Nanny: babysittere Tips

Teenage Børnepasning Krav

Teenage babysitter er en hårdere job end mange mennesker er klar over. Det skal forstås, at teenage babysitter er ikke et job, hvor du kan bruge tid på dig selv, ringe til dine venner og spise fra køleskabet. Som sitter du har et stort ansvar, fordi du tager sig af et menneskeliv. Børn tager en masse opmærksomhed, så dette job kræver 100% af dit fokus. Sørg for, at børnene er din højeste prioritet, mens du babysitter. Engagere dem i aktiviteter og respektere deres meninger, uden at give efter for deres hver indfald.

SKAL og MÅ For Børnepasning

At være en babysitter er en alvorlig job, og børnene, at du plejer kræver konstant opmærksomhed. Under ingen omstændigheder bør du invitere dine venner til huset, hvor du er baby siddende. Du må ikke bruge telefonen, medmindre nødvendigt og gemme dit hjemmearbejde, når børnene sover. Gennemgå de rigtige discpline teknikker med forældrene, før de forlader, bare i tilfælde af at de er nødvendige. En god taktik for sitters er at give børn "fem minutter advarsler" - fem minutter til at rydde op, fem minutter indtil sengetid, etc. Efter børnene til at sove der er særlige regler, du skal følge. Når du er en sitter til spædbørn og småbørn, tjek dem hver 30-45 minutter for at sikre deres luftveje er klar. Hold mængder lavt på stereoanlægget eller TV, fordi du har brug for at lytte til børnene. Ryd op de områder, der blev skabt i løbet af aftenen og vaske alle retter, som du og børnene anvendte.

Børnepasning Tips til teenagere

Ny babysitter? Begynd ved at være en babysitter til blot ét barn. Mød forældrene og barnet forud for tid, så du kan alle komme til at kende hinanden og beslutte, om arrangementet bliver en god pasform. Dens også ikke en dårlig idé at overveje at tilbringe dagen med børnene og deres mor eller far, før du tilbringe en nat alene med barnet. Du kan lære om barnets daglige tidsplan, foretrukne aktiviteter og fødevarer præferencer. Før forældrene forlader, skal du vide, alle de alarmnumre og et nummer, som du kan nå forældrene på, hvis det bliver nødvendigt. Nogle grundlæggende sikkerhedstip til posering omfatter aldrig åbne dørene til fremmede. Også aldrig fortælle nogen på telefonen eller i døren, at du er "bare sitter". Tilgang dit job professionelt og respektere forældres hjem og værdigenstande. Før forældrene forventes hjem rydde op nogen messer du og barnet har skabt og rydde op de vigtigste boligareal. Sørg for at forlade huset i samme eller bedre stand, end da du ankom. Forældrene vil sætte pris på din respekt for deres plads.

Samboende Pårørende

Når du ansætter en person som en levende i omsorgsperson, sørg for at tage alle de nødvendige skridt, når du hører fra agenturet om deres valg. Det er bedst at møde kandidaten personligt og interviewe ham eller hende. Spørg samboende siter, hvordan han eller hun ville håndtere forskellige situationer, ligesom disciplin, frikvarter, sleeptime etc. Sørg for at tjekke referencerne for barnepige kandidat og spørge dem, hvis de har taget kurser i børnepasning eller CPR. Definer dine forventninger til live-i omsorgsperson og klart definere deres ansvar.

Co-op Sitting service

Hvis du er på udkig efter en billig måde at få kvalitet børnepasning, overveje at deltage en lokal babysitter co-op. En co-op er et netværk af pårørende i dit nabolag, der skaber et system, eller co-op. Når du tilmelder dig en co-op, du accepterer at passe andre børn, samt modtage børnepasning for dine børn. Den co-op er en byttehandel system, hvor handles de tjenesteydelser, for ingen gebyrer. Selv om der ikke er penge involveret, teknisk du er forpligtet til at betale føderale indkomstskatter på værdien af ​​de tjenester, du modtager. Dette tal er baseret på satsen for posering i dit område.

Støtte til Voksen-Beslægtede samboende Pårørende

En live i omsorgsperson for en voksen kan finde støtte grupper i kirker, lokalcentre og plejeboliger centre med uddannet klasse ledere. Klasser for pårørende tilbyde praktiske lektioner i caregiving der kan forbedre færdigheder. Der vil også være gruppediskussioner om at reducere stress, der tager sig af personlige behov, kommunikere i vanskelige situationer og lære af følelser. En pårørende kan også finde et væld af støtte på nettet med debatsider online.

Ser service

Mens baggrundstjek og referencer giver gode rammer for at gøre informeret beslutning i at ansætte en babysitter, er forældrene ofte tilbage med et niveau af uro når tillidsfuld deres børn til en anden. Hvis du er på alle mistænksomme over din sitter, kan du kigge ind i en "watch service." A "watch service" giver overvågning af hjemmet ved hjælp af den nyeste teknologi, så du kan holde styr på din sitter og observere deres adfærd. Alle af den teknologi, der anvendes i uret systemet er helt lovligt. Den "watch system" vil give dig mulighed for at se, hvordan dine babysittere interagerer med dit barn / børn. Det giver forældrene mulighed for at træffe de bedste beslutninger i at ansætte posering.