Nanny: Au pair. Tips

Familier forventninger til en amerikansk au pair

En amerikansk au pair primære opgave er at tage sig af børnene i familien. Dette kan eller ikke må indeholde tage dem til udnævnelser, slippe dem ud på skolen eller andre aktiviteter. En au pair kan også forventes at hjælpe med lektier, når dåsen og gøre barn relaterede husholdning gøremål. Den amerikanske au-pair forventes også at betale for eventuelle telefonsamtaler og respektere familiernes ønsker til udgangsforbud og besøgende. Det er almindeligt at give mindst to dages varsel, inden de forlader deres holdning. Forskellen fra et europæisk au pair er, at en amerikansk ikke behøver at betale for rejseudgifter til værtslandene og for engelske klasser som deres europæiske kolleger.

Oplysninger om au pairer

For at finde information om at blive au pair tjek din lokale boghandel eller bibliotek. Emnerne vil omfatte uddannelse, nødvendige erfaring og hvordan man finder et job. En potentiel au-pair vil finde et væld af oplysninger, herunder land-for-land guider, regulering information og sygesikring. De vil endda finde information om fordele og ulemper ved at arbejde i forskellige lande på forskellige hjemmesider. Overvej en au pair agentur. De vil hjælpe dig med at finde et job, mens vejlede dig med informative valg.

Au-pair-ordningen

En au-pair er, hvor en enkelt person omkring 17 til 27 år. En au-pair vil leve op til to år som medlem af en familie. Au-pair hjælper i hjemmet for et antal timer om dagen, 5 dage om ugen. Til gengæld au-pairs modtager en godtgørelse og et soveværelse eller undertiden en lille lejlighed i familiens hjem. Det giver en fantastisk mulighed for både den unge og familien som de deler deres kultur og sprog. De relationer, som familier og au-pair udvikler ofte udholde ind i fremtiden.

At blive en amerikansk au pair

At være en amerikansk au pair skal du være mellem 18 og 26, ejer et gyldigt amerikansk kørekort, har eksamen fra high school og taler flydende engelsk. En amerikansk au-pair ikke kan have en ren straffeattest, og skal udarbejde en straffeattest. Du skal acceptere en au pair agenturs adfærdskodeks / regler og acceptere et helt års engagement i din værtsfamilie.

Utilfredshed med au pair-ordning

Både familie og den amerikanske au pair har muligheder, hvis de ikke er tilfredse med arrangementet. Da vilkårene for au pair-aftalen kan variere fra amerikansk au-pair organisation til en anden, så tjek din kontrakt med organisationen for at få oplysninger om annullering eller tale med din amerikanske arrangerende organisation direkte. Husk du skal læse din kontrakt straks for frister og særlige betingelser. I nogle tilfælde kan situationen løses uden ophør af forholdet.

Lande, der kan blive en amerikansk au pair

En amerikansk au pair kan komme fra Argentina, Australien, Brasilien, Canada, Costa Rica, Holland og Danmark. Folk fra Ecuador, Finland, Frankrig, Tyskland, Sydafrika og Sydkorea kan også betragtes som en amerikansk au-pair. Disse er blot nogle få lande. Derudover kan en amerikansk familie vært for en au-pair fra en anden del af USA.

Au Pairs forventninger

De forventninger, som en amerikansk au-pair har for hans eller hendes nye job kan variere baseret på den person. Generelt, en amerikansk au pair forventer de samme ting, som en amerikansk nany gør. De forventer at få hans / hendes eget værelse, med passende varme og aircondition. Der er også en forventning om at have to fridage, og der skal betales ekstra penge, hvis de skal barnet sidde i mere end 2 nætter om ugen. En amerikansk au-pair kan forvente, når positionen er færdig skal gives mindst to uges varsel.

Au pair tilladelser

Au pair tilladelser er begrænset til ugifte folk, der har uden forsørgerpligt og ikke planlægger at bo i USA for mere end to år. Au-pair skal forlade USA efter endt ansættelsesperiode og / eller uddannelsesmæssige sysler. Au pair kan arbejde for en anden familie, men ordningerne skal opfylde kravene i Immigration Rules.

At blive en udenlandsk au-pair

For at blive en udenlandsk au-pair er kompliceret virksomhed, og processen skal startes på mindst fire måneder, inden de forlader USA. Du bør kontakte et autoriseret par agentur først for ansøgningsskemaerne og for information om, hvad dine ansvarsområder vil være. Ud fra de oplysninger, de giver dig, kan du beslutte, om det er den rigtige form for beskæftigelse for dig at forfølge. Når du er tildelt som en familiernes au-pair, kontakt og ansøge om den relevante visum på landets konsulat nærmest din arbejdsplads.

Skat arkivering for en au pair

En amerikansk au pair vil næsten altid en amerikansk statsborger, og vil blive forpligtet til at indgive Form 1040NR eller Form 1040NR-EZ au pair løn til at rapportere. Som udlænding de er berettigede til den amerikanske Earned Income Tax Credit, Hope Credit og Lifetime Learning Credit. En au pair er egentlig ikke en studerende i USA, og derfor ikke er berettiget til at udelukke deres amerikanske au pair løn fra bruttoindkomst under studerende artikel i enhver indkomstskat USA.

Au pair klasser

Mange gymnasier har uddannelser til rådighed for au pairs og nogle skoler tilbyder au pair kurser på nedsatte priser. Disse klasser er generelt undervises på engelsk. Dette er en fordel, da værtsfamilien ofte skal dække honorarer forbinder med au pair uddannelse. For information om disse typer af skoler, gå til nogen af ​​de au pair oplysende hjemmesider eller prøv en au pair agentur. En au pair kan også kontakte universitetet nærmest sine værtsfamilier bopæl.

Au-pair

"Au pair" er en fransk betegnelse for guvernante. En au-pair som regel er en ung kvinde eller mand fra et fremmed land, der ser efter børnene og gør lys husholdning. Au-pair normalt arbejder med en familie i USA i mindst et år og er indgået gennem et agentur eller placering selskab. Ofte en au pair vil også deltage i undervisningen eller skole, mens de er i USA, og vil benytte lejligheden til at forbedre deres engelsk.

Klasse gebyrer for au pairer

Au pair gymnasier tilbyder både ikke-kredit og kredit kurser. Affordable ikke kredit au-pair kurser er for det meste tilbydes gennem videreuddannelse sektioner med omkostningerne spænder fra $ 50- $ 500 per kursus. Credit kurser er $ 355 eller mere pr kredit. En au pair bureau kan have oplysninger om lokale klasser. Du kan også kontakte andre au pairs i dit område, hvis du er placeret ved et agentur, for at finde ud af hvor de går i skole. Hvis din værtsfamilie har haft andre au pairs, kan de selv kender de bedste steder at gå til disse typer af klasser.

Kontraktforlængelser

En kontrakt forlængelse vil afhænge af, hvis au pair er fra USA eller et andet land. Amerikanske au-pair har mere mulighed for at forlænge deres kontrakt så deres kolleger gør. Udenlandske au pair kan bo hos den amerikanske familie i USA i op til et år. Efter den tid de er forpligtet til at vende tilbage til deres hjemland. Au pair arrangement kan ikke forlænges.