Myte eller Fakta: Under Graviditet Kvinder skal spise for to

Vægtøgning under graviditet er afgørende for sundheden for både baby og mor. Øget vægt nærer det ufødte barn, hjælper mor med en lettere fødsel og understøtter både under amning. Men alt inden for rimelighedens grænser.

En af fordelene ved at være gravid er, at du kan tage på i vægt og miste skyld. I gennemsnit kvinder får mellem 25-35 pounds ved udgangen af ​​deres graviditet. Mens en stor del af denne vægt er i øget væske, forstørrede bryster og livmoder, og den voksende baby og placenta, vil nogle af de ekstra pounds bo hos dig efter fødslen. Det er disse pounds, du ønsker at tænke på, når du nyder "at spise for to" under graviditet.

Første trimester

Den første trimester, eller de første tre måneder af graviditeten, er svært for mange kvinder på grund af morgenkvalme. Og ofte, kvinder rapporterer, at de mister en smule vægt. Dette bør ikke udgøre et problem for den voksende fosteret, fordi på dette tidspunkt i udviklingen, barnet er på størrelse med en bønne, og kræver få kalorier.

Så på dette tidspunkt, nej, mor ikke spiser for to. Sund vægtøgning i første trimester spænder 3-5 pounds, så længe moderen ikke var over eller undervægtige før graviditeten. Overvægtige kvinder bliver nødt til at få mindre vægt i hele deres graviditet. Og undervægtige kvinder bør få en smule mere end den gennemsnitlige person.

Andet trimester

Ved udgangen af ​​det andet trimester, på omkring 6 måneder, bør barnet vejer omkring 2 1/2 pounds. I de tre måneder af andet trimester, bør mor har vundet omkring 1-2 pounds per uge. Du fodring mere end en bønne på dette punkt.

Selvom barnet er større, er det stadig ikke en helt anden person, der er lig med dig selv. På dette tidspunkt, bør du øge din samlede kalorieindtag omkring 300 kalorier om dagen, end den var før du blev gravid. En 300-kalorie måltid kunne være en kop eller korn, 8 ounce mælk, en banan og en kop kaffe eller te. Så en ekstra sundt måltid om dagen!

Tredje trimester

På dette punkt, de sidste tre måneder af graviditeten, du er fyldt med spænding og klar til at give slip på det ekstra 300-kalorie-en-dages privilegium. Med hensyn til vægtøgning, denne periode er den samme som den forrige - du skal tage på i vægt med en hastighed på 1-2 pounds per uge. Dit barn i gennemsnit er ca. 7,5 pounds.

Spise for Two

I en vis forstand ernæringsmæssigt, du spiser for to under graviditet. Spise sundt er aldrig mere vigtigt, fordi det, du putter i din krop er fodring både dig og din voksende baby. Dit barn er helt afhængige af dig for at få nok vitaminer og næringsstoffer til at have en god start på livet.

For så vidt angår den mængde mad, du spiser, er du ikke spiser for to. Husk, at det ikke er den mængde, du spiser under graviditeten, der er vigtig, det er kvaliteten.