Nailcare: Nail & Cuticle Behandlinger Tips

DIY Manicure: Secrets hos frisøren

Hvis din gør-det-selv manicure ikke slå ud af den måde, du håbede, bebrejder ikke neglelak! Top manicurist Eugenya Viner, af Aida Thibiant Salon, i Beverly Hills, Californien, siger, at tilstanden af ​​dine negle og neglebånd gør hele forskellen i din manicure. Her er nogle almindelige manicure fejl for at undgå, ifølge Viner (høflighed af Ladies Home Journal):

Mistake # 1: Filing søm i den forkerte retning. Må ikke så dine negle; i stedet forsigtigt file dem ned i en vinkel på neglen, at filen fra venstre hjørne center for et par streger, og derefter fra højre hjørne til centrum.

Mistake # 2: Forsømme neglebånd. Rough, forrevne neglebånd kan føre til smertefulde hangnails. Put en klat rig neglebånd olie på dine neglebånd efter brusebad og før sengetid.

Mistake # 3: Cutting neglebånd. Dine neglebånd fungere som en barriere mod bakterier - klipning dit neglebånd øger risikoen for hud- og søm infektioner. I stedet dyppe hænderne i varmt vand og skubbe dine neglebånd tilbage med en vaskeklud eller blød Q-Tip.

Mistake # 4: Skipping base coat. Uden en base coat, kan dine negle bliver plettet eller tørret ud fra din polish. Brug altid en fugtgivende base coat på rene, tørre negle og lad base coat tørre, før du anvender polish.

Mistake # 5: Leaving polish på alt for længe. Neglelak har en tendens til at dehydrere negle og når polish begynder at chip, kan det skrælle et lag af neglen væk. Det er god praksis at fjerne neglelak en gang om ugen, vaske hænder og genanvende neglelak for en frisk og renere look.

Gør din Manicure Sidste

Der er ikke noget mere frustrerende end at beundre din nyligt velplejede negle og finde en chip eller pause i din negl. Her er nogle tips, høflighed af manicurevirksomhed og Ladies Home Journal, til at gøre dit manicure sidste:
1. Hold neglene korte. Lange negle er mere tilbøjelige til at skår og bryde end korte, professionelle længde dem.

2. Pas godt på dine neglebånd ved at anvende en dråbe olie dagligt til neglebånd og skubbe neglebånd tilbage med en Q-Tip, træ værktøj eller vaskeklud og varmt vand.

3. Hold dine negle rene. Sætte polish på søm, der ikke er rengjorte vil forhindre polish fra binding til neglen. Dette vil resultere i afskalning eller skår af neglelak.

4. Brug en base coat. Basislakker at holde neglelejet stærk og hjælpe med at holde neglelak fra skrælning eller skår.

5. Gør ikke overforbrug søm farve. Påfør neglelak i tynde lag end din negl. Tykke lag polish boble og skræl.

6. Manicure eksperter foreslår forlader tid til det første lag polish til tørre, før du anvender en anden frakke. På den måde vil det andet lag binde bedre til det første lag polish.

7. Smid gamle neglelak. Neglelak skifter konsistens over tid og bliver tyk og tung. Hvis du ikke kan holde ud at skille sig af med din favorit flaske neglelak, investere i nogle neglelak fortynder at udjævne tykkelsen af ​​farven.

8. Påfør et toplag af neglelak dagligt. Ifølge manicurevirksomhed, det er nummer et måde at sikre din manicure varer.

Nem måde til en smuk manicure

Ønsker et nemt tip om, hvordan du får det bedste manicure? Prøv at gøre dine negle en time eller to før sengetid. Tag et varmt brusebad om morgenen. Dampen vil få neglelak på dine neglebånd og fingre glide ret off. Fordi du har brugt en topcoat af neglelak på neglen selv vil bo. Det gør negle ser perfekt til enhver lejlighed.

Bobler i din neglelak?

Nogensinde spekulerer på, hvorfor din neglelak bobler efter dine negle tørre? Dette er normalt forårsaget af at ryste flasken versus rulle flasken mellem håndfladerne. Rystelser flasken faktisk forårsager bobler i farve! Sørg også for at du bruger tynde lag polish versus tykke frakker og vent et par minutter mellem base coat, farve og top coat for de bedste resultater.

Trimning dine negle The Right Way

Hvordan forkorte dine negle? Bruger du en smergel bord eller nailclippers? Emery boards er bedre for naturlige negle fordi de er blødere og har mindre af en skadelig virkning. Brugen af ​​nailclippers på naturlige negle kan faktisk knække, chip, og skræl neglen. En god smergel bord skal udskiftes hver 2-3 måneder, depening på brug.

Home Spa Pedicure

Med sommeren i sæson, er det tid til at fokusere på smukke fødder og tæer for dine bare fødder øjeblikke. Forkæl dine fødder til sommer med et hjem spa pedicure. Her er nogle tips til at skabe et luksuriøst hjem spa atmosfære til en brøkdel af den spa pedicure omkostninger, venligst udlånt af Ladies Home Journal:
1. Fyld en balje eller fodbad med varmt vand og slip du favorit badesalt. Nogle almindelige beroligende dufte: lavendel, vanilje, jasmin. Badesalt blødgøre op tør hud og giver også en beroligende atmosfære. Tilføj en spiseskefuld af olivenolie og suge dine fødder i 10-15 minutter - olie fungerer olivenolie som en fugtighedscreme for din hud.

2. Massage en eksfolierende bodyscrub i bunden af ​​dine fødder. Du kan købe en body scrub fra enhver stof butik eller skønhed levering butik. Ved hjælp af en pimpsten overflade fod børste, skrubbe såler og kugler af dine fødder med krat på. Dette vil mindske forekomsten af ​​eventuelle hård hud og skifte ham væk døde hudceller. Skyl dine fødder med koldt vand.

3. Trim dine tånegle, skære dem i en kvadratisk form for at forhindre indgroede negle. Skub forsigtigt tilbage neglebånd men aldrig klippe dine neglebånd. Kutikula er nødvendige for at holde bakterier i at trænge ind i huden.

4. Tør dine fødder med håndklæde og anvende en fod creme. Mest almindelige duftstoffer er pebermynte eller citrongræs. Massage foden fløde fra tæerne gennem dine kalve.

5. Afslut med dit foretrukne tå negle farve. Først anvende en base coat og derefter to lag af din favorit polish, efterfulgt af en top coat. Når dine negle er tørret (mindst 30 minutter), gnide en lille mængde neglebånd olie i dine neglebånd og negle senge.

Gør din polsk til at vare længere

Vil du have din neglelak til at holde og dine negle til at føle sig stærkere? Prøv at bruge en meget lys top coat på neglene dagligt for at forhindre skår af polish. Den top coat arbejder også på at hærde nail tips til at undgå revner og bryde. Sørg for at fjerne neglelak og genanvende når det er nødvendigt.

Beskyt Nails samtidig forbedre Vækst

Holde negle poleret med mindst en base coat er en god måde at beskytte neglen og hjælpe med at forbedre søm vækst. Nogle neglelak er kommet med tilsatte vitaminer eller fibre, der kan medvirke til at styrke negle over tid med kontinuerlig brug. Sig "bye, bye" til skøre negle.

Slap samtidig lade dine negle Grow

Ønsker du at forbedre længden af ​​dine negle? Ifølge beautifulnails.com, en stor hånd massage "vil øge omsætning og fremme søm vækst." Hvem ville ikke ønsker at slappe af og få optimale resultater for deres negle på samme tid? Mænd, kan du gøre det ene, også!

Neglelakfjerner Nej-Nej s

Bruger du neglelak remover på daglig basis? STOP! Neglelak remover bør anvendes lidt som muligt, da de kemikalier i neglelak remover kan dehydrere negle, neglebånd og fingerspidser. Sørg altid for at bruge en acetone-fri neglelak remover med naturlige negle. Imidlertid kan acetone bruges på kunstige negle, fordi den kunstige negle beskytter naturlige negl fra acetone. Hvis det er muligt, kun bruge neglelakfjerner en gang om ugen for at beskytte dine negle.

Neglebånd har et formål

Nogensinde spekulerer på, hvad dine neglebånd er faktisk der til? Ifølge nogle kilder på Valeriia.com, "The neglebånd beskytter negleroden fra bakterier." Det er derfor, det er vigtigt altid at tage sig af dine neglebånd. Brug altid en neglebånd neglelakfjerner stedet for bidetænger at fjerne neglebånd udklip. Hvis du åbner eller fjerner en neglebånd, kan bakterierne danne direkte til blodet.

Hvide pletter på dine negle

Nogensinde spekulerer på, hvad de irriterende små hvide pletter er på dine negle? Ifølge SallyHansen.com "Leukonychia, tilstedeværelsen af ​​hvide pletter på neglens overflade, er meget almindelige. Det er ofte forårsaget af en mild traume til neglen." Hvide pletter kan også være fra en masse calcium indtag. Forsøg aldrig at buff disse pletter væk, da dette kan føre til skøre negle.

Tørre og sprukne fødder

Er huden på dine hænder og / eller fødder altid revner og tørre? Dette kunne være af mangel på hydrering. De fleste mennesker glemmer at sætte lotion / creme på deres fødder, som er, hvor huden er den hårdeste. Daglig brug af en fugtighedscreme med kakaosmør, sheasmør, aloe, vitamin A, B, C og E, kan endda kamille lindre nogle af de tørreste hud ud der. Sørg for at eksfoliere din hud ugentligt og fugter dagligt.

Ekstra fugt til hænder og fødder

Er dine negle og hænder slukke for tørst? Prøv at gå til en paraffin behandling med din næste manicure og / eller pedicure. I en paraffin behandling, er dine hænder dunked i flydende varm voks og forseglet på med plastik handsker, som undertiden efterfulgt af opvarmning luffer. Anvendelse af en god fugtighedscreme er nøglen, før du placerer hænder eller fødder i paraffin. Varmen åbner porerne, så fugtighedscreme virkelig kan synke ind i huden på dine hænder og fødder. Den paraffin behandling efterlades på i 10-15 minutter. Fjernelse af paraffin er sjovt; det minder om børnehave dage, hvor skrælning lim fra fingrene var sjovt.

Før Anvendelse neglelak

Olie kan gøre neglelak chip og komme ud lettere. Før du anvender en frisk lag neglelak på dine negle, tage notits af disse tips: - Prøv at holde hænder og negle fri af olie, før du anvender neglelak. - Brug neglelak remover og vask hænderne grundigt efter polish er fjernet. - Tør hænderne med et rent håndklæde og tage en Q-tip omkring negle / neglebånd område for at fjerne overskydende olie.

Pasning under dine negle

Et vigtigt aspekt af neglepleje tager sig af huden under neglen. Neglesvamp og neglesygdomme er almindelige, men hvis venstre ubehandlet kan forårsage neglen at adskille fra sengen af ​​huden. Nail svamp forekommer mere i tånegle end i hænderne, fordi fødderne generelt er mere udsat for snavs og bakterier gennem sneakers, sko, græs, gader og mere. At helbrede eventuelle infektioner eller svamp i dine negle, skal du: - Vask dine fødder med sæbe og vand dagligt og tør grundigt. - Brug gummi sko eller bruser træsko i fællesrum - Brug dagligdags sko, der har tilstrækkelig tå plads og undgå sko lavet af syntetiske materialer. - Alternative par sko at give dem mulighed for at lufte ud og komme ud af våde sko. - Hvis du bruger sokker og dine fødder sved, altid bringe et ekstra par sokker med dig og skifte sokker to gange om dagen. - Brug tørring pulvere til at holde dine fødder tørre, men undgå majsstivelse, der føder eventuelle bakterier eller svampe, der kan være til stede.

Stop Bidende dine negle

Er du en hyppig søm bitter? Du kender sikkert, hvor slemt det er for dig, uden at nogen behøver at informere dig. Der er klare og farvede neglelak er til rådighed på de store købmænd, der indeholder ingredienser, der anvendes til at bekæmpe negle biters. Disse forskellige ingredienser, herunder kaktus ekstrakt, smag bitter. Du kan også købe cremer og lotions til negle, der indeholder bitre smag ingredienser - brug dem dagligt til at stoppe bidende vaner. Husk: tygges op søm er ikke attraktivt.

Pleje dine negle du pleje din krop

Ifølge salonweb.com "Fingernegle absorberer vand 100 gange hurtigere end din hud gør. Og de mister fugt lige så hurtigt, som de absorberer det." Så omsorgen for dine negle kan være mere krævende end at pleje dine hænder eller krop. Sørg for at drikke rigeligt med vand og bruge en god søm Hydrator eller creme for at holde dine negle stærke og robuste.