Nanny: Live in Dagplejemødre Tips

Prioriteter og ansvar for Live In Nanny

Nogle gange en levende i barnepige jobbet indebærer meget mere end at se over børnene i løbet af dagen. Det kan omfatte rengøring afgifter, tilberedning af måltider, kører ærinder, kørsel børnene til begivenheder, og selv holde øje med ældre forældre, der måske tilfældigvis bor i hjemmet. Det er vigtigt for den ansættende familien at huske på, at en levende i barnepige er ikke en erstatning for en sygeplejerske eller medicinsk behandling. Hvis nogen i hjemmet kræver medicinske behandlinger, blodtryksmåling, etc, live i barnepige er ikke den person til at gøre det. I så fald skal hyret et hjem sundhedshjælper.

Ud over de sædvanlige børnepasning afgifter, lys rengøring og tilberedning af måltider, kan du spørge en levende i barnepige simpelthen være en følgesvend til den ældre person, der bor i hjemmet. Med nogen forventning om lægelige ydelser, kunne barnepige være den person til at bringe te, tjene en snack en gang om dagen, eller få et spil kort med den ældre person i hjemmet.

Det er vigtigt at have rimelige forventninger til Live i barnepige og forklare (mundtligt og en kontrakt) præcis, hvad disse forventninger er. Også, lad live i barnepige, hvad prioritet hver ansvar tager. For eksempel er det vigtigere for dig at have den levende i barnepige få aftensmad i gang i slutningen af ​​dagen, eller spille et spil kort med din ældre forælder?

Under en ferie med Live In Nanny

Med eller uden en levende i barnepige er ferie tid kommer til at rulle rundt. Hvis dette er dit første år med en barnepige i dit hjem, er det tid til at beslutte, hvordan du vil håndtere ferie tid. Følgende er nogle ting at tænke over, før planlægningen af ​​din sommer undslippe:

1) Vil du tage børnene med på ferie? Hvis du og din ægtefælle / partner kommer til en voksen-eneste udvej, så tal med den levende i barnepige om opholder hjem med børnene.

2) Hvor længe vil du være væk? Hvis du forlader børnene i pleje af den levende i barnepige, så sørg for at forberede forud for tid. Sørge for nogen (forældre? Venner?) For at tage børnene for en dag eller to. Hvis live i barnepige er fint at arbejde de ekstra timer, være parat til at betale den overtidsbetaling.

3) Har du planer om at gå til en forlystelsespark, camping, eller nogle andre ferie destination med børnene? Du ønsker måske at overveje at bringe den levende i barnepige med dig for at hjælpe med børnene.

Hvis du vil væk på ferie, men lever i barnepige opholder bagud med børnene, så sørg for dine skabe lagerføres godt, før du går, tilbyder brugen af ​​din bil (hvis muligt), mens du er væk, og gøre sikker på at forlade kontaktoplysninger, hvor du kan kontaktes i tilfælde af en nødsituation.

Live In Dagplejemødre - nogle fordele og ulemper

Der er markante fordele og ulemper ved en levende i barnepige job. For internationale barnepiger søger at gøre et skifte til et andet land, finde en levende i barnepige job er den ideelle løsning. Der er som regel mere papirarbejde og bureaukrati involveret både for barnepige og for leje familie, men det normalt fungerer virkelig godt i sidste ende. Fordele med en levende i barnepige job for barnepiger i andre lande kan nævnes:

1) En mulighed for at se og arbejde i et nyt land.

2) mulighed for at lære engelsk som andetsprog.

3) gode arbejdsforhold.

4) Bedre løn og andre goder.

5) En mulighed for at forfølge andre ting, herunder mere uddannelse.

På den anden side er der nogle ulemper for internationale barnepiger flytter til andre lande til at acceptere leve i barnepige job.

1) Der kan være et sprog barriere.

2) De er ofte langt fra familie og venner.

3) Der er en masse papirarbejde og lovene i at ansætte en international barnepige er noget anderledes end at ansætte en indenlandsk en.

4) Afhængigt af hvor barnepiger kommer fra, kan der være store kulturelle barrierer.

Uanset om du vælger at betale for en levende i barnepige eller ikke er op til dig. Det hele afhænger af dine behov, livsstil og økonomi til at understøtte en levende i barnepige position.

Skal jeg gøre hvad?

Hvis du tænker på at blive en levende i barnepige, skal du være opmærksom på, at der tilsættes ansvar, der følger med jobbet. Som en levende i barnepige, vil du højst sandsynligt blive forventes at gøre ekstra gøremål omkring huset og arbejde flere overarbejdstimer, end du ellers ville. Før du accepterer en levende i barnepige position, skal du sørge for familien har skabt en detaljeret kontrakt og læse den grundigt, inden han underskriver.

Bare fordi du er en levende i barnepige betyder ikke, at familien ejer dig. Du har rettigheder! Hvis nogle af de følgende scenarier ske for dig, har familien officielt passeret linjen:

1) Familien insisterer på, at hunden og tre katte "absolut skal" sove i din bolig.

2) Du bliver bedt om at male den nordlige side af huset efter børnene er nede for deres nationale handlingsplaner.

3) Du bliver bedt om at købe "tighty whities" til manden i huset.

4) At give mund gnider til nogen i huset, der ikke ejer DINE fødder kan ikke anbefales.

5) Gør nogle grundlæggende madlavning og lys husholdning er normalt; shingling taget er det ikke.

6) enige om aldrig at overføre mistænkelige, tunge, plastikposer fra familiens bilens bagagerum til enhver destination.

Som en levende i barnepige, det mest skræmmende ting, du nogensinde skal have til at gøre, er at skrabe mug fra en glemt container. Holde børnene sikkert, at hjælpe forældrene rundt i huset, og holde flekstid til at arbejde nogle overarbejde er alle normale forventninger for levende i babysittere.

Finde en Live In Nanny

Nannies4Hire Tip: Du kan være i stand til at finde en barnepige ved at søge rubrikannoncer, underskrive med en barnepige agentur, eller spørge venner, naboer og slægtninge. Vær sikker og belønne din lever i barnepige med en bonus, når du føler, at det er passende. Efter alt, er hun på udkig efter din mest værdsatte besiddelse!

Colorado Nanny

Nannies4hire. com Tip: Brug af en Colorado barnepige agentur vil sikre, at familien er at ansætte en levende i barnepige, der er blevet interviewet og bestået en streng baggrund check. I hjemmet børnepasning leveres af en Colorado barnepige vil sætte forældre til at forlade deres børn med en troværdig omsorgsperson.

Ros til Live In Nanny

Dagplejemødre fortjener samme omhu og respekt du ville give nogen af ​​dine familiemedlemmer. De er trods alt, de mennesker, der tilbringer størstedelen af ​​deres tid med dine børn. De gør en masse i huset og bidrage til at afhjælpe stress, så du kan gå på arbejde uden at bekymre dig. I et kontor indstilling, kan arbejdsgiveren tilbyde ros for et veludført stykke arbejde, fortælle sin medarbejder til at tage en ekstra fridag "bare fordi", eller tilbyde et raise eller bonus. Der er virkelig ingen forskel mellem dig og barnepige. Du er chefen; barnepige er medarbejderen.

Tænk over det. Hvornår er sidste gang du oprigtigt rost din live i barnepige for et veludført stykke arbejde? Sikker hun får betalt for at gøre, hvad hun gør, men det betyder ikke, du kan ikke tilbyde et klap på skulderen. Moralen går langt i produktiviteten, for enhver arbejdstager i alle omgivelser arbejdsplads. Hvis din barnepige virkelig gør et stort stykke arbejde, skal du ikke vente på din planlagte revision at lade hende vide, fortælle hende nu! Det tager ikke meget tid ud af din dag til at sige, "Du virkelig gør et stort stykke arbejde; børnene elsker dig! "Har du da hendes fødselsdag er? Har en lille fest og få de involverede børn. De små ting, som du gør, vil holde din lever i barnepige glad og en glad barnepige er en lykkelig familie.

Respekt Boundaries

En live i barnepige skal vise den samme mængde af professionalisme, at hun ville vise, hvis hun arbejdede i en anden indstilling. Nogle gange, med øget komfort, er der en tendens til at slack off. Uanset om du har en levende i barnepige, at personen skal være op og klar til at arbejde lyse og tidligt hver morgen. Mens du forbereder at gå på arbejde, bør barnepige være at få børnene klar til skolen, at få Morgenmad gjort, og sikre børnene komme til skolebus til tiden. Hvis du har til at vække dine live i barnepige i morgen, er det tid til at få en snak med hende.

Det er okay at holde fast i dine forventninger og håndhæve dem. Efter alt, hyrede du din live i barnepige til at gøre et stykke arbejde, og det er, hvad du forventer. Der er ikke noget galt med det. Men på den barnepige after-timers tidsplan, hun bør overlades til hendes eget privatliv. Realiseringen urealistiske krav som at bede hende om at hjælpe med din teenagers lektier halvdelen af ​​natten er ikke acceptabelt. Hvis du gør det, er det ikke underligt, hun kan ikke komme op til tiden!

Sæt rimelige forventninger til din live i barnepige, herunder en vis grad af professionalisme, men også lære at respektere hendes grænser så godt.

Tips til leje en Live In Nanny

Inden du starter processen med at ansætte en levende i barnepige for din familie, tage et kig på følgende tips:

 1. Opret et privat område, som kun vil tilhøre den levende i barnepige, herunder et soveværelse og badeværelse. Giv hende masser af plads til at opbevare sine ting.
 2. Når du har hyret din barnepige, give hende en tur i området, herunder eventuelle steder, at hun vil blive forventes at tage dine børn, såsom skoler, parker, kirker, museer, mv
 3. Giv barnepige rig mulighed for at knytte bånd til dine børn uden at du er i nærheden. De levende i barnepige, og børnene skal etablere et godt forhold til denne ordning til at fungere.
 4. Forvent ikke din lever i barnepige til at bo på dit hjem uden brug af et køretøj. Hvis hun ikke har sin egen, være sikker på der er et køretøj, som hun har adgang til.
 5. Det er altid en god idé at installere en privat telefonlinje til din barnepige til at bruge med det at forstå, hun betaler for eventuelle fjernopkald.
 6. Lad barnepige til at lægge særlig mad, hun kan lide i køleskabet og spisekammer. Tilbud om at købe nogle af hendes favoritter med jævne mellemrum.
 7. Gå over alle reglerne husstand med live i barnepige, herunder besøgende, ferie orlov og overtidsbetaling.
 8. Forvent ikke din barnepige til at arbejde ekstra timer uden at spørge hendes tilladelse og give hende overtidsbetaling.
 9. Respekter din live i barnepige private og off tid.

Hvordan at holde en god Live In Nanny

Bor i barnepiger typisk ikke springe fra den ene til den anden ... medmindre de er utilfredse i deres nuværende situation. I hjemmet børnepasning er en fantastisk løsning for at give børn med en kærlig og nærende miljø. Alle involverede parter skal dog arbejde hårdt på at opretholde et godt forhold. Hvordan kan du holde en god lever i barnepige? Læs følgende tip:

 1. Respektere hendes privatliv. Giv din barnepige med masser af tid til at udforske sine egne interesser. Giv hende plads i dit hjem, som hun kan kalde sin egen.
 2. Tal med hende om enhver problems.Don't automatisk antage din live i barnepige ved præcis, hvad du tænker, eller hvad du ønsker.
 3. Betal hende godt. Live in babysittere er i hjemmet børnepasning givere. Dette betyder, at de er den næste vigtigste person i et barns liv efter forældrene. Viser, hvor vigtigt din live i barnepige er at din husstand ved at betale hende en rimelig løn.
 4. Giv hende støtte. Der vil være tidspunkter, hvor det levende i barnepige og dine børn kan ikke blive enige. Vær klar til at give hende din støtte, medmindre du har en eller anden grund i tvivl hendes handlinger.
 5. Være fleksibel Mens lever i barnepige kan være i stand til og villige til at pitche i under improviserer nødsituationer, skal du ikke benytte eller hendes tjenester, og være fleksible, når hun har brug for at omarrangere sin tid occasionaly.
 6. Giv bonusser-Show, hvor meget du sætter pris på din live i barnepige ved at give hende lejlighedsvise løntillæg. Mens hun især kan appreicate penge, vil hun også nyde biografbilletter, en tur til den lokale spa, og gavekort.

Fordele ved leje en Live In Nanny

Mens familier er ofte tilbageholdende med at ansætte en levende i barnepige, er der nogle klare fordele ved at gøre det. Disse omfatter følgende:

 1. En live i barnepige kan give fleksibilitet med arbejdstider. Hvis der sker noget uventet, kan en levende i barnepige være der at afhente slap.
 2. Bor i barnepiger kan give en nærende forhold, der er baseret på den daglige interaktion og pleje-giver, at barnet modtager fra live i barnepige.
 3. En live i barnepige kan hjælpe forældre administrere deres hjem liv mere effektivt, yde støtte og bistand, når det er nødvendigt.
 4. En live i barnepige kan give døgnet rundt forsigtig, når en forælder skal være væk fra hjemmet i en dag eller mere.
 5. Bor i barnepiger vil lette udmattelse at midnat fodringer kan bringe til nye forældre.

Fordele ved en live-i Nanny

Der er mange fordele ved en levende i barnepige. Med børn i hjemmet pleje du vælger den person, der skal påvirke dig barns udvikling. Der vil være løbende pleje i komfort i dit eget hjem og individuel stimulering og undervisning til dit barn. Med en levende i barnepige kan du få lejlighedsvis aften eller weekend dækning. Det betyder meget mindre stress i dit liv og mere kvalitet tid til dig selv og din ægtefælle. Du vil også opleve den ekstra ro i sindet at vide, at en troværdig person er omsorgen for dit barn.

I Hjem Børnepasning

I hjemmet refererer børnepasning til den praksis med at ansætte en levende i barnepige eller lever i babysitter til at føre tilsyn og pleje af et barn eller børn, mens forældrene er væk fra hjemmet, enten på arbejde eller deltage til andre ansvarsområder. Mens en i hjemmet børnepasning giveren også kan forventes at gøre lys husholdning opgaver, hendes primære opgave som en levende i barnepige er at tage sig af børnene, ligesom en forælder. Live in babysittere er ansvarlige for at berige et barns hjem liv ved at give en kærlig og nærende miljø. I hjemmet børnepasning udbydere er typisk givet et værelse eller et sæt af værelser til at sikre deres eget privatliv. De er også givet en række retningslinjer og forventninger, der er blevet udarbejdet af familien med eller uden hjælp fra et agentur.

Nanny agenturer

Valget til at bruge en barnepige agentur i søgningen efter en levende i barnepige er en yderst personlig. Mens nogle familier foretrækker at finde en barnepige fra mund til mund, andre føler sig mere sikker ved hjælp af en barnepige agentur. Hvorfor kan du bruge en barnepige agentur? Overvej følgende:

 1. Nanny agenturer er godt bekendt med statslige love om barnepige / arbejdsgiverorganisationer relationer.
 2. Barnepige agenturer vil arbejde med både familien og bor i barnepige til at indgå en aftale, der dækker begge parters interesser.
 3. Nanny agenturer har normalt en bred database over familier og barnepiger, der søger en live i barnepige forhold.
 4. Nanny agenturer kan yde støtte til både den ansættende familie og barnepige hele forholdet.
 5. Nanny agenturer typisk gør baggrundstjek og foreløbige interviews før undertegnelsen en barnepige med et agentur.

Lev i Dagplejemødre i Boston

Søgning efter levende i barnepiger i Boston behøver ikke at være svært. Kig efter en Boston barnepige agentur, der fokuserer på følgende punkter:

 1. Den barnepige agentur skal arbejde hårdt for at opdage en families bor i barnepige behov.
 2. Agenturet bør interviewe barnepige til at bestemme hendes erfaring, uddannelse og børnepasning filosofi, inden han underskriver hende som en Boston lever i barnepige.
 3. Den barnepige agentur skal arbejde hårdt for at skabe et godt match mellem både leje familie og Boston barnepige.
 4. Agenturet bør fortsat yde støtte og ressourcer til live i barnepiger og leje familier.

Kvalifikationer en Live In Nanny

Ifølge mange barnepige agenturer, er en levende i barnepige løn delvist baseret på alder og oplevelsen af ​​den pågældende bor i barnepige. De fleste barnepige agenturer har specifikke alderskrav for deres barnepiger. Familier, der ikke bruger en barnepige agentur til at finde en levende i barnepige, kan dog vælge at hyre en barnepige, der er yngre end enogtyve. Alder er imidlertid blot et tal. Der er sikkert mere vigtige kriterier at overveje, når du søger efter en levende i barnepige.

 • Hvor godt virker barnepige interagere med børn?
 • Hvad er den levende i barnepige filosofier om disciplin?
 • Hvor meget erfaring har hun haft?
 • Hvad er hendes uddannelse legitimationsoplysninger?
 • Hvad medicinsk uddannelse har hun haft?
 • Hvordan har du personligt mener om den levende i barnepige?

Det er de spørgsmål, som en forælder skal være mest optaget af. Når du er tilfreds med, at din lever i barnepige er den rigtige for din familie, vil alder ikke være et problem.

Nærmere oplysninger om aftaler om Dagplejemødre

En live i barnepige kontrakt bør fokusere på følgende: arbejde tidsplan, kompensation, løn, ferie / ferie og syge dagen arrangementer. Hjem børnepasning told bør være meget specifik. Hold husholdning gøremål realistisk så godt. En live i sitter bør også have en skriftlig aftale vedrørende boform, udgangsforbud (følsomt emne), telefon regninger, overnattende gæster, og forventninger om privatlivets fred (for begge parter).

Day Nanny vs samboende Nanny

Når der træffes beslutning om i hjemmet børnepasning skal du tænke over, hvad der virker for din situation, og om en levende i barnepige eller en dag barnepige er bedst. Spørg dig selv et par spørgsmål. Er du interesseret i et børnepasning arrangement, der vil tillade dig at arbejde uventet overarbejde? Har du brug for børnepasning, så du og din partner kan tilbringe tid sammen i aften? Hvis overvejer bor i hjælp, kan du give et rum af hendes egne? Før valg, grave dybt og få alle de nødvendige barnepige oplysninger.

Barnepige positioner på internettet

En Internet live-i barnepige ansøgningsprocessen generelt går sådan her: Du udfylder en online jobansøgning med et foto upload. Du kan derefter downloade en beskæftigelse og reference ansøgning. Du har mulighed for at gennemgå familier online og kontakte dem personligt, hvis du er interesseret. På det tidspunkt, kan du sørge for at mødes. Familien kan gøre en barnepige baggrundskontrol på dig, men det er en del af processen. Når en beslutning er foretaget, vil du møde den familie, som du vil levere hjem børnepasning efter og underskrive en kontrakt.

Lovmæssige krav til Leje en Live In Nanny

Inden du starter processen med at ansætte en levende i barnepige, du nødt til at forstå alle de lovmæssige krav omkring hendes ansættelse. Disse omfatter følgende:

 1. Berettigelse-Du arbejder skal bekræfte sit arbejde berettigelse ved at ringe til US Bureau of Citizenship and Immigration Services. Lav en kopi af hendes arbejdstilladelse og alle andre papirer for at holde på hånden.
 2. Arbejdsgiver identifikationsnummer-Du bliver nødt til at få statslige og føderale arbejdsgiver identifikationsnumre, før du kan hyre en levende i barnepige.
 3. Kontakt state vikarbureau-Det er dit ansvar som arbejdsgiver til at kontakte staten vikarbureau at underrette dem om en ny medarbejder.
 4. Payroll-Du skal betale lønskat på din live i barnepige. Det betyder, at du skal oprette et system til at betale statslige og / eller føderale indkomstskatter, Social Security skat og Medicare til en levende i barnepige.
 5. Hold organiserede optegnelser-You'LL nødt til at oprette en fil, der indeholder alle poster vedrørende ansættelse af en levende i barnepige, herunder medarbejdernes id-numre, live i barnepige CPR-nummer, kopier af hendes arbejdstilladelse, hvis det er relevant, betale tidsplan, barnepige / familie aftale eller kontrakt, gældende skat former, datoer for beskæftigelse og andet relevant materiale.

Live In Nanny Regler

For at undgå forvirring for både den levende i barnepige og den ansættende familie, bør der være flere regler, der udarbejdes en aftale mellem de to parter. Når du udarbejdelsen af ​​disse regler, men det er altid en god idé at sætte sig ned med barnepige og diskutere hver regel separat. Nogle eksempler emner på regler kan omfatte følgende:

 1. Job ansvar-Hvad vil barnepige jobbeskrivelse være hensyn i hjemmet børnepasning og eventuelle husholdning pligter?
 2. Daglige tidsplaner-Hvad vil være den forventede daglige tidsplan for barnepige og børnene?
 3. Måltid tid-Hvordan vil menuer planlægges, og som vil forberede mad til børnene?
 4. Disciplin-Hvordan skal disciplinere håndteres?
 5. Tv-Hvor meget fjernsyn er børnene lov til at se hver dag?
 6. Besøgende-vil Live i barnepige have lov til at have de besøgende?
 7. Time off-Hvor meget tid ud hver uge vil barnepige få lov til at tage?
 8. Andre børn-vil Live i barnepige forventes at overvåge andre børn, der kommer til at besøge?

Kørsel Ms Nanny

De fleste familier kræver, at live-i barnepige kunne køre børnene. Uanset om det er en at spille dato, lægens kontor eller til børnehaven en barnepige behov t være i stand til at køre. Det er en god idé, at du får din have kørekort før der ansøges om et hjem børnepasning position.

Day Care vs. Hjem Child Care

Begge hjem børnepasning og daginstitutioner har gode kvaliteter. Valg afhænger dine specifikke prioriteter. Start med at tænke på de økonomiske og logistiske krav til din familie. Overvej også behov dit barn. Har du et 9 til 5 job? Hvad med den daglige pendler til og fra en daginstitution? Er din arbejdsgiver tilbyder muligheder for at blive hjemme med et sygt barn? En live i barnepige giver mulighed for mere frihed til personlig tid, mens en daginstitution tilbyder mere social interaktion, og nogle gange mere udviklingsmæssige uddannelse for dit barn. Sørg for at få alle de nødvendige oplysninger om de valg, før du foretager din beslutning.

Summer Dagplejemødre

Mange familier med elementære skolebørn leje en sommer bor i barnepige. Sommeren barnepige job tendens til at være en krydsning mellem en dag lejr direktør, sommer vejleder, og storesøster / bror. Et sommerhus børnepasning giveren er generelt ansvarlig for at organisere børnenes aktiviteter, herunder pool, cykel ridning, kunsthåndværk, bibliotek og meget mere. Sommeren barnepige ofte finder sig selv fungerer som en levende i sitter i aften samt så forældre kan tilbringe tid sammen.

Finde en Live In Nanny

Du har opdaget, at du har brug for en levende i babysitter eller barnepige, og du ikke ved, hvor man skal begynde at kigge. Du faktisk har flere muligheder.

 1. Begynd din søgen efter en levende i barnepige ved at tale med venner, familie og naboer. Lad dem vide, at du er på udkig efter en levende i baby sitter til at passe dine børn. De kan kende den perfekte bor i barnepige for din familie!
 2. Tal med forældrene til børn på dag cares, spille grupper og din kirke. Spørg din børnelæge, hvis han kan anbefale nogen.
 3. Tal med nogen, der allerede har en live i barnepige. Chancerne er hendes barnepige kan vide en anden, der søger efter en familie.
 4. Annoncer i din lokale rubrikannoncer, kirke bulletin, Fællesskab Nyhedsbrev, og enhver anden publikation, herunder internettet.
 5. Anskaf en postboks og separat e-mail-konto afsat til potentiel bor i barnepiger til at reagere på.
 6. Besøg en lokal barnepige agentur, eller søge efter et bureau, der repræsenterer bor i babysittere på internettet.

Colorado Nanny

Familier, der ønsker at ansætte en live i Colorado barnepige bør overveje at leje gennem en online barnepige service. Disse organer repræsenterer bor i barnepiger i Colorado-området og forsøge at matche potentielle familier med live i barnepiger baseret på både barnepige og familiens behov. En live i barnepige agentur skaber en stor database, der omfatter familier og barnepiger i Colorado-området.

Korrekt Dress for en barnepige Interview

Husk et interview til en live-i barnepige skal behandles med samme professionalisme som et kontor job position. Du skal være klædt lige så pænt som du ville være for en dag på jobbet. Strømpebenklæder og hæle er dog ikke påkrævet for en live-i sitter position, men en konservativ top og bukser er passende. Da du vil gøre hjemmet børnepasning, bære noget, du ville ikke være ked af, hvis en baby burped på det, eller du kan holde beskedent dækket, hvis du får på gulvet for at lege med legetøj under interviewet med familien.

Kommer af Nanny Age

En barnepige skal være mindst 18 år for at acceptere en stilling som bor i barnepige eller leve i sitter kandidat. Mange familier vil ikke acceptere nogen under 20. Hvis du er yngre, kan du overveje et år eller to af arbejde i en daginstitution, børnehaveklasse eller lignende miljø til at få erfaring før der ansøges om et hjem børnepasning position ..

Distant Nanny positioner

Dette er en ofte overset bekymring, når de ansøger om et i live-i barnepige job. Når du besøger familie i person, så spørg en ven eller et familiemedlem til at ledsage dig. Har et familiemedlem tjekke referencer på de potentielle arbejdsgivere ved at kontakte deres tidligere hjem børnepasning udbyder, tidligere barnepiger, eller leve i sitter. Forklar, hvorfor du ringer og stille dem spørgsmål. Ville de overveje at få deres datter tage det og så videre. Det er bare dumt at overveje at flytte miles væk uden i det mindste at have penge nok til et par nætter i en motel, just in case. Kald det forsikring og ikke forlade hjemmet uden det!

At finde den rigtige Nanny Position

Download en barnepige ansøgningsskema og få skrevet breve af anbefaling fra tidligere arbejdsgivere, lærere, præster eller lang tid voksen bekendtskab. I barnepige ansøgningen og på dit cv, liste over alle dine relevante færdigheder. Du ønsker især at fremhæve dine hjem børnepasning evner. Du bør også få en kopi af din kørsel rekord i forventning om dit første interview. Hvis du har planer om at blive en levende i sitter du skal have kopier af dit CPR og First Aid certifikater. Sørg for at reagere på agenturer og familier hurtigt at eksemplificere din professionelle måde. Vær organiseret og få dine spørgsmål til familien forberedt på forhånd.

Dagplejemødre, der ryger

På denne dag og alder, rygning er et problem for de fleste familier. Når adspurgte, 89% af familier siger, at de ikke ville ansætte en levende i barnepige, der ryger. Mange ikke-ryger husstande ville overveje en barnepige, der ryger, hvis de er enige om at aldrig ryge mens de gør tjeneste eller i overværelse af børnene. Passiv rygning er ikke sundt for et hjem børnepasning miljø og familier er i deres gode ret til at insistere på, at deres levende i barnepige opfylde deres ønsker.

Live In Nanny Myter

Mange familier afvise tanken om en levende i sitter eller leve i barnepige af flere grunde. De fleste af disse grunde er myter, dog som følgende:

 1. Jeg har ikke råd til en barnepige. Dette kan især være usandt, hvis du har mere end ét barn, der har behov for børnepasning. Du bør overveje, hvor mange penge du bruger hver måned på dagpleje og sammenligne det med en levende i barnepige løn. Hvis din barnepige vil gøre lys husholdning opgaver så godt, kan du opleve, at du vil bruge endnu færre penge, især hvis du har nogen rense dit hus med jævne mellemrum.
 2. Mit barn vil gå glip af at være sammen med andre børn. Tænk over det på denne måde. Hvis du kunne være hjemme med dit barn hver dag, ville han virkelig glip af socialt samvær. Sandsynligvis ikke fordi du ville arrangere legeaftaler, ture til parken, og andre aktiviteter. Din lever i sitter kunne gøre præcis de samme ting med dit barn.
 3. Hvis forholdet ikke fungerer, jeg sidder fast på grund af en kontrakt. Det er simpelthen ikke sandt. Hvis du bruger en barnepige agentur, bør dette organ arbejde på at finde et mere passende barnepige til dit hjem og en mere passende arbejdsgiver for barnepige.
 4. Der er for meget papirarbejde i at ansætte en levende i barnepige. Hvis du ikke er komfortabel påfyldning nogle af de statslige formularer eller skatteregnskaber, derefter finde en velrenommeret agentur til at håndtere dem.

Kørsel Ms Nanny

Nannies4Hire Tip: Hvis du ikke køre bil, kan du overveje udkig efter barnepige positioner i store byområder med offentlig transport. Du kan også modtage en højere løn som en NY barnepige end som en barnepige i et mere landdistrikt.

Nanny agenturer

Nannies4Hire Tip: Det vigtigste mål for en barnepige agentur er at skabe det perfekte match mellem bor i barnepiger og arbejdsgivere. De skal klart definere familiens behov, og hvad barnepige rolle vil og ikke vil medføre.

Lev i Dagplejemødre i Boston

Nannies4Hire Tip: Hvis du er på udkig efter en Boston barnepige, besøg Boston barnepige agenturer eller du søger potentielle kandidater online. Udnyt det faktum, at der er snesevis af gymnasier rundt. Du kan være i stand til at finde en barnepige med grundskole eller barnets udvikling uddannelse.