allerede. I løbet af denne tid, har der optrådt rygterne, at berømtheder kommer til at blive gift, men den festlige begivenhed har ikke fundet sted endnu. Men offentligheden er stadig båret med dette perspektiv, håber i det mindste for en engagement.

Naomi Campbell Got øjeformede Mansion som en gave