Nanny: Find en barnepige Tips

Hvad er en Nanny agenturet?

Nannies4Hire Tip: I mange tilfælde barnepige agenturer også ansætte rådgivere til at sikre en smidig overgang for både barnepige og den ansættende familien. Familier søger efter en barnepige kan bruge en barnepige agentur til at hjælpe dem i deres søgen.

At finde den rigtige barnepige for din familie

Du kan finde den bedste barnepige i verden i form af kvalifikationer, erfaring, og endda uddannelse, men hvis hun ikke har et godt forhold til dig og dine børn, vil hun ikke være den rigtige barnepige for dig. Så hvordan kan du gå om at finde en barnepige, der vil passe ind i din familie? Overvej følgende punkter:

 1. Dit barnepige skal være villig til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have vedrørende sine oplevelser, sin uddannelse, sin uddannelse, og hendes filosofi om børnepasning.
 2. Din barnepige skal mødes og endda overgå dine forventninger vedrørende de job opgaver du har bestemt til at være til gavn for din familie.
 3. Din barnepige bør følge de specifikke retningslinjer, du har angivet vedrørende dit barns daglige tidsplan og eventuelle adfærd spørgsmål, der måtte opstå.
 4. Din barnepige bør forstå, at enhver og alle misforståelser eller problemer i din husstand skal bringes til din umiddelbare opmærksomhed.

Finde en barnepige behøver ikke at være svært, hvis du er klar over dine forventninger og villig til at åbne dit hjem til nogen, der vil blive som et medlem af din familie.

Positive Karakteristik af en barnepige agentur

Når du begynder en barnepige søgning på nettet, kan du blive overrasket over mængden af ​​nanny agenturer til rådighed. Med så mange agenturer, hvordan kan du vide, hvilken en til at vælge? En god barnepige agentur bør tilbyde følgende karakteristika til at hjælpe dig i din søgen efter den perfekte barnepige for din familie.

 1. En barnepige agentur ansat listen skal være aktuelle.
 2. Potentielle arbejdsgivere bør have adgang til den fulde liste over babysittere til rådighed.
 3. De, der forsøger at finde en barnepige, bør kunne få adgang til BIOS og profiler.
 4. Omfattende baggrundskontrol bør stilles til rådighed.
 5. Tilmelding til barnepige Agenturets websted skal være nemt at bruge.
 6. Den barnepige agentur skal afklare enhver og alle gebyrer for brug af en barnepige registreringsdatabasen.
 7. Den barnepige agentur skal give klare instruktioner til kontakt mellem barnepige og hver familie.

Reklame for en barnepige

Uanset om du forsøger at finde en barnepige eller finde en babysitter, til de kloge træk det gøre en kombination af trykte annoncer, søgning på nettet, bureau kald og endda sprede ordet. Første opgave er at identificere dine personlige behov. Bestem hvor mange timer du har brug for børnepasning, og hvor meget du kan betale for hans eller hendes ydelser. I din annonce, understrege, at erfaring er et must. Må ikke ansætte en barnepige eller babysitter, bare fordi din træt af at interviewe. Hvis du ikke kan finde den rigtige pasform, holder reklamer og interviewe. Dine børn fortjener at få børnepasning, at du er tilfreds med.

Hvad er en Nanny agenturet?

En barnepige agentur fungerer stort set som et vikarbureau. En barnepige agentur typisk screener potentielle barnepiger, kontrollere deres baggrund og erfaring, før de underskriver dem op. Når de har underskrevet en barnepige op med deres virksomhed, en barnepige agentur matcher familier med barnepiger.

Mandlige Dagplejemødre

Når du leje en barnepige eller beslutter at finde en babysitter, kan du overveje at leje en mandlig barnepige, hvis du har alle drenge. Den mandlige barnepige indeholder alle de normale barnepige tjenester, plus de er i stand til at spille sport med dine børn. Antallet af mænd, der gælder som barnepiger er steget som vores samfund accepterer mænd som værende børnepasning udbydere. De fleste mandlige barnepiger er 20ish, omsorg for ældre drenge og opleves som lejr rådgivere, dagpleje arbejdstagere eller lærerens hjælpere. Mandlige barnepiger er værd at dine overvejelser, hvis du har drenge i alderen 7 og 14.

Undersøgelse din Nanny

Bekymringer kan opstå, efter at du finde en babysitter eller leje en barnepige. Det er klart, at indsatserne er temmelig højt, når du vælger en børnepasning udbyder. Hvis du en leje en barnepige fra et agentur, vil agenturet har udført omfattende baggrundstjek og strafferegistre kontrol af barnepige kandidat. Hvis du ansætter en barnepige uden et agentur selvom du er på din egen. Mange efterforskningsmæssige agenturer tilbyder nu servics at lette forældres sind. De kan tjekke for suspenderede kørekort, dårlig kredit (øger risikoen for tyveri) og falske referencer. Når du er klar til at afslutte din barnepige søgning, kan kalde en detektivbureau tilbyde et mål for sikkerhed og fred i sindet.

Reducere risici i Nanny Ansættelse

Hvis du leje en barnepige gennem et agentur, annoncer eller selv ord i munden, er der stadig risiko. Erhvervserfaring er ikke alt, når det drejer sig tid til at finde en babysitter. Du kan få at vide, om en kandidat er en god pasform ved at bede dem deres børnepasning filosofi. Spørg dem også om deres mening om disciplin og varetager nødsituationer. Den bedste måde at nedbringe risikoen, mens du finder en barnepige gennemfører en prøvekørsel af et par dage. På den måde kan du afgøre, om barnepige er et godt match til din familie.

Interview Spørgsmål til at finde en barnepige

Forældre bør bruge tid på at finde en barnepige, der vil passe ind i deres liv og livet for deres børn. En barnepige vil være en af ​​de primære omsorgspersoner i et barns liv, så at finde den bedste barnepige til jobbet er meget vigtigt. Inden du starter processen med at finde en barnepige, tage lidt tid til at skrive ned et par vigtige spørgsmål i et interview. Du kan bruge disse spørgsmål for hver af de barnepiger, du møder, inden du foretager din beslutning.

 1. Hvorfor vil du være en barnepige?
 2. Hvad er din erfaring med at tage sig af børn?
 3. Hvorfor forlod du dit sidste job?
 4. Hvad er din filosofi om disciplin?
 5. Hvilken type akut medicinsk uddannelse har du?
 6. Hvad er dine foretrukne fritidsinteresser?
 7. Hvad er den bedste del af at arbejde med og tage sig af børn?
 8. Hvad ser du dig selv at gøre i de næste ti år?
 9. Nævn en af ​​dine stærke sider, og en af ​​dine svagheder.

Web Nanny agenturer

Sigtning gennem internettet for at finde en barnepige eller finde en babysitter? Tjek på disse poster. Hvor længe har agenturet været i branchen? Har de liste erfarne barnepiger? Er nogen altid tilgængelig til at besvare spørgsmål? Grave dybt og stille masser af spørgsmål. Valg af et agentur på internettet kan være tankerne boggling når de forsøger at hyre en barnepige. Men med en lille undersøgelse, kan du finde det rigtige bureau, og derfor den rigtige barnepige.

Spørgsmål kan bruge, når at finde en barnepige

Inden du starter processen med at finde en barnepige, bør du lave en liste over spørgsmål, som du ønsker besvaret. Disse spørgsmål kan bruges uanset om du gør en selvstændig søgning eller bruge en barnepige agentur til at hjælpe dig med at finde en barnepige.

 1. Vil du have en live-i eller live-out barnepige?
 2. Hvor ofte vil dit barnepige nødt til at arbejde? Opdele det af dage og timer om ugen.
 3. Hvilke tjenester vil din barnepige forventes at give? Vil hun være forpligtet også til at gøre husarbejde, eller vil hendes primære opgaver kun indebærer at tage sig af dine børn?
 4. Hvor mange penge er du villig til at betale for en barnepige? Du bliver nødt til at beslutte, hvor meget du har råd baseret på mængden af ​​arbejde barnepige forventes at udføre.
 5. Hvad er den igangværende sats for live-i eller levende ud barnepiger i området? Du skal være parat til at betale omkring det samme beløb, som andre barnepiger er betalt.
 6. Hvilke kvalifikationer skal barnepige have? Har du værdi formel uddannelse i løbet af erfaring?

Sådan Find Dagplejemødre på internettet

En af de nemmeste måder at finde babysittere er at bruge internettet. Ofte forældre er noget mistænksom af at bruge internettet til at søge efter børnepasning. Der er fordele i at finde babysittere på internettet dog, herunder følgende:

 1. Screening proces-Hvis du bruger internettet til at finde babysittere, vil du sandsynligvis kontakte en barnepige agentur. Dette agentur vil have en online-screening database til at hjælpe dig med at indsnævre de valg for en barnepige.
 2. Tilslut information-Du kan hurtigt tilslutte alle de oplysninger, der kræves, når du begynder processen med at finde babysittere i dit område.
 3. Baggrundstjek-Hæderkronede Internetagenturer vil allerede have gennemført baggrundstjek på potentielle barnepiger, før de underskriver disse babysittere på.
 4. Statslige krav-On-line barnepige agenturer skulle have allerede mødt føderale eller statslige krav. Vær sikker på at du tjekke kvalifikationer et agentur, før du bruger dem til at finde babysittere i dit område.

Sådan Find en barnepige

Mange forældre vil gerne benytte sig af en barnepige, men de bliver intimideret, blot fordi de ikke ved, hvordan man finder en barnepige. Selvfølgelig, vil du ønsker en barnepige, der er troværdig, kvalificerede og erfarne. Hvordan kan du gå om at finde denne person? De følgende tips vil hjælpe dig i din søgning for at finde en perfekt barnepige.

 1. Ord i munden-Lad dine venner og familie ved, at du forsøger at finde en barnepige. De kan kende nogen til at anbefale. Men sørg for at tjekke andre referencer så godt.
 2. Lokale classifieds-Din lokale avis klassificerede afsnit bør have en liste over babysittere, der søger beskæftigelse. Igen er det meget vigtigt at du kontrollere referencer. Bare fordi en barnepige annoncerer i avisen, betyder ikke, at hun er kvalificeret til at tage sig af dine børn.
 3. Afgiv din egen annonce-Du kan også være i stand til at finde en barnepige ved at placere din egen annonce. Vær forsigtig, hvis du gør dette. Du ved ikke, hvem der skal være gældende for din annonce!
 4. Brug internettet-Internettet vil give dig en bred database over babysittere til at vælge fra. Sørg for, at virksomhed, du bruger, er hæderlige.
 5. Find et agentur-Endelig en god måde at finde en barnepige er at bruge et bureau. Du har måske agenturer i dit område, eller du kan bruge internettet til at søge efter et bureau.

Det tager en barnepige til at vide en Nanny

Rygere, der til sidst sparke vane er sandsynligvis mere kritiske over for deres stadig-ryger venner end nogen anden. Det er det samme med tidligere barnepiger. Hvis du har brugt år arbejdet som barnepige og derefter flyttede til ægteskab og en familie af din egen, er du sikkert hyper-kritisk over for alt, hvad din nye barnepige gør. Tænk på, hvor mange gange du har tænkt dig selv (eller sagt højt), "I min dag ..." eller "Da jeg var en barnepige ..." På et tidspunkt i dit liv, har du sandsynligvis lovet dig selv, du vil aldrig lyde som det. Tja, gæt hvad? Du gør!

Ligesom noget, er det vigtigt at huske, at tingene ændrer sig og udvikle sig over tid. Måske iført jeans med huller i knæene var en konkret bandlyst, da du var en barnepige. Nu ikke så meget af en big deal. Hey, sygeplejersker plejede at have til at bære stivede hvide og en ammende kasket, men ikke længere. At finde en barnepige, at børnene er glade for, og som passer i familieenheden komfortabelt er ikke altid en nem opgave. Så prøv at give din barnepige en lille smule slæk. Det vigtige er, at hun er kvalificeret, har up-to-date førstehjælp og CPR uddannelse, og ure dine børn.

Når det hele er sagt og gjort, er du nødt til at spørge dig selv, hvad der betyder noget mere, det faktum, at din barnepige sætte nogle pink og blå striber i håret, eller at hun virkelig forbinder med børnene og gør et stort stykke arbejde?

Finde en barnepige på det lokale universitet

Hvis du tilfældigvis bor ved siden af ​​en skole eller et universitet, der tilbyder et eksamensbevis i barndommen undersøgelser, du er i lykke! At finde en barnepige kan være lige så nemt som at lade fakultet ved, du har et job åbning (de vil videregive oplysninger til deres bedste studerende), eller skrive en "Nanny Wanted" skilt på skolens opslagstavle.

Leje en universitetsstuderende er især godt, hvis du kun har brug for en barnepige for sommermånederne. Naturligvis vil den studerende vender tilbage til skolen i efteråret. Ved at leje en Early Childhood studerende, vil du være at give dem uvurderlig erhvervserfaring. I stedet for bare at diskutere casestudier, vil den studerende have mulighed for at interagere med børn i den virkelige verden. Det er muligt, at den erhvervserfaring, du tilbyder disse studerende kan bruges til at tilfredsstille enhver praktikplads kræves til eksamen. Hvis der er noget, vil du blive at give universitetsstuderende en chance for at tjene nogle kolde, hårde, kontanter. Det er noget hver universitetsstuderende kan bruge.

Så hvis du tænker om at finde en barnepige til at arbejde i dit hjem for sommermånederne, ikke undervurdere de færdigheder og motivation universitetsstuderende. Ring til skole og bede registrator at lade fakultet ved, du har brug for en barnepige

At blive en barnepige Finder

Hvis du har haft erfaring med at arbejde med barnepiger gennem årene, har du sikkert fået et væld af viden til at dele. Andre familier i processen med at finde en barnepige kan komme til dig for at få råd om, hvordan man finder en barnepige. Måske har du selv var en barnepige for en tid. Hvis du har fået den slags erfaring og knowhow, når det kommer til erhvervslivet med at ansætte og / eller arbejder som barnepige, nu kunne være tid til at overveje at starte din egen barnepige finderen forretning.

Som en barnepige Finder, kan du være den midterste person, en der matcher familier og barnepiger. At være en barnepige Finder er et værk fra hjemmet venture, der kunne være et liv-saver til familier på en barnepige søgning!

Hvis du beslutter at prøve at åbne en barnepige søgning forretning, gøre en lille smule hjemmearbejde først. Husk, det er en forretning, og det betyder at du bliver nødt til at holde styr på indtægter, omkostninger, afgifter mv Tjek erhvervslovgivningen amerikanske for netop din tilstand for at finde ud af, hvad du skal gøre for at starte din egen virksomhed. Du skal nok bruge en lille smule af opstart penge til reklame, en computer, printer, software, erhvervslicens, og penge til reklame.

Med alle de erfaringer og bag-kulisserne kendskab til barnepige forretning, bør din iværksættersamfund venture en succes.

Nanny Break Ups er svært at gøre

Lad os sige, du har været igennem processen med at finde en barnepige, hyret nogen for en kort periode, og derefter det utænkelige skete. Måske har du eller din partner har mistet dit job, og pludselig kan du ikke råd til at betale barnepige. Måske barnepige blev fanget opfører sig upassende eller værre, mishandle børnene. Uanset årsagen, skulle du lade hende gå.

Det er to helt forskellige lay-off-proceduren. I det første scenarie, er der ikke noget galt med barnepige tjenester; du kan bare ikke råd til at beholde hende for tiden. I det andet scenarie, kan du have nogle kriminelle spørgsmål (værste fald), eller du er simpelthen ikke tilfreds med hendes ydelser. Følgende er ideer til, hvordan man håndterer hver enkelt situation:

1) Kan ikke råd til at holde barnepige? Sørg for at have en åbenhjertig diskussion med barnepige om hvordan heldig du skulle have opdaget hende gennem barnepige finderen agentur. Tal om det faktum, at så meget som du har brug for en barnepige, du kan bare ikke gøre det lige nu. Vær ærlig med hende. Fortæl hende hvad der er sket. Så sørg for at tilbyde hende bistand, hun måske har brug for at finde en barnepige job. Medmindre du har grund til ikke at tilbyde hende en glødende anbefaling brev og endda nogle navne og numre af folk du kender er på udkig efter en barnepige. Forhåbentlig i den kontrakt mellem dig og din barnepige, du gav dig selv en exit klausul for situationer som denne.

2) Hvis du rent faktisk er fyring din barnepige, er det vigtigt at være ærlig. Tal med hende om, hvad der gik galt, og lade hende vide, at du ikke vil være til rådighed for en god reference.

Det er aldrig nemt at lade nogen gå fra deres job, men det er nogle gange nødvendigt. Gør det med takt, ærlighed og respekt for den enkelte.

Nanny Needed - STAT

Nogle gange er du ikke klar over, du har brug for eller ønsker en barnepige indtil en mulighed kommer op. For eksempel kan du være i supermarkedet efter en travl dag. Du ved, du er nødt til at bringe din datter til ballet lektioner, og hvis du ikke får hende der snart, hun kommer til at være sent. Når du får hende til ballet, vil du nødt til at haste hjem for at få aftensmad i gang og så er der den enorme bunke vasketøj venter på dig.

Du næppe selv se, hvad du kaster ind i vognen. Når du kommer hjem, opdager du din uheld kastede en graviditet kit i din kurv (det var Antag at være en tandblegning kit) og i stedet for en shampoo flaske, du greb en flydende afføringsmiddel. Herregud! Nanny behov - STAT! Hvis bare du havde taget tid til at læse "Nanny Fri" plakat af butikkens exit. En barnepige ville have haft tøjet vaskes, tørres og foldes. Hun kunne have bragt din datter til ballet lektioner og havde nadver begyndte så når du kom hjem, ville alle du har haft at gøre ville være at afslutte madlavning måltidet. Uden at angst-redet skub til at komme hjem så hurtigt, har du måske bremset nok til rent faktisk at købe de rigtige dagligvarer.

Måske er det tid til at gøre en barnepige søgning og tjek Nanny for Hire klassificeret.

Hvor finder man en Nanny

Du vil vide, hvornår det er tid til at hyre en barnepige. Når du har været igennem to eller tre babysittere der kan ikke påberåbes til at arbejde, når du har brug for dem, eller når du har opbrugt din mor eller mor-in-law med børnepasning arbejde, er det tid til at finde en bedre løsning. Der er et par forskellige måder at finde en barnepige, herunder følgende:

 • Classifieds. Tjek den lokale avis for kvalificerede barnepiger søger arbejde.
 • Søge input fra venner og naboer. Hvis de har en barnepige, kan de sandsynligvis give dig navn og telefonnummer på det organ, hvor de opdagede deres barnepige, eller andre tips om at finde en barnepige, som du ikke havde tænkt på.
 • Nanny forhyringskontorer. Ofte kan du registrere dig som medlem online, som giver dig mulighed for at søge deres database af passende babysittere.
 • Placer en annonce for en sommer barnepige på et college, universitet eller gymnasium opslagstavle.

Finde en barnepige er ikke svært, det trick er at finde en passende, kvalificeret, professionel barnepige. Det er ikke til at sige, en studerende ikke vil være en dedikeret barnepige for dig, men den person, du leje vil være våger over dine børn, så du vil være sikker på de ved, hvad de laver, og kan håndtere eventuelle nødsituationer der kan komme op.

Find en barnepige for børn i førskolealderen

For at finde en barnepige for en preschooler, mange forældre er afhængige på anbefalinger fra familie, venner, eller endda deres barns børnelæge. Selvom det kan være en fantastisk måde at finde den perfekte barnepige til dit barn, kan du også trække på hjælp fra en barnepige agentur, enten lokalt eller online. Du kan gøre et virkeligt barnepige søgning på computeren ved at udfylde de kriterier, der er anmodet om, herunder forventninger, løn og kvalifikationer. Når du har fundet en potentiel barnepige, vil det være tid til at interviewe hende. Hvis du har brug for en barnepige for din preschooler, vil du ønsker at optage følgende spørgsmål:

 1. Hvor meget fjernsyn tror du et barn skal se hver dag?
 2. Hvad er din filosofi om disciplin?
 3. Tror du på time-outs?
 4. Hvordan har du det med at se andre børn under legeaftaler?
 5. Hvilken type af medicinsk uddannelse har du haft?
 6. Hvor strengt vil du følge en tidsplan?
 7. Hvorfor har du afslutter dit sidste job?
 8. Hvad er dine foretrukne fritidsinteresser?
 9. Hvordan underholder børnehaveklasse alderen børn?

At finde en barnepige for et spædbarn

At finde en barnepige for et spædbarn kan være vanskeligere end at finde en barnepige for et ældre barn. Mens børn generelt kræver en masse tid og energi, er spædbørn særligt krævende i deres hjælpeløshed og total afhængighed af nogen til at passe dem. Forældre kan bruge en barnepige agentur, annoncere i rubrikannoncer, eller bede om anbefalinger fra venner og familie, men de vil stadig nødt til at udarbejde en liste over vigtige spørgsmål for at hjælpe dem med at finde en barnepige for deres barn. Interview spørgsmål bør indeholde følgende:

 1. Hvor længe har du været ansat i denne barnepige agentur?
 2. Hvad var dit sidste job?
 3. Hvad medicinsk uddannelse har du haft?
 4. Hvor meget erfaring har du haft med spædbørn?
 5. Hvor godt håndterer du en krise?
 6. Hvordan du reagerer på en grædende baby?
 7. Hvordan har du det, hvis en baby græder i længere tid?
 8. Hvad synes du er dit hovedansvar mod et spædbarn?
 9. Tror du, at du kan forkæle et spædbarn? Hvis ja, hvordan?
 10. Er du en organiseret menneske? Giv mig nogle eksempler?

Samboende Nanny Søg

Gennemførelse af en live-i barnepige søgning kan være stressende. En live-i barnepige vil i det væsentlige blive en del af din familie. Selvfølgelig vil der være en periode med tilpasning til både din familie og din barnepige. Når du udfører en live-i barnepige søgning, bør du overveje følgende tips:

 1. Har du plads i dit hjem for en live-i barnepige? Hvis ikke, er du villig til at foretage de nødvendige opholdsrum?
 2. Din familie og din nye barnepige skal bruge lidt tid på at kende hinanden, før hun flytter ind.
 3. Vær sikker på at du og din barnepige forstå og er enig med alle logistikken i din aftale. Før du begynder en barnepige søgning, er det en god ide at skrive dine forventninger.
 4. Få professionel hjælp fra en advokat eller retshjælp til at hjælpe dig med at designe en barnepige kontrakt. Dette vil beskytte både dig og din barnepige.
 5. Vær sikker på din kontrakt fastsætter vigtige elementer, såsom overarbejde, feriepenge, ekstra afgifter mv
 6. Har din barnepige give up-to-date og præcise referencer. Når du søger efter en barnepige, er det bydende nødvendigt, at du tjekke referencer, før du leje!
 7. Hvilken type uddannelse eller erfaring har din barnepige have?

NY Nanny

Hvis du søger efter en NY barnepige, er der flere punkter, du skal huske på.

 1. Hvis du bruger en barnepige agentur, bør det være licenseret med New York City Department of forbrugeranliggender.
 2. Hvis du bruger en barnepige agentur, skulle have fået en NY barnepige og bestået en baggrundskontrol
 3. Kig efter en NY barnepige, der er medlem af en faglig barnepige organisation, såsom Den Internationale Nanny Association.
 4. Overveje at leje en NY barnepige, der bor inden for 25 miles af dit hjem.

Hvordan jeg Gennemføre en barnepige søgning?

Gennemførelse af en barnepige søgning er ikke så svært som du måske tror. Selvfølgelig kan du altid søge efter barnepiger i klassificerede del af avisen, eller du kan bede venner og familiemedlemmer om hjælp. Men en af ​​de nemmeste måder at gøre en barnepige søgning er gennem en online barnepige søgning agentur. Nanny søgekriterier normalt omfatter følgende data:

 1. Liste over babysittere søger beskæftigelse pr staten.
 2. Liste over live-i barnepiger eller lever-out barnepiger.
 3. Liste over babysittere, der bor inden for en vis radius af dit hjem. Hvis du bor tæt på statsgrænsen, kan dette filter omfatte en anden stat også.
 4. Liste over babysittere med en arbejdstilladelse for dit område.