Nanny: Dagplejemødre til leje Tips

Barnepige Gebyrer

Den forventede løn for en barnepige er fra $ 300 til $ 700 om ugen afhængig af alder, erfaring og forventede opgaver. Arbejdet uge fem dage, 10 til 12 timer. Lev i børnepasning kan koste familien $ 15,000 til $ 20.000 om året og bør betragtes som et budgetteret husstand regning. Mange familier deler nu barnepiger med en anden familie for at gøre processen mere overkommelige.

"bo i" Aktiviteter for Dagplejemødre

Regnfulde dage kan være en børnepasning udbyder mareridt! Men der er ting at gøre. Hvis du pleje er gamle nok, kan du prøve at bage med dem. Børn elsker at bryde æg, måling og endda omrøring. Det bedste er at få til at spise resultaterne. En anden idé til barnepiger og deres bekymringer er at skabe et telt indendørs. Den barnepige kan oprette ark eller tæpper på køkkenbordet og stole til at gøre telte. Børn vil nyde at høre en historie fortalt med sjove ansigter og lydeffekter. Du kan også underholde børnene ved at handle ud en historie som en leg. Børnene kan enten pynte eller bruge sok marionetter til at fortælle historien.

Grunde til at hyre en barnepige

Et par gode grunde til at overveje en barnepige til leje er for deltid børnepasning (uanset om børnene er i skole fuld tid eller deltid), eventuel vejledning eller chauffeuring til aktiviteter. Hvis du har et spædbarn og er på vej tilbage til arbejde, der har barnepige pleje er en perfekt løsning. Dagplejemødre til leje kan gøre husholdning gøremål, kok aftensmad til at give dig fri tid op eller hjælpe dig køre disse ærinder du kan ikke synes at udrette.

Udflugter til Dagplejemødre

Udflugter med dine bekymringer er en vigtig del af nannying. Nogle udflugter er enkle, billige og hurtige. Andre tager en hel dag. En barnepige kan gøre indendørs ture til biografer, biblioteker, akvarier og endda sommerfugl centre. Udenfor barnepiger har valg fra parker, zoologiske haver, damme med dyr til foder eller endda en togstation for børnene at se togene gå af. Din arbejdsgiver kan kræve et vist antal ture om ugen, men du kan også anmode om særlige udflugter for barnet. Arbejdsgiverne skal give alle udgifter til udflugt og har sidste ord om, hvor barnet og barnepige gå. Alternative forskellige typer af ture, så børnene ikke bliver træt af det sted eller aktivitet.

At blive en Nanny

Det meste af tiden dem, der er interesseret i at blive babysittere har været afslappet babysittere eller uformelle børnepasning udbydere for familiemedlemmer og venner af familien. Efter en person beslutter, at barnepige erhverv er det rigtige for dem, de har brug for at afgøre, om de har brug for ekstra førskoleundervisning. En barnepige agentur kan hjælpe en ny barnepige begynde sin karriere. De vil hjælpe en børnepasning udbyder i at skabe en bindende kontrakt, opnåelse top løn og bor i de bedste miljøer med rimelig timer. Et agentur kan tilbyde positioner i forskellige steder i hele USA, forbinde dig med andre barnepiger i området og være der, når der opstår problemer. Der er mange juridiske spørgsmål er involveret i barnepige-forælder forhold, og agenturet kan håndtere alle disse så godt.

Ansætte en barnepige

Dagplejemødre til leje er overalt. Start med at fortælle dine venner, du er på udkig efter en barnepige og for at lade dig vide, hvis de hører om nogen. Placer en annonce online eller starte din søgning ved at spørge andre mødre, hvor de havde succes. Hvis tiden er begrænset til at finde en barnepige til leje - overveje et agentur. De kan hjælpe med at forenkle processen og hjælpe dig med at vælge, hvad der er bedst for dig.

Sprogbarrierer og din Nanny

Når man overvejer barnepiger for leje en af ​​de vigtigste spørgsmål er sprog. Antages det, at engelsk er dit sprog, er du fortrolig med gebrokkent engelsk? Du er nødt til at føle tillid til, at barnepige til leje vil forstå instruktioner fuldt. Lige så vigtigt, vil dine børn være sammen med denne person under barnepige pleje en stor del af tiden. De har brug for at føle sig godt tilpas og sikker i kommunikationsprocessen så godt. Hvis dine børn er ældre, kan de drage fordel af en tosproglig barnepige. De kan lære et nyt sprog og hjælpe barnepige forbedre hendes engelsk.

Leje en Religiøs Nanny

Der er mange barnepiger til leje, der er rettet mod kristne familier, der søger barnepige pleje. Mange familier foretrækker at have pårørende specifikt for den kristne tro eller en særlig betegnelse for at hjælpe i deres husstand. Samboende og leve-out barnepiger og både fuldtids- og deltidsansatte Baby sygeplejersker, der er kristen er tilgængelige. Deres tjenester er fintunet til at opfylde behovene hos kristne børn. Der er også flere barnepiger dagtilbud for forældre, der ønsker at bevare de kristne værdier i deres børns liv. At have familie og barnepige tro systemer det samme er undertiden en af ​​nøglerne til en vellykket barnepige-forælder forhold.

Typiske Nanny gøremål

Dagplejemødre gøremål leverer omsorg for barnet eller børnene. En barnepige giver tilsyn og fastlægger aktiviteter i og ud af døre. En børnepasning barnepige læser, spiller, omfatter børn i aktiviteter, hjælper med lektier, og de hjælper med badning og diapering. Han eller hun har også ansvaret for sikkerheden af ​​barnet, og skal se barnet under potentielt farlige aktiviteter.

Referencemateriale for Ansættelse Dagplejemødre

Der er mange gode bøger, der giver et stort overblik over de spørgsmål, der er involveret i udvælgelsen af ​​barnepiger til udlejning. Disse bøger er rettet mod dem, der søger ind i barnepige dagpleje eller ansætte en barnepige, i modsætning til en au pair. Nanny pleje er generelt bedre på grund af uddannelse, selv om de kan være dyrere at ansætte og ansætte. Barnepige bøger kan hjælpe dig med den leje proces og beskæftiger sig med følsomme barnepige relaterede situationer.

Forskelle mellem Dagplejemødre og au pair

Au pair er generelt udenlandske født kvinder mellem 18 og 26. Au pair skal have et visum, og hvis de sig af et barn under 2, skal de have 200 timers erfaring. De er forpligtet til at give 10 til 45 timers service. Dagplejemødre tendens til at være kvinder mellem 18 og 50, som regel have en højere uddannelse i den tidlige barndom udvikling og er ofte medlemmer af fagforeninger og organisationer som INA. De lever i børnepasning eller dag-til-dag basis. En barnepige arbejder mellem 40 og 70 timer om ugen.

Virtual Ansættelse

Når du er klar til at se på barnepiger til leje eller endda en dagpleje, overveje CD Rom "Kend din Nanny". Det har nyttige oplysninger om det herunder en tilpasset beskæftigelse ansøgning, en omfattende liste over interview spørgsmål at stille til din barnepige pleje ansøgere og en tilfældig og uanmeldt aftale overvågning lyd og video. Du vil måske tjekke denne i hjemmet leje kit!

Yard Sjov for Dagplejemødre

Dagplejemødre kan organisere en skattejagt for deres bekymringer ved at skjule nogle godbidder eller legetøj i baghaven. Hvis børnene er ældre, giver en liste over spor. Hvis de er yngre, lave en liste over ting at finde. Gør måltiderne sjovt for dine bekymringer. Ananny kan skabe en vidunderlig picnic frokost. Alt du behøver er et tæppe og mad. En børnepasning barnepige kan spille fangst eller endda badminton med plast stativer og en birdie. Imagination er en endeløs værktøj. Opmuntre dine bekymringer til at handle ud historier, synge, danse og spille foregive.

Introverte vs Udadvendte

Dagplejemødre til leje bør være udadvendt stedet genert, af indlysende grunde. Spørg barnepige til leje, hvad deres foretrukne aktiviteter er. Dette er en diskret måde at finde ud af, hvad deres temperament er. Hvis de nævner cykling, gåture, svømning eller vandreture så du ved, at de kan lide udendørs og vil tage dine børn på mange udflugter. Men hvis de nævner, at de kan lide at læse dette ikke er tegn på, at de vil være en dårlig barnepige eller er en genert person. I stedet vurdere, hvordan hun interagerer med dig og børnene. Hvis hun bliver trukket tilbage og taler sagte, vil hun sandsynligvis være genert og ikke interagerer meget med børnene.

Nye Nanny Position Ansvar

Der er så mange forskellige barnepige holdninger, som der er mennesker i verden. Ikke to barnepige positioner er ens, så hvis du finde dig selv at skifte job fra den ene familie til den anden, ikke nødvendigvis forvente den samme situation.

Før du accepterer en anden barnepige holdning med en anden familie, sørge for at mødes med dem for at diskutere deres forventninger. Måske i den første familie, du har arbejdet med, var der tre børn under fem år. Huset var en rod, men forældrene var ligeglad. De ville bare dig til at holde børnene sikkert, fodres, og underholdt. Nu, med den nye familie, kan din barnepige position får en helt ny betydning. For eksempel kan de ønsker et barn på en stram tidsplan. Du kan blive bedt om at køre ham til og fra sportsbegivenheder, fritidsaktiviteter osv Denne familie kunne forvente den hjem for at være pletfri, når de kommer tilbage fra arbejde med et helt måltid klar på bordet.

Du kan ikke forvente en barnepige position til at være identisk med et andet. Det er derfor, det er vigtigt at kommunikere med familien, inden underskrivelsen af ​​alle kontrakter. Hvis familien er vag på deres forventninger til denne særlige barnepige position, så spørg dem direkte spørgsmål som de arbejdstimer, løn, uanset om der er behov husholdning opgaver, og i bekræftende fald i hvilket omfang, hvis der forventes dagligvarer eller løbe ærinder, og om har du brug af familiens bil for disse ting.

Husk, når du tager på en ny barnepige position, vil det tage lidt tid at komme ind i rytmen af ​​ting og til at vænne sig til den nye indstilling og ansvar.

Hvordan Nanny agenturer Work

Sandsynligvis den nemmeste og mest bekvemme måde at ansætte en barnepige er at logge ind på din computer og besøge en online barnepige agentur. Hvis du ikke er sikker på, hvor at komme i gang, bare lave en Google søgning ved hjælp af søgeord som "leje barnepige" eller "barnepiger til leje". Du skal nemt kunne finde et velrenommeret barnepige agentur ved hjælp af denne metode.

Når du kommer til hjemmesiden, har et kig rundt. Der bør være et væld af oplysninger, herunder et sted for ofte stillede spørgsmål, måske en Resource Center, hvor du kan læse alt om barnepige kontrakter, leje en levende i barnepige, hvad de skal betale en barnepige, etc. Du vil opdage, at barnepige agentur tilbyder de samme ydelser til folk der ønsker at fylde barnepige stillinger.

Når du er mere komfortabel med hjemmesiden, gå tilbage til startsiden, hvor du vil have en chance for at gøre en gratis søgemaskine for barnepiger, eller mulighed for at registrere ved at vælge en af ​​tre pakker. Husk, at det frie barnepige søgning er egentlig bare en teaser. Skulle du tilfældigvis øje på en barnepige, der ligner en person, du måske ønsker at kontakte, vil du ikke være i stand til, medmindre du registrere og betale for en pakke. Når du har valgt den pakke, der passer til dig (prisstigninger med serviceniveauet, herunder baggrundstjek), har du mulighed for at sende en besked til barnepige budskab kassen. Bolden er derefter i den barnepige hof, om hun ønsker at kontakte dig eller ej. Herfra kan du få nogle messaged diskussioner og beslutte, hvornår, hvor, eller om du skal sørge for et interview.

Fordelen for Ansættelse International Dagplejemødre

Der er ganske lidt af bureaukrati involveret i at ansætte internationale barnepiger. En international barnepige, eller "au pair" er en person, der kommer til USA for at arbejde i bytte for boliger og en ugentlig stipendium. Heldigvis ansætte internationale barnepiger gennem au pair forhyringskontorer eliminerer en masse af, at bureaukrati og papirarbejde. Faktisk en del af det gebyr, du betaler agenturet omfatter udgifter til at færdiggøre papirarbejdet. I 2007 honoraret for en bestemt au pair agentur omfattede en $ 250 ansøgningsgebyr, en $ 2500 placering gebyr, og en $ 3900-program gebyr. Overvej det faktum, at de internationale barnepiger skal ansættes, screenes, arbejdsbetingelser visum, skal rejse for at komme til USA, etc, og du vil forstå præcis, hvor dine penge er på vej hen. I modsætning til at ansætte en barnepige, leje internationale barnepiger eller au pair indebærer strenge retningslinjer for, hvad du kan betale. Der er et stipendium, som du skal betale au pair. Hvis hun har at passe børn over to år, det stipendium er omkring $ 130 per uge. Hvis hun omsorgen for børn under en alder af to, stipendium springer til $ 164 per uge.

Ansættelse internationale barnepiger eller au pair fungerer bedst, når du ansætter en kortvarig kontrakt, eller for sommermånederne. De er som regel unge individer søger at komme til USA for erhvervserfaring.

Nanny referencetjek

Når du har været igennem processen med at ansætte en barnepige, udført interviewene, og afsluttet baggrundstjek, er det tid til at kontakte barnepige referencer. Du behøver ikke at gøre denne del sidste; du kan gøre det, før baggrunden eller straffeattest check. Så længe alle trin er udført før leje barnepige, er det ligegyldigt, hvilken rækkefølge de er færdig i.

Hvis dette er din første gang at ansætte en barnepige, kan du ikke være bekendt med, hvordan reference- kontrol skal gå. Først ville du bede barnepige til at give en referenceliste. Angiv, hvor mange referencer du gerne vil se og typen af ​​reference. For eksempel kan nogle mennesker forsøge at give dig referencer fra familie og venner, når det, du virkelig ønsker, er at høre fra tidligere arbejdsgivere. Når man ser for barnepiger til leje, har du muligvis allerede angivet, at du ønskede en erfaren barnepige. Hvis det er tilfældet, bør hun være i stand til at give dig referencer fra tidligere arbejdsgivere.

Endelig er der nogle grundlæggende spørgsmål at stille referencerne herunder:

1) Hvor længe har du kendt ansøgeren?

2) Hvor længe var sagsøgeren ansat af dig?

3) Vil du leje ansøgeren igen?

4) Hvorfor har sagsøgeren forlade?

5) Kan du beskrive ansøgerens personlighed?

6) Hvad var sagsøgerens arbejdsopgaver, mens du arbejder for dig?

7) Var ansøgeren pålidelig og troværdig?

Disse er blot et par forslag til reference- spørgsmål. Skræddersy dine spørgsmål, der passer til din families behov.

Forlade din Nanny Position

Uanset årsagen, har du besluttet, at det er tid til at gå fra din aktuelle barnepige position. Måske du kender nogen fra din egen familie på udkig efter en barnepige og du har besluttet at arbejde for dem. Eller måske du har besluttet at vende tilbage til skolen. Du kan flytte, at komme ud af barnepige virksomhed, eller en række andre ting. Den nederste linje er, at du har besluttet at forlade din nuværende barnepige position.

Lyder simpelt, ikke? For nogle mennesker er det. For andre er det den sværeste ting, de nogensinde har haft at gøre. Tænk over det. Hvor længe har du arbejdet for denne familie? Medmindre du er en robot, kan du ikke hjælpe, men obligation med børnene. Du får tæt på. Det er kun naturligt. Men når det drejer sig tid til at sige farvel, det er ikke altid let.

Hvis du er den eneste barnepige børnene nogensinde har haft eller kendt, kan de have svært ved at se dig gå. Før du siger noget til børnene, har et hjerte-til-hjerte med din arbejdsgiver. Fortæl dem dine grunde til at flytte væk fra denne barnepige position og forsøger at forlade på en god note. Du ved aldrig, hvornår du får brug et godt job reference, eller et andet job. Så lad din nuværende barnepige position på en positiv bemærkning; ingen hårde følelser.

På det tidspunkt, spørge forældrene om lov til at tale med børnene selv. Børnene vil sætte pris på din ærlighed, selv om det ikke kan synes på den måde i første omgang. Unge børn måske ikke nemt internalisere, hvad der sker med det samme, men i det mindste vil de forstå, at du ikke bare forsvinde fra deres liv.

Brug Nanny agenturer

Nanny agenturer, især bekvemmelighed af online nanny agenturer, er perfekt, når du ønsker at ansætte en barnepige. Den måde det virker er simpel og gratis (i starten). Du skal blot registrere med barnepige agentur ved at dele din profil. Alle på udkig efter barnepige job vil have en profil, og alle søger at ansætte en barnepige vil have en profil. Det giver alle lige muligheder for at overskue hinanden "virtuelt" før at indvilge i at mødes. Nu er det vigtigt at vide, at ikke-betalende medlemmer af barnepige agenturer ikke har adgang til alle de profiloplysninger, herunder kontaktoplysninger. For at komme til det punkt, du skal betale et gebyr for tjenesten.

Betale et gebyr til en barnepige agentur skal give dig nogle grundlæggende tjenester, herunder en minimum baggrundskontrol på barnepige. Når du har peget nogen specifik, at du gerne vil mødes og samtale, skal du ikke blive overrasket, hvis hun nægter at mødes med dig på dit hus. Hvis hun møde dig alene for første gang, hun har al mulig ret til at føle sig trygge og kan forventes at foreslå et offentligt mødested. Alternativt kan hun bede om at bringe en støtteperson med hende til dit hjem for dette første besøg. Det er ikke personligt; hun er bare nogen, der værdsætter hendes sikkerhed.

Med online barnepige agenturer, har du bekvemmeligheden ved visning profiler på din fritid, men præciserer mængde erfaring og dygtighed, du forventer.