Nanny: Nanny Cams Tips

Nanny Cam Sikkerhed Overvejelser

Hvis du overvejer at bruge en barnepige cam til at observere din børnepasning udbyder, kan du lægge din personlige sikkerhed i fare. Mange trådløse videokameraer har ikke sikkerhedsfunktioner, der blokerer tredjepartsbrugere fra tappe signalet. Det betyder, at billederne fra dit hjem kunne tappet ind af alle, der har en digital aflytning enhed. Selv om det er ulovligt at aflytte at bruge telefon-teknologi, er der ingen sådanne love at forbyde stjæle billeder. Hvis du køber et skjult overvågningskamera, så sørg for at spørge din elektronik forhandler om sikkerhedsniveauet på kameraet, og om signalet kan har krypteret transmission.

Afbrydelse af en Nanny

Det kan være nødvendigt at give slip på dig i hjemmet børnepasning udbyder på et tidspunkt i løbet af deres embedstid. Hvis der er en hændelse for misbrug, bør der ikke være nogen diskussion, og du skal finde erstatning børnepasning med det samme. Men hvis der er en bestemt adfærd eller situation, der gør dig utilpas med niveauet for pleje dit barn modtager, kan du prøve at løse dette spørgsmål med din barnepige eller au pair, hvis muligt.

Misforståelser og fejlkommunikation forekommer om told og husholdningsartikler procedurer. Når tiden kommer til at fyre en barnepige eller pædagog, kan du nødt til at følge de retningslinjer, der er skitseret i kontrakten, at du etableret i begyndelsen af ​​dit professionelle forhold. Hvis du hyret en barnepige gennem en barnepige agentur, skal du først kontakte dem før diskutere opsigelse med din barnepige. De kan give dig en erstatning barnepige, indtil en anden permanent barnepige kan besætte stillingen.

Afsløre tilstedeværelse af en Nanny Cam

Når du bruger en barnepige cam at observere børnepasning miljø i dit hjem, kan det være en god idé at lade din børnepasning udbyder kender. Mens nogle måske hævde, at det element af overraskelse er vigtig i "fange" en dårlig barnepige, i de fleste situationer en barnepige cam er simpelthen en måde for forældrene til at tjekke ind på deres børn, mens de er væk på arbejde. Nogle børnepasning udbydere mener, at brug af en barnepige cam eller lignende kan skabe en positiv sammenhæng mellem forælder og barn i hele arbejdsdagen. Kendskabet til forekomsten af ​​et kamera kan endda holde din børnepasning udbyder i en mere produktiv sindstilstand hele dagen.

Nanny Cam Basics

Barnepige cams er populariseret af medierne og vist sig effektive i forbindelse med retsforfølgning misbrug barn misbrugere. Der er mange modeller af skjulte overvågnings- enheder på markedet i dag. De fleste er trådløse enheder, der kan diskret placeret i et fælles husstand element. Den prisklasse på barnepige cams er fra $ 100 for en enhed, der giver fjerncomputer adgang til $ 500 for digitale systemer, der sender billeder til din computer eller mobiltelefon. At have en barnepige cam giver mange forældre ro i sindet og indgyder mere tillid til børnepasning udbydere. Det er lovligt i alle 50 stater til at bruge barnepige cams dog 15 stater forbyde brugen af ​​optagelse lyd uden en persons samtykke.