Nanny: Sommer Dagplejemødre Tips

Vender tilbage til arbejdsmarkedet - Lempelse Into Summer Child Care

Der er så mange grunde til at leje sommer børnepasning, som der er familier. For en forælder vender tilbage til arbejdet, kan sommeren være et godt tidspunkt at få børnene bruges til tanken om at have en barnepige omsorg for dem. Små børn og småbørn oplever ofte en vis mængde af separationsangst, især hvis de er vant til at have mor eller far omkring det meste af tiden. Så starter ud langsomt!

Lej en sommer barnepige til at komme i et par gange om ugen for at se børnene, mens du træder ud. Hvis dine børn er særligt bekymrede, mener at have den nye sommer barnepige over til huset til et besøg, mens du er der stadig. Må der et par gange og lad børnene vænne sig til barnepige tilstedeværelse i hjemmet. Husk, at du stadig forpligtet til at betale barnepige i løbet af denne overgangsperiode. Gradvist vil du finde det lettere at forlade huset. Måske vil du kun være væk i en halv time, første gang du træder ud.

Brug af ubekymrede måneder af sommeren til at varme dine børn op til idéen om opholder sig med en barnepige er en god måde at forberede dig til en tilbagevenden til arbejde. Hvis du kan vende tilbage til dit job uden at bekymre dig, vil den vise. Dine børn vil blive mindre stresset, vil du have haft en chance for at komme til at kende den nye barnepige lidt bedre, og du vil være i stand til at koncentrere sig om din tilbagevenden til arbejdspladsen komfortable i den viden, at dine børn hjem bliver godt taget sig af.

Uventede Summer Nanny Ansøgere

Sommetider ansøgere til sommer barnepige job kommer fra uventede steder. Du vil sandsynligvis ikke forvente en professor eller instruktør af et kollegium til at indsende deres barnepige genoptage til dig ville du? Virkeligheden er, er det vigtigt for lærerne at holde forbindelsen med den virkelige arbejdsverden. For at undervise deres unge Protégées, lærere brug for at vide og huske, hvordan det er at arbejde som barnepige, og nogle gange det betyder ansøger om sommer barnepige job.

Ved at tage en sommer barnepige job, disse instruktører virkelig få et indblik i, hvad der virkelig sker i en persons hjem på en dag til dag basis. Det er nemt at glemme, hvad der virkelig sker på jobbet, når du underviser indefra fire tykke mure hverdagen. Den eneste måde til virkelig at nedbryde barriererne er ved at deltage i efteruddannelse, omlægning, faglige udvikling muligheder, workshops, og tilbringe tid faktisk arbejder i marken.

Sommer barnepige job er ideelle for folk som dette, fordi det giver dem mulighed for at arbejde i sommermånederne, mens de er på ferie fra deres regelmæssige lærerstillinger. Ved at have en solid forståelse af, hvad barnepige s forventes at gøre i tiden af ​​en dag, kollegium professorer og instruktører har en bedre forståelse af, hvad barnepiger bør vide før undertegnelsen på den stiplede linje, og som et resultat, er bedre lærere på grund af det .

Passerer op den perfekte sommer Nanny Job

Uanset hvor dårligt du har brug for et job, er det ikke godt at acceptere en, hvis det ikke kommer til at passe dig. Lad os sige, du har fået nogle alvorlige allergi over for bistik. Hvad gør du tror, ​​du vil være i stand til at overleve at arbejde en sommer barnepige job på en bi keeper gård? Der er ikke nok EpiPens i byen for at holde dig fra at gå i chok. Nogle ting, som mejeri allergi, er meget lettere at styre. Med mindre en klat mælk kommer til at flyve ud af beholderen og ned din hals, har du stort set fik den ene under kontrol.

Før du tager en sommer barnepige job, overveje din egen sundhed og din evne til at gøre et godt stykke arbejde. Hvor sikkert er det vil være for børnene, hvis du er på gulvet med et opsvulmet ansigt? Så meget som du ønsker og har brug at sommeren barnepige job, skal du ikke tage et arbejde, der kan forårsage nogen skade. For for børnene at være sikker og godt, er du nødt til at være sikker og godt.

Selvfølgelig ikke hver allergi er grund til at gå op en sommer barnepige jobtilbud. Hvis du er allergisk over for katte, for eksempel, kan nogle antihistaminer være alt hvad du behøver for at fungere som en sommer barnepige. Hvis du accepterer en sommer barnepige job arbejder for "skøre kat dame", kan du have nogle alvorlige problemer vejrtrækning.

Husk, ved at sætte dit eget helbred i fare, du automatisk sætte børns sundhed i fare så godt.

For at tage et sommer Nanny job eller ikke at tage en sommer barnepige job

Nogle gange, når et job er det vigtigste, er vi tilbøjelige til at overse med småt. Efter alt, er et job sidder foran dine øjne, er der nogen tilbyder dig jobbet, og du er klar til at angribe. Arbejder som en sommer barnepige vil virkelig hjælpe betale for din første semesters undervisning, måske købe din tekst bøger for året, eller gå til en udbetaling på en brugt bil. Men lad ikke alt dette cloud din dom. Tænk over det! Som awesome som en sommer barnepige job lyde, vil du virkelig ønsker at være en til at tage børnene kajak, sejlsport, grave orm at fiske lyse og tidligt den næste dag, eller se mere end tre børn, mens de andre voksne er ude feste og have en god tid?

Under en sommer barnepige job kunne medføre en række ting, herunder nogle af de ting, der er nævnt ovenfor. Din rolle som en sommer barnepige kan endda inkludere plukke flåter fra hunden eller dyppe katten i loppe pulver! En sommer barnepige job er ikke nødvendigvis luksuriøse, men for mange mennesker, det er en opgave for en levetid.

Hvorvidt en sommer barnepige job er for dig helt afhænger af din natur. Forvent at være aktiv og fuldt engageret med børnene (og nogle gange kæledyr). Sidder omkring lade børnene ser fjernsyn hele dagen sandsynligvis ikke hvad familien havde i tankerne. Så vær ærlig! Hvis en sommer barnepige job lyder som noget, du er oppe til, så gå efter det.

The Summer Nanny Back-Up Plan

Hvis du bliver ansat som en sommer barnepige, er det urealistisk at forvente at få fri. Du arbejder så familien kan få en ferie, ikke så du kan. Hvis du er en universitetsstuderende, du slags forventes at arbejde gennem sommeren alligevel. Alle ved, at livet sker, og det er muligt, kan du ende syg i et par dage, kan en uventet krise opstår i din egen familie, etc.

Som en professionel barnepige, bør du altid have en backup plan. Chancerne er, familiemedlemmer, hyret dig som deres sommer barnepige allerede har en beredskabsplan, hvis de skal gå på arbejde, eller planlægger en ferie uden børnene, hvis noget skulle ske at forhindre dig i at møde op en morgen. Alligevel er det en god ide at i det mindste have en plan. Der område en række ting, du kan gøre, men her er et par ideer:

1) Plan for backup transport i tilfælde der sker noget med din bil. Der er altid offentlig transport, eller måske du kan planlægger at bruge en ven eller et andet familiemedlem køretøj, hvis nødvendigt.

2) Syg? Hvis du kender nogen med nok kvalifikationer til sub som sommer barnepige, mens du er syg, fortæller familien! De vil sætte pris på det faktum, at du har tænkt så langt forude.

3) Familie krise? Hvis der sker noget inden for din egen familie, kan du kræve en dag eller to ud for at beskæftige sig med ting. Igen har det navn og nummer på en person, der ville være i stand til at træde til og overtage, indtil du vender tilbage til arbejdet.

Sommer babysittere påberåbes så tungt som enhver anden arbejder barnepige. Viser din ægte professionel karakter ved at blive forberedt til eventualiteter ude af din kontrol kunne meget vel være billetten til at få dig flere sommer barnepige job i de kommende år.

Leje en Granny Nanny

Det er virkelig svært at gøre beslutningen om at sætte en forælder på et plejehjem. Det er én ting, hvis du møder op til et besøg en dag og opdage dem klemme tandpasta ind i brødrister. På det tidspunkt, yeah, noget er nødt til at give. På den anden side, hvis dine forældre har alle deres evner, er det særligt smertefuldt at fjerne dem fra deres hjem. Nogle gange, men det er nødvendigt. Måske en eller begge forældre har en kronisk sygdom, kræft, grøn stær, diabetes eller en anden medicinsk tilstand, der har brug for overvågning. Nogle gange er det bare en simpel manglende evne til at styre vedligeholdelse af familiens hjem. Uanset årsagen, flytte en forælder fra deres hjem er hårdt.

Hvis du har en barnepige suite eller et ekstra rum i dit hus, er det ikke en dårlig idé at flytte dine forældre ind i dit hjem. Medmindre du har fået en ammende grad eller tilfældigvis er en læge, du måske ikke føler kvalificeret til at overvåge dine forældres tilstand. Det er fordi du ikke er kvalificeret! Du er nødt til at ansætte en bedstemor barnepige.

Granny barnepige forhyringskontorer matcher fuld tid eller deltid barnepiger med familier, der har brug medicinsk overvågning. Granny barnepiger er uddannede fagfolk med HHC (Home Health Care) eller CNA (Certified plejere) betegnelser. Titlen, der kommer med bedstemor barnepiger betyder generelt du skal betale flere penge. Men leje en bedstemor barnepige til sommer, når du vil være væk på ferie, eller på deltid i løbet af året kan være alt hvad du behøver.

Tager din sommer Nanny On Vacation

Hvor mange gange har du gået på ferie med familien kun at tilbringe størstedelen af ​​din tid på at gøre "kiddy-tema" aktiviteter? Sikker på at du elsker at tilbringe tid sammen med dine børn, men fortælle sandheden ... der er ikke masser af vokset op ting, du gerne vil gøre på din ferie så godt? For at få mest muligt ud af din ferie i år, hvorfor så ikke overveje at leje en sommer barnepige at mærke?

Sommer babysittere er normalt folk på pause fra universitet eller college søger at gøre nogle ekstra penge. Måske er det en person med hovedfag i tidlige udvikling børnepasning, der nærmer sig en sommer barnepige position som en måde at få kredit for skole eller tiltrængt oplevelse for deres cv. Uanset grunden, leje en sommer barnepige kan gøre din ferie planer meget glattere.

Hvis du har planer om at ansætte en sommer barnepige, skal du sørge for at lade hende vide lige op foran, at du vil blive anmoder hun ledsage familie på din ferie, og være parat til at betale regningen for de tilsatte udgifter, herunder billetpris, hotelophold, mad, osv sørge for hun har et gyldigt pas (om nødvendigt) og sørge for udvidet sundhed dækning. I år, mens lille Johnny er swooning til Alvin & The Chipmunks, du kan swooning over en høj margarita.

Skoler, men du er ikke!

Alle nyder sommerferie, især børnene, der er trætte af lektier og endeløse dage i klassen. Nu i stedet for at drømme om at være på stranden eller i parken, kan de faktisk gå. Vent et øjeblik! Hvordan vil de få der, hvis du arbejder på fuld tid? Bare fordi børnene er ude af skolen for sommeren betyder ikke, du er. Dette er, når en sommer barnepige kommer i handy. En sommer barnepige virkelig kan tage en belastning af dine skuldre ved at være i hjemmet for at våge over børnene. Sikker på der er altid mulighed for at afregne børnene ind i en sommer daycare program, men nogle børn foretrækker (og trives) i deres eget miljø, hvor de kan spille med deres venner og drage fordel af aktiviteter i deres egen baghave.

En anden fordel ved at ansætte en sommer barnepige er at have kontrol over, hvad dine børn gøre for sommermånederne. Du kan efterlade dem med barnepige til at overvåge uformelle aktiviteter hver dag, eller du kan sørge for dagture til museer, musik lejre, kulturelle arrangementer mv

Når du har besluttet at leje sommer børnepasning, mødes med barnepige at brainstorme sommer aktivitet ideer.

Ansvarsområderne for Summer Child Care

Så du er på udkig efter en sommer barnepige job er du? Før du uploader din profil til en online barnepige placering agentur, så sørg for at spørge dig selv, hvorfor du ønsker at arbejde som en sommer barnepige. Er det, fordi:

1) Du vil bare gøre lidt ekstra penge?

2) Du elsker at arbejde med børn?

3) Du vil se familiens store skærm tv?

4) Du håber at gøre en masse penge at gøre ikke meget af noget?

5) Du ønsker at sætte de færdigheder, du har lært i college til god brug?

6) Du er mål er med tiden at blive en fuld tid barnepige?

Det er vigtigt at virkelig forstå, hvorfor du ønsker at tage en sommer barnepige position, fordi i sidste ende vil du være den ene rimeligt for børnene. Det er et stort ansvar! Ikke blot vil du være at kontrollere de børn i deres hjem, vil du også tage dem ud svømning, til parker, etc. Hvis en ulykke sker, du er den ene ansvarlig. Nogen med sikkerhedsuddannelse, lidt førskoleundervisning, og et ønske om at arbejde med familier vil være i stand til at håndtere uheld undervejs. Nogen på udkig efter en "let" sommerjob måske finde det meget sværere, når eller hvis noget skulle gå galt.

Ansættelse A Summer Nanny For The Cottage

Den lange varme sommerdage praktisk tigge om en mere uformel livsstil. Det er tid til at forlade hjemmet og alle dens besværlige gøremål for et par måneder og hovedet ud til sommerhuset. Hvert år hele familien ser frem til overskriften ud til sommer hjem, hvor det er ligegyldigt, hvis hunden hopper på sofaen, eller hvis sand-laden badetøj er tilbage dryp på badeværelse gulvet. Okay ... det betyder noget ... men ikke så meget.

Problemet er, hvad gør du med børnene, når du underholdende gæster, besøge venner og familie, eller blot ønsker en nat ud til dig selv? Det er her en del tid sommer barnepige kommer i handy. Lad os antage dit sommerhus er ud af byen, eller måske endda ud af staten. Hvordan vil du finde en sommer barnepige? Den første ting at gøre, er at tjekke online barnepige placering organer som www.nannies4hire.com at se, om der er nogen profiler, der opfylder dine forventninger. Begynd tidligt! Må ikke vente, indtil en uge før du har planer om at flytte familien til sommerhuset. Giv dig selv en måned eller mere til at bruge tid på udkig efter en sommer barnepige. Du kommer til at have tid til at møde den person, gennemføre et telefoninterview, diskutere en sommer barnepige kontrakt mv Husk, når du søger online for en sommer barnepige, skal du kun vil søge efter den rette placering . Der er ingen mening at forsøge at finde en del tid sommer barnepige i Boston, hvis du vil til Los Angeles.

Sådan at lande en Summer Nanny Job

Hvis du spekulerer på, hvordan at lande den perfekte sommer barnepige job, overveje at tage kurser, som du kan bruge til at plumpe op dit CV. Eventuelle kurser, specielt vedrører sommertid aktiviteter kan bruges til din fordel. Tænk over det: at være en barnepige til sommer vil formentlig indebære bassinkanten tilsyn, dage på stranden eller i parken, etc. Hvis du kan vise på dit cv, som du har særlige færdigheder, vil du være sikker på at lande den perfekte sommer barnepige job.

For eksempel, hvis svømning er din styrke, måske du kan blive certificeret som en livredder. Hvis sport er dine ting, så sørg for at bruge lidt tid frivilligt arbejde som coach, eller gøre opmærksom på eventuelle priser eller trofæer, du måtte have vundet. Hvis du konkurrerer mod andre college eller universitetsstuderende i dit område for en sommer barnepige job, vil du ønsker at gøre dit CV så stærk og unik som muligt.

Husk, hvis du er til mountainbike, kajak, teater, eller noget, der kan oversættes til en sjov, sikker, sommer aktivitet for børn, vil dit CV sandsynligvis gå til toppen af ​​bunken. Familien vil se dig som den slags sommer barnepige villig til at gå ud og udforske verden med børnene, ikke sidde bagning i solen hele dagen.

Give slip på Summer Nanny

Er du en lærer, eller arbejder du i en sæsonbestemt job, hvor du måske ikke har brug for sommer børnepasning? Lad os sige du har en regelmæssig fuld tid barnepige hele året, men du ved, at når slutningen af maj ankommer, vil du ikke brug hendes ydelser længere. Hvad vil du gøre? Vil du risikere at miste hende til en anden familie ved at lægge hende til sommer, eller er du kommer til at betale de ekstra udgifter til at holde hende på for de ekstra måneder? Denne situation kan arbejde til din fordel et par forskellige måder:

1) Hvis du har hyret en barnepige, som du ikke er tilfreds med 100%, kan du bruge enden af ​​arbejdet sigt (eller begyndelsen af ​​sommeren) som en frisk start. Når kontrakten er op, vil nanny har mulighed for at komme videre, og så vil du.

2) Tænk samle dine ressourcer med andre familier i nabolaget og job deler en barnepige til sommeren.

3) Betal din almindelige barnepige lidt mere, end du normalt ville med den aftale, at hun vil vende tilbage til din familie, når du vender tilbage til arbejdet i efteråret.

Hvis du virkelig sætter pris på det arbejde, dit barnepige gør, kan du overveje at holde hende på året rundt. Efter alt, sommeren er din tid også, og nogle ekstra hjælp i huset kan gøre din sommer, meget bedre.

Fordelene ved at arbejde som en sommer Nanny

Er du en universitetsstuderende på udkig efter en sommer barnepige job? Hvis det er tilfældet, skal din første og vigtigste grund til at ønske at arbejde som en sommer barnepige har at gøre med din kærlighed til børn. Sommer børnepasning job er ikke job, du bare gøre for at gøre et par ekstra bukke. Men gør det ekstra penge er en nice bonus til et givende job. Selv en del tid sommer barnepige kan tjene gode penge, penge, der kan bruges mod undervisning, en brugt bil, afbetale studielån, eller indretning, der sparsomme lille lejlighed af din.

Hvordan man ikke at finde et job som en sommer Nanny

Så du er unge, energiske og elsker børn, ikke? Great! Måske du ville gøre en stor sommer barnepige. Der er et par muligheder for at få ordet ud, at du er på udkig efter sommer børnepasning job, men den mest effektive måde er nok gennem en online barnepige jobformidling agentur. Det er normalt gratis at registrere dit navn og det sætter dig i kontakt med familier, der er alvorligt med at finde kvalitet sommer børnepasning Men før du begynde at uploade billeder af dig selv, der blev taget i løbet af dine enogtyvende fødselsdag, overveje følgende råd.:

1) kan lide det eller ej, verdens dommerne du først baseret på dit udseende. Selvfølgelig er det ikke fair! Men sætte dig selv i familiens sko. Vil du ønsker at leje en sommer barnepige, der ser ud som om hun drikker vodka og appelsinjuice til morgenmad?

2) Dine venner måske tror din hotmail email-adresse er søde og iørefaldende, men vil familien på udkig efter pålidelig sommer børnepasning ønsker at kontakte alle med en e-mail-håndtag som "party_hardy" eller "junk-i-mit-kuffert"? Lad os bare sige underlige email håndtag sætter arbejdsgiverne fra.

3) Tror du virkelig et foto af dig selv at drikke alkohol i et varmt karbad med dine venner vil lande dig en stor barnepige job? Medmindre du ønsker at barnet sidde Hugh Hefner, er det bedst at holde dine fotos tam og professionel.

Vær opmærksom på, hvordan du præsenterer dig selv, når de ansøger om sommer barnepige job og du har ingen problemer overhovedet.

Interview Spørgsmål til Ask A Summer Nanny

Hvis du ved, du vil få brug for en sommer barnepige til at hjælpe, når børnene er hjemme for skole, begynde at forberede tidligt. Tag dig tid til at gennemse online barnepige arbejdsformidlinger sites og kontakt et par dine top picks. Næste, du vil ønsker at planlægge et interview om det er på telefonen eller personligt. Ansætte en person til en sommer barnepige holdning er lidt anderledes end at ansætte en almindelig fuld tid eller deltid barnepige. For én ting, medmindre du opmuntre dine børn til at være coach kartofler, vil du sandsynligvis ønsker at leje en sommer barnepige villig til at deltage i en masse fritidsaktiviteter med børnene.

Derfor, sørg for at spørge specifikke spørgsmål som:

  • "Hvad er din favorit sport, og hvordan kunne du indarbejde det i en aktivitet, du kan gøre med børnene?"
  • "Hvad gør du for sjov på regnfulde dage?"
  • "Har du nogen vand sikkerhedsuddannelse?"
  • "Hvilke timer kan du arbejde?"
  • »Hvad timepris forventer du?"
  • "Hvilke tre ting ville du overveje før overskriften på en hele dagen udflugt med børnene?"

Disse former for spørgsmål kan virkelig belyse, om en sommer barnepige vil være i stand til at håndtere et højt aktivitetsniveau for sommermånederne samtidig holde børnene sikker og glad.

Sommer Dagplejemødre For børn med særlige behov

Hvis du leder efter en sommer barnepige til at arbejde med et barn, der har udfordringer og / eller handicap, den første ting du skal gøre er at logge på en af ​​de mange online barnepige forhyringskontorer. Du får en chance for at forfine din barnepige søgning, så sørg for at angive helt op foran, at du leder efter en person med særlig uddannelse og undervisning og hvorfor. Den bedste situation ville være at ansætte en person med tidligere erfaring med at arbejde med et barn ligner din egen. For eksempel kan du bruge en sommer barnepige, der effektivt kan manøvrere en kørestol, transportere barnet ind og ud af køretøjer, og håndtere eventuelle fodring, badning eller washroom krav, at barnet ikke kan gøre for sig selv.

Chancerne er, din situation er helt anderledes end hvad der er nævnt her, men det vigtigste er, at du bliver nødt til at finde en sommer barnepige, at du føler dig helt tryg ved. Sørg for at skræddersy interview spørgsmål at matche de virkelige situationer, hun bliver nødt til at kæmpe med i dit hjem. Vær parat til at betale mere for denne form for højt kvalificerede sommer barnepige. Hun kan være en person med en grad i sygepleje, og du vil være forpligtet til at betale meget mere, end du ville betale en universitetsstuderende arbejder som en del tid sommer barnepige.

Tilstrækkelig og passende sommer børnepasning for børn med særlige behov er uvurderlig. Tricket er at finde den rigtige person, så benytte sig af en velrenommeret barnepige placering agentur, ligesom nannies4hire.com.

The Secret til at sikre en sommer barnepige job til næste år

Den bedste måde at sikre, at du kaldes tilbage for at arbejde som en sommer barnepige næste år er fuldt ud at imponere børnene. Behandler og bestikkelse kan arbejde for en stund, men ved at planlægge en stor "begivenhed" i sommermånederne, vil børnene aldrig glemme dig. For eksempel, hvorfor ikke planlægge en "Jul i sommeren" tema? Sommerlejre gøre ting som det hele tiden. Noget i den stil kan koste så meget eller så lidt som du ønsker det. Brug lidt tid på at gøre kunst og kunsthåndværk med børnene og dekorere en udendørs træ med papir dekorationer. Har børnene tilbringer uger hemmelighedsfuldt gøre gaver til at give de andre medlemmer af deres familier. Det tema alene kunne tage hele sommeren til at trække ud. I mellemtiden, vil børnene få minder, de aldrig vil glemme, vil sommeren forbi i en flash, og børnene vil være tiggeri deres forældre til at ansætte dig tilbage næste år!

Sommer babysittere er ligesom "sjove politi". Det er op til sommer barnepige til at komme med virkelig cool, sjove ideer, at børnene aldrig vil glemme. Det kunne være masser af små ting (som sjovt udendørs spil) eller en stor tema begivenhed skal finde sted engang i løbet af sommeren. Uanset hvad du beslutter dig for at gøre, så sørg for at rydde det med forældrene først.