Myter og fakta om kaloriefattige begrænsning

Kaloriefattige begrænsning er både et potentielt nyttigt værktøj til vægttab og kost management, samt en risikabel adfærd at forevige. Dette udtryk refererer til bevidst kontrol af kalorier for at sikre, at færre kalorier end normalt indtages. Når du spiser færre kalorier, du har tendens til at tabe samlet eller at bremse hastigheden af ​​dine vægtøgning. Mens disse er positive resultater for mange mennesker, er det vigtigt at forstå de forskellige myter og fakta om denne praksis, før du deltager i det som en effektiv slankekure teknik.

Fakta om kaloriefattige begrænsning

Kaloriefattige begrænsning vil hjælpe dig til at tabe sig. Grunden til dette er, at din krops vægt er et direkte resultat af den mængde kalorier, som du sætter i gennem mad og drikke i forhold til mængden af ​​kalorier, som du forbrænder ud gennem daglig aktivitet og motion. Ved at sænke mængden af ​​kalorier du har lagt i din krop, du ændre denne balance skævt mod vægttab. Selvom dette ikke nødvendigvis betyder, at du vil tabe sig, da du stadig kan spise flere kalorier, end du brænde, vil det bremse din vægtøgning.

Kaloriefattige begrænsning kan udføres på en sund og sikker måde. Generelt enhver type slankekure er kaloriefattige begrænsning. Du styrer mængden af ​​mad, som du lægger ind i din krop, og derved forhindre og overvåge de kalorier, du indtager.

Kaloriefattige begrænsning kost planer skal altid udføres for kun en kort periode. Svær kaloriefattige begrænsning vil ikke kun forstyrre kroppens kort sigt metabolisme og aktiviteter, men det kan give skadelige virkninger på din krop i uger, måneder eller endda år fremover. Generelt mere moderate kaloriefattige begrænsning planer er bedre på lang sigt for at opretholde betydeligt vægttab.

Myter om kaloriefattige begrænsning

I modsætning til populær tro, typen af ​​kalorier, du spiser og samtidig opretholde en diæt er meget vigtige. Selv om det er sandt, at du kan være i stand til at tabe sig ved at spise et lille antal kalorier udelukkende baseret off af junkfood, er du ikke give din krop med den rette næringsstoffer, det kræver. Dette kan ikke kun sinke vægttab proces, men også forårsage en række andre potentielle sundhedsmæssige betænkeligheder.

Kaloriefattige begrænsning er ikke for alle. Denne type slankekure og vægtkontrol generelt virker bedst for folk, der har konsulteret med læger om deres kost. Det er farligt og potentielt skadelig at engagere sig i kaloriefattige begrænsning uden at arbejde med en læge eller en erfaren ernæringsekspert.

Begrænsning af kalorier, du spiser kan være en god måde at tabe vægt. Dog kan begrænse kalorier for alvorligt føre til farlige sundhedsmæssige betingelser som anoreksi. Disse betingelser er meget alvorlige og kan medføre permanent skade kropslige eller død hvis de ikke behandles korrekt.