Nailcare: Nail Polish Tips

En varig Manicure

Ifølge søm stylister, vil en simpel manicure eller pedicure vare en til to uger, afhængigt af din livsstil og mængden af ​​stress du lægger på dine hænder og fødder. Det er også afhængig af, hvilken type manicure eller pedicure, du har haft. Hvis du har kunstige negle tjenester, såsom akryl, tips, wraps og geler, vil din kunstige opretholde en frisk udseende for en længere periode. Du kan hjælpe med at opretholde udseendet af dine negle mellem salon besøg, men at anvende en top coat til dine negle hvert par dage, og ved hjælp af hånd fugtighedscreme og neglebånd olier før sengetid.

Ved hjælp af en Base og Top Coat

En base coat og top coat er bydende nødvendigt for at tage sig af dine negle. En base coat beskytter neglen og topcoaten forlader farve skinnende og beskyttet mod skår eller afskalning. Forlader disse to trin ud kan gøre negle ser kedelig og gamle.

Hold Nails Ser deres bedste

Neglelak altid skår? Kan ikke finde ud af hvorfor? Kontroller, at du bruger tynd og endda lag polish. Brug altid en base coat, lad tørre, derefter to lag polish, anvendt tyndt og lad tørre. Så gælder top coat, jævn og tynd over polish farve. Brug hurtige og tynde streger af farve vil holde negle ser deres bedste.

Ændre udseendet på dine negle

Vidste du, at visse farver neglelak kan gøre dine hænder ser større eller mindre? Mørkere farver som dyb burgundies og blommer tendens til at gøre neglen og finger synes kortere og bredere. Mens lysere farver gør neglen og finger synes lang og mager. Hvem vidste neglelak arbejdede som din garderobe?

Korrektion folde til Nails

Altid forsøge at gøre et stort manicure / pedicure derhjemme, men kan ikke stoppe få polish på neglebånd og fingre? Worry ikke mere. Der er masser af korrektion penne, der er nemme at bruge og billigt at købe som sletter neglelak, hvor det ikke er ønsket. Lad polish tørt på negle mindst en time, før du bruger disse korrektioner penne. Korrektion penne kan findes på din lokale apotek, skønhed levering butik eller online forhandler.

Gode ​​farver til naturlige negle

OPI, Essie, og Lippman samlinger neglelak farver ser godt ud på alle kvinder. Navnene på disse polermidler er så sjovt de er svære at glemme! Populære med spa og hjemme, disse mærker vare i dage uden skår eller ødelægge naturlige negle. Et stort udvalg af farver er lige hvad du har brug for at finde en match for dig.

Korrekt Nail Polish Change

Kom godt i en manicure hver uge er ikke nødvendig for korrekt vedligeholdelse af dine negle. Her er et par enkle tips til at perfektionere en polsk ændring, som vil gøre det til at ligne dine negle havde en komplet manicure makeover:
1. Fjern alle neglelak med acetone-fri neglelakfjerner og vaske hænderne grundigt, så der er ingen spor af fnug efterladt.
2. Påfør et strøg grundpolish til din naturlige negl, eller til det udsatte område af kunstige negle. For kunstige negle, så sørg for at anvende en base coat formuleret til akryl.
3. Påfør din favorit nuance af søm farve og lad et par minutter, så tørre før påføring af andet lag af neglelak på dine negle. 4. Brug en top coat at forsegle i din farve og beskytte dine negle.
5. Hvis du bemærker polish på huden eller neglebånd, dyppe en lille Q-tip eller træpind i nogle neglelakfjerner og tør væk alle rester polish på din hud.
6. Påfør en dråbe neglebånd olie til hvert neglebånd.

Opret din egen farve

Træt af at bære den samme farve neglelak? Prøv at blande to af dine foretrukne farver sammen til en ny farve. Eller brug en ren frost farve på toppen af ​​din yndlings neglelak farve til en anden effekt. Dette skaber en unik farve, som ingen andre vil have, men du!

Formaldehyd og tolulen Gratis produkter

Naturlige negle skal behandles med omhu. Kig efter mærker, som formaldehyd og tolulen gratis produkter i dem, før du anvender til dine negle. Disse ingredienser tendens til at gøre neglene skøre og skræl, og er ikke nødvendige i neglelak farver. Men før du køber, kan du læse etiketten, at du køber det bedste for dine negle.

Opbevaring af din Nail Polish

Nogensinde spekulerer på, hvorfor din mor holdt mere neglelak i køleskabet, ved siden af ​​alle fødevarer? Neglelak vil faktisk holder længere opbevares på et køligt, tørt sted, ligesom køleskabet. Hold caps stramt sikret og polish bliver ikke tyk så hurtigt som gemt et andet sted.