Nanny: Deltid Dagplejemødre Tips

Respekt for Part Time Nanny Job

At finde en del tid barnepige, at du og din familie elsker ikke er altid let. Bare tænk på alle de mennesker, du har mødt i dit liv, og hvor mange af de mennesker, du ikke specielt kan lide. Det betyder ikke, din asocial, det betyder blot, at ikke alles personlighed er en tæt match til din.

Så når du finder en del tid barnepige, der virkelig passer ind i familien, holde hende! Den nemmeste måde at gøre det på er ved:

1) At være ærlig. Lad hende vide lige fra starten, at jobbet er kun for en del tid barnepige.

2) Hvis jobbet er for en del tid barnepige, og for en midlertidig tid, lad barnepige vide. Forsøg ikke at narre barnepige til at tro stillingen kan udvikle sig til noget fuld tid og / eller permanent. Hvis du ikke er sikker på, at være helt ærlig.

3) Lad din del tid barnepige ved, at du sætter pris på hende, og hvad hun gør. Spørg om hun vil give dig første overvejelse (forudsat at hun ikke allerede fundet et job), hvis du har brug for at ansætte en anden del tid barnepige i den nærmeste fremtid.

4) Hold kontakten med din del tid barnepige, selv efter du ikke længere har brug for den holdning fyldt. Stalking er ikke ligefrem den idé! Men for at sende en fødselsdag kort i mail eller en hurtig bemærkning se, hvad hun er op til er en fantastisk måde at holde kommunikationslinjerne åbne. Du ved aldrig, hvornår du får brug for en del tid barnepige i en snæver vending, og du virkelig ønsker at være i stand til at kontakte den, du og din familie virkelig kan lide.

Den sidste ting du ønsker, er at afslutte en del tid barnepige arbejde sigt uden så meget som en "tak". Efter alt, medmindre du kan forudsige fremtiden, du aldrig vide, hvornår du får brug for at genansætte den del tid barnepige.

Find et job som en moden Deltid Nanny

Så meget som du nyder dine børn, er der en lille del af dig, der ikke kan vente lidt Lulu at flytte ud, så du kan slå hendes soveværelse i denne tatovering parlor du altid har ønsket at køre. Så kommer den store dag. Lille Lulu går på universitetet, får hendes egen lejlighed, og bevæger sig på. Nu hvor du er en "vis alder", som tatovering parlor ikke synes som en rigtig god idé længere. For det første år, du forlader soveværelset præcis som Lille Lulu forlod det, håber, at hun kan beslutte at afslutte college, flytte hjem, og daske rundt ud af dig for resten af ​​hendes liv.

Vent et øjeblik! Gå bang dit hoved mod en væg eller andet sted. Hvad tænker du på? Det er bare den Empty Nest Syndrome taler. Du er nødt til at finde noget nyttigt at gøre med din tid. Hvorfor ikke tænke på at ansøge om en del tid barnepige job? Du har tonsvis af erfaring (du gjorde hæve dit eget barn ikke?), Og det ville få dig ud af huset! Brug lidt tid på at sætte dit CV sammen, skrive din profil på en online barnepige placering agentur, og krydse dine fingre. Der er sandsynligvis alle slags familier derude, der kunne bruge en moden, ansvarlig deltid barnepige ligesom dig.

Part Time Live In Nanny Contract

Hvis du overvejer at ansætte en del tid barnepige fra et andet land, eller endda fra en anden stat, bør du overveje at tilbyde en live-i kontrakten. Det betyder, at du betaler nogen for deltid barnepige tjenester, men samtidig give husly. At have en del tid barnepige er defineret som en person, der arbejder mindre end 40 timer inden for dit hjem. At have en del tid barnepige, der arbejder færre timer, men stadig har bopæl, dit tag rejser et par spørgsmål, du bør overveje. Før du kommer til at arbejde på at udvikle en aftale barnepige arbejde eller kontrakt, træne nogle af disse overvejelser på forhånd:

1) Hvor mange timer har du brug din del tid barnepige til at arbejde?

2) Er du på udkig efter en barnepige til at hjælpe på deltid i løbet af dagen, eller en nat barnepige, der kan hjælpe børnene med lektier, rette op i huset, og guffe børnene i seng, mens du er ude at arbejde et nathold?

3) Hvilken slags deltid barnepige løn du tilbyder? Husk, deltid babysittere er normalt betalt en smule mere end den igangværende sats på grund af mindre jobsikkerhed. Men det måske ikke nødvendigvis gælde for en del tid lever i barnepige. Man kan indvende, at de ekstra fordele ved at bo i huset (gratis kost og logi, brug af familiens bil, etc.) at kompensere for den ekstra løn en person i en levende ud barnepige job kan få.

4) Hvad er husreglerne? Vil du give din barnepige til at have gæster over under off-timer? Hvad med mad? Vil deltid barnepige være forpligtet til at købe sin egen mad, eller vil du give det?

Disse er blot et par beslutninger, der skal indarbejdes i barnepige arbejde aftalen og de har alle en indflydelse på, hvad deltid barnepige løn vil være.

Deltid Dagplejemødre Versus Deltid Babysitters

De fjorten-årig pige, der kommer ved hver lørdag nat til at se dine to børn, mens du går ud til en film bør aldrig kaldes en barnepige. Faktisk er der er en stor forskel mellem en babysitter og en professionel udleve barnepige job. Ikke sikker på forskellen? Tag et kig på denne checkliste:

1) En barnepige er en professionel med særlig uddannelse inden for førskoleundervisning.

2) En barnepige er ansvarlig nok til at håndtere dag-til-dag aktiviteter af husstanden.

3) En barnepige generelt har specialiserede kompetencer i børnepasning opdræt og kan have et barn eller børn af hendes egen (selvom det er ikke altid tilfældet).

4) En barnepige arbejder som en professionel og forventer at gøre en beboelig løn for, hvad hun gør.

5) Deltid barnepige positioner påtage sig mere ansvar end babysittere, herunder ved brug af familiens bil til at køre ærinder, transportere børnene til og fra aktiviteter, og forberede måltider for familien.

Tænk over det på denne måde: en babysitter er normalt nogen stadig i skole søger at tjene lidt ekstra lommepenge. Han eller hun kan være den bedste babysitter, du nogensinde har haft, men de helt sikkert ville kalde det deres profession. Deltid barnepiger er meget mere end babysittere, de er fagfolk på området.

Deltid Nanny aftalen

Bare fordi din barnepige kun kommer til at arbejde for dig på en deltid eller midlertidigt, betyder ikke, du skal give afkald på en barnepige aftale eller kontrakt. En barnepige aftale vil gøre det muligt at ansætte familie og deltid barnepige til udtrykkeligt, hvad de forventer at få ud af denne forretningsforbindelse. I nogle tilfælde vil sætte tidsfrister for beskæftigelse skal angives, som i tilfældet med en nyfødte pleje. I andre tilfælde kan en del tid barnepige forventes at arbejde et par timer hver dag eller så mange timer hver uge efter skole. Alle disse vigtige detaljer, samt løn beløb og fordele, hvis det er relevant, bør behandles før arrangementet begynder.

Dallas Deltid Dagplejemødre

En del tid barnepige i Dallas-området, kan have samme ansvar som en fuld tid eller endda leve i barnepige, men i mindre grad. Familier, der søger efter en del tid barnepige i området Dallas kan kræve deres barnepige til at gøre et vilkårligt antal opgaver. Opgaver kan omfatte følgende:

 1. Hjælpe med lektier.
 2. Kørsel til at spille datoer og fritidsaktiviteter.
 3. Tilsyn besøgende på børnene.
 4. Fastsættelse frokoster, snacks, middage, etc.
 5. Gør børnenes vasketøj.
 6. Undervisning små pædagogiske erfaringer når det er relevant.
 7. Dressing, badning, og fodre mindre børn

Løn deltidsuddannelse Dagplejemødre

En del tid barnepige løn kan variere meget afhængig af mængden af ​​timer, hun arbejder og tillægstolden som hun kan være ansvarlig for. Generelt kan deltidsansættelse barnepiger gøre alt fra $ 8 til $ 10 per time til så meget som $ 25 til $ 50 per time. Familier generelt se på flere spørgsmål, før der træffes afgørelse om en løn for en del tid barnepige.

 1. Konkurrencedygtige priser-Hvad er den igangværende sats for deltidsansættelse barnepiger i dit område?
 2. Told-vil blive krævet din barnepige til at gøre huslige pligter ud over de traditionelle børnepasning?
 3. Timer-Hvor mange timer per dag eller uge vil barnepige arbejde?
 4. Antal børn-Selvom du måske ikke forventes at betale dobbelt for to børn, vil du helt sikkert nødt til at betale mere end for pasning af et enkelt barn.

Del Tme Nanny deling

Deltid barnepige deling er en forholdsvis ny idé, der ofte overses. Deltid barnepige deling opstår, når to eller flere familier er i stand til at dele en barnepige på en af ​​to måder:

 1. En måde at deltage i en del tid barnepige deling er at gå sammen med en anden familie til at ansætte den samme barnepige. I dette tilfælde ville den barnepige arbejde så mange timer til en familie, og hun ville arbejde så mange timer til den anden familie.
 2. En anden måde for barnepige deling på arbejde, er ved at ansætte en barnepige, som vil se børn af begge familier på et eller andet af familiens hjem. Begge familier vil blive forventes at betale barnepige løn for begge metoder.

Opsætning Deltid Nanny deling

En del af succesen med deltid barnepige deling er at finde en anden familie villig til at dele en del tid barnepige. Deltid barnepiger kan virkelig ønsker at arbejde på fuld tid, men da de har svært ved at finde fuldtidsarbejde, barnepige deling er en farbar vej. Familier på udkig efter andre familier at dele en del tid barnepige kan gøre det på en række forskellige måder. De kan lade venner, naboer og pårørende ved, at de er villige til at dele en del tid barnepige. De kan også annoncere i de lokale Classifieds. Endelig kan de logge på med en barnepige service, der kan være i stand til at matche dem med en anden familie, og en barnepige, der er villig til at arbejde ud en del tid barnepige deling arrangement.

Dallas Nanny Ansvar

En del tid Dallas barnepige kan have et vilkårligt antal ansvar. Før en familie hyrer en del tid barnepige, bør de oprette en liste over pligter og ansvar og gøre dem klar til barnepige. Opgaver kan eller ikke inkluderer rengøring, chauffeuring, madlavning, og vaskeri. I mange tilfælde kan en Dallas barnepige, der har en del tid position ikke forventes at gøre husarbejde. For mere specialiserede del tid barnepige arbejde, kan en Dallas barnepige kun anvendes i en kort periode. For eksempel vil nyfødte barnepiger kun være ansat af en familie, indtil familien af ​​en nyfødt baby har fået igennem de første par uger efter barnet er født. Efter at moderen har genvundet fra arbejdskraft og levering, kan barnepige har deltidsbeskæftigelse ende. Sommertid barnepiger i Dallas kun arbejde, mens skolens ud, og de skal derefter søge efter en ny holdning, når skolen er startet igen.

CA Nanny

Det er ingen hemmelighed, at CA babysittere er i høj efterspørgsel, især i de større byer, og en del tid barnepiger er populære blandt familier af børn i alle aldre. CA deltid barnepiger er ofte ansat til at arbejde som sommer barnepiger, efter skole barnepiger, nyfødte barnepiger og halv dag barnepiger. Disse deltid barnepige positioner er så populære, at nogle barnepige agenturer appellerer til deltidsbeskæftigelse i CA-området. Dagplejemødre og familier kan matches på grundlag af deres specifikke behov og ønsker beskæftigelse. I nogle tilfælde kun CA babysittere ønsker midlertidig beskæftigelse, så deltid positioner er perfekt. For andre vil sikre en del tid barnepige position tillade CA barnepige at få værdifuld erfaring og stillingen kan udvikle sig til en lukrativ fuldtidsjob så godt.

Søgning efter en Atlanta Nanny

Mange Atlanta online barnepige arbejdsformidling tillader familier at tilmelde dig gratis for minimum tjenester. Dette gør at søge efter en Atlanta del tid barnepige lidt lettere. Familier kan foretage en indledende søgning efter en del tid barnepige og se på de tilgængelige deltid barnepiger i Atlanta-området. En barnepige personlige oplysninger vil blive holdt privat, men indtil denne familie har købt en medlemskab med tjenesten. Den gratis søgning vil give familier i området Atlanta en bedre idé om mængden af ​​deltidsansættelse barnepiger søger arbejde. Når en familie har tegnet med en barnepige agentur, kan kontakten mellem familien og en del tid barnepige begynde.

Atlanta Nanny

Atlanta barnepiger søger efter deltidsbeskæftigelse kan bruge en række forskellige metoder. Dagplejemødre kan annoncere i deres lokale aviser, informere venner, naboer og familier, de søger efter deltidsjob, eller post-annoncer i lokal børnelæge kontor. Deltid Atlanta barnepiger kan også bruge barnepige arbejdsformidling og on-line barnepige agenturer. Dagplejemødre kan tilmelde dig gratis på disse tjenester. De vil udfylde en ansøgning profil og deltage i en indledende samtale. Deres oplysninger vil så blive placeret i en database, der lagrer andre Atlanta barnepige oplysninger. Familier kan få adgang til denne database, som de søger efter en del tid barnepige.

Ved hjælp af en barnepige service for en del tid Nanny

Hvad er fordelene ved at bruge en barnepige arbejdsformidlingstjeneste at finde en del tid barnepige? Der kan være mere end du tror. Selv ansætte en del tid barnepige måske ikke synes så skræmmende som at leje en levende i barnepige, ved hjælp af en barnepige agentur eller placering service kan gøre din søgning lidt lettere. De fleste barnepige agenturer anmode potentielle barnepiger til at udfylde en profil, som viser deres uddannelse, erfaring, personlige oplysninger, og anmodede type beskæftigelse. Oplysningerne om en del tid barnepige anbringes derefter i en database, og familier kan søge i databasen ved hjælp af et filtreringssystem, som vil indsnævre deres søgning kun deltid barnepiger.

Baggrund Kontrol af Deltid Dagplejemødre

Når familier bruger barnepige forhyringskontorer, de normalt er afhængige af agenturet til at udføre en baggrund check. Baggrundstjek er færdig på bekostning af den ansættende familien, og de kan tilbyde nogle stykke i sindet, selv for de familier, der er interesserede i at ansætte deltid barnepiger. En baggrund check, vil køre en Social Security nummer spor, samt en tilstand kriminel kontrol, og en afdeling for motorkøretøjer søgning. Selvom det ikke er hver eneste oplysninger kan stilles til rådighed på deltid barnepige pågældende, bør der være tilstrækkelig information til at komme i gang. , Er derfor baggrundstjek lige så vigtigt for en del tid barnepige som en fuld tid barnepige.

Holde med Part Time Nanny Jobs

Hvis du søger efter en del tid barnepige job, er det vigtigt at tage det så alvorligt, som du ville gøre, hvis du var ansøger om et fuldtidsjob. Undertiden konnotationer af en del tid barnepige job er, at familien ikke er seriøs omkring leje eller at jobbet måske en eller anden måde ikke holde så mange ansvarsområder. Intet kunne være længere fra sandheden. Folk har alle mulige grunde til at ansætte en del tid barnepiger, men de kræver stadig en person med en professionel holdning, erfaring og uddannelse.

Hvis en del tid barnepige job er, hvad du har til at starte med, skal du bruge en del tid timer til din fordel. Hvis du har råd til, tage nogle efteruddannelseskurser i de timer, når du ikke arbejder. Jo flere færdigheder og uddannelse, du kan føje til dit CV, jo bedre er dine chancer for til sidst at finde fuldtidsbeskæftigelse som en barnepige.

På den anden side, hvis pengene er stram, overveje at arbejde din tidsplan omkring to deltids barnepige job. Så længe du stadig kan være til stede og pålidelig for familiens, der har hyret dig, der er intet galt med at holde to job. Bare ikke lade et job saft kvalitet og engagement ud af et andet job. Uanset hvor mange del tid barnepige job du holder, er du stadig ansvarlig for at give 100% på hvert sted

Ansvarsområderne for en del tid Nanny Job

Uanset om du er en fuld tid eller deltid barnepige, der konkret "no-nej'er", der skal overholdes. Det er klart, ting som rygning foran børnene, ser upassende tv eller lytte til eksplicit musik er et stort fedt nej-nej. Men hvad med nogle af de mindre indlysende ting, som at tale i telefon?

Den bedste ting at gøre, før du starter dit job som en fuld tid eller deltid barnepige er at spørge forældrene, hvad de anser for acceptable. Hvis der er en kontrakt (og der bør være!) Læse den grundigt og stille spørgsmål. Nogle familiens måske ikke engang tænke på de små detaljer som om du får lov til at lave en snack til dig selv, eller om de forventer du at bringe dine egne fødevarer. Er du lov til at tage børnene ud af huset for at besøge dine egne venner? Hvad med at have venner over? Disse er alle ting, du bør spørge de mennesker, du arbejder for, især hvis det ikke allerede er præciseret i barnepige kontrakt.

Husk, bare fordi du arbejder som en del tid barnepige betyder ikke, du har nogen færre ansvar. Det er vigtigt at have en god forståelse af, hvad der forventes af dig, før du accepterer den del tid barnepige job.

Sidst på eftermiddagen Deltid Nanny

Efter at have arbejdet en lang dag, er det sidste, du ønsker at gøre komme hjem, lave aftensmad, rydde op retterne, rydde bordet, og sidde med dit barn til at hjælpe ham eller hende med timers hjemmearbejde. Det er trættende for familier, der arbejder på fuld tid. Selvfølgelig du vil hjælpe dine børn! Du ønsker det bedste for dem, men virkeligheden er, du kan bare ikke gøre det hele. Det er en god grund til at leje en del tid barnepige. Sommetider børn gå til efter-skole programmer, hvor de afslutter deres hjemmearbejde, før forældrene samle dem op efter arbejde. Der er nogle virkelig gode statistikker at vise, hvorfor efter skole programmer er sådan en positiv oplevelse for skole alderen kids (bedre karakterer, for eksempel), men der er en masse gode grunde til at ansætte en del tid barnepige til at arbejde i dit hjem samt . For én ting, udstationering en del tid barnepige position giver dig mulighed for at bringe en person ind i dit hjem, der kan ikke kun hjælpe børnene med lektier, men kan også få aftensmad i gang, så når du kommer hjem fra arbejde, er du dag er i sandhed gjort.

Hvis dine børn er i skole hele dagen, er der ingen grund til at have barnepige børnepasning i dit hjem i løbet af disse timer. Lej en del tid barnepige til at dukke op på arbejde om en time, før børnene kommer hjem fra skole. Hvis de kommer hjem i bussen, kan deltid barnepige være der for at hilse på dem med en nærende mellemmåltid. Hvis de har brug for at blive hentet op fra skole, kan barnepige gøre det så godt! Nu, i stedet for at skulle forlade arbejdet hver dag for at hente dine børn fra skole, kan en anden dele dette ansvar.

Matchende en barnepige til Personlighed dit barn

Hvis du har et spædbarn, vil valget af, hvem du leje sandsynligvis relaterer direkte til den type erfaring og uddannelse barnepige har. Leje en del tid barnepige til at hjælpe med et spædbarn kommer til at involvere alle de sædvanlige spædbarn-rutinemæssige ting som forberedelse formel, badning baby, og sørg for barnet er sikkert i krybbe, at være opmærksom på eventuelle ændringer i barnets adfærd ( pludselig gråd magi eller pludselig sløvhed, for eksempel), og stimulere barnets sanser ved at tale, sang, og holde barnet. I denne situation en del tid barnepige skal være en, du kan lide, tillid, og hvem der har de rette kvalifikationer til jobbet.

Når ansætte en del tid barnepige til at passe skole alderen kids, der er mere forældrene er nødt til at tage hensyn til. En del tid barnepige kommer ikke til at brise ind i hjemmet og ændre dit barns personlighed. I hvert fald ikke i dit hjem! Hvis dit barn er en stille, genert, reserveret dreng, der hellere vil sidde stille og læse eller spille et brætspil end ramte Cykelsti, du burde nok ikke ansætte en del tid barnepige, der dukker op til interviewet i en cheerleading tøj med pompom s. En kandidat, der dukker op til interviewet med en sang som, "Lad os skrige (klap klap), lad os køre (klap klap), Lad os vise dem, hvordan det gøres (klap klap)" er nok ikke kommer til at være en god pasform til din reserverede barn. Så når du ansætter en del tid barnepige, huske dit barns personlighed, følelsesmæssige og fysiske behov.

Forståelse Rolle en del tid Nanny

Der er nogle gange en misforståelse, at en del tid barnepige er en meget gerne en babysitter - de kaldes i at arbejde lejlighedsvis og kun se børnene, så forældrene kan træde ud til en film eller en aften i byen. Sandheden er, en del tid barnepige administrerer samme ansvar som en fuld tid barnepige, hun bare gør det på mindre tid. For at blive betragtet som en "del tid barnepige" hun ville have til at arbejde mindre end 40 timer om ugen. Ligesom hendes fuld tid modstykke, ville hun være ansvarlig for en lang række ting, herunder (men ikke begrænset til):

 • Forberedelse og tilvejebringelse nærende snacks eller frokoster
 • Muligvis forberedelse eller starte aftensmaden til familien
 • Kørsel børn til arrangementer, fodbold praksis osv
 • Dagligvarer
 • Let rengøring

Hvis du tænker på at tilbyde nogen en del tid barnepige job, tage hensyn til alle de roller og ansvar, du vil have hende til have og spørge dig selv, hvis disse afgifter er doable i under 40 timer om ugen. Hvis arbejdsbyrden er betydelig, vil du måske tænke på at ansætte på fuld tid i stedet. Hvis du ikke har råd til at ansætte en fuldtids barnepige, overveje at organisere en barnepige aktieoption med en anden familie til at hjælpe skulder omkostninger.

Nervøs leje en nat barnepige til at passe til din nyfødte spædbarn? Du kan være i starten, men efter cirka to uger af lige søvnløse nætter, vil tanken om en nat barnepige begynder at se meget godt for dig. Have en baby tager en masse mental og fysisk udholdenhed. Din krop går gennem enorme stress under fødslen og levering, og så er det bare eskalerer det øjeblik du kommer hjem med den lille bundt af glæde. Hvis dette er dit første barn, og du tænker, "Hvor meget arbejde kan en nyfødt muligvis være?" Tro om igen.

Hver pip og græde de gør er dit job at dechifrere. Der er hyppige fodringer, bleskift, formel forberedelse, gad vide, bekymrende, spekulere, diskutere, og (hvis du har en baby, der ofte slynger) masser af tøj skiftende (både din og barnets). Dit vasketøj belastningen stiger og din evne til at finde tid til dig selv falder. Du vil blive træt. Tag ikke fejl af det.

Så, hvordan at ansætte en nat barnepige lyder nu? Uh huh. Kom ud telefonbogen, eller bedre endnu, logge på en barnepige placering agentur at se de nyeste profiler. En del tid barnepige, eller nat barnepige, vil give dig mulighed for at få nogle søvn natten uden at bekymre dig. For forældre, der ikke ønsker helt at opgive den tid med barnet om natten fodringer, ansætte en barnepige kun at arbejde et par nætter om ugen ville være den perfekte løsning! Hvem ved, som barnet vokser og bliver et lille barn, kan din nat barnepige bare vokse med familien og blive en mere fast bestanddel omkring dit hjem.

Forståelse Deltid Nanny Pay

Må ikke blive overrasket, hvis du har fundet den perfekte del tid barnepige kun at finde ud hun afgifter omkring to kroner mere i timen end den fulde tid barnepige, der arbejder ned på gaden. Det er vigtigt at huske, at en del tid barnepige er en professionel med specialiserede færdigheder og erfaring. Hun har nok et universitet eller college eksamensbevis, førstehjælp sikkerhedsuddannelse, forstår børnepsykologi og adfærd, og kan styre en husholdning med lukkede øjne. Med andre ord, den del tid barnepige er meget mere end en babysitter.

Deltid barnepige løn er baseret på det faktum, at hun vil være at forvalte den samme grad af ansvar for dine børn og husholdning, men for færre timer. For at gøre en beboelig løn, hun har al mulig ret til at opkræve en lille smule mere end den gennemsnitlige fuld tid barnepige løn. Nu kan samme logik ikke anvendelse på en del tid live-i barnepige, som kan have andre fordele som brug af en bil, måltider inkluderet i pakken, etc.

Så vidt hvad faktisk betaler barnepige, det virkelig afhænger af dit område. Lokale job eller barnepige forhyringskontorer i dit område kan være i stand til at fortælle dig, hvad en gennemsnitlig del tid barnepige løn skal være. Du kan også spørge andre familier i dit område, som leje deltid barnepiger at se, hvad de betaler. I sidste ende, forvente at skulle betale lidt mere i timen for en del tid barnepige.

Ære arbejdet timer af en Part Time Nanny

Bare fordi du har hyret en del tid barnepige betyder ikke, at hun sidder omkring ikke at gøre noget i løbet af de timer, hvor hun ikke arbejder for dig. Som en professionel, der ønsker at tjene en fuld tid løn, din barnepige kan have fundet yderligere beskæftigelse et andet sted for at hjælpe supplere hendes timer. På grund af dette, er det urimeligt at forvente, at din barnepige til at arbejde uregelmæssige skift, eller for at foretage ændringer i sidste øjeblik til hendes nuværende arbejde tidsplan.

Når du finder en del tid barnepige, bede hende om at være åben med dig om alt andet arbejde forpligtelser hun har. Du behøver ikke at vide, hvor hun arbejder, eller hvad hendes job opgaver er på hendes andet job, men det er vigtigt at være i stand til åbent kommunikere om de dage og timer, at hun vil være i stand til at arbejde for dig. Når du har forhandlet en barnepige arbejde aftale, og har begge underskrevet det, er det op til dig som arbejdsgiver at forblive tro mod tidsplanen, og det er dit barnepige ansvar for at ære hendes arbejde engagement.

Hvis du sætter pris på de deltid barnepige tjenester din barnepige giver, kan du endda vælge at tilbyde flere timer - eller endda et fuldtidsjob - for at holde hende!

Arbejde ud the kinks Of Nanny Aktier

Mens barnepige andel situationer kan være en redningskrans for familier, der kun kan tilbyde en del tid barnepige løn, kan det få svært nogle gange. Det er nemt at overse alle de små ting, der kunne, og sandsynligvis vil ske. For eksempel, hvad der sker, når lille Johnny pludselig udvikler kryds? Hvad med lidt Annie som pludselig ramt af halsbetændelse? Du er nødt til at beslutte, om du vil have tilbage på deltid barnepige pleje for disse situationer, eller hvis du vil føle sig godt tilpas at lade dine børn fortsat spille og komme i kontakt med visse vira. Hvis barnepige er omhyggelig med at desinficere legetøj hver dag og er i stand til at minimere risikoen for infektion, kan du være okay med situationen. Tænk over det på denne måde, hvis dine børn var i offentlig dagpleje, hvor ofte ville de blive udsat for hverdagens barndom virus? En barnepige kan gøre meget for at hjælpe med at forhindre unødvendig sygdom i dine børn, bare huske, at hun ikke er en super-hero virus buster!

En anden ting at tage i betragtning, er en alder af de involverede børn. Det er ikke fair at forsøge at arrangere en barnepige share aftale med en del tid barnepige, når der er børn af vidt forskellige aldre og udviklingstrin. Den bedste situation for alle involverede, herunder børnene, er at arrangere en barnepige share aftale med børn i samme alder. På den måde kan spille sammen, lære sammen, vokser sammen og forhåbentlig lur sammen.

Making mest ud af en barnepige Del aftalen

I stedet for at forsøge at finde en barnepige, der matcher personlighed og dygtighed base som din nabos barnepige, overveje at gøre en barnepige aktie. Ved at samle dine ressourcer, kan du være i stand til at udarbejde en ordning, hvor den del tid barnepige tjener fuld tid barnepige løn. Hvordan? Begge sæt forældrene betaler en del tid barnepige job løn. To lønsedler svarer til fuld tid løn til den heldige barnepige. Arbejde ud en barnepige share aftale kan gavne alle, herunder børnene. Nogle fordele ved en barnepige share aftale omfatter:

1) Børnene får en chance for natur, især hvis forældrene skiftes til deling boliger til børnepasning.

2) barnepige gavn af den ekstra indkomst, mens stadig teknisk arbejder en del tid barnepige job.

3) Andelen aftale barnepige bringer ikke barnepige ønske om at arbejde på deltid, og efterlod hende fri til at tage op ekstra beskæftigelse andetsteds.

Selvfølgelig skal du have et godt samarbejde med den anden familie for at forhandle om en del tid barnepige arbejde aftale, der faktisk fungerer. Du bliver nødt til at diskutere, hvordan du ønsker at håndtere sygedagpenge, ferie orlov, fordele, og en definition af arbejdet sigt. Begge familier bør underskrive en aftale om, at de vil tage ansvar for at dække deres del af barnepige løn for varigheden af ​​arbejdet aftale, medmindre der er formildende omstændigheder. Hvis planlægges ordentligt, kan en barnepige andel situation, arbejde virkelig godt for familier.

En hilsen til Night Dagplejemødre

Du ved du er søvn berøvet efter fødslen af ​​dit nyfødte, når du går ned ad gangen cradling en pude i dine arme, mens din bundt af glæde råber i børnehaven. Der er en hel del af følelser og angst bundet ind i disse søvnløse nætter, især hvis dette er dit første barn. Selvfølgelig du ønsker at være en god forælder! Desværre for dit ønske være en god forælder forhindrer dig i at få en god nats søvn. Skidt de hyppige nat fodringer, det er hver eneste lille bøvs og gurgle, der holder dig vågen. Hvis du er på det punkt, hvor din baby monitor er picking up stemmerne fra andre forældre i nabolaget, men du tror skærmen er faktisk taler til dig, er det tid til at overveje at leje en nat barnepige!

En aften barnepige er en person, der forbliver på dit hjem i løbet af nætterne og ud på de små timer om morgenen og giver back-up del tid barnepige pleje. Generelt er en nat barnepige er en person, der er specielt uddannet til at arbejde med nyfødte. Hun kan have en ammende baggrund, men det er ikke en nødvendighed. Alt du behøver er fred i sindet at vide, at dit barn bliver passet, så du kan sove roligt om natten. Efter alt, du ønsker at være kendt som en kærlig forælder, ikke en hallucinerende en!

Bestemmelse dine Nanny behov

Lad os komme til sagen og sige, du allerede har taget beslutningen om, at noget i dit liv skal ændres. Der er ingen måde du kan fortsætte med at arbejde et fuldtidsjob (nogle gange virker som mere end et fuldtidsjob), vedligeholde husstanden, styre børnene, og holde din sanity. Du har tænkt over at sende børnene til børnehaven og leje en husholderske, men dine venner havde en bedre ide ... en del tid barnepige!

Hvis du søger for at hyre nogen til at arbejde mindre end 40 timer om ugen i dit hjem, kan en del tid barnepige være den perfekte løsning. Det vil spare dig tid og rejse bekostning af læssede dine børn over hele byen til babysittere, og Deltid barnepiger normalt gør nogle lys arbejde omkring huset som at lave snacks, gør Tøjvask og retter.

Okay, så selvom du troede, du gjorde den endelige beslutning om at ansætte en del tid barnepige, noget kan stadig nagende på dig. Tvivl? Skyld? Finansielle grunde? Lad det gå! Først og fremmest er der ingen kommer til at dømme dig negativt for ansættelse af en del tid barnepige. For det andet, ikke føle dårlig samvittighed over at få den hjælp, du fortjener. Når du føler dig bedre og mere kontrol over din situation, vil du være en bedre forælder. For det tredje, se på dine indkomstskat muligheder for at se, hvad du kan kræve for børnepasning udgifter. Hvad er din undskyldning nu? Komme ud og leje en del tid barnepige.

Hvor finder en del tid Nanny

Leder du efter en person til at hjælpe omkring huset, en person, der kan se børnene og tage sig af nogle lys husholdning, mens du kører ærinder? Måske du holder en deltidsjob og bare brug for nogen til at komme i et par timer om ugen. Uanset hvad din grund til at ønske at ansætte en del tid barnepige, er du nødt til først ønsker at vide hvor man kan finde en!

Det første sted (og måske det eneste sted), du skal se, er med en online barnepige placering agentur. Du behøver ikke engang at betale nogen penge til at gennemse profiler. Du vil opdage masser af mennesker på udkig efter en del tid barnepige job, og hvis du tilfældigvis øje på en person, du gerne vil kontakte, bare registrere med webstedet (normalt er der et gebyr, hvis du ønsker at faktisk kontakte nogen), og du vil har adgang til ansøgerens e-mailadresse.

Bare gør en søgning på internettet, og du vil opdage et væld af hjemmesider dedikeret til at placere deltid barnepige positioner. Når du bruger søgefelterne i en online barnepige placering agentur, ikke indsnævre dine muligheder for tæt. Instead of only searching for someone who has indicated they want to work part-time, open up the search field to include as many people as possible. If there's someone you're interested in hiring, or at least meeting for an interview, she may just be agreeable to working part time even though her profile says full time. It never hurts to ask!

Part Time Nanny Sharing Essentials

Part time nanny sharing is an innovative concept that will only work if all parties are flexible and willing to work together. For a part time nanny sharing arrangement to work, the following must be considered:

 1. Both families must decide what the part time nanny's duties will be.
 2. Families must decide how they would like to share the part time nanny.
 3. Families must be clear about their expectations regarding the nanny's duties.
 4. If a part time nanny is going to be watching all the children at one time, will only one house be the site of the child care service, or will the nanny take turns keeping all of the children at each house?
 5. How will the nanny be paid? Will she be paid by alternating families each week, or will she be paid by both families each time?
 6. What are the discipline philosophies of each family, and how will any differences in these philosophies be handled when all of the children are under the nanny's care?

Hiring a CA Part Time Nanny

There are several issues that need to be addressed by families wanting to hire a CA part time nanny. Disse omfatter følgende:

 1. How many hours will the part time nanny work? If she will be working at least thirty hours a week, you might want to consider hiring her full time and giving her additional benefits if possible. If she is working twenty hours or less, be sure you and the nanny can agree on a flexible schedule that will work well for both of you.
 2. Benefits-Many families do not pay additional benefits for part time nannies. If this is the case, be sure this is addressed in a nanny contract.
 3. Salary-Part time nannies in CA and across the country typically make less than full time nannies based on hourly pay. You and your nanny should discuss salary before any contract or agreement is signed.
 4. Hours-A part time nanny may actually have another job to go to. Be sure your hours and those of your nanny will be compatible.

Part Tme Nanny Sharing

Nannies4Hire Tip: Part time nanny sharing will allow a nanny to work full time or almost full time, while two families split her salary and share her nanny services. This will allow two families to enjoy the services of a qualified nanny who might otherwise only work as a live in nanny.

Dallas Nanny Responsibilities

Nannies4Hire Tip: An employing family and a part time nanny should reach an agreement on the definition of part time work and specific duties before signing a contract or entering into an agreement.

CA Nanny

Nannies4Hire Tip: California is has the highest population of any state and also one of the highest demands for nannies. A California nanny may find success in searching for a part time job by signing up with an online nanny placement site to reach as many potential families as possible.

Atlanta Nanny

Nannies4Hire Tip: An Atlanta nanny can search for a part time nanny position by advertising in a local newspaper or signing with a nanny placement agency.