Nanny: Nanny Jobs Tips

Hvor til at hænge dit Nanny Shingle

Så du er klar til at starte din karriere som barnepige, og nu har du brug for at få ordet ud. Der er et par forskellige måder at gøre det kendt for verden, at du leder efter en barnepige job herunder avisannoncer eller dele din egen anmeldelse den offentlige opslagstavler. Problemet er, kan avis rubrikannoncer få dyre og offentlige opslagstavler virkelig sætte dig derude. Du er ikke alene fortæller folk, der har barnepige jobåbninger, at du søger arbejde, din udsendelse også dine kontaktoplysninger til offentligheden.

For at få den bedste og hurtigste resultater, når de søger en fuldtids barnepige job (eller endda deltidsbeskæftigelse) er at målrette dine talenter til det rigtige marked. Hvordan? Prøv en online barnepige leje agentur, hvor dine evner og erfaring bliver fremvist til familier på udkig efter en person ligesom dig. Når du er registreret med en online leje agentur, vil du hurtigt indse, hvor mange familier har faktisk barnepige stillinger til rådighed. Husk, at der er en forskel mellem at dele din cv til enhver gamle hjemmeside eller sende den til en legitim barnepige søgning hjemmeside. Tænk over det på denne måde, den mængde energi og detaljeret sitet sætter i screening dit CV bør fortælle dig en masse om, hvordan de screene familier på den anden ende. En kvalitet websted skal i sidste ende føre til en kvalitet job.

Walking gåtur til en barnepige job

På et tidspunkt i dit liv, du kunne have skrevet en bog om, hvordan man bliver en barnepige. Men det var lang tid siden, da du var ung, idealistisk, og en ikke-ryger. Du var elleve år gammel, faktisk. Hele dit liv, lige indtil universitetet, kredsede om dit ønske om at arbejde i fuld tid barnepige job. Mens drengene næste dør drømte om at blive astronauter og mundtlige kirurger, du fokuserer din energi på at kigge efter dukker. Det var alle én stor scene generalprøve for den ægte vare: at finde en barnepige job.

Nu, i din tyverne, har tingene ændret sig. Du er ikke den samme person, som du var på ti eller elleve år. Sikker på, du har været desperat forsøger at lande den første barnepige job, men tingene bare ikke går ret, og du ved ikke, hvorfor. Du har fået den uddannelse for at bevise, du ville gøre en god barnepige, så hvorfor er du ikke bliver bedt om at nogen barnepige interviews?

Et stykke papir bevise din uddannelse er blot en del af barnepige job ligning. Udseende spørgsmål, om du kan lide det eller ej. Det kunne være et tegn på, at du er faldet ud af barnepige beskæftigelsen toget, hvis:

 • du kan lide at bære en stor fed ur om halsen som Flavor Flav
 • dine blond hår og blå øjne ikke stoppe dig fra at tage folk med "'Sup Dawg ??"
 • du ikke bare have en tatovering, har du en hel ærme
 • du tape episoder af South Park for børn at se på regnfulde dage

Det er flot, at du endelig fik dette eksamensbevis siger du er klar til at arbejde med børn; men hvad er dit billede siger? Hvis du virkelig ønsker at finde en barnepige job, du har lært at gå tur og tale snakken.

Skræmmende Nanny Interviews

Hvis du er særligt kreative eller paranoid, kan du nemt komme op med alle mulige "hvad nu hvis" situationer til at bede på barnepige interviews, der aldrig vil ske i en million år. Du virkelig behøver ikke at låne den løgn-detektor maskine fra den lokale politistation. Ligeledes behøver du ikke at gå over-the-top med dine barnepige interviews. Hold det ægte. Hvis du bruger hele interviewet spørger den potentielle barnepige, hvad hun ville gøre, hvis ...

 • en sværm af dræber bier pludselig kom ind i hjemmet
 • en løve undslap på din græsplæne fra et meget usandsynligt cirkus parade
 • eller hvad hun ville gøre, hvis hun plettet nogen fra USAs Most Wanted samtidig bringe børnene til tandlægen ...

hun sandsynligvis vil kridt dig op som værende sindssyg. Barnepige interviews skal bringe ud personens styrker og kvalifikationer. Husk, du vil have nogen pålidelig og kvalificeret til at udfylde din barnepige job, ikke skræmme folk. Undgå denne type samtale under barnepige interviews:

"Har du nogen medicinsk tilstand, ligesom kramper, der kan få indflydelse på sikkerheden for de børn?"

"Nej"

"Så har du ikke anfald?"

"Nej"

"Okay, men hvad nu hvis du havde et anfald. Hvordan ville det indflydelse på sikkerheden for mine børn. "

"Jeg har ikke anfald."

"Det er fantastisk, glad for at høre at du er ved godt helbred. Men lad os bare sige, at du pludselig fortrukket over det hele. Hvad så? "

"Jeg sagde, jeg ikke har anfald."

Barnepige interviews bør aldrig medføre barnepige for at få rød i ansigtet eller vred. Hvis du virkelig ikke sikker på, hvad spørgsmål at stille, eller hvordan man fører en barnepige interview, gøre lidt forskning på forhånd.

At vide, hvad du ønsker fra din Nanny karriere

Hvorfor vil du være en barnepige? Er det fordi du virkelig nyde at være den drivende kraft bag en travl familie? Måske har du romantiserede forestillinger om at blive den elskede barnepige af en tilbedende familie. Der er masser af grunde til at ville arbejde som barnepige, og det er vigtigt, at du kender dine grunde. I sidste ende sundhed og velfærd af børnene i din pleje nødt til at være din top bekymring, men alt andet kan forhandles. For eksempel, hvis dit mål er at arbejde med børn med handicap, skal du sørge for dit CV afspejler din uddannelse og erfaring på dette område, så målrette din profil med specifikke udsagn om din præference i barnepige positioner.

Der er andre måder at skræddersy din barnepige jobsøgning præferencer, herunder oplysninger om, hvor du gerne vil arbejde. Hvis din plan er at arbejde i en storby, at kun arbejde med spædbørn, eller til kun at arbejde med familier uden husdyr, så sørg for at arbejde det ind i din profil eller genoptage. Du virkelig behøver ikke at tage det første job, der kommer sammen, men det er vigtigt at indse, at jo mere du indsnævre din barnepige jobsøgning, jo færre kontakter, du vil gøre. Så igen, det er den type job, hvor du har brug for at føle sig opfyldt, for at give det din alle. At vide præcis, hvad du har brug for at føle sig opfyldt i din rolle som barnepige bare kan være det, der holder dig i denne stilling i lang tid fremover. Hvis du ikke er tilfreds, kan du bare finde dig selv dunkende den virtuelle fortovet igen forsøger at finde en barnepige job.

Skrivning af en barnepige Jobbeskrivelse

Nannies4Hire Tip: Inden du starter den barnepige beskæftigelsesprocessen, skal du sørge for og skrive en detaljeret barnepige jobbeskrivelse liste over pligter, forventninger, fordele, arbejdsprogrammet og om løn.

Nanny forhyringskontorer

Hvis du virkelig ønsker at finde en barnepige job, ikke spilder din tid kører over hele byen at dele din "Nanny for hire" bannere overalt. Gå i stedet til en velanset online barnepige placering agentur og tjekke det ud. Læs placering agentur fortrolighedspolitik, før du sender din profil. Dybest set, er enhver velansete barnepige placering agentur vil være et sikkert sted at finde en barnepige job.

Den måde det virker, er, at det er normalt gratis for den person, søger barnepige job at skrive en profil. Familien rekruttere barnepiger skal betale et gebyr for at finde ud af oplysninger om dig, bortset fra det grundlæggende. Med andre ord, hvis en familie ønsker at kontakte dig, de skal betale kontingent først. Denne proces er med til at sikre, at der er en forpligtelse fra familien. Ikke bare nogen kan kontakte dig tilfældigt, når du har indsendt din profil til en barnepige placering agentur.

Hvad sker som regel på dette punkt er, at familien har gjort en anmodning om at kontakte dig direkte via barnepige placering agentur. Den placering agentur så kontakter dig, barnepige, til at træffe foranstaltninger. Når du har accepteret tilbuddet om at kommunikere, er bolden på Deres banehalvdel. Du er under absolut ingen forpligtelse til at møde familien personligt. Indledende kontakt sker altid via e-mail og så er det op til dig, hvis du ønsker at tage det til det næste trin.

At finde en barnepige job ved at dele din profil til en velrenommeret online barnepige placering agentur er sikkert og nemt.

Prøveperiode Nanny Job

Hvis dette er din første gang på udkig efter en fuld tid barnepige job, skal du ikke blive overrasket, hvis familien ønsker at ansætte dig i en prøveperiode, inden der eventuelt beskæftigelse engagement. Du må ikke tage det personligt; det er virkelig ikke så usædvanligt. Familier på udkig efter en barnepige skal være hundrede procent sikker på, at de har truffet det rigtige valg. Det er en god ide at bruge denne prøveperiode for virkelig at gøre et godt indtryk. Mange kontor jobs ansætte personale til langsigtede perioder eller prøvetid, og det er virkelig ikke meget anderledes. Men det er en god idé at holde din profil åben (hvis du bruger en online barnepige beskæftigelse database), indtil du har underskrevet en barnepige arbejde aftale. Indtil da skal du ikke antage familien kommer til at ansætte dig.

Før du accepterer en kortsigtet arbejde forsøg, skal du sørge for familien planer om at kompensere for din tid. Indtil de er sikker på, de vil ansætte dig, kan familien ønsker at betale dig lidt mindre, med den aftale, at du vil modtage en fuld løn, når deres beslutning om at ansætte er gjort. Husk, at du har rettigheder, og mens det er en god ide at være fleksibel, har du regninger til at betale også! Du har også rettigheder, og hvis du gør en uges arbejde, bør du blive kompenseret for det.

On-line Nanny Arbejdsformidlingskontorer

Nannies4hire Tip: Online barnepige vikarbureauer tilbyde nogle store fordele, når de foretager en barnepige søgning. Familier behøver dog overveje,, at ikke alle de mange ansøgere kan være alvorligt med at acceptere en barnepige position.

Interviewe til Nanny positioner

Nannies4hire Tip: Nanny stillinger skal besættes efter en grundig samtale er foretaget mindst én gang og helst to gange. Ansigt til ansigt personlige interviews synes at give mere succes end telefoninterviews.

Out Of Country Nanny positioner

Har du overvejet at acceptere en fuld tid barnepige job uden for det land? Uanset om du bor blot et par miles fra grænsen og planlægger at pendle frem og tilbage, eller bor hundredvis af miles væk fra den potentielle arbejdsgiver og har brug for at arbejde som en live-i barnepige, der er ting, du behøver at vide.

Det første, du skal gøre er en Google-søgning efter den føderale hjemmeside i det land, hvor du vil arbejde. Der finder du information om ud-af-land barnepige positioner herunder specifikke detaljer om landets krav til udenlandske medarbejdere. At finde en barnepige job vil være lettere, hvis du udvide din horisont, bare sørg for at gøre din forskning grundigt over byen eller by, hvor du vil være i bevægelse, hvilke rettigheder og ansvar har du som en midlertidig borger i området, enhver immunisering krav osv Selvfølgelig når du finder en barnepige job ud af landet, skal du ansøge om en arbejdstilladelse visum.

I første omgang kan det virke som en masse arbejde, men en familie er interesseret i at ansætte dig som deres barnepige, bør være i stand til at yde vejledning og bistand. Hvis du ikke har råd til rejseudgifter, der er involveret i at flytte til din nye tjenestested, kan leje familien kunne hjælpe. For eksempel kan de sende dig nok fremme løn til at dække dine bevægelige udgifter og derefter fratrække en vis mængde penge fra din løn check over en periode af tid til at betale dem tilbage.

Så hvis du finder en familie, du er interesseret i at arbejde med, lad ikke deres geografiske placering stoppe dig fra at anvende. Der er masser af ressourcer til rådighed for at hjælpe dig med at få, hvor du skal gå.

At finde en MA Nanny

Nannies4Hire Tip: Massachusetts er en af ​​de mest populære stater for babysittere. Nanny agenturer, rubrikannoncer, Internet message boards, og mund til mund er alle fremragende måder at søge efter en kvalificeret MA barnepige.

Leje en Florida Nanny

Nannies4hire Tip: Mange Florida barnepige agenturer tilbyde familier mulighed for at leje en levende i eller udleve barnepige. En Florida barnepige kan arbejde som en levende eller udleve barnepige. Florida barnepiger kan arbejde kun midlertidigt som en efter skole barnepige, sommer pleje barnepige eller nyfødte baby barnepige.

Nanny Jobs

Nannies4hire Tip: Funktionerne som barnepige job kan køre farveskala fra børnepasning og barn underholdning til lette rengøring og chauffør tjenester. Jobbet beskrivelse af en barnepige bør præciseres i detaljer, men før en barnepige er hyret.

Nanny Job på krydstogter

Nanny beskæftigelsen er steget, da mange krydstogtskibe har hoppede om bord ved at åbne barnepige positioner tidligere indehaves af rådgivere. Et krydstogt byder året rundt barnepige job ved at tilbyde tjenester i børnehaven for børn i alderen op til 2 og i legepladsen for de 2 til 12. Begge er bemandet med uddannede britiske barnepiger.

Nanny Job og baggrundskontrol

Medmindre du er godt bekendt med den person, du har valgt at fylde barnepige job, er det vigtigt, at du gør en baggrund check. For mange beskæftiger familier, er en baggrundskontrol gjort uanset hvor godt de kender barnepige. Baggrundstjek er typisk ikke gennemføres, før en barnepige job er blevet tilbudt og undtaget. Når dette er sket, kan du eller din barnepige agentur derefter køre en baggrundskontrol, og sørg for, at barnepige job ikke vil begynde, før baggrundskontrol er færdig og klar. Baggrundstjek typisk omfatter følgende:

 1. Social Security Number Trace-Dette vil give oplysninger om den potentielle medarbejders adresser i de sidste syv til ti år.
 2. Statewide Kriminelle Kontrol-Mens kun FBI har en national kriminel database, som ikke er åben for offentligheden, kan gennemføres en stat bred felony overbevisning søgning.
 3. County Criminal Search-I mange tilfælde gøres dette ved at få adgang til retsbygning poster.
 4. Institut for Motorkøretøjer Search-A DMV søgning er en væsentlig del af en baggrund indskrive selv for barnepige job vil ikke medføre at køre børnene til og fra andre steder.
 5. Køn gerningsmanden Registre-fleste stater opretholder typisk deres egne databaser, men du kan også gøre en landsdækkende søgning på nettet.
 6. Credit Reports-Brug en velrenommeret kredit rapport agentur til at håndtere dette.

Nanny Jobs

Definitionen af ​​en barnepige job vil variere fra den ene familie til den anden. Nogle barnepige job kan kun omfatte pasning af børn, mens andre barnepige job også kan indeholde nogle huslige pligter. De fleste barnepige job dækker dybest set noget vedrørende de børn, herunder følgende:

 1. Disciplin-Selvfølgelig enhver disciplin bør falde ind under forældrenes specifikke retningslinjer.
 2. Rengøring-I mange tilfælde rengøring må kun omfatte gøremål specifikt er forbundet med de børn, såsom rengøring af deres værelser, badeværelser, legeområder, og retter.
 3. Underholdning-Igen bør forældre allerede har gjort deres præferencer kendte receptions- og aktiviteter, herunder hvor meget TV er tilladt.
 4. Daglige lektioner-A barnepige jobbeskrivelse bør også omfatte den daglige undervisning, der omgiver børnepasning, f.eks manerer, adfærd og endda læse eller matematik praksis lektioner.
 5. Chauffeuring-A barnepige jobbeskrivelse kan også omfatte kører børnene fra den ene aktivitet til den anden.
 6. Fodring-madlavning og fodring børnene kan også indgå som en del af en barnepige job.

Lange ophold Dagplejemødre

Jo længere leje proces tager at fylde en barnepige job, jo længere barnepige sandsynligvis blive. Ved påfyldning barnepige positioner, du højst sandsynligt få en varig match, hvis du giver dig selv mindst ni uger til at samtale og gøre din beslutning. Også højere løn, jo længere barnepige sandsynligvis vil forblive. Dagplejemødre, der arbejder enten deltid eller mere end 50 timer ikke blive så længe som 40 timers uge barnepiger. Det er også fundet, at de, i levende i barnepige job blive længere. Dagplejemødre generelt forlade, hvis deres job opgaver er ikke klart, eller de føler, at forældre benytter sig af deres tid. Du kan undgå begge disse problemer ved at tilvejebringe en detaljeret kontrakt og holde kommunikationslinjerne åbne med din barnepige.

En dagligdags Nanny

Den typiske barnepige er familie orienteret, 19 til 21 år, og en person, der ønsker at opleve livet, men i en semi-beskyttet miljø. Dagplejemødre skal lide børn og har en vis erfaring ud over at tage sig af sin egen familie. En børnepasning barnepige må ikke ryge, men de behøver at være en licenseret driver. Svømning evne eller CPR er ofte en ekstra speciel bonus. De kan gøre lys husholdning, men husk på, at de er der for børnene, ikke som en husholderske eller pige.

Pay Guide for Dagplejemødre

Dagplejemødre har været kendt for at have tjent mere end $ 60000 om året. Nanny job frynsegoder kan omfatte leveomkostninger, en bil og feriepenge. Normalt barnepige positioner betale mellem $ 10 til $ 18 eller mere i timen afhængig af erfaring og levende status. Generelt samboende barnepiger vil gøre mindre i timen end levende ud barnepiger dog samboende barnepige har også kost og logi indgår i hendes kontrakt. Familier ofte være kreativ med fordele som at give Klub muligheder, kollegium refusion, stalde, biler og sygesikring for at sikre en barnepige bliver hos familien.

Jobsøgning efter Dagplejemødre

Det meste af tiden gør en barnepige søgning er meget grundlæggende og vil ikke kræve, at du at tilmelde sig for at søge notering. Barnepige tjenester er noteret på nettet, og du kan vælge at gennemse mange steder. Når du gør din barnepige jobsøgning, hvis du kom på tværs af en specifik en, der interesserede dig da, vil du sandsynligvis blive bedt om at registrere for at få mere information om stillingen.

Kontrakter Dagplejemødre

Med barnepige job, hvilket skaber en kontrakt er et vigtigt skridt i retning af at opbygge en succesrig barnepige / familieforhold. Barnepige positioner uden en omfattende kontrakt på plads giver uklare grænser, uudtalte forventninger og dårlige forudsætninger mulighed for at forekomme. Der er altid mulighed for i en barnepige job af små problemer bliver til store problemer og en kontrakt kan undgå disse anstødssten og hjælpe med at opbygge en stærk, varig fundament for et succesfuldt forhold.

Barnepiger Personlig præference

Ved påfyldning barnepige holdninger, bør diskussioner af mål og forestillinger sammen med jobbeskrivelser ikke være enden alle. Ud over sædvanlige spørgsmål om barnepige beskæftigelse historie, forhøre sig om disciplin filosofier. Spørg barnepige jobansøgere om deres lide, deres smag i musik, tv-shows - noget at give indsigt i den person, som kan være at dele dit hjem og hæve dine børn. Dette hjælper også etablere et tæt forhold til en barnepige. Husk, at din barnepige er en person med et fuldt liv, og tage sig af børn er kun en del af hendes liv. Men det er bedst, at ikke dykke for dybt ind i private forhold med din barnepige. Dit primære mål bør være med hensyn til deres børnepasning filosofi og deres erfaringer.

Baggrund Kontrol af Dagplejemødre

Vel vidende, at din baggrund vil blive gennemgået i løbet af en barnepige jobsøgning, skal du fuldt ud afslører eventuelle problemer, de kan blive vist på en typisk anmodning barnepige information kontrol. Både personlige og beskæftigelsesmæssige referencer, der blev givet om ansøgningen vil være genstand for efterforskning. Nanny agenturer ofte gøre nogle af denne screening før selv interviewe dig personligt. Hvis du har en markant vanskelige fortid, kan du overveje en anden linje af arbejde.

Afslutning Nanny positioner

Afslutning barnepige positioner typisk er en ubehagelig opgave. Der kan være flere tvingende grunde til at opsige en barnepige, såsom dårlig arbejdsindsats, misbrug, henkastning, eller blot en interessekonflikt eller personligheder. Når du har besluttet at opsige din barnepige position, men du nødt til at overveje følgende punkter:

 1. Meddelelse om ophør-din barnepige Kontrakten kan have angivet, hvor en opsigelse skal håndteres. Hvis ikke, skal du løse dette. Selvfølgelig, hvis du føler, at dine børn er i fare eller i fare, bør du afslutte forholdet med det samme. Hvis problemet ikke er så alvorlig, men en to-ugers varsel er hovedreglen.
 2. Nanny Agency Placering-I mange tilfælde, hvor en barnepige agentur anvendes, agenturet vil straks begynde at søge efter en erstatning for barnepige position i dit hjem. De kan også forsøge at finde en ny placering for den opsagte barnepige afhængig af omstændighederne omkring hendes opsigelse.
 3. Mistanke om ulovlig aktivitet-Hvis du har mistanke, at din barnepige har begået en ulovlig handling, som misbruger et barn, gør narkotika eller spirituskørsel, skal du kontakte de lokale myndigheder for at få hjælp med dette problem.
 4. Referencer-Må ikke enes om at give en henvisning, medmindre du kan gøre det med god samvittighed. Du ønsker ikke at sende et problem medarbejder videre til en anden med en falsk reference. Men hvis problemet er simpelthen en af ​​dårlig kommunikation eller personlighed konflikt, så ved alle midler fortælle din barnepige, at du vil hjælpe hende med at finde en ny barnepige position ved at skrive hende et brev af reference.

Nanny Job kampe

De fleste barnepige agenturer gøre indledende screeninger, før du begynder processen med at besætte barnepige job. Matchende en barnepige med en familie er normalt baseret på flere kriterier. Når alle eller nogle af disse kriterier er opfyldt, barnepige job er lettere at fylde, og kampe er langt mindre vanskeligt at skabe. Kriterier for påfyldning barnepige job kan omfatte følgende:

 1. Position-Er familie på udkig efter en levende i eller udleve barnepige? Hvilken type barnepige job er ansøgeren søger efter?
 2. Job Location-Er barnepige villige til at flytte for at tage et live i barnepige position med en familie? Hvis ikke, vil en liste over tilgængelige ansøgere i nærheden anvendes.
 3. Job Start Date-I nogle tilfælde kan en familie har brug for en barnepige til at starte et job så hurtigt som muligt. Dette kan indsnævre ansøgeren område noget.
 4. Løn Range-Familier og barnepiger typisk har sat krav løn, og det er en anden faktor, der kan bruges til at skabe en succesfuld kamp.
 5. Job opgaver-I nogle tilfælde barnepiger foretrækker at pleje kun en eller to børn, eller de kan afvise eventuelle ekstra huslige pligter. Både barnepige og familien bør være klar over deres krav og forventninger.
 6. Aldersgruppen barn / børn-Nogle babysittere foretrækker at arbejde med kun meget små børn, mens andre hellere vil passe skolebørn.

Live In Nanny Beskæftigelse Overnatningssteder

Der er flere opholdsrum, der skal gøres for levende i barnepige beskæftigelse. Disse indbefatter, men er ikke begrænset til, følgende:

 1. Sovende kvartaler-En live i barnepige ansættelse skal omfatte en særskilt og privat søvn område, som fortrinsvis er et værelse og badeværelse, så godt.
 2. Transport-Hvis barnepige foretrækker at bruge sin egen bil, skal den ansættende familien refundere hende for gas og slitage på hendes bil, når det anvendes med henblik på beskæftigelse. Ellers en familie har brug for at sikre, at barnepige vil have adgang til en bil.
 3. Tilstrækkelig plads til personlige elementer-The barnepige skal være i stand til at skabe et rum, hun kan kalde sin egen, med masser af oplagring og andre faciliteter, såsom et tv, video, DVD, etc.
 4. Privat telefonlinje-Selvom det ikke afgørende, det er en anden stor indkvartering for en barnepige.

Nanny Position Tidsplan

Når du ansætter en person i en barnepige position, skal du være meget klar over barnepige arbejde tidsplan. Ikke blot vil dette hjælpe dig med at planlægge dine dage og planlægge dine børns aktiviteter, men det vil også give din barnepige en konkret idé om, hvad hendes holdning vil medføre. Din barnepige position vil sandsynligvis kræve hende til at arbejde fra et par timer om dagen til over 40 timer om ugen, afhængigt af hendes opgaver. Fuldtidsansatte babysittere er normalt gives to fridage om ugen, og disse off dage kan eller ikke kan falde hinanden. En tidsplan vil typisk følge behov forældrene. I nogle tilfælde kan tidsplanen endda følge forældrenes arbejdsplan. For eksempel kan en person, der rejser hele ugen har brug for barnepige til at arbejde mandag til fredag, men et flyselskab pilot kan have brug for barnepige til at dække syv til ti dage i træk, før du tager flere off dage.

Hvordan du bliver en barnepige

For de mennesker, der er interesseret i, hvordan du bliver en barnepige, der er flere veje, som du kan tage. En barnepige position kan være som en levende eller en levende ud barnepige. Overvej følgende punkter, når du begynder på udkig efter en barnepige job.

 1. Nanny Hundetilbehør-Der er barnepige uddannelse skoler, som du kan deltage. Du vil modtage en form for certificering, som er højt værdsat af mange familier.
 2. Efteruddannelseskurser-Selv hvis du ikke har en universitetsuddannelse, kan du lære, hvordan du bliver en barnepige ved at tage efteruddannelseskurser på en lokal skole eller universitet. Vælge kurser, der fokuserer på den tidlige barndom og hjemkundskab samt akut lægehjælp.
 3. Starte ud som en babysitter-familier søger efter levende i barnepiger ønsker en erfaren barnepige i deres hjem. For at få så meget erfaring som muligt, starter ud som en babysitter og arbejde dig ind i en mere permanent stilling.
 4. Lev Out-Før du kan blive en levende i barnepige, kan det være nødvendigt at få mere erfaring som en levende ud barnepige. Udlev barnepiger vil have meget af det samme ansvar, men de sandsynligvis ikke vil have så meget tid med børnene og familien.
 5. Saml Referencer-Når du har fået nogle erfaringer, er det tid til at sætte disse henvisninger til god brug. Spørg om breve af anbefaling fra familier, du har arbejdet for.
 6. Tilbud om at arbejde for en forsøgsperiode-kender en familie, som du virkelig gerne vil arbejde for? Bed dem om at lade dig afprøve barnepige position i et par uger. Hvis en af ​​parterne er utilfreds, er der ingen kontrakter at bryde.

Leje en Florida Nanny

Mens nogle familier foretrækker at søge efter en Florida barnepige ved at reklamere i eller søger gennem klassificeret annonce afsnit af deres lokale avis, andre henvender sig til de tjenester af Florida barnepige agenturer. Disse organer kan tilbyde familier følgende muligheder i forhold til at ansætte en Florida barnepige:

 1. Ny babypleje-Med denne indstilling kan en familie at leje en Florida barnepige til at hjælpe med pasning af en nyfødt i en fastsat periode, således at mor og far for at få lidt hvile i løbet af de første par uger.
 2. Dele en barnepige-I nogle tilfælde kan en Florida barnepige rent faktisk arbejder for et par familier, opdele sin tid, tidsplan og opgaver på en fleksibel måde, der passer til alle involverede parter.
 3. Efter skole barnepige-For nogle Florida familier, en barnepige er kun nødvendig for at hjælpe på en efter skole basis.
 4. Sommer barnepige-Mange familier henvende sig til en Florida barnepige for sommertiden sig af deres børn.

Dagplejemødre interviewe familie

Barnepige positioner kan komme i form af Mary Poppins eller alle amerikansk pige-next-door. I en barnepige job, du har brug for at vide, hvem der har hvilken myndighed, mens på jobbet. Dette omfatter bedsteforældre, andre pårørende - familie venner. I nogen af ​​dine barnepige job, bør du vide i detaljer, hvad de forventer af en barnepige. Foreslå en skriftlig kontrakt, der vil stave alting ud. Og i disse tider, overveje ansvarsforsikring.

Nanny beskæftigelseshensyn

Når du arbejder dig vej gennem barnepige beskæftigelsesprocessen, er der flere overvejelser, du bør huske på, herunder følgende:

 1. Billede Den perfekte barnepige-hvad personlighedstræk søger du efter? Hvilke egenskaber værdsætter du? Hvor meget erfaring og / eller uddannelse bør hun have? Hvilke opgaver vil hun stå for?
 2. Søgninger-HOW Nanny beskæftigelsen vil du søge efter dit barnepige? Vil du bruge en barnepige agentur, det klassificerede afsnit af din lokale avis, eller blot ved ord i munden?
 3. Kontakt til en potentiel barnepige-Hvordan vil du håndtere at kontakte din barnepige om barnepige beskæftigelse? Ville du foretrækker over telefonen eller online? Har du planer om at oprette et møde ansigt til ansigt, eller ønsker du at håndtere den første samtale over telefonen?
 4. Reference- og baggrundskontrol-Hvordan vil du håndtere disse to elementer? Du bliver nødt til at kontrollere mindst to referencer, der arbejder sammen, og du kan bestille en kriminel baggrund check, der skal gøres professionelt.
 5. Aftaler-Når du har besluttet på en barnepige, er det tid til at forsegle håndtere med en aftale, der beskytter din og din barnepige interesser.

Interviewe til Nanny positioner

Interviewe til barnepige positioner kan være stressende for både beskæftiger familier og de potentielle barnepiger. Før interviewe nogen for en barnepige position, bør arbejdsgiveren oprette en liste over interviewspørgsmål, som vil dække emner som erfaring, uddannelse, børnepasning filosofi, medicinsk uddannelse, ledige timer, krav løn, ydelser behov, og andre gældende spørgsmål. Mens nogle interviews til barnepige positioner er gennemført over telefonen, er der en større succesrate forbundet med personlige interview, der varetages ansigt til ansigt. Før et interview foregår dog både barnepige og familien bør hver har set hinandens profil og beskæftigelsesmæssige krav, herunder biografiske oplysninger. I de fleste tilfælde er det en god idé at planlægge en anden samtale, inden ansætte en person til en barnepige position.

Klient Søg vs. Agency Søgning

Påfyldning barnepige positioner føles som en krise for nogle mennesker. Gennem studier af forskellige barnepige job, udholdenhed af barnepiger ansat gennem agenturer synes at være nogen bedre end babysittere hyret af familierne selv. En anden undersøgelse viser, at i udfylde en barnepige job nogle forældre klarede sig godt ved at gå gennem et agentur, mens andre gjorde rubrikannoncer eller endda ord i munden. Den nederste linje er, at en familie bare skal gå med deres præference, når de vælger, hvordan til at ansætte en barnepige.

Skrivning af en barnepige Jobbeskrivelse

Før du kan begynde at interviewe og screening potentielle barnepiger til en barnepige job, bør du sidde ned og skrive en detaljeret barnepige jobbeskrivelse. Denne beskrivelse skal behandle alle de spørgsmål omkring din barnepige ansættelse. Følgende forslag vil hjælpe dig i gang.

 1. Forventninger-Lav en liste over alle de forventninger omkring en barnepige job. Disse vil omfatte opgaver vedrørende børn og eventuelle yderligere huslige pligter, du gerne vil inkludere i aftalen om barnepige beskæftigelse.
 2. Irritations-momenter-Selv om de kan synes triviel, kan kæledyr peeves skade forholdet mellem arbejdsgiver og barnepige, så det er altid en god ide at lægge alt ud på forhånd.
 3. Tidsplan-Du skal være parat til at give en detaljeret arbejdsplan, herunder arbejdstimer om dagen og off dage.
 4. Ferie forlade og betalt ferie-Medtag den tid og specifikke helligdage, der vil blive omfattet af denne barnepige beskæftigelse emne.
 5. Kan være nødvendigt at blive behandlet Fordele-Forsikring, brug køretøj, og andre spørgsmål.
 6. Opsigelse eller resignation varsel-Hvordan bør disse emner behandles.

At finde en MA Nanny

Familier søger efter MA barnepiger kan finde dem i en række forskellige måder. Mange familier vælger at annoncere i deres lokale avis, mens andre foretrækker at søge over internettet. Der er også flere MA barnepige agenturer, der er tilgængelige til at hjælpe familier i deres søgen efter den perfekte barnepige. Finde nogen til at tage en barnepige job i dit hjem behøver ikke at være svært. De fleste MA barnepige agenturer tilbyde følgende ydelser til dem, der søger en barnepige job og for familier, der søger at leje babysittere.

 1. Up-to-date liste over babysittere til rådighed for barnepige job.
 2. Profiler og biografiske oplysninger om MA babysittere.
 3. Omfattende baggrundstjek.
 4. Fireogtyve timer i døgnet adgang til en Internet-database.
 5. Løn information for potentielle MA barnepiger.
 6. Sample barnepige kontrakter.

On-line Nanny Arbejdsformidlingskontorer

Familier, der bruger online barnepige vikarbureauer har brug for at være opmærksom på visse praksis og politik, at mange af disse vikarbureauer brug, herunder, men ikke begrænset til, følgende:

 1. Candidates may not have been through a thorough screening process before they are allowed to register with the service.
 2. On-line application forms should be extensive and address the many issues surrounding nanny employment.
 3. Families typically do all of the screening of a prospective nanny, including ordering and paying for background checks.
 4. Families typically make the nanny job offer as well.
 5. Nanny employment fees associated with on-line nanny agencies may not guarantee a successful nanny placement.
 6. Families should be able to access detailed profiles of nanny candidates before paying for and completing the nanny employment process.

Hotel Nanny Jobs

An increasing amount of hotel/lodges have nanny jobs available. A New York hotel chain has "Nanny Nooks" in about 40 units. Nanny positions were formed so kids would be entertained during their stay, allowing parents to have a night free. In San Francisco, nanny employment is in demand at a group of hotels that offer a kids room with bunk beds and kid sized table/chairs. The nanny sleeps on a pull out bed in the adjoining room so parents can stay out late. Hotels in major cities are following suit.

Opting for a Live Out Nanny Job

If you want to find a nanny job, but aren't really interested in living with the family, you should add to your profile preferences that you're only looking for a live out nanny job. Being a live in nanny definitely isn't for everybody. Some people are just more comfortable in their own living spaces. When you work a live out nanny job, you don't have to worry about having your privacy invaded, being asked to work overtime more often than you should, and feeling as if you're never really “home”.

If you're interested in taking a nanny job that happens to be a fair distance from your home, you could consider relocating to be closer to the nanny job. That way, you're not obligated to move in with the family, and you can still be close to the job.

Once you become more familiar with the family and comfortable in their surroundings, the opportunity might come up to discuss a change in living arrangements. The family might ask you to reconsider your live out nanny job status. Just remember, only you know what you're comfortable with. If you do decide to give it a try, ask to sit down with the family and renegotiate the contract to match the new nanny job requirements

Helping a Friend Find a Nanny Job

So your best friend is looking for a nanny job and she tells you there are none to be found. Do you call her:

a) A liar

b) A liar; eller

c) A liar

It's possible you're being too harsh. Nanny employment can be found, it just takes a little skill and know-how to find that first job. Maybe instead of calling your friend a liar, you should help her out a little bit. Let her know there are career resource agencies in every city and town to help people find nanny jobs. You can't just handwrite a note on a napkin and stick it on a bulletin board down at the Laundromat. You have to jazz up your nanny resume and let the world know that you're trying to find a nanny job by submitting your resume and profile to online nanny placement agencies.

If your friend gives you some resistance when you try to help her find a nanny job, keep in mind that some people are afraid to succeed. What if she actually gets a nanny job? She's actually going to have to work! Talk to your friend about her strengths, previous experience, and education. Build her up, don't knock her down by calling her a liar! Maybe all she needs to land that first nanny job is a little help and encouragement from a good friend. Tap, tap. That's you.

Finding A Nanny Job Online

Finding a nanny job isn't what it used to be. Put the stapler and loose leaf down! You don't have to advertise your services on a telephone pole anymore. In fact, you don't even have to go through the hassle of advertising through newspaper classifieds anymore.

Using online nanny finding services provide a great resource for families and nannies looking to connect. You upload a nice picture of yourself, complete a short questionnaire that answers things like your age, previous work experience, education, and your reasons for wanting to work as a nanny, then sit back and wait for a nice family to contact you. Once the family has made initial contact with you (usually via email), it's up to you whether you respond, when you respond, or how you respond. However, you don't want to give yourself a bad name by being rude or by simply ignoring anyone who contacts you. Always remain professional when vying for nanny positions, but don't feel obligated to follow through with an interview or answer questions your not comfortable with.

Your nanny job search should actually be an enjoyable experience. However, if you do decide to go “old school” by taking out classified ads, be wary of giving out too much information and be careful about who you meet and where. Your best option is to use an online nanny job search site like nannies4hire.com. At least with a site like theirs, you can fine tune your family search, receive email updates on new families who register with the site, and for a very small fee you can have your profile highlighted up front and center for full visibility. You've got nothing to lose!

Bringing Your Child To Your Nanny Job

After you find a nanny job, it doesn't make sense to hire a babysitter for your own children while you're out tending someone else's. Naturally, you're going to want to take them with you. This shouldn't pose any problems, but you want to make sure the family (your employer) knows about your plans to bring your child (or children) to work with you ahead of time. There are a few things to consider before introducing your child into a new atmosphere:

1) What's off limits in the new house? If the family has a room they keep sealed off from the kids for entertaining guests or business colleagues, chances are that it's off limits for the kids as well…including your own.

2) If you're bringing an infant or toddler into a home with older pre-schoolers or school-aged children, you may have to safety-proof the house with plugs for electrical outlets, gates that block access to stairwells, etc.

3) If you're bringing an older child into a home with very young children, you may have to talk to your child about what to expect to avoid confusion. For example, your child might not completely understand that even though you're still with them on a daily basis, you're also technically “at work” in your full time nanny job.

There's no need to worry or over-think the situation. Gradually, any issues of concern will become obvious to you. The main thing is to think about any safety issues that might arise. Things like jealousy issues, behavioural issues, etc., will need to be settled sooner rather than later, however.

Caring For The Elderly On Your Own Terms

When you first entertained the thought of visiting the online nanny job listings, you probably didn't have the elderly in mind. However, it's really something to think about because it could just open a few more doors for you.

Imagine the relief a family will feel knowing they have a competent, professional nanny who's able to manage the household, the kids, and keep an eye on the aging patriarch or matriarch of the house. If these are the kinds of nanny job opportunities you're going to seek out, keep in mind that there should be extra compensation when expected to care for the elderly. Caring for the elderly presents a whole new set of responsibilities, so make sure those job duties are detailed in the contract before you sign on the dotted line.

There are some things, like administering certain medications and monitoring blood pressure that a licensed practitioner should do. A nanny, however, could be reasonably expected to do things like drive the elderly to appointments, make sure they're eating appropriate and nutritious foods (keeping in mind they may have certain dietary restrictions) and providing companionship by keeping them busy either mentally or physically, depending on their physical/mental limitations.

Caring for the elderly isn't for everyone, so before you indicate that you're willing to do it, think about it carefully. Remember, even if you do indicate that you're willing to look after an elderly person in the home, you can still stipulate what you're willing or not willing to do. Giving 90-year-old gramps a sponge bath probably wasn't what you had in mind when browsing nanny job opportunities! However, having a game of cards and making sure he drinks his daily Ensure supplement doesn't seem so bad. You decide, the cards are on your table.

Find A Nanny Job By Making A Great Impression

Families looking for a nanny have a certain amount of anxiety when they're searching for someone to look after their offspring. While parents read through the hundreds of nanny profiles online, they've got every possible red flag ready to wave at the slightest doubt. So how do you break down the barriers enough to invite some communication between you and the family?

Well, before you even start l ooking for a nanny job , you need to be prepared. Someone genuinely interested in a career as a nanny will have a profile that proves it. Being a member in good standing of various non-profit organizations like the Big Brothers Big Sisters program, being a tutor, studying or planning to study a related field, enthusiasm, and long term goals are all things that appeal to families looking for a nanny.

Remember, the family hasn't seen you yet. They don't know who you are, so you have to communicate in words what you want to convey in person. The best way to shorten your search for nanny positions is to write a clear, articulate, and intelligent profile. Mention any and all volunteer efforts (even if you don't think they directly relate to child care), education, and previous work experience. Try to make a note of your future goals as well. Maybe your ultimate goal is to work in child psychology, or maybe you want to continue your education through life-long learning opportunities while continuing to work in a full time nanny job . Whatever it is you want to say, say it well!

From Full Time Student To Part Time Nanny

Nobody needs money more than a student. Sure you could deliver pizza all hours of the night for minimum wage and meager tips, or you could try a nanny babysitter job. Think about it…you like kids, right? You're energetic, responsible, and understand the importance of good quality childcare, right? So why not start a nanny job search ?

Finding a nanny job can you take in a few different directions, but you should start out by asking friends and family if they know anyone with nanny job openings . Starting out by working for someone you know (even a little bit) might be less intimidating for you. If you're in college, the faculty might be in need of a part-time nanny, so don't hesitate to ask them. It doesn't hurt to register your profile with an online nanny job search agency, like nannies4hire.com, either. It's quick, easy, and free. Plus, the only people who have access to your contact information (and only the information you consent to) are families who have paid for a membership and are serious about finding the perfect nanny.

Part-time nanny positions may be more informal than full time nanny jobs. Of course, keeping the kids safe and well cared for is top priority whether you're working full or part-time, but there might be other differences. For example, a student working a short-time or seasonal position might not be asked to sign a contract. If that happens, ask the family if they'll consider writing one. It's a good idea to have in writing your hourly wage, expected work hours, and detailed responsibilities (at minimum). Finding a nanny job might just be the perfect thing to pad your pockets and help pay next semester's tuition.

The Indispensable Nanny

Once you find a nanny job it's important to think about job security. Sure you'll probably sign a nanny work contract, but that's not the same as being unionized. Chances are, your contract will specify your duties, pay, hours of work, any benefits, and compensation for overtime. An open-ended contract doesn't necessarily mean your employment with the family is guaranteed long-term. On the other end of the spectrum, a limited contract with a date to “revisit” the terms of the contract, doesn't mean you should start looking for a nanny job before the first one even starts.

It's important to keep your skills, education, and overall employability current in order to remain competitive. If you do that, you'll greatly reduce the chances of having to start from scratch with another nanny job search . The following are a few tips and tricks to help keep your resume, and your employability, competitive:

1) Check with community colleges to see what relevant continuing education courses they offer. You don't have to return to school as a full-time student to take advantage of an education. Workshops, safety training, evening courses, or courses offered online or through correspondence all count toward your professional development.

2) Hone your organizational skills. Families looking for a nanny depend on her ability to juggle appointments, busy kids, and unexpected moments with ease.

3) Be a clock-watcher and never show up late for work. Think about how far you live from your job, driving conditions (weather, traffic, etc.) and give yourself plenty of time so that when you arrive for work, you're relaxed – not frazzled.

4) Dress the part. Think casual and comfortable, not sloppy and impractical.

5) Think ahead. Chances are, the family jots notes on their calendar about upcoming events like doctor's appointments, birthdays, anniversaries, parties, etc. Ask the parents (before they ask you) if they need someone to watch the kids so that they can go out. You should still be compensated for your time, but speaking up and offering to go that extra mile will really impress your new employer.

Being an indispensable nanny isn't a mysterious concept, it's really all about being a professional in your chosen field.