Nanny: Nanny Services Tips

Deling barnepige tjenester

Hvis du leder efter en specialitet barnepige service, eller speciel barnepige service agenturer, er du heldig. Disse dage, kan du finde barnepige forhyringskontorer der forbinder familier, der ønsker at dele en barnepige. Lad os se det i øjnene, kan ikke alle har råd til at støtte en fuld tid barnepige job. Men det betyder ikke, at de ikke kunne drage fordel af en god barnepige service. Så ved at dele din profil online med en af ​​disse specielle barnepige andel forhyringskontorer, vil du være i stand til at ansætte en barnepige på omkring halvdelen af ​​omkostningerne.

Afhængig af hvor du bor, kan du være i stand til at finde en barnepige andel situationen på egen hånd. Måske du kender nogen, der har en barnepige, der kan overveje deling af ressourcer. Hvis ikke, vil en online barnepige andel placering agentur er det næstbedste. De vil gøre det benarbejde og matche dig op med andre forældre i dit område.

Bare husk en ting: Disse barnepige tjenester er virkelig betød at gøre én ting; sætte familier i kontakt med hinanden med henblik på barnepige deling. Må ikke antage, de arbejder bag kulisserne gør komplekse barnepige baggrundskontrol. Det er altid op til dig at indlede. Virksomheden kan gøre baggrundstjek for dig, men der er som regel et ekstra gebyr for det.

Ligesom noget, en barnepige andel situation, har sine fordele og ulemper. I sidste ende, vil du være i stand til at drage fordel af barnepige tjenester til halv pris, men du vil også nødt til at være okay med at bringe dine børn til en anden hjem, eller at have en andens børn deler dit hjem.

Ved hjælp af en barnepige service til at finde en barnepige job

Nanny arbejdsformidling passe interesser barnepige udover den ansættende familien. Mens en familie vil være ansvarlig for at betale eventuelle støttemure gebyrer og efterfølgende gebyrer på en match, kan barnepige regel tilmelde dig med en barnepige arbejdsformidlingstjeneste gratis. De fleste tjenester kræver barnepiger til at være mindst atten år gammel. Nogle barnepige arbejdsformidling kræver også et sæt mængde erfaring og / eller uddannelse. Dagplejemødre typisk forventes at udfylde et detaljeret program, og en baggrundskontrol kan udføres så godt. Når en barnepige arbejdsformidlingstjeneste som accepteret anvendelsen af ​​en barnepige, vil tjenesten indtaste barnepige profil i en database, der kan søges ved at ansætte familiemedlemmer. Familier vil så typisk kontakte barnepige til at oprette et interview, men barnepige arbejdsformidlingstjeneste bør fortsat yde støtte gennem hele processen.

Nighttime Dagplejemødre

Enhver barnepige jobsøgning på nettet vil medføre barnepige oplysninger om pleje af nyfødte i løbet af natten. Dagplejemødre bliver CPR-certificeret, testet for TB med negativt resultat, gennemgå en omfattende kriminel baggrund, har et kørekort og udfylde en social sikring spor. Barnepige agenturer vil sørge for alle babysittere har taget uddannelse i grundlæggende spædbarn pleje og multipla pleje og har minimum 2 års erfaring. Nat tid barnepiger er perfekte til nye forældre, der har brug for at indhente søvn.

Nanny afgifter

Mens en barnepige kan være i stand til at registrere med en barnepige service gratis, vil den ansættende familien forventes at bruge nogle penge. Den indledende gebyr er typisk ikke refunderes og kan være alt fra halvtreds dollars til $ 150 afhængigt af de tjenester og oplevelse af barnepige arbejdsformidlingstjeneste. Når en barnepige og arbejdsgiver er blevet matchet, og barnepige er blevet hyret, vil arbejdsgiveren så forventes at betale en placering gebyr. Gebyrer er normalt beregnet til en skønnet tolv procent af barnepige årsløn. Gennemsnit gebyrer kan variere alt fra $ 1500 til $ 5000.

Responsiblities af en barnepige service

Selvom de pligter og praksis en barnepige service kan variere i visse politikker, en barnepige service normalt indebærer følgende:

 1. At opkræve et gebyr-I de fleste tilfælde, dette gebyr kan ikke refunderes, om en vellykket placering af en barnepige har fundet sted eller ej.
 2. Foretage interviews-samtaler finder sted til at bygge profiler på beskæftiger familier og barnepiger.
 3. Annoncer og rekruttere-det påhviler den barnepige service at annoncere og rekruttere at udvide deres rådighed barnepige database.
 4. Screen barnepige kandidater-Dette kan indebære interviews, baggrundstjek, og referencepunkter checks samt.
 5. Henvisninger-barnepige tjenester bør gøre det indledende henvisning af en barnepige til ansættende familie efter interviewene og baggrundstjek er foretaget.
 6. Feedback-A barnepige service vil normalt have feedback fra familien om det første interview session med barnepige.
 7. Collect gebyr-De penge, vil blive opkrævet for færdiggørelsen af ​​en kamp er normalt indsamles efter barnepige begynder jobbet.
 8. Check-ups-A barnepige service bør tjekke tilbage med jævne mellemrum med både familie og barnepige i forhold til arbejdsforholdet.

On-line barnepige tjenester

Som en barnepige, kan du føle betænkelig, som du nærmer dig processen med at søge efter en ansættelse familie. Efter alt, når du bliver ansat, vil du blive en vigtig medlem af familien, der tager sig af deres mest værdsatte besiddelser ... deres børn. Mens familier må bruge barnepige tjenester for at søge efter den perfekte barnepige, barnepiger også bruge disse tjenester til at søge deres bedste arbejde miljø. On-line barnepige tjenester tilbyder barnepiger en mindre skræmmende måde at søge efter deres foretrukne job. De fleste barnepige arbejdsformidling tilbyder gratis medlemskab til babysittere. Disse tjenester omfatter screening af barnepiger og familier, udvikle profiler, og at afholde grund- interviews. En barnepige vil så have en chance for at vælge de familier, hun er mest interesseret i møde, før nogen flere samtaler finder sted, fjerne unødvendige møder mellem uforenelige parter.

Barnepige tjenester

Barnepige tjenester typisk rette flere vigtige spørgsmål, som beskytter interesser både barnepige og den ansættende familien. I mange tilfælde, en barnepige service fungerer stort set som rubrikannoncer del af en avis den. En barnepige er hovedsagelig reklame hendes tjenester, og familier kan gennemlæse barnepige service database i søgen efter den perfekte barnepige. Når du bruger en barnepige service, overveje følgende punkter:

 1. Løn-Forvente at skulle betale en konkurrencedygtig løn med bonus og endda fordele.
 2. Erfaring-I mange tilfælde familier foretrækker erfaring over uddannelse, selvom en kombination af begge sædvanligvis foretrækkes.
 3. Ansvar-Det er meget vigtigt, at de forventede ansvar som barnepige service udtrykkeligt er beskrevet i den indledende samtale og senere i barnepige kontrakt.
 4. Boform-De levende arrangementer af en levende i barnepige ydelser skal behandles så godt.
 5. Antal børn-en barnepige løn vil også være betinget af antallet af børn i hendes beregning.

Night Dagplejemødre Rolle

Der er mange grunde til at gøre en barnepige jobsøgning for en overnatning barnepige. Den bedste grund er at være sikker på, at mor og far kan få resten, de har brug, så de kan på passende passe barnet. Når dette sker, kan der foretages en prioritering med kvalitet forældre spædbarnet eller spædbørn. En barnepige hjælper stoppe forældrenes søvnmangel. En anden grund til at få barnepige tjenester er fordi der ikke findes udvidede familie har sat flere krav til forældrene. Ved at gøre en barnepige søgning og leje en overnight barnepige, det giver forældrene den støtte, de har brug for i de afgørende første måneder.

Online Reklame for Dagplejemødre

Hvis du vil skrive en "barnepige ønskede" ad online, kan du ønsker at tænke på at beskytte dit privatliv så meget som muligt. Du vil gerne give nok oplysninger om job og din familie uden udstationering for meget. Overvej følgende - brug fornavne kun i familien navnefeltet - John og Mary for eksempel. Telefonnumre: bruge en mobiltelefon nummer. E-mail-adresse - står tom, hvis du foretrækker det. Aldre og køn for de børn, men ikke deres navne. De fleste barnepige tjenester liste din by og stat, men sjældent offentliggør adresser. En barnepige søgning vil ikke bringe op enhver privat faktureringsoplysninger.

Baby Sygeplejersker vs Night Dagplejemødre

Begge positioner tilbyde pleje direkte efter fødslen af ​​et spædbarn og begge positioner tilbyder omfattende viden med grundlæggende spædbarn pleje, og efter fødslen pleje. Den væsentligste forskel er, at nat barnepige tjenester arbejde et bestemt overnight skift og derefter gå hjem i morgen. En baby sygeplejerske vil typisk give midlertidig bor i pleje døgnet rundt, og kan blive opfordret til støtte anytime løbet af dagen.

Naturstier og Nanny ansvar

Når du uddele barnepige ansvar, tænke ud over væggene i dit hjem. Nanny træning regel medfører så meget mere end at lære folk hvordan de kan udøve øjnene på bagsiden af ​​hovedet. Ja, det er sandt, du virkelig nødt til at have øjne i nakken for at holde på toppen af, hvad børnene laver. At sikre de ikke kommer til skade eller i problemer er vigtige barnepige ansvar. Men hvad med de andre ting involveret i barnepige træning?

Barnepige ansvarsområder bør bringe ud den naturlige glæde hos børn, deres kreativitet, deres undren, deres følelse af ærefrygt i verden, og deres naturlige fascination med naturen. At tillade barnepige til at bruge familiens bil, vil åbne op for en verden af ​​muligheder for dine børn. Planlæg ekskursioner, at barnepige kan tage børnene på. Steder som zoo, museum, forlystelsesparker, naturoplevelser vandreture osv, er alle ting, som børnene opsuge som en svamp. Så længe barnepige har et gyldigt kørekort, ved, hvordan man korrekt spænde børnene i deres autostole, og har nogle grundlæggende sikkerhedsuddannelse, der er virkelig ingen grund til ikke at inkludere disse typer af ekskursioner i barnepige ansvar.

Honing ind på Nanny Uddannelsesudvalg

Når du går igennem genoptages for en fuld tid barnepige job holde dine øjne skrællet for speciale kurser som musik og bevægelse, eller Positiv Child Guidance. Hvis du ikke er sikker på, hvad nogle kurser er, eller hvad den barnepige kan have lært af dem, kan du besøge hjemmesiden, hvor barnepige hævder at have gradueret. Hjemmesiden vil give mindst en kort kursusbeskrivelse. Du vil måske blive glædeligt overrasket over at se, hvad disse kurser er alle om. De lyder måske ikke alt for imponerende på papiret, men når du ser mængden af ​​teori og praktisk, der går ind i barnepige træning, vil du blive overrasket.

Barnepige tjenester bør være i stand til at give dig en idé om, hvem det barnepige er, hvad hendes færdigheder er, hvor hendes erfaring kommer fra, etc. Det er op til dig at foretage opkaldet at kontakte barnepige og grave dybere. Hvis du har fået til det stadie, hvor hendes cv er i din hånd, og du er interesseret i at interviewe hende, vær ikke bange for at tage samtalen til hendes uddannelse. Spørg om kurserne, hun har taget, hvad de betyder for hende, og hvordan de vil påvirke hendes fuld tid barnepige job. Spørg hende for eksempler på, hvordan en bestemt kursus, hun har taget kan anvendes direkte til dine børn og hendes daglige barnepige ansvar.

Kurser og programmer om den tidlige barndom pleje normalt fokusere på det mentale, følelsesmæssige og fysiske udvikling af børn. Hvis barnepige, du interviewe kan formulere, hvordan hun vil være i stand til at indarbejde, hvad hun har lært i hendes barnepige ansvar, har du fået dig en stor barnepige!

Urealistisk Forventning om 24/7 barnepige tjenester

Når du har hyret en person for en fuld tid barnepige job, er det vigtigt at huske, at det er et job, ikke en 24/7 rådighedsvagt barnepige service. Afhængigt af forholdet du har med din barnepige, og om hun er en levende i barnepige eller en levende ud barnepige, kan du være i stand til at forhandle lejlighedsvis børnepasning. Men du er nødt til at respektere, at din barnepige har et liv uden for dit hjem. Børnene kan være fastgjort til barnepige og insistere på at have hende komme ind til de to eller tre timers børnepasning gang du har brug for. Det gør ikke ondt at spørge barnepige hvis hun er villig til at gøre det, men være parat til at betale hende, hvad hun er værd.

Leje en teenager til at komme ind i dit hjem for et par timer, er ikke det samme som at bede en professionel barnepige til at stoppe ved, så du kan gå ud i byen. Generelt er teenager er der for at se satellit-tv, skal du sørge for huset brænder ikke ned, og putte børnene i seng på et passende tidspunkt. Hun kunne gab på telefonen i et stykke tid, spise chips og dip du forlod hende, og se på uret, indtil du til sidst kommer hjem. Nogen med professionel barnepige uddannelse dog kan faktisk holde travlt. Hun kan rydde lidt op, læse børnene en bog, bad dem før seng, fodre dem en let nærende mellemmåltid, og derefter slappe af på sofaen med en god bog, indtil du kommer hjem. Enten indstilling fungerer. Pointen er, bare ikke forvente, at din barnepige vil være i stand til og villige til at falde med, når du har brug for en babysitter.

Hun er en barnepige, Ikke en Miracle Worker

Hvis du ser en masse tv, har du sikkert set den barnepige virkeligheden viser, hvor en udklædte barnepige dukker op med en kappe, en ned-på-jorden no-nonsense attitude, og en plan til at piske (billedligt talt, naturligvis) din familie i form. Medmindre der er en tv-hold venter udenfor, forventer ikke barnepige at kunne udrette mirakler på dine forældre vaner. Faktisk er barnepige service agenturer der passer professionelle babysittere med familier. Det var det! Barnepige tjenester ikke gør nogen hævder, at de kommer til at sende en person til dit hus, der kan skifte op på reglerne, vise dig, hvordan du får børnene i seng på en anstændig time, eller vise dig, hvordan til at håndhæve reglerne i huset .

En fuldtidsansat barnepige job bør være i stand til at give dit hjem med nogle tiltrængte støtte. Den barnepige vil gå ind i dit hjem med hovedfokus på sikkerhed og trivsel dine børn. Ja, du kan forhandle nogle "ekstra" som lys husholdning som en del af barnepige ansvar, men i sidste ende, barnepige er i dit hjem for at holde øje med dine børn.

Hvis barnepige service har gjort deres arbejde godt, er de vil matche dig op med en barnepige, der har lignende overbevisninger og forventninger om børneopdragelse.

Barnepige tjenester

Nannies4Hire Tip: Når der matcher en barnepige hos en familie, vil barnepige tjenester typisk dækker emner som pligter og ansvar, antal børn, løn, boform, erfaring og uddannelse, og fordele.

Illinois Nanny

Nannies4Hire Tip: Illinois barnepiger kan registrere med barnepige tjenester. Disse tjenester vil søge at matche barnepiger med potentielle familier efter at have gennemført en screening proces, indledende samtale, og baggrunden check. Mens mange familier, der søger en Illinois barnepige sandsynligvis vil være i Chicago-området, bør barnepige tjenester dækker ethvert område.

Nanny service Træning

Mange barnepige tjenester tilbyder uddannelse og uddannelsesprogrammer til deres barnepiger. Nogle barnepige tjenester også opfordre deres barnepiger til at blive certificeret ved at tage og passerer en intensiv kompetenceudvikling eksamen, som måler deres viden om børnepasning. Barnepige service uddannelsesprogrammer dækker typisk emner, såsom nyfødte pleje, SFO, sommeraktiviteter, akut lægehjælp, og disciplin og adfærd management teknikker. Barnepige tjenester kan tilskynde deres barnepiger til at tage barnepige kompetenceudvikling eksamen, hvilket vil øge deres profil og beskæftigelse portefølje, hvilket gør dem mere ønskelige kandidater til potentielle arbejdsgivere. Barnepige tjenester kan også tilbyde mere intensiv CPR og førstehjælp uddannelse, hvor en barnepige kan blive certificeret i beredskab.

Ansætte en barnepige

Ved hjælp af en barnepige arbejdsformidlingstjeneste at ansætte en barnepige vil fjerne noget af det indledende arbejde, som ansættende familie kan have til at gå igennem. Barnepige tjenester vil gøre den indledende screening proces, gennemføre baggrundstjek, og gennemføre den første samtale. Når ansættende familiekontakter en barnepige service, er det op til familien at begynde at søge via tjenesten database, Søger ønskelige kandidater til jobbet. Familier vil også nødt til at kontakte barnepige, som regel via telefon eller e-mail, og oprette et interview tid. Det er en god idé at udarbejde et interview liste før selve interviewet, og det er generelt foreslået at planlægge på gennemførelse af en anden samtale, inden du foretager en permanent beslutning. Barnepige tjenester bør støtte både familien og barnepige gennem hele processen. Selvom barnepiger typisk kan registrere med en barnepige service gratis, familier normalt skal betale et gebyr. Vær sikker på at du ved, hvilke tjenester og hjælp, vil du modtage før betaler en barnepige arbejdsformidlingstjeneste.

Nanny Placement Service

Nanny arbejdsformidling arbejde for at matche barnepiger med familier. De repræsenterer typisk begge parter, at udvikle profiler og etablering og vedligeholdelse af de nuværende databaser. Nanny arbejdsformidling anvendes ofte af familier, der søger efter en barnepige. Familien er i stand til at skrive en fortrolig profil, som udelader deres sidste navn og adresse, men giver den ansættende familien mulighed for at vise deres telefonnummer. På samme måde kan babysittere også bruge en barnepige arbejdsformidlingstjeneste at søge efter beskæftigelse ved også at sende en profil, efter at de har afsluttet en indledende samtale med barnepige arbejdsformidlingstjeneste.

Barnepige service Løn

Mens selvfølgelig en barnepige løn vil variere fra område af landet til den anden, vil ansættende familie forventes at betale et sted tæt på det nationale gennemsnit for en barnepige tjenester. Den største faktor for en barnepige løn afhænger af de tjenester, som hun vil forventes at give. Bor i barnepiger vil normalt gennemsnit omkring $ 400 til $ 600 per uge, der arbejder 40 til 50 timer. En live out barnepige tjenester vil generelt køre $ 500 til $ 700 om ugen i 40 til 50 timer. Overarbejde løn for barnepige tjenester vil afhænge af mængden af ​​timer, og de involverede i overarbejde pleje opgaver. For de barnepiger, der forventes at gøre husholdning gøremål ud over den konkrete pleje af børn, bør beskæftiger familier forvente at kompensere på en endnu større løn.

Illinois Nanny

Familier søger efter en Illinois barnepige vende ofte til en barnepige arbejdsformidlingstjeneste. Nanny arbejdsformidling kan tilbyde hjælp til Illinois familier i en række forskellige måder, herunder følgende:

 1. Baggrundstjek-Nanny arbejdsformidling typisk gør baggrundstjek på potentielle Illinois barnepige kandidater.
 2. Referencer-arbejdsformidling vil tjekke referencer i Illinois barnepiger, herunder både personlige og beskæftigelsesmæssige referencer.
 3. Screening serviceorienteret Illinois babysittere typisk screenes, inden de bringes på den tilgængelige barnepige listen.
 4. Interviews-Selv om det i sidste ende vil være den ansættende familiens pligt at interviewe Illinois barnepige kandidater, vil en placering tjeneste foretage indledende interviews for at opbygge en profil af barnepige.

Georgia Nanny

Familier søger efter Georgien barnepige tjenester kan bruge en række forskellige metoder til at hjælpe dem i deres søgen. Der er flere barnepige service agenturer, der søger at matche familier og barnepiger i Georgien området. Disse tjenester kan tilbyde online-databaser, der opretholder up-to-date databaser, som kan søges. Profiler af barnepiger i Georgien området er featured, og familier kan ofte bruge filtreret søgninger til at indsnævre deres valg inden du vælger en barnepige til samtale. Familier kan også være i stand til at finde en Georgien barnepige ved at reklamere i de klassificerede afsnit af deres lokale avis og ved at søge den daglige ønsker annoncer.

At vælge en barnepige service

Med tilstrømningen af ​​online-barnepige tjenester, såvel som den brede vifte af barnepige tjenester er tilgængelige i hele landet, at vælge en barnepige service kan være en skræmmende opgave. Ligesom du bliver nødt til at interviewe din barnepige før leje hende, bør du også interviewe en barnepige service, inden han underskriver med dem. De følgende spørgsmål vil få dig i gang.

 1. Hvor længe har virksomheden været i den barnepige arbejdsformidlingstjeneste?
 2. Hvad er din forholdet barnepige / familie placering per måned?
 3. Hvad er succesraten for din virksomhed?
 4. Hvilke gebyrer er involveret i at bruge din barnepige service?
 5. Hvad er din refusion politik?
 6. Hvordan rekrutterer for din virksomhed?
 7. Hvilken uddannelse tilbyder du?
 8. Hvilken type opfølgning støtteprogram har du?
 9. Hvordan du tjekker barnepige referencer?
 10. Gør du baggrundstjek?
 11. Kan jeg tale med nogle referencer om din virksomhed?
 12. Er din virksomhed licens, og vil det holde nogen professionelle medlemskaber?

Houston Nanny

Nanny arbejdsformidling i Houston, Texas-området har en vifte af muligheder. Familier, der søger at ansætte en Houston barnepige slå ofte til disse arbejdsformidlingen for at få hjælp. Mens arbejdsgiverne kan registrere med state vikarbureauer samt privatdrevne agenturer i de fleste tilfælde den bedste hjælp til at ansætte en Houston barnepige vil komme i form af en barnepige arbejdsformidlingstjeneste eller barnepige agentur. Disse agenturer er specialiserede i barnepige tjenester, og agenturer i Houston-området vil typisk har en stor liste over tilgængelige barnepiger, både lever i og udleve. Familier kan besøge deres lokale barnepige service og udfylde en detaljeret profil, herunder oplysninger om, hvad de ønsker i en Houston barnepige. Dagplejemødre kan også registrere med barnepige service, beskriver deres ønskede beskæftigelse miljø. På denne måde kan en Houston barnepige blive matchet med en ansættende familie og barnepige service vil forsøge at se ud for de to parters interesser.

Vacation Resorts med barnepige tjenester

Der er to forskellige slags resorts: dem, der er venner af familien, og dem, der er voksen-kun. En masse familier forsøger at indarbejde alt for alle i den ene eller to uger ferier de tager hvert år. For forældrene, en fem stjernede udvej er den ideelle situation. At kunne bringe børnene er endnu bedre, når barnepige tjenester er tilgængelige. Disse typer af programmer bliver tilbudt på flere og flere resorts, der giver specialiserede børnepasning afhængig af barnets alder. Men hvordan ved du, at dine børn vil være sikker? Selvfølgelig pjecer og brochurer viser over-the-top glade børn, der har sandsynligvis haft en smule for meget kokos juice. Personale er afbildet som unge, hofte, perfekt præparerede personer, der optræder yderst opmærksomme på børnene i fotografierne.

Alle ved, at brochurer er beregnet til at sælge dig på noget. Så hvor meget af den perfekte barnepige service er sandt? Hvordan ved du, du kommer ikke til at nå frem til den udvej at finde, at de eneste barnepige tjenester tilgængelige leveres af to fyre, der ligner Pee Wee Herman på crack?

Der er et par måder at gøre nogle forskning før booking for din familie resort ferie. Det første, du skal gøre er spørge dit rejsebureau om barnepige tjenester til rådighed på resorts. Det er deres job at være i stand til at give nøjagtige, værdifulde oplysninger som denne. Blogs, resort review sites, eller de faktiske gæsteanmeldelser af visse feriesteder, vil give dig en idé om, hvad du får ind så godt.

Endelig, hvis du forsøger at tjekke de barnepige tjenester til rådighed på resorts, så ring til resort og spørge, hvad kvalifikationer deres barnepiger skal have for at arbejde for dem.

Start forfra med en Full Time Nanny Job

For at få en fuldtids barnepige job, du virkelig skal have nogle solide færdigheder bag dig. Gå tilbage til skolen er en måde at sikre, at du får de færdigheder, du har brug for at være en stor barnepige. Må ikke bekymre dig, hvis du ikke kan gå tilbage til skolen på fuld tid. Måske er du allerede arbejder et sted, og du er bare på udkig efter en karriere forandring. Hvis det er tilfældet, og du kan ikke gå i skole i løbet af dagen, har et kig rundt på de lokale gymnasier og universiteter. I ånden af ​​livslang læring, den akademiske verden anerkender, at de studerende kommer fra alle samfundslag, finansielle baggrunde, kulturelle baggrunde, etc. Virkeligheden er, at ikke alle bare op og kan holde op et job for at gå tilbage til skolen. Tjek de hjemmesider af nærliggende universiteter til at se, hvilke former for online kurser, aftenkurser eller weekend workshops er tilgængelige.

De bedste baner at tage er dem, der vil give dig med det samme troværdighed til at arbejde fuld tid barnepige job. Førstehjælp / CPR, børnepsykologi, administrerende børns adfærd, etc, er gode valg til at starte med. Hvis du virkelig ønsker at komme ud og arbejde som barnepige, overveje speciale i områder, hvor forældrene kan finde det lidt sværere at finde en barnepige, som at arbejde med børn med særlige behov. Første ting først, selvom ... begynder at tage nogle kurser.

Houston Nanny

Nannies4Hire Tip: Familier søger efter en Houston barnepige slå ofte til barnepige arbejdsformidling. Disse tjenester typisk opretholde en aktuel database af barnepiger, som de beskæftiger familier kan få adgang til på daglig basis.

Georgia Nanny

Nannies4Hire Tip: Familier kan være i stand til at indsnævre deres søgning efter en Georgien barnepige ved hjælp af en lokal eller online barnepige arbejdsformidlingstjeneste. Nogle steder giver brugerne mulighed for at søge på postnummer eller by.