Nanny: Mothers Hjælpere Tips

Mors Hjælpere visitkort

Mødre hjælpere visitkort kan have en reklame (nævne alt du gør -. Børnepasning, mommy hjælpere og endda dag barnepige), kontakt numre og endda et billede. For at gøre magnetiske visitkort, kan du købe visitkort magneter på lokalt kontor forsyning butik, der indeholder lim til at udskrive på og magneter til at fastgøre klæbemiddel til. Magnetiske visitkort er en rigtig god idé, fordi de vil være i almindelig visning på køleskabet.

Mors Hjælpere annonce

En mors hjælpere flyer bør have lyse farver og en anden skrift, så det tiltrækker opmærksomhed. Giv dit navn, telefonnummer og eventuelle tidligere erfaringer, navnlig som ny mors hjælper. Roll up flyers med en farverig side viser og levere til dit snart-til-være mors hjælper-klienter. Du kan også sende flyers på lokale supermarkeder, fitnesscentre og biblioteker. Bare sørg for at få tilladelse, før du sender din flyers.

Nannying For et arbejde hjemme mor

Nogle arbejde-at-home moms ansætte deltidsansatte babysittere eller mors hjælpere at se børnene, mens de arbejder. Denne type nannying position har særlige hensyn til både forældre og børnepasning udbyder. Da barnepige er i hjemmet på samme tid som mor, kan der være en vis forvirring om myndighed.
Det er ansvar moderen at indgyde disciplin i sine børn. Selvom mor kan være i huset, "arbejdstid" bør udpeges og børnene skal vide, at mens mor er på arbejde, barnepige er ansvarlig. Ideelt set vil det arbejde i hjemmet mom være ude af syne i en separat del af huset i den tid, at barnepige er der for at tage sig af sine børn.

For arbejde-at-home mor, at være i huset har sine fordele. Hvis der opstår en katastrofesituation, moderen er i stand til at være lige ved hånden. Men for alle andre mindre problemer, bør barnepige have beføjelse til at beskæftige sig med børn med hensyn til disciplin og husorden. Dette vil give arbejde-at-home mom at færdiggøre sit arbejde uden afbrydelse og med ro i sindet at vide, at hendes børn er taget hånd om.

Mors Hjælpere

Mors hjælpere er mennesker, der barnet sidder børnene mens børnenes mor er hjemme. De kan være en dag barnepige for mødre, der arbejder hjemme. Ny mors hjælpere generelt rent i huset, afhente det andet barn (eller børn) fra skole eller virksomhed. De kan også bare køre nødvendige ærinder, mens alle er at tilpasse sig den nyfødte og den nye familie dynamik.

Finde Mors Hjælpere

Mors hjælpere kommer i forskellige former. Det er ikke altid nødvendigt at ansætte en voksen dag barnepige eller au pair. Nogle gange kan en mors hjælper er en ansvarlig ung dame fra nabolaget. Hvis en teenageren babysitter er til rådighed i den tid, du har brug for en mors hjælper derefter ansætte hende kunne være en god løsning. En teenageren mors hjælper får stor erfaring passe børn, mens du stadig er i huset for at tage sig af akutte sager. Det er en win-win situation.

Teenage Mors Hjælpere

Teenage mors hjælpere skulle have haft tidligere erfaringer med børn. Dette gælder især, hvis du planlægger at bruge dem som en ny mor hjælper til at hjælpe med et nyfødt eller til at underholde dit ældre barn, mens familien er ved at tilpasse sig den nye tilføjelse. En lokal Røde Kors ville tilbyde kurser, der omfatter alt, hvad en teenager ville muligvis brug for at vide om håndtering af nyfødte og børn relaterede nødsituationer. En teenage mors hjælper måske ikke har så meget erfaring som professionel barnepige, men da moderen er generelt i hjemmet samtidig bør dette ikke være meget af et problem. Moderen kan stole på teen mors hjælper til at underholde børnene, men er også der i tilfælde af en nødsituation eller en vanskelig situation, at moderens hjælper ikke er bekendt med.

Kurser for Børnepasning / Mors Hjælpere

Røde Kors tilbyder kurser, der ville være nyttig som en mors hjælpere og er rettet mod 11 til 15-årige. Den babysitter s kursus kan lære en mors hjælper til at vælge sikre og alder passende legetøj, førstehjælp til mindre skrammer og blå mærker og endda håndtering sengetid raserianfald. For den nye mors hjælper vil de lære diapering og fodring. Prøv også din lokale gymnasium eller teknisk skole for en mors hjælper så godt.

Søskende som Mommy hjælpere

Nogle gange alt hvad du behøver at gøre det ser omkring dit eget hjem for mors små hjælpere. Giv dine egne børn en chance for at blive mors hjælper. Prøv at give dem små opgaver først ligesom fejer, støvsugning gulvet eller afstøvning møbler. Få dine ældre børn læse til de yngre og give mor en pause. De kan også deltage i andre aktiviteter i hjemmet, afhængigt af forskellen alder mellem børn. Hvis du har en pre-teen barn, en yngre barn og nyfødte din ældste kan give en masse hjælp med den midterste barn som du holder af deres nye søskende.