Nailcare: Nail og Hand Lotion Tips

Spis dine grøntsager

Vil du have en stor hånd creme, der virkelig rehydrerer og gør en forskel? Prøv CO Bigelow Dr. Hiosous Quince Hand Lotion. Denne creme "giver gulerod frø ekstrakt, der giver en barriere til at tørre hænder og fødder." Gulerod frø olie er rig på carotol og har videnskabeligt bevist foryngende kvaliteter. En barriere sæler i fugt til at beskytte det ydre lag og nye hudceller nedenunder.

Great Fodpleje

Som netop set i Allure Magazine og for nylig revideret i Lucky Magazine, Sally Hansen, berømt for sine negle produkter, netop er kommet ud med en ny "bare fødder" linje. Denne linje kommer med alt og noget behov for at få og opretholde sandal-venlige fødder. Fra afstumpede flyttefirma til masker, der er et produkt dine fødder venter for dig at prøve. Vil du se andre anmeldelser? Mange modemagasiner tillade læsere og forbrugere til at kommentere de produkter, de gennemgår via online fora og debatsider.

Næring til din hud og negle

Negle skal altid passet ordentligt, og en vigtig måde at starte er gennem hudpleje. Hvad er det bedste produkt til din hud? Det varierer baseret på dine sympatier og antipatier, og huden følsomhed, men ingen kan bestride magt sheasmør. Shea smør er en solid fed olie fremstillet af nødder Karite nøddetræer, der vokser i Vest- og Centralafrika. Sheasmør er så gavnlig, det er ikke kun i skønhedsprodukter, men også findes i fødevarer og kan bruges til madlavning. Sheasmør indeholder vegetabilske fedtstoffer, der fremmer celle regenerering og omsætning, hvilket gør dette stof en healer for urolige hud. Prøv en fugtighedscreme med shea smør og / eller kakaosmør, da disse har de bedste resultater.

Neglebånd, der ser godt, og lugter godt

Cuticle olie hjælper rejuvinate dine neglebånd og holde dine negle glat. Det er blide nok til at bruge hver dag, men nu kan du bruge den som en fragranger, også. Essie Abrikos Cuticle Oil, som er lavet med ægte Abrikos olie, massage i neglebånd en eller to gange dagligt og sæler i fugt, mens fugtgivende hele neglen. Bedst af alt, det lugter godt!

Hvorfor Mandel-olie er gavnlig

Mandel-olie ikke bare lugter godt, det virker vidundere til hænder og negle. Mandelolie håndcremer er blide og beroligende til følsom hud. Den bedste måde at drage fordel af mandel olie er at bruge det i sin naturlige tilstand. I en lotion eller creme, mandelolie indeholder en række vitaminer og mineraler, herunder vitaminer D og E. Almond Oil er god til alle hudtyper, inklusive dem med ultra-følsom hud. Prøv at gnide tilovers creme i neglebånd og se dine negle blive stærkere!

Påfyldning Hydration i Feet

Din krop fungerer overarbejde, selv når du sover. For en meget effektiv, og meget intens, fugtgivende regime, anvende fugtighedscreme til hænder og fødder inden jeg går i seng om aftenen. Dette vil hjælpe hjælpe dine fødder i re-fugtgivende og påfyldning gennem natten. Dine hænder kan henfalde i en god creme natten til fugtgivende og tilførsel af vand. Du kan se og føle forskellen med det samme i morgen.

Sensitive Skin fugtighedscreme

Tørre og revnede hænder kan være en pinlig problem for mange mennesker. Du kan tage sig af dem ved hjælp af en hånd creme dagligt. For ultra-følsom tør hud, kan du prøve Neutrogena Hand Creme, som er godkendt af dermatologer for følsomme hudtyper. Denne blide formel hydrater og også reparationer beskadiget hudceller samt bidrage til fremme stærke nye. For mere intense behandlinger, kigge efter kroppens Butters og cremer, der er specielt formuleret til følsom hud, herunder, Korres, EcoGenics eller Bliss - alle anerkendte mærker, der er godkendt af dermatologer og tilbyde produkter er specifikke for følsom hud.

Bekæmpe bakterier Mens Moisturizing

Mens du bruger og deling moisterizer kan øge niveauet af bakterier bliver spredt på hænderne, der er nogle produkter til rådighed, der arbejder for at mindske bakterier tæller mens moisterizing på samme tid. Prøv Orba originalens Gartnere Hand Creme. Denne rige creme indeholder honning, en naturlig antiseptisk, vitaminer og rene æteriske olier, der fungerer som intens behandling for hænder.

Gem dine hænder

Vil disse tørre, sprukne hænder til at se fantastisk igen? Prøv at bruge en hånd exfoliator (et organ exfoliator vil arbejde det samme) dagligt efterfulgt af en tung fugtighedscreme med shea eller kakaosmør. Resultaterne vil kunne ses i så lidt som tre dage! Hold hænder og negle rene og tørre og genopbygge fugt om natten og om morgenen.

Hamp Anyone?

Det kan ikke være lovligt i andre former, men når det kommer i et rør, og blandes med andre naturlige ingredienser, hamp er en juridisk og nurishing stof. Find en krop og hånd creme med naturlig hamp olie. Hamp olie er kendt for forsegling i hydrering og er vandafvisende, og når det blandes med andre dufte, herunder lavendel, kakaosmør og jasmin, hamp er en vidunderlig ildelugtende og meget nurishing bodylotion.

Sensitive Skin bange for at prøve nye ting?

Er din hud så følsom, at du ikke har ændret din fugtighedscreme i lang tid af frygt for en reaktion? Her er den største tip til følsom hud typer: Ingen duft. Spørg din lokale skønhed levering butik for Ahava Dermud Intensive Nourishing Hand Creme, som er fantastisk til følsom hud typer og samtidig fylder væsketab. Der er ingen duft, og det omfatter også aloe vera, som er fantastisk til alle hudtyper. Vær sikker på at spørge din skønhed specialist for andre anbefalinger, så du kan prøve prøve produkter hjemme, før de køber.

Aveeno Produkter til sart hud

Har du har følsom hud og har svært ved at få dine hænder og fødder virkelig fugtes? Aveeno er et produkt linje med en sojabase så det er blid til alle hudtyper. For nylig har de opdateret deres produkter og har nu en bred vifte af hudpleje, negle og fodpleje produkter. Brug en af ​​de tungere creme er for en god natlig rutine.

Vitamin E og Hand Creme

Hand cremer med vitamin E er blide nok til babyer, og kan også lindre smerten af ​​en håndværker hånd. Tørre ru hænder og negle gavn af Vitamin E, fordi det er en naturlig antioxidant, hvilket betyder, at det hjælper med at forhindre yderligere miljømæssig skade på huden, mens fugtgivende på samme tid.

Brug altid alkoholfrie produkter

Når du opbevarer din hænder og negle fugtes huske at bruge alkohol fri produkter. Alkohol udtørrer huden og har en modsat effekt på helbredelse. Mens produkterne kan koste mindre og lugter godt, vil din hud føles "afhængige" alkohol-infused lotion. Din hud vil begynde at føle tørre hurtigere og "tørster" produktet bliver brugt, fordi det føles bedre efter fugtgivende igen.