Myte eller Fakta: Skipping måltider kan hjælpe dig tabe

Skipping måltider er ikke den sundeste løsning for din kost plan. Korrekt ernæring og motion er nøglen til en vellykket vægttab program. Der er imidlertid flere misforståelser om springe måltider. Her er de myter og fakta om at springe måltider:

Myte: Skipping måltider kan hjælpe dig tabe

Fakta: Hvis din krop ikke får nok næring, begynder opbevaring fedt. Dit stofskifte bremser også ned til reserve energi. Dette kaldes ofte "sult-tilstand". Du kan miste nogle vægt, men når det sker, du ender med at spise meget mere senere på dagen. Den vægt, du mistede vil lige kommet tilbage.

Fortsæt med at spise tre måltider om dagen og to sunde snacks, hvis du ser kalorier og ønsker at øge dit stofskifte. Det er også anbefales, at du spiser fem eller seks mindre måltider i løbet af dagen. Mindre dele er bedre fordøjet og bruges af kroppen. Spise en velproportioneret måltid af frugt, grøntsager og magert kød holder dit stofskifte i højt gear.

Myte: Skipping Sene Måltider

Fakta: At spise sent er ikke et problem, hvis du spiser noget lys. Folk, der springer middag ofte ender med at spise høje kalorier snacks og junk food senere på natten eller overspisning om morgenen.

Dette er en hård opfordring til folk, der arbejder sent. En af de værre ting, du kan gøre, er ikke spise, når du ikke har spist siden frokost. Du kan gå i seng følelse okay, men du vil sandsynligvis vågne op følelse sultede. Dette fører til indtagelse af en større morgenmad. Problemet kan blive værre, hvis du tag en bid på en fastfood sted på vej til arbejde. Fast fødevarer, selv om det er morgenmad, er typisk fyldt med usunde kalorier og fedt. Undgå dette ved at snuppe en sund skål af korn eller en morgenmad bar derhjemme.

Myte: Spis en stor morgenmad, springe frokost

Fakta: Spise en stor morgenmad øger din energi niveau til om morgenen. Det er en god ting, hvis du har en aktiv dag planlagt, men springe frokost på grund af dette er ikke en god idé. Din krop har brug for middag energi til at holde ud, indtil middag. Uden det, kan du begynde at føle sig træt og træg i eftermiddag. Ved spisetid kan du ende med at spise store dele af alt, herunder dessert.

Myte: Drikkevand og Skipping Lunch

Fakta: Drikkevand gør bremse din appetit og efterlader dig følelsen fuld. Det eneste problem med dette koncept er at bruge vand som et måltid udskiftning.

Selvom vandet ikke har kalorier eller fedt, kan det ikke give dig calcium, vitaminer og mineraler som en sund snack eller et måltid kan. Der er nogle næringsstoffer, der hjælper med vægttab og din kost planer. Vitaminer B2, B3, B5 og B6 hjælp med dit stofskifte og energiproduktion. Æg, tun, grønne bladgrøntsager og hvede brød er nogle af de fødevarer, der giver disse vitaminer.