Nanny: International Dagplejemødre Tips

Medlemskab af internationale Nanny Association

Den internationale Nanny Association er åben for alle dem af de mennesker, der er involveret i børnepasning i hjemmet. Medlemmerne omfatter barnepige agenturer, barnepiger, undervisere, arbejdsgivere og alle andre, der er involveret i støtte eller fremme af barnepige tjenester. Den internationale Nanny Association tilbyder en række kategorier for medlemskaber, herunder følgende:

 1. Individuel Medlemskab-Medlemskabet er åbent for en individuel barnepige eller familie.
 2. Standard-Medlemskabet svarer til den enkelte medlemmer, men omfatter også den årlige Register over Nanny uddannelsesprogrammer samt en liste i denne vejledning.
 3. Støtte-Medlemskabet omfatter alle de ovennævnte, og desuden giver mulighed for op til tre kopier af biblioteket og op til to navne, der er anført i kataloget.

For at få medlemskab i det internationale Nanny Association, bør du vælge hvilken medlemskab mest relevant for din situation, skal du udfylde online-formularen, og indsende betaling.

Nanny Credential eksamen

Den internationale Nanny Association skabte barnepige legitimationsoplysninger eksamen for at måle en barnepige viden på børnepasning feltet. Eksamen er en tidsindstillet 90 minutter test. Den internationale Nanny Association anbefaler, at enhver, der tager testen har mindst 200 timer i børnepasning oplevelse. Det anbefales også, at en barnepige have up-to-date førstehjælp certificering. Testen dækker følgende emner:

 1. Familier vækst og udvikling
 2. Familie og barnepige meddelelse spørgsmål
 3. Child vejledning
 4. Mangfoldighed uddannelse og bevidstgørelse
 5. Learning teknikker
 6. Personlige egenskaber
 7. Sikkerhedsspørgsmål
 8. Ledelse og organisatoriske færdigheder
 9. Sundhed og ernæring
 10. Professionalisme

Anbefalet praksis for Nanny forhyringskontorer

Den internationale Nanny Association har udstedt en anbefaling af praksis for barnepige forhyringskontorer. Disse barnepige placering praksis omfatter følgende:

 1. Potentielle beskæftiger familier bør vide, hvordan den indledende samtale med barnepige ved placering agentur blev håndteret.
 2. Agenturet skal kontrollere både personlige og beskæftigelsesmæssige referencer og videregive disse oplysninger til familien interesseret i at ansætte barnepige.
 3. Den internationale Nanny Association mener, at der bør udstedes en skriftlig aftale eller kontrakt mellem barnepige agentur og familien, og hver part bør have en kopi af den underskrevne aftale.
 4. Betingelser for tidsfrister, restitutioner og udskiftning spørgsmål bør klart fremgå i aftale eller kontrakt.
 5. Den barnepige agentur bør give barnepige så mange oplysninger som muligt om familien.
 6. Agenturet bør hjælpe barnepige i udarbejdelsen af ​​en kontrakt for sig selv og familien.
 7. Den barnepige skal have en oversigt over alle udgifter og gebyrer i forbindelse med sin tilknytning til barnepige agentur.
 8. Agenturet bør overholde alle gældende love vedrørende transaktionen og samtykke barnepige tjenester.

English Nanny

En engelsk barnepige er undertiden omtales som guvernante. Hendes primære ansvarsområder er at passe et barn eller børn, og hun er typisk en live-i medarbejder. Engelske barnepiger behøver ikke at have en formel uddannelse, men der er skole til rådighed, som uddanne professionelle babysittere. Familier, der ansætter engelske barnepiger, der har taget eksamen med en professionel certifikat typisk indgå en kontrakt med den barnepige, der omfatter sygesikring, skattefordele, og betalte ferier. Mange af disse skoler er tilknyttet den amerikanske Råd Nanny Skoler og Den Internationale Nanny Association.

Tillidshverv Tilgængelig for Dagplejemødre

Den første tilhørsforhold, der altid kommer til at tænke den INA som står for International Nanny Association. Andre er Alliance of Professional Nanny agenturer og Dagplejemødre som Parenting Partners. De fleste nationale barnepige tjenester er tilknyttet en af ​​disse eller måske endda Better Business Bureau. Du kan tjekke din lokale handelskammer for andre lister. Der er også uformelle barnepige støttegrupper tilgængelige online via tjenester som Yahoo Grupper. Disse uformelle grupper skabe støtte mellem barnepiger og give dem mulighed for at tale om de op-og nedture i deres positioner til andre forståelse barnepiger.

International Nanny Association

Den internationale Nanny Association startede i 1985. INA er en non-profit, uddannelsesmæssige forening for barnepiger, barnepige arbejdsgivere, barnepige placering agentur ejere, barnepige pædagoger og leverandører af særlige tjenester i forbindelse med barnepige erhverv. Blandt de nationale barnepige tjenester er ved at forpligte sig til faglig ekspertise.

Ansættelse en asiatisk Nanny

Mange familier vælger at ansætte en international barnepige til at tage sig af deres børn, og asiatiske barnepiger er populære valg. Selv om denne mulighed er helt sikkert tilgængelig, er der nogle retningslinjer, der skal følges, før du kan leje en asiatisk barnepige.

 1. Din asiatiske barnepige skal ansøge om visum, før de rejser til et andet land.
 2. Du bør kontakte den internationale Nanny Association for spørgsmål vedrørende den asiatiske barnepige juridiske ret til at arbejde for dig.
 3. Den internationale Nanny Association har skabt en barnepige eksamen, som, hvis den vedtages, vil give en asiatisk barnepige mere troværdighed som børnepasning arbejdstager.
 4. Du bør få adgang til US Department of Labor websted for retningslinjer for ansættelse af en asiatisk barnepige.
 5. Du bør også spørge, om barnepige er i stand til at tale enhver engelsk, hvis kommunikationsevner er vigtige for dig.

International Au Pair Association

Den internationale Au Pair Association blev grundlagt i 1994 af førende au pair organisationer. Den IAPA hjælper overvåge og forbedre kvaliteten af ​​au pair udvekslingsprogrammer. Det virker med de nationale barnepige tjenester over hele verden til at beskytte og vejlede au pairer og familier.

Canadisk Nanny

Den nemmeste måde at leje en canadisk barnepige er at benytte sig af en canadisk barnepige agentur. Canadiske barnepiger kan logge på med et agentur i håb om at sikre et job. Familier, der er interesseret i at søge efter en canadisk barnepige kan derefter få adgang et agentur database og se på de tilgængelige barnepiger. De fleste af disse agenturer tilbyde følgende oplysninger om canadiske barnepiger:

 1. Direkte kontakt med barnepige.
 2. Dybdegående profil barnepige, herunder erfaring, uddannelse, sprog, medicinsk uddannelse, og kriminel baggrund check.
 3. Fuld, deltid, samboende, eller leve-out tilgængelighed.
 4. Screening proces til rådighed for potentielle arbejdsgivere.
 5. Jobopslag fra de enkelte familier, der søger efter en canadisk barnepige.
 6. Familie profiler, som omfatter kravene i hver familie i forhold til at ansætte en barnepige.
 7. E-mail opdateringer til de registrerede familier og barnepiger.

Stats for Dagplejemødre i USA

Ifølge Den Internationale Nanny Association, 52 procent af alle erhvervsaktive mødre har børn under et år. Omkring en tredjedel af alle børn under fem er under opsyn i barnets hjem med en barnepige eller in-hjemmeplejepersonalet eller en national barnepige service. INA hedder efterspørgslen efter barnepiger er en anslået 70.000 for hele nationen.

Ledsagere for pensionister

Den internationale Nanny Association har på opkald ledsagere til rådighed på daglig basis for at hjælpe pensionister. INA har én gang opgaver eller igangværende positioner. Ledsageren hjælper med husstandens behov, herunder tilberedning af måltider, Dyrepasning, ærinde kører osv Companions ledsage pensionister til læge udnævnelser, hår udnævnelser, shopping, teater, golf, og alle andre udflugter. Tjek nationale barnepige tjenester for lignende følgesvend situationer.

Nanny Overvågningskameraer

Den internationale Nanny Association har opstillet følgende retningslinjer for brug af barnepige overvågningskameraer:

 1. Det foretrækkes, at arbejdsgiveren diskutere brugen af ​​en barnepige overvågningskamera før barnepige er hyret.
 2. Den internationale Nanny Association anbefaler, at en skriftlig aftale er underskrevet af både familien og barnepige om brug af et overvågningskamera.
 3. Foreningen mener også, at enhver brug af skjulte kameraer kan medføre forlegenhed og det efterfølgende tab af en barnepige.
 4. Foreningen påpeger også, at mindre kvalitet kameraer ikke kan udvise tilstrækkelige tidsrammer eller præcise billeder.
 5. Den internationale Nanny Association antyder også, at beskæftiger familier bliver fortrolige med deres statens love om brug af barnepige overvågningskamera.
 6. Foreningen advarer også forældre til at opsige en barnepige straks efter mistanke om vanrøgt eller misbrug.

Information til familier på at ansætte en barnepige

Den internationale Nanny Association har specifikke retningslinjer til brug i at interviewe og ansætte en barnepige. To af de vigtigste punkter at huske, men omfatter følgende:

 1. Stol på din intuition. Selvom alt ser godt ud på papiret, hvis du er i tvivl om den barnepige, du interviewe, holde søger.
 2. Interview barnepige mere end én gang. Mens du sandsynligvis vil danne et indtryk af barnepige, og hun vil danne sig et indtryk af dig under det første interview, det er fornuftigt at planlægge mindst én flere interview for at se, om du både har det på samme måde igen.

Den internationale Nanny Association anbefaler også spørger flere "hvad nu hvis" spørgsmål for at forsøge at forstå barnepige filosofi og synspunkter om børnepasning. Selvfølgelig er det vigtigt at finde ud af om hendes erfaring, uddannelse og forventninger fra jobbet, men du bør også komme til at kende hende personligt såvel. Vil hendes personlighed passer ind i din families livsstil? Er hun også stille eller for højt for dine børn? Alle disse punkter skal overvejes. Endelig International Nanny Association anbefaler også tjekke referencer to gange, især hvis du er interesseret i at ansætte en bestemt person.

Årlig Register over Nanny uddannelsesprogrammer

Den internationale Nanny Association årlige Register over Nanny træningsprogrammer, Nanny forhyringskontorer og Special Services indeholder en liste over mere end 300 barnepige agenturer, skoler og tjenester. Medlemmer af internationale Nanny foreningen kan bruge denne mappe til at finde andre organer og skoler, som er placeret over hele landet. Oplysninger om barnepige skoler omfatter adgangskrav, omkostninger, uddannelsens varighed, og den finansielle støtte. Dagplejemødre må anvende det internationale Nanny foreningens bibliotek for at finde forhyringskontorer. Familier kan bruge biblioteket for at søge efter agenturer i deres område.

Hvad er den internationale Nanny Association?

Den internationale Nanny Association blev grundlagt i 1985 som en non-profit forening for babysittere. Foreningens medlemmer omfatter også dem, der uddanner potentielle barnepiger, sted barnepiger i beskæftigelse, yde støtte til barnepiger, og leje barnepiger ind i deres hjem. Den internationale Nanny Association bestræber sig på at gøre følgende:

 1. Respekter dem, der er forpligtet til børnepasning.
 2. Støt de familier, der søger bistand fra en barnepige.
 3. Opretholde høje forventninger til en professionel måde for alle medarbejdere.
 4. Fremme fysiske, følelsesmæssige, uddannelsesmæssige og sociale trivsel af et barn.
 5. Støtte en barnepige personlige vækst og faglig udvikling.

Russisk Nanny

Før en amerikansk familie kan leje en russisk barnepige, bør de være bekendt med de retningslinjer, der er oprettet af det amerikanske Department of Labor om at ansætte en udenlandsk arbejdstager. Den sikreste og mest grundige metode til at ansætte en russisk barnepige er at gå gennem den internationale Nanny agenturet. Agenturet vil sørge for, at både familien og barnepige er repræsenteret på passende vis. Den internationale Nanny Agenturet kan også besvare ofte stillede spørgsmål vedrørende udenlandsk beskæftigelse, interviewe en barnepige, baggrundstjek, og andre oplysninger vedrørende ansættelse af en barnepige. Den russiske barnepige vil blive tilskyndet til at oprette en profil, der giver oplysninger om sin uddannelse, erfaring, alder, og selv sprogkundskaber.

Bistand fra INA

Den internationale Nanny Association har en liste over nationale barnepige tjenesteydelser tilstand. Det har også nyttige oplysninger for familier og uddannelsesmæssige ressourcer. INA har sin egen presse galleri og har endda en "barnepige af året" tildeling.

Nanny og familie-aftalen

Den internationale Nanny Association har udarbejdet en generisk barnepige og familie aftale. Denne aftale skulle gøre det muligt både barnepige og familien til at nå frem til en konkret aftale om vilkårene for barnepige ydelser og forpligtelser med at ansætte familie. Aftalen omfatter emner, såsom løn, forsikring, ydelser og skattemæssige overvejelser. Den internationale Nanny Foreningens Nanny og familie-aftalen omhandler også andre relevante spørgsmål, herunder følgende:

 1. Familie forventninger
 2. Nanny forventninger
 3. Husholdningernes Information
 4. Nødplaner
 5. Måltider
 6. Disciplin

Denne plan vil fjerne noget af den stress og / eller misforståelser, der kan opstå mellem den ansættende familie og barnepige i fremtiden.