Myte eller Fakta: Selleri har negative kalorier

Mange kost memes kommer og går, men nogle synes at opbygge en historie i vores bevidsthed, og selleri negative kalorieindhold meme er ingen undtagelse. Et almindeligt antaget, tænkt af mange Dieters er, at selleri har negative kalorier-spise det, som det er sagt, faktisk vil ende med at brænde kalorier for dig.

Adskillelse fakta fra fiktion

Uanset om selleri har negative kalorier synes at være ved siden af ​​det punkt, de fleste Dieters. Når man vælger at ændre deres kropsbillede ikke gennem naturlig motion og fornuftig kost, men snarere gennem ubekræftede memer og usund kost, er der ingen reel måde at forklare sandheden til denne person uden at det bliver forvrænget i processen.

Den virkelige sandhed er, at selleri både gør og ikke har negative kalorier. Som en plante, selleri gemmer sine kalorier i hele sin krop, ligesom enhver anden plante gør. Der er masser af mad kalorier i selleri; forskellen er, at mennesker ikke er tilstrækkeligt kan behandle disse kalorier.

De fleste af energi, selleri har låst inden den passerer gennem vores fordøjelsessystem uden at blive behandlet. Cellulosen kalorier selleri har, er uden betydning; alt der tæller, er de seks eller så fødevarer kalorier vi kan få fra hver otte tommer stilk. Da det tager mere end seks fødevarer kalorier af energi at fordøje selleri, den Nettoresultatet er, at fordøje selleri gør faktisk udstødning kalorier. I en meget reel følelse, selleri er en "negativ kalorie" fødevarer.

Sandheden om Selleri

Men intet af dette virkelig betyder noget. Hvis alle du leder efter en negativ kalorie mad, så koldt vand passer regningen endnu bedre. Dette er mere fordi at bringe koldt vand op til vores interne kropstemperatur tager energi, end den gør, fordi fordøje vand tager nogen energi overhovedet. Uanset hvad, er det ligegyldigt. Det tager omkring 3.500 mad kalorier til at arbejde ud et halvt kilo fedt. Spise selleri hele dagen lang ville gøre lige så meget forskel som at sove hele dagen ville. Begge aktiviteter brænde lige så mange kalorier, og sove er meget sjovere. Spise selleri at tabe er som forsøger at opbygge et bjerg ved overførsel pletter af sand én efter én. Sikker på, det har en effekt, men det er så diminutive, at det næppe er umagen værd.

Fordele af selleri

Alligevel betyder det ikke, at selleri er en meningsløs mad, selv for fuldt underrettet Dieters. Hvis du er seriøs omkring ikke at lade kalorier i (en kost mantra, der ikke er sundt, men giver rå resultater på kort sigt), nogle gange er det hjælper at have fødevarer rundt, som du kan spise i stedet for hvad du ellers prøver at holde sig væk fra. På denne måde kan selleri blive en slags tyggelegetøj: det hjælper ikke dieters, fordi det har "negative kalorier" (selvom det gør), men det hjælper ved at tage ens sind ud af hvad det er du forsøger at undgå at spise.

At spise eller ikke at spise selleri

Kostvaner, der lean på begrænsning kalorier dog god deres hensigt kan være, er blevet vist igen og igen at være usunde kortsigtede svar. Ja, du vil tabe, hvis du nægter dig selv kalorier. Men næste gang du spiser, din krop vil lære at spare energi som forberedelse til den næste fase af restriktive kalorier den tror du vil starte. Kroppen sparer energi på denne måde ved at skabe mere fedt end den ellers ville have gjort, og dermed gør du tager på i vægt, du ellers ikke ville. Mest seriøse videnskabelige undersøgelser har vist, at restriktive kalorieindhold kostvaner forårsage mere vægtforøgelse på langt sigt gennem periode med yo-yo slankekure; dem, der i stedet spise fornuftigt uden at begrænse kalorier får mindre vægt over tid.

I sidste ende, hvis du interesserer dig for dit helbred, bør du spise selleri, fordi det smager godt, og ikke af andre grunde. På den måde får den ekstra fordel af at have dip med din selleri, hvilket er, trods alt, hvad selleri er bedst for i sidste ende.