Nailcare: Nail Polish Mærker Tips

Hvorfor naturlige negle bliver gule

Nysgerrig hvorfor dine negle har en farvede gul udseende? Ifølge fagfolk i branchen biz, kan iført mørk neglelak være svaret. Mørkere farve polish kan forårsage en kemisk reaktion mellem de neglelakker farvestof og neglepladen ifølge søm dronning Sally Hansen. Dette kan ske i løbet af få dage eller uger iført nailcolor. Hvis du elsker dine darks, men kan ikke lide den gul-look, bruge en lys buffer at befri negle af gulhed og bruge en base coat rig på vitaminer til at reducere gulfarvning af negle.

Garvning kan forårsage Yellow Nails

Er du mærke dine negle og tånegle vender gul efter garvning? Prøv Essie Sun-E Solarium Top Coat. Som det ses på Essie.com, "Dette er den ultimative neglelak skjold, der beskytter neglene fra gulning og misfarvning på grund af solariet UV-eksponering." Sørg for at beskytte negle ligesom dine øjne og andre følsomme områder.

Bevare sunde, naturlige negle

Grundlaget for din negl er vigtigt at holde sunde. Men kender du de skridt til at opretholde en perfekt søm? Det starter med at forstå anatomi din negl, hvilket er bydende nødvendigt at opretholde sunde, naturlige negle.
- Neglepladen: Pladen er den del af neglen, der er mest synlige, og som regel den sværeste del af din negl.
- Den Nail folder: Huden omkring din negl, der indrammer dit neglepladen.
- Negleroden: Din negleroden er huden under neglepladen.
- Neglebånd: Din neglebånd er det væv, der overlapper din neglepladen i bunden af ​​din negl. Det beskytter de nye keratin celler, der langsomt dukker op fra negleroden.
- Den Lunula: Den lunula er den hvidlig del af din negl, ofte i en halvmåne form, i bunden af ​​din negl nedenunder pladen.

Klæd din negle med opaler

Ønsker du at bære reelle smykkesten i din neglelak? Lyde vanvittigt? Som det ses i Allure og InStyle bladets Sally Hansen har otte nuancer af nye nailcolors der indeholder reelle knuste opal s. Mens selve "opal" faktor holder ikke noget krav til ekstra fugtgivende eller yderligere hudpleje, opal-effekten har en stor lys-bærende kvalitet til farven. New Fire Opal Nail Glaze giver neglene en fabelagtig udseende, mens andre vil mærke, at du ekstra bling.

Forlænge livet for Nail Color

Hold din neglelak på, kan være lige så svært som at bevare styrken af ​​dine negle. Ligesom de enkelte negle så forskellige, så er det base coat, der hjælper din søm farve ophold på længere. Ifølge MSN Shopping, her er en liste over de fem bedste bedst sælgende base-frakker til dine negle: OPI Natural Nail Base Coat; Nail Styrkende Base Protein Seche Base Ridge Filling Base Coat Nails Alive Thicken Up Sally Hansen Diamond Strength Diamond Shine Base Coat Findes på store salon spa-og skønhed levering butikker.

Man-E-Cure negleprodukter udelukkende til mænd

Mænd bør tage lige så godt på deres negle som kvinder gør. Mænd effektivt kan rydde op i deres negle, neglebånd og hud omkring deres negle i en lille mængde tid, og se godt ud. Som det ses på Essie.com, "Man-E-Cure efterlader en subtil, mat finish, for et naturligt look. Tolulen og Formaldehyd Free giver det udseende af velplejede negle, en nødvendighed for professionelle mænd."

NYX Nail

Selv om virksomheden ikke er baseret i New York, NYX Nails har en by kant, tilhængere elsker. Ifølge deres hjemmeside, var NYX opkaldt efter den antikke græske gudinde der regerede natten ... og spille på den sexede og sparkly negle farver NYX producerer til forbrugere, der regerer nattelivet. Som omtalt i YM, Vogue, Cosmopolitan, Cosmogirl, Elle, Glamour, og mere, NYX Nail markedsfører deres farve til de dristige og modige forbrugere.

God Nail Polish Brands

OPI, Essie, og Lippman samling af neglelak farver ser godt ud på alle kvinder. Navnene på disse polermidler er så sjovt de er svære at glemme! Populære med spa og hjemme, disse mærker vare i dage uden skår eller ødelægge naturlige negle. Et stort udvalg af farver er lige hvad du har brug for at finde en match for dig. Her er et tip: have en farve, du elsker og bruger hver gang du går til salonen? Køb den! Du kan gå ud af salonen med flaske polish, som du kan holde i din pung eller taske til sidste minut touch-ups.

Hvem er Essie?

Klatring til toppen af ​​neglepleje marked er Essie, en linje af nailcare inspireret af mode design af Calvin Klein, Anna Sui og Jean Paul Gaultier. Med fokus på sød, sjov og flirtende, Essie neglelak farver designet med det ultimative girly tøj i tankerne. Navne som "bikini med en Martini," og "Spaghetti Strap" er beregnet til at gøre kvinder føler sig sexet og frække om sommeren ifølge Essie hjemmeside. Brug for en ny skygge for de varme sommerdage negle? Tag et kig på Essie nye farver til denne sæson, og du vil aldrig glemme den farve din iført.

Nails Alive Hjælper Grow Stærke Nails

Med hverdagen, herunder at skrive på tastaturet, opvask, havearbejde og endda miljøspørgsmål, vedligeholdelse af styrken af ​​skøre negle er vanskelig. Nails Alive er et produkt linje er kendt for at styrke svage og skøre negle. Fremstillet af formel 10, en 25-årig virksomhed, der afsættes til udvikling af neglepleje behandling produkter, Negle Alive tilbyder en lang række valg at helbrede dine negle fra basislakker til top frakker og dagligdags styrkemidler. Du kan købe neglehærder produkter fra Nails live gennem din skønhed kilde butik eller via en online skønhed levering site. Sørg for at bruge disse produkter rituelt, da dette vil hjælpe i betydelig healing og fremme en sund ny vækst.

Grow sund og stærk Nails

Ønsker at dyrke sunde negle, mens iført en stor polsk? Nail dronning Sally Hansen kom ud med sin maksimal vækst Plus linje med 40 forskellige neglelak nuancer. Som det ses i Allure Magazine, den nye linje prale stærkere og sundere søm i under en uge. Denne nye formel indeholder sojaprotein, sammen med antioxidant-og vitaminer, for at fremme sund vækst og konditionering.

Hvem står bag OPI?

Vidste du, OPI er en familieejet virksomhed? De sjove navne for de originale OPI farver blev skabt, mens du sidder rundt om familien køkkenbordet.

George Schaeffer, administrerende direktør for OPI, som immigrerede til USA som et barn fra post-World War II Østeuropa, grundlagde virksomheden i 1981. Hans mission var at begrænse salget af OPI produkt kun til skønhed fagfolk. OPI var det første søm farve selskab at sætte batchnumre, instruktioner og ingredienser på alle de OPI produkter.

Hurtig Tørring Top Coats ... For godt til at være sandt?

Ifølge Valeriia.com, hurtigttørrende neglelakker "... har en procentdel af isopropylalkohol (IPA)." IPA kan forårsage neglelak til at tørre hurtigt, men bliver flaky og skræl hurtigt. En regelmæssig top coat som tørrer inden for 10 minutter fungerer bedre og hjælper med polish holder længere.

Top Coats: Vil din Sidste?

Top frakker kan have det sidste ord i, om din polish holder længe, ​​eller slet ikke. Startende med hurtige tørre top frakker til ikke-gulfarvning top frakker, er du sikker på at finde en perfekt til dine behov. Anvendelse af en top coat til at beskytte de polske og arbejde for at styrke dine negle. Du kan ansøge igen en ren top coat hver to dage for at holde skinne på din negl.