Nads Hair Removal anmeldelse

Nads Hair Removal anmeldelse


Nads hårfjerning gel - er det den perfekte måde at fjerne uønsket hår på kroppen? Nads var en af ​​flere hårfjerning produkter nylig testet og sammenlignet i en søgen efter den perfekte vej til at udjævne, silkeagtige ben ...

Om Nads

Oprindeligt var den australske hårfjerning formel kaldet Nads markedsført via tv infomercials. Ja, det er rigtigt - det har den "som set på TV" logoet lige der på kassen. I dag, den er tilgængelig på apotek og stormagasin hylderne over hele USA Siden Nads er vandopløseligt, kan du vaske eventuelle overskydende rester ud, og du behøver ikke at varme det, som du gør med mange hårfjerning voks. Selskabet hævder, formlen er så sikkert, at det faktisk spiseligt ... øh, det er cool, men hvor godt betyder det fjerne hår?

Brug Nads

Nads No-Heat Hair Removal Gel er dyr - Target og flere købmænd sælge den for omkring $ 18 år. Indrømmet, der er nok i hvert kar for flere behandlinger ... hvis du kan bringe dig selv til at bruge det mere end én gang.

Inde i kassen, får du:

  • En No-Heat Hair Removal Gel
  • Klædestrimlerne
  • One Spatel
  • En Orange Stick
  • Instruktion hæfte

De nads instruktioner foreslår at sikre hud er ren og tør, uden olie eller fugtighedscreme på den. Hud skal være glat - tilsyneladende tør, er skællende hud ikke hjælpe hårfjerning proces Nads - og vigtigst af alt, at håret skal være mindst en fjerdedel tomme i længden og længere er bedre.

Så du bruger den lille plastic spatel til at anvende gelen i den retning, at dit hår vokser. Glat en klud strimmel ned over gelen. Så vidt så godt. Rip. Youch.

Nads Hair Removal anmeldelse Resultater

Af hensyn til hårfjerning produkt testning, jeg ofrede mit ben hår til at afprøve Nads. Jeg voksede ud mit ben hår til tæt på en halv tomme i længden, for at du synes jeg ikke fulgte anvisningerne nøje. Mine ben var ren, oliefri og jeg var modig. Set i bakspejlet, skulle jeg have gjort et par skud først.

Okay, nads 'påstande om ingen smerter hårfjerning er mindre end ærlig. Der var smerte - en hel del af det. Derudover no-rod gel var temmelig gloppy og ikke kommer ud rent med kluden strip. Endnu værre, trods de lidelser det forårsagede, det gjorde ikke fjerne alle hår. Det tog nogle fra, men efterladt store pletter, som jeg gentog handlingen, forsøger forskellige anvendelsesområder tykkelser og teknikker af hensyn til videnskaben. Endelig blev jeg efterladt med pletter af hår på mine ben, og min hud var rød og irriteret i hele mit underben.

Den Nads gel havde skylles ud pænt med varmt vand, så det mødte denne påstand med succes. Men min erfaring med produktet ikke opfylder mine forventninger, når det kom til den smertefulde rippe sensation og effektivitet. Af hensyn til fuld offentliggørelse, jeg har følsom hud, så rødme kan tilskrives det; Men gelen bare ikke gør et godt stykke arbejde med at trække alle de hår i et område. Desuden et område, hvor jeg prøvede flere gange at bruge strimler (i henhold til instruktionerne, kan du genbruge en klud strimmel et par gange, når det har gelen på det), faktisk fik en lille blåt mærke.

Jeg forsøger ikke at spise det, så du bliver nødt til at teste denne påstand på egen hånd.